När larmet går...

 
Larmet gick och folk började bete sig märkligt... utom vi... svenska och korkat trygga som vi är !
 
Vi sade till varann att det är nog bara en övning av nåt slag och så stod vi på balkongen och tittade 😳
 
Men någon övning var det inte !
Det var på riktigt !!

Israel har bombat två militärposteringar i Gaza som ett svar på att en ballong försedd med sprängmedel skickats från Gaza över gränsen mot Israel, enligt Israels försvarsmakt.

En källa inom palestinska Hamas uppger att det inte finns rapporter om skadade efter den israeliska motattacken.

Går larmet igen... tar vi det mer på allvar !

Glöm nu inte att anmäl er till healingen på torsdag... all info finns på  tidigare blogginlägget från idag !

Massa kram o kärlek 💕

 

 

1 Michaela:

skriven

OMG! Var försiktiga!

2 Tingeling :

skriven

Men ush så hemskt. Sådant är vi ju verkligen inte vana vid, tänk att folk lever med det där varje dag... 😟 tur det gick bra ändå för er! Och får en fortsatt njutbar semester! Man får nog lite perspektiv på saker och ting!

Jag satt och googlade lite, och hittade något jag inte visste fanns. Man kan åka som volontär med barn. (Kanske är allmänt känt men jag visste inte ☺). Hur roligt! Till exempel hjälpa bebis sköldpaddor på stranden ner till havet. Plocka skräp från stränder och hav. Och så min favorit, forska om delfiner i det fria! Tyvärr är man på båt då hela tiden och jag blir så lätt sjösjuk. Leva på åksjuketablett i två veckor? 😀

Detta är något jag vill förverkliga. Kanske 2020 skulle det kunna bli av.

Kram!

3 Mail?:

skriven

Är mailen [email protected] när man anmäler till healing? 🙂

4 Ljus:

skriven

Hej Esmaralda.
Oj vad otäckt och så nära.

Es, blir det barn mellan dem två?
Kram

5 Mail?:

skriven

Jag har swishat dig 200 kr och har provat mailen jag brukar skicka till men kan vara nån bokstav fel, får tillbaka att den inte går iväg. Eller så har du fått fyra mail av mig nu.... 🙂

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Måste fråga hur länge tänker hon E var sur efteråt av chattan som säger jag blockare henne men det gjorde jag inte alls?

Kommer hon var positiv mot mig igen? Behöver jag förlåta henne?

Ska jag låta henne vara ifred?

Ha det bra...

7 Skorpan:

skriven

Herregud, försök nu komma hem med livet i behåll.
Är healing från klagomuren en god ide'?
Kram Skorpan

8 EPM :

skriven

Åh fy!!
Det är bra, ta det på allvar nästa gång. ❤️

Ska ut med P senare i veckan. Är nervös, känner mig osäker på min kropp och ja, hela mig... skadad liksom.
Iofs så vet P allt och har sett mig och vill ändå ses. Han är en snäll person, kanske är han intresserad på riktigt...?😊

Kram

9 Browallia:

skriven

Fy vad obehagligt. Skönt att det inte blev något allvarligt av det. Vi är van med tryggheten i Sverige trist att vi inte kan vara det på samma sätt längre med tanke på terrordåd. Men det får inte stoppa oss från att leva som vanligt. Kram

10 Gunilla i Oxd:

skriven

Hua så läskigt!!!
Jag hade dragit hem fortare än kvickt!!!! 😱🙈
Var rädda om er!!! ❤️

Stor Kram från Gunilla i Oxd

11 Contici:

skriven

Hej!

Hoppas att ni gar en ok kväll och att ni är i säkerhet! Skulle önska erbara en lugn och fantastisk ”bröllopsresa” till Jerusalem tillsammans!
Skickar idag ny förfrågan om ännu en seans,förvisso kort efter förra. Hoppas att det är ok, och även att du får lite information att förmedla, i annat fall får jag bara hålla till godo m vad som kommer⭐️.

Ser du när min nästa op blir av? Själv fått förnimmelser om maj alternativteller aug/sept, på min känsla, samma sjukhus som sikt. Vad tror du att det lutar åt?

Kram, och sköt om er!

12 AnnaK:

skriven

Usch vad läskigt!! Tur det inte var värre 🙏🏻

Kram 🤗

13 SusanneAmalia :

skriven

God kväll natt..
Herregud vilken upplevelse.. Ja det var något anat än i Sverige än så länge ge.. Statsvetarna förutspår inbördeskrig.. Diktatur och kontrollerande åtgärder från regering..

Fler på gatan och livet blir tufft.. 💕

Annie Lööf är på semester på Mallis men det ska enligt tidning man stödja till skillnad från andra åkte hon när partiledarna hade ledigt??!! ❓. De ska ju förhandla sista gångerna om stadsminister.. Men hon har stöd i partiet för sitt agerande.. Dock ej utifrån.. Ja det var lite tidningsnytt härifrån Sverige.. Själv har jag varit rysligt aktiv... I dag... Och i morgon ska jag vara mer aktiv.. Nu ska hundarna omhändertas och ägaren synas i sömmarna..

Önskar dig en lugn natt.. Med kärlek och glädje..

14 Mikaela :

skriven

Go morgon E!

Ligger hemma i influensan men 39 i feber och huvudet könns uppblåst och hostan river i bröstet. Hela familjen har nästan åkt på detta.

Hade en dröm mot morgonen att jag va i mitt barndomshem med min son som sov i ett av rummen. Pappa va full ( tro jag) och otrevlig mot sin nya tjej och kom in till mig. Han hann inte säga så mycket mer än att han kollade in mot rummet som vi/ han använder som förråd typ och säger ett spöke ett spöke ( ser förskräkt ut) sen någon sek senare rör sig garderobsdörren av sig självt. Sen i drömmen får jag det typ tillbaka solat och ser att det är mamma som står brevid oss och luta sig mot pappa och ser arg ut och använder aj baja fingret ( hon såg yngre ut typ som när jag va runt 8-10 årsåldern. Hon tittar argt på han och vänder sig om går mot förrådet och rör vid garderoben och försvinner och jag hinner säga det va ju mamma ( och då vaknar jag)

Har drömmen någon betydelse ? Va hon och besökt mig i drömmen ? Har känt mig mycket ensam sista tiden att jag inge ha henne eller tyvärr bra kontakt med pappa för han är så elak och tar mycket energi från mig och jag orkar inte ha det i mitt liv. Har drömmen någon betydelse ? Kram Mikaela

15 <3:

skriven

Hej kära Es, är det lite avundsjuka med båda Evorna att jag och M funnit varandra ?
Kram

16 *:

skriven

Hej

Oj.. ja det är inte att leka med. Hoppas ni mår bra allihopa.

Hur ser det ut.. får vi till nått bröllop under nästa år ?

Kram
*

17 Snöflingan:

skriven

Blir det inte ens en träff eller natt mellan mig och han?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: