Hemmaslungat....

 
Nu har jag tagit emot min sista besökare för den här gången.. en gammal kär och go medlem i bloggfamiljen.... tack snälla  A för en fantastisk present... hemmaslungad honung av djur som betat i hennes trädgård... eller vad nu bin gör..  det här kommer  bli hur underbart som helst på rostemackan !!
Tack fina fina A !!
 
Kram & kärlek
1 Sus:

skriven

Hej
Underbart...,
Hur blir den närmaste framtiden?
Händer det något snart?
Love sus

2 Boudica:

skriven

Nu har jag anmält mig till healingen! Så vi ses snart där! ;)
Annars har dan varvats med huvudvärk och städning, får nog krya på mig ;)

Måste tacka för mer svar än förväntat senast! Men det gjorde ändå gott :)

Honung gillar jag inte speciellt mycket, men tyvärr är det svårt att få tag i bra honung så ni är lyckligt lottade :)

Ska snart försöka på lite träning här.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag så det blir kort.

Men kan inte låta bli, vad är det han gillar med mig? :)

KRAM!

Svar: Att du är den du är.. rakt av... det är lockande.. kram :)
Esmaralda

3 Bumble bee:

skriven

Hejsan!
Åh vad snällt! Antar att ni har mer med er hem än vad ni hade när ni kom dit med tanke på alla finor gåvor som ni har fått? Jättesnällt av alla! Men det är ni värda, du och Nettan! 💜

En liten undran, min ena kusin vill gärna bli mormor och de verkar som om hennes äldsta dotter jobbar på att bli gravid just pga detta, helt fel enligt mig. Hon är strax över tjugo år och byter pojkvän väldigt ofta. Undrar bara om hon lyckas bli gravid innan året är slut eller kommer hon få jobba ett tag på det? Tack i förhand! Ha en bra söndag! Kram 🐝

Svar: Ja, vi har blivit sååå bortskämda ! Hon blir gravid men det ser ändå ut att dröja en tid.. kram :)
Esmaralda

4 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad himla mycket fina presenter ni får. Herrejösses!

Es, var precis på en ny dejt, kändes sådär. En trevlig kille men känns mycket tveksamt om jag kan få de rätta känslorna för honom?
Herregud känns bara som hur ska jag någonsin träffa en kärlek. Förstår inte varför det inte känns riktigt bra.

Kan tänka mig fortsätta dejta S som jag träffat tidigare två gånger. Tror du det kan utvecklas och bli rätt med honom om jag ger det ett försök?
Alla jag träffat hittills har varit via nätdejting.

Ser du mig träffa en kärlek och ser det ut att bli ödesbestämt i riktiga livet?
Stor kram

Svar: Tyvärr.. jag kan inte se att du får de rätta känslorna för någon av dem.. men det kommer snart någon som blir så rätt... kram :)
Esmaralda

5 Carina:

skriven

Gott😋👍.. så mycket fina gåvor ni har fått av alla era besökare. Ni är guld värd för så många🙏💕.
Nu laddar många för healingen ikväll, så även jag. Hoppas att den ger kärlekslivet en puff👍💕. Kram

Svar: Ja, dessa gåvor är magiska !! Låt oss alla ladda inför healingen... det kommer bli speciell och lite magisk med alla deltagare som har krafter,... kram :)
Esmaralda

6 Virrhönan:

skriven

Åhh visst är det gott, finns inget bättre. Mycket hemmaslungat har det blivit genom livet. Börjar planeringen för nästa resa nu till någonstans i Sverige? Fast du reser väl lite däremellan också?
Denna helg kom och gick, ruskigt fort! Nu ska jag suga ut det sista av söndagkvällen på bästa sätt.
Kram💕

Svar: Norrut pratar vi om att det ska bli nästa gång men först blir det Toscana till våren.. kram :)
Esmaralda

7 C.a.t:

skriven

Ni verkar ha haft härliga dagar :) massor av vackra presenter!
Nu är sommaren snart över och hösten börjar göra sig påmind, jag dras med lite oro kring mitt arbete... jag har länge haft lite att göra och jag börjar bli väldigt rastlös på dagarna. Det känns meningslöst att sitta där och tiden bara går... tappar självförtroende och blir deppig. Jag har en känsla av att jag kanske blir av med jobbet. Borde jag kanske börja leta nytt redan nu. (Egentligen borde jag nog byta ändå, men tryggheten håller mig kvar...)
Ha en fin kväll! Kram

Svar: Oavsett så håll ögonen öppna efter något nytt.. kram :)
Esmaralda

8 F.u:

skriven

Hej ser du något nytt och spännande på väg in i mitt liv du kan se kram

9 EPM :

skriven

Så gott!

Sådärja, fick ett mail av J:s fru som talar om hur störd jag är och uppmuntrar mig att flytta ifrån området.
Känns ju inte kanon detta.

Hur ska jag klara detta!?😢

Svar: Lägg locket på... helt och hållet.. svara inte upp på varken det ena eller det andra... lyssna till dig själv.. kram :)
Esmaralda

10 DD:

skriven

Vad var syftet med att hon hörde av sig? Utöver hennes tråkiga nyheter som hon går igenom.

11 Pia1:

skriven

Åh jag är så glad för dem alla och det vore väl självaste om jag inte kan få bli frisk till nästa gång det är dags!! Men jag gav mig själv att få vara med ikväll iallafall 😘

Svar: Underbart och du är med... verkligen :) Kram
Esmaralda

12 Skorpan:

skriven

Ser mumsigt ut.
Blev inget av att anmäla sig till healingen, lite synd, men det var ju full rulle från morgon till sena eftermiddagen. Kanske går flera tåg, eller ja kanske inte förrän på våren i Toscana? Gissar att dagens healing var stark, kanske småfolket hjälpte till?
Kram Skorpan

Svar: Klockan 21 börjar healingen så du hinner fortfarande :) Sen dröjer det till Toscana.. kram :)
Esmaralda

13 Tisa:

skriven

Ingen vet att maten är ett problem igen. Eller ja, vården då... Men dom hjälper mig ju inte. Vågar jag berätta för någon som står mig nära utan att dom ska tro att jag är sjuk igen?

Svar: Du balanserar på en skör tråd och ja, du bör berätta för den du litar på,, kram :)
Esmaralda

14 An:

skriven

Hej Esmaralda.
Vad gott!!
Har han någon utav de rätta känslorna för mig? Tänker på mig?
Kram

15 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jag mailade dig..
Kram Skorpan

16 Nattis :

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du om kärleken jag kommer möta bor flera mil härifrån? Eller om han bor i samma stad? Eller en stad i närheten?
Kram

17 Undris?:

skriven

Mums så gott:)fina presenter ni fått<3

Kommer hösten med något spännande?
kram

18 Elisa:

skriven

Hej!
Ser du vad min trötthet kan bero på? Borde jag äta bättre?
Kram

19 Vi:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som om f fortsätter sin relation med k?
Kram

20 A:

skriven

Hej bästa Ez!
Sommaren har varit helt underbar. Hoppas på många mer framöver. Spenderat nästan varje dag med mina små prinsar på stranden.
Jag fick det där jobbet jag ville ha, underbara kollegor som säger så fina saker till mig varje dag o jag trivs väldigt bra. Hade önskat lite högre lön men håller tummarna att den stiger med lite mer erfarenhet.
Vi har flyttat, vi hyr ett hus som jag har tillbringat många dagar i när jag va mindre o det känns jättebra. Killarna gillar det, har fått nya kompisar, varsin rum o stora ytor att leka på.
Så vad kan då vara fel?
- Min äldsta son känns orolig, han bryter ihop på lämningarna på förskolan. Olyckor sker både om dagarna o nätterna, trots tabletter. Känns hopplöst stundtals.
- Minsta prinsen är ett väldigt energi knippe o många dagar passar inte våra humör ihop. Älskar honom mer än livet men gud vad han kan trycka på mina knappar. Han slår sig stup i kvarten o denna sommar har blä innehållit ett par blåtiror, getingstick o stygn ovanför läppen. Många stunder skrämmer han livet ur mig med sitt mod. Han verkar fullständigt orädd o det skrämmer mig så. Vill ha honom här länge, länge.
- Relationen med min familj som finns kvar är frostig. Min bonuspappa A och jag har knappt pratat med varandra på flera månader. Han har försvunnit fullständigt sen mamma dog o allt han sagt o lovat är som bortblåst. Bodelningen o arvet tar han inte tag i trots att han vet att jag behöver pengarna. Barnen saknar sin morfar väldigt mycket. Han går snart in i väggen enligt många men jag orkar inte lägga energi på honom. Jag vet att han sörjer men när han mår som han gör vill jag inte ha honom nära barnen.
- Min lillebror V o jag har alltid haft en väldigt bra relation för det skiljer så många år mellan oss, man har varit lite som en extra mamma för honom. Men nu är allt förändrat. Han har hälsat på oss en gång i huset. Allt har blivit så konstigt sen mamma dog. Ska det vara såhär för alltid? Hon dog o alla andra försvann? Familjen splittrades? Detta va min rädsla innan hon gick bort, att det va detta som skulle ske men min "pappa" lovade att vi alltid skulle finnas där för varandra. Vi va de enda han hade.

Jag vill återfå relationen med båda, främst min bror. Vill att han ska veta att vi alltid finns där, att vi älskar honom o att han får vara här, sova här så mycket han vill. Men jag vågar inte prata med honom. Rädd för vad han ska säga. Tänk om de verkligen har försvunnit?
Helger som denna, när barnen är med sin pappa är värst. Då kommer mina tankar. Har jag gjort rätt val som flyttat? Kommer vi ha möjlighet att bo kvar här när hyresavtalet gått ut o tanken att jag ska köpa det, kommer jag fixa det? Eller är vi tillbaka på ruta 1 igen fast med mindre pengar på kontot?
Jag känner mig väldigt ensam om kvällarna när barnen är med sin pappa. Finns de killar som skrivit till mig men när det kommer till kritan så är mitt självförtroende så skadat att jag inte vågar ses, jag är rädd för att bli sårad igen. Mycket pga hur exet va men även pga allt som hänt med min familj. Men jag hoppas att jag kan träffa nån snart, att jag vågar ta steget o gå vidare. För det är det jag gör då. Då går jag verkligen vidare o lämnar barnens pappa bakom mig. Får ett avslut på nått jag inte vill ha tillbaka men samtidigt har jag svårt att ta det där steget...

Förlåt för ventilering o långt inlägg men jag mår lite bättre av att få skriva av mig till dig. O ibland svarar du o ger mig tänkvärda råd o hoppfullhet. Mycket av det du sagt har stämt så mycket därför jag väljer att ta råd från dig...

Stor kram
// A

21 Love:

skriven

Hej Es. Det kanske är försent att skriva en fråga, men jag måste försöka bara.

Tänker Linda på mig l ibland eller har hon glömt mig helt?
Kram

Svar: Hon tänker på dig ibland.. kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: