Kvällens healing....

Då är kvällens healing avklarad – och för egen del hjälpte jag Madame och samtidigt fick jag våg efter våg över mig med de bästa energier och det var en stark, RIKTIGT stark upplevelse. 

Jag  kunde förnimma er och massa andra människor… vi rörde oss tillsammans, mot varann och med Madame i centrum.

Jag  såg hur Madame drog nytta av sitt förarbete. Under eftermiddagen  idag har hon gått igenom alla deltagarna, en efter en och gjort sina förberedelser.

Under healingen hade hon alla namn nedskrivna, för hand,  och hon  lät   sitt finger sakta följa längs raderna med namn.

Och för varje namn som hon strök med fingertoppen  aktiverades  det hon redan hade förberett. 

Hon såg till att ni var och en fick precis det ni önskade. 

Hon är skicklig och den starkaste healern jag känner till. 

Men oavsett hur skickligt man healar.. så lyckas inte allting alltid.

 

Men jag hoppas att ni alla fått en god släng av sleven

Och har ni inte det – så kan det ske i  morgon.

I morgon kommer del 2 av healingen och det får ni inte missa !!

I morgon är det klockan 21-21.30 som gäller… och du tar del på samma sätt som du gjort idag men Madame arrangerar på ett annat sätt… för att befästa det hon healade idag.

 

Flera nytillkomna  har undrat om de får delta i morgon men det går inte  - dels eftersom det är fullbokat och dels eftersom det är en uppföljning av dagens healing.

 

I morgon får alltså enbart ni vara med – som varit inbokade under dagens healing.

Hur upplevde du healingen i kväll ?

 

Kram & kärlek

1 Fia:

skriven

Jag gråter fortfarande men det är tårar av lättnad och glädje. Jag har aldrig varit med om något som detta. Det var faktiskt ren magi. Tack snälla. Kram.

2 MarjaLiisa:

skriven

Jag längtar redan tills i morgon. Jag är helt uppfylld av healingen. Ryggvärken har minskat så pass mycket att jag inte mått så här bra på 6 månader. Kram alla.

3 Fiskarn:

skriven

Hej! Tack till Dig och Madame!

Den kändes rejält, en annan energi än är du gör. Hon kändes väldigt beslutsam Madame. En massa trevliga bilder som spelades upp för mitt inre men som jag inte kan berätta om här :-)

4 Ghostwriter :

skriven

Jag deltog som hjälpare. Jag såg er två - och skickade all energi jag kunde, så att ni kunde dela ut till deltagarna. Hoppas det hjälpte denna gång också :) Såg mest Madame men vet inte om det bar rätt syn. Jag kände att jag inte kunde göra jättemycket för det kändes ganska fullsmockat idag!



Kram :)

Svar: Du hjälpte nog till mer än du själv är medveten om !! Kram o tack :)
Esmaralda

5 ängeln:

skriven

Godkväll! Jag har känt positiv energi under dagen. Kände mig väldigt lugn, tillfreds och som innesluten i en bubbla under healingen. Kände inte av något starkt utan det kändes bara lugnt och bra. Hoppas att önskningar slår in! Tack snälla Esmaralda för att du gav oss detta erbjudandet! Kram

Svar: Ja, det är allra vanligast att man känner som du... ingenting stort... bara ett positivt lugn, då har det fungerat.. kram :)
Esmaralda

6 Katten:

skriven

Jag hade tyvärr lagt mig att vila tidigare och somnat, och jag vaknade inte förrän 19:40. Då var jag tvungen gå på toa men jag tänkte på mina önskningar. Något särskilt har jag inte känt, möjligen lite lätt illamående strax efter healingen.

En sak jag hade glömt var att fråga om man skulle ha nämnt sina husdjur? Eller fick de en släng av sleven ändå?

Tack och kram

Katten

Svar: Ja hade du djuren i närheten fick de också en god släng.. kram :)
Esmaralda

7 Lydia💕:

skriven

Jag kände ingen ting och jag vet inte vad jag gör för fel och hoppas jag känner mer imorgon men är detnågot som jag helt gör fel ?
Ska man vara på något speciellt sätt för att ta emot?
Lydia💕

Svar: Jag tror inte du gjorde något fel, du var nog bara lite spänd. Bäst är om man inte alls har förväntningar och om man försöker nysta i en positiv känsla som brukar infinna sig... kram :)
Esmaralda

8 HuldaMaräng:

skriven

Jag hade inte möjlighet att aktivt delta mer än att jag försökte vara med i tanken och känslan korta stunder, så under healingen kände jag inte speciellt mycket som hände men jag kände en stark närvaro. Däremot så har jag haft en känsla under eftermiddagen som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Som att jag blev lite rannsakad med både humor och allvar.

Svar: Ja, det var med all säkerhet Madame som du kände av.. när hon förberedde sig inför mötet med dig... det känns som om du tog emot.. kram :)
Esmaralda

9 Skorpan:

skriven

Tja vad kan denna hårdknäckta nöt säga? Flöt inte iväg nånstans, händerna kändes varma o sen hade jag känningar i tänderna!? Va? Madame fick/får definitivt sätta allt sitt kunnande på spel för att få mig "smittad" ;).
Tack!
Kram Skorpan

Svar: Du kände i alla fall.. och jag tror att du tagit emot.. kram :)
Esmaralda

10 Helena Ir:

skriven

Ja,jag har känt hela eftermiddagen..och måste säga att det som kändes som starkaste nu under själva healingen,den har ännu inte släppt..Energierna har varit starka,pirrningar,stickningar..i stora delar av kroppen..De starkaste i huvudet,läpparna,tungan,käken och inne i öronen..och det har som sagt ännu inte släppt..

I början såg jag unga kvinnor som satt i en ring på varsin stol..de var klädda i sina skoluniformer,svart kjol och vita skjortor ..

Någon oro har jag inte känt..tror jag kände närvaron av Madame. ett kort tag..för mina mungipor åkte upp :)

Tack för den härliga healing..det var starkt!!

Kram :)

Svar: Ja, det var sannerligen speciellt... kram :)
Esmaralda

11 Mg:

skriven

Hej..

Jag kände absolut inget..fattar inte varför jag inte kan ta emot..låg i soffan avslappnad med tända ljus..

Svar: Ibland blir det så.. kanske du förväntade dig att känna på ett speciellt sätt... i morgon kanske det blir en annorlunda känsla.. kram :)
Esmaralda

12 Browallia:

skriven

Jag släckte ner här hemma och stängde av allt ljud från tv, tvättmaskin o.dyl. I skenet från några levande ljus la jag mig bekvämt i soffan. Blundade och visualiserade mina önskningar. Kände en behaglig värme stråla genom kroppen under ett ögonblick i mitten av healingen. Nu efteråt är jag helt avslappnad med ett inre lugn och känner mig tillfreds. Kram

Svar: Underbart, den känslan är ju vad man vill uppnå.. kram :)
Esmaralda

13 Miltons Mamma:

skriven

Jag låg i sängen. Blundade. Såg bara mönster. Blå/lila med svart. När jag tittade (mörkt i rummet och handen för ögonen) såg jag ett djuröga. Art vet jag inte men efter ett tag fick jag känslan örn. Vad det betyder vet jag inte 🤔😊
Helt plötsligt fick jag för mig att gå upp och poppa popcorn, bara sådär 😂 Vände ryggen till och då hade kastrullen flyttat på sig 😮
Efter det rös och frös jag, och gäspade.

Imorgon ska jag försöka att bara vara 😊

Kjam

Svar: Känns som om du tog emot rejält... och det gör du i morgon också.. kram :)
Esmaralda

14 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det hoppas jag :).
O hoppas barnen kände något. Vad får de av healingen som inte kunde önska något? Det de behöver?
Kram Skorpan

Svar: Ja exakt så.. de får vad de behöver !! Kram :)
Esmaralda

15 Sigma:

skriven

Jag somnade först men sov bara några minuter och vaknade av att någon skrek inne i mitt huvud att jag skulle vakna. Värmeböljor sköljde över mig och nu efteråt är jag helt avslappnad och oron är borta. Tack så mycket.

16 Pia1:

skriven

Faktiskt inte så mycket mer än några yrselvågor och energipirr i ansiktet, som vågor. Men ett par minuter innan gungade min stora spegel till och talade om att det var på väg!

Svar: Ja, du fick ett tecken att du kunde ta emot.. och några större sensationer behövde du inte.. du tog emot så enkelt och naturligt.. kram :)
Esmaralda

17 Cara:

skriven

Den härliga pirrande och vibrerande känslan var där och sitter i:)

Men inget större eller mer än "vanligt". Dock lite illamående har jag vart till och från hela dagen.

Det ska bli spännande att höra om min son märkte något.

Kram!

Svar: Du kände verkan av att du kunde ta emot.. härligt.. hoppas sonen också kunnat ta emot.. kram :)
Esmaralda

18 Lotta:

skriven

Jag kände inget speciellt förutom lite ont i tinningarna precis i början. Lugn ändå och avslappnad för jag är så trött idag. Vet inte om healingen funkade på mig, men jag hoppas det.

Kram L

Svar: Ja jag tror det funkade.. kram :)
Esmaralda

19 Tjejgumman:

skriven

Låg på kökssoffan och klappade på hunden som låg på golvet bredvid. Kände inte så mycket, lite kliande och värme över/mellan ögonen. Liten rotation i magen och så lite pirr i solarplexus. Sen störtsomnade jag direkt efteråt och sov i 20 min.
Ser fram emot i morgon kväll, och sen fortsättningen av våren och åren!

Svar: Du tog emot... och somnade... absolut inget fel tecken... du blev totalt avslappnad.. kram :)
Esmaralda

20 Filifjonkan:

skriven

Jag jobbar mycket med healing själv, och det brukar knäppa rejält när blockeringar släpper, det gjorde det inte ikväll. Däremot kände jag hur det drogs något ur min mage, och det blev obehagligt i mitt onda knä, som om något drogs ur där också. Min hund låg bredvid mig, och vid ett par gånger suckade han riktigt djupt. Energierna har jag känt av sedan jag läste om dem på bloggen, så det var väl predestinerat att jag skulle vara med ikväll.
Stor kram
Filifjonkan

Svar: Ja, det var lite speciellt det du var med om... något riktigt bra, känns det som.. kram :)
Esmaralda

21 Skorpan:

skriven

Bra!
Tack till Madame o dig!
Kram Skorpan

Svar: Kram :)
Esmaralda

22 Erika:

skriven

Det var jättehäftigt. Upplevde ibland att vi pratade jag och madame men vet inte riktigt om det var i mitt eget huvud. I alla fall så var healingen precis vad jag behövde.

Svar: Underbart och jag tror det var Madam du pratade med, på riktigt.. kram :)
Esmaralda

23 Chatrine:

skriven

Bäst att ge energi när man får energi tänkte jag. Sedan fick alla som var med på healingen följas åt in i min gigantiska kristallkula i universum där man omsluts av färgsprakande energier i olika goda syften. En härlig healing. Jag såg madame, stearinljuset på bordet, mest hennes händer, målade naglar i blått tror jag, hampasnören hon knutit önskningarna i, kraftdjuren var framkallade med papper och penna och fanns runt hennes bord, blev snopen att Ez var med och hjälpte till i healingen men det var en trevlig överraskning att träffa dig med. Det blev en mycket stark healing. Obekvämt i början då gamla ledsna känslor luggades upp och spolades ur kroppen men sedan var det bara som att bli vaggad i en värmefilt och färgsprakande effekter innanför ögonlocket. Ser med spänning fram emot i morgon. Fast Ez kan faktiskt sätta en precis lika bra healing. Där är det ingen skillnad.

Kram Chatrine

Svar: Tack för att du tog dig an alla.. det hade en positiv påverkan ! Och healingen hittade helt rätt hos dig.. härligt.. kram :)
Esmaralda

24 Rose:

skriven

En känsla av lugn och beslutsamhet. Och så såg jag bilder som kändes bekräftande. Såg det djur som jag fått till mig, för en liten stund kändes det som om att jag blev eller var inuti det. Tack ❤

Svar: Ja, din healingen lyckades hur bra som helst.. kram :)
Esmaralda

25 Josefine:

skriven

Nog tusan kändes det allt! Det var nåt riktigt starkt. Var tyvärr på språng men fick en del bilder och ord till mig. Tålamod fy fasiken ;) inte min starka sida!

För er som har svårt att känna o taemot. Ibland kan det hjälpa att aktivt säga just jag är redo att ta emot healing. Jag väljer att öppna upp för goda energier eller liknande. Som en liten kick i rätt riktning!

Kram!

Svar: Bra tips.. kram :)
Esmaralda

26 Berg:

skriven

Tack till er, det har känts hela dagen att det varit på gång.
Hoppas att det har sin verkan nu på saker och ting.

Svar: Jag tror det.. och håller alla tummar.. kram :)
Esmaralda

27 Månflickan:

skriven

Jag lade mig i sängen och fokuserade intensivt på min önskan med healingen. Healade även mig själv under sessionen, det blev så starkt med energierna att händerna "fastnade" på kroppen! Såg för mitt inre att allt var på väg att ordna upp sig till det bästa. Röda mattan rullades ut till sist, som att allt nu är på banan! Kl. 19.44 var det klart, så det verkar inte finnas några tveksamheter! Underbart!

Tack Es för möjligheten till healingen med Madame!

Svar: Och det fanns inga tveksamheter.. du tog emot och nu har du mycket god energi.. kram :)
Esmaralda

28 Evig:

skriven

Hej!
Jag låg kvar i min säng fram till 20,30, först då kändes det som att det tog slut för mig.

Jag kände ett lugnare och mer rogivande pirr och bubbel i kroppen jämfört med det jag brukar känna vid dina healingar. Däremot såg jag inga bilder för mitt inre idag.

Vid två tillfällen kändes det faktiskt som att jag hade hamnat på en våg och jag trodde nästan att jag var på väg att lyfta. - Blev lite överrumplad av det. En kort stund senare, kände jag våg nummer två, som inte var lika kraftig.

Jag har mått mycket bättre ända sedan jag bestämde mig för att jag skulle prova på detta, så någon koppling finns det helt klart. Jag har haft mycket mer energi, vissa saker som har känts tunga, har ändå blivit positiva på något sätt och min värk och problem med fingrarna har blivit avsevärt bättre. - Det får du gärna hälsa Madame.

Ser fram emot morgondagens healing.

Tack och stor kram från Evig!

Svar: Du öppnade upp och tog emot perfekt.. härligt !! Jag ska hälsa Madame.. kram :)
Esmaralda

29 Skrållann :

skriven

Hej!
Jag satt och åt raggmunk med familjen men vi hade en väldigt trevlig stund. Mådde lite illa och vet inte om det berodde på att jag åt för mycket eller om det var healingen. Fick även ont i huvudet och nu är jag helt slut😳 Känner mig tömd på energi fullkomligt men det går ju inte skylla på healingen eftersom jag inte var så aktiv?!

Kram❤️

Svar: Tyvärr ser jag dig som avstängd under healingen - kanske berodde detta på illamående, att du inte orkade öppna upp mentalt... hoppas det går bättre i morgon.. kram :)
Esmaralda

30 F:

skriven

Stort tack för healingen ikväll, kände inte så mycket, dock blev jag, extremt trött förrut och att magen bubblade, vet inte om det var healingen ?

Svar: Jo jag tror att det var healingen du kände av.. kram :)
Esmaralda

31 Linnean 🌸:

skriven

Go Kväll!
Innan healingen började så kom katterna och la sig runt mig. De såg lite saliga ut.
Så började det svirra i kroppen. Det kändes som runda klot som roterade snabbt i händer, rumpa, lår och ben samt i tungan. Sedan lyfte båda armarna saaakta och händerna la sig över magen. Kände mig klar i skallen sen och är iskall nu. Magen är lugn och gör inte ont längre. Ska bli spännande i morgon!!
Tack till dig och Madame! 💖
Kram.../Linnean 🌸

Svar: Underbart.. både du och katterna tog emot rejält... vad roligt !! Kram :)
Esmaralda

32 AnnaK:

skriven

Skippar att läsa allas hejdundrande upplevelser för då tappar jag bara modet. Jag som aldrig får besök fick givetvis det ikväll så jag hann bara slappna av de sista ca 13 minutrarna. Tyckte mig dock känna när det drog igång.

Hur gör just jag för att bäst ta emot?

Kram 🤗

Svar: Ja du kände när det drog igång och fick en del healing... du ska inte försöka någonting alls i morgon.. bara slut ögonen och andas och förvänta dig ingenting.. då kan det kommer och du tar emot... men observera att man kan ta emot utan att man känner någonting alls under själva healingen.. kram :)
Esmaralda

33 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda kände mig lite hur ska det här gå? lite nervös i början. Sen blev jag upprymd och glad och har fortfarande ett harmoniskt lugn. Ska bli spännande att vara med i morgon med. kram :)

Svar: Du kunde ta emot.. vårda den harmoniska känslan... kram :)
Esmaralda

34 PiaS:

skriven

God kväll,

Säger wow! Kände verkligen av healingen. Började redan under eftermiddagen, blev yr och nästan lite vimmelkantig och det blev starkare ju närmare 19.30 klockan blev.
Känner nu både ett lugn och ett pirr, även styrka.
Ska bli spännande att se hur morgondagens healing blir 😃.

Kram PiaS

Svar: Lugnet och styrkan ska du permanenta inom dig.. låt det bli ett med dig.. också framöver.. kram :)
Esmaralda

35 Bolla:

skriven

Merket ikke så mye i kveld, men så ønsket jeg meg ting som uansett ikke vil skje i kveld, men som forhåpentligvis vil skje fremover 😊

Krysser fingrene for at iallefall et av ønskene går i oppfyllelse 😁👍

Klem Bolla 😊

Svar: Jag håller tummarna, verkligen.. kram :)
Esmaralda

36 Alie:

skriven

Man ( jag) hoppas på något under som jag inte ens vet är möjligt för mig.. jag kände inte något men samtidigt händer det ändå något, kan inte säga vad. Mitt sinne känns starkt, bestämt.. på väg mot mina mål.. svårt att förklara men jag tror det handlar om just det mina önskningar innefattar..
Oavsett, jag är djupt tacksam för att få vara med på tåget.. 🙏 💫
Kram

Svar: Du kände inte så mycket under healingen men det är oviktigt... det viktiga är nu efteråt och du kommer kunna gå mot dina mål... det vet jag.. kram :)
Esmaralda

37 Michaela:

skriven

Jag satt i ett patientsamtal men ca 19.35 kände jag hur det blev alldeles varmt inombords o även höger öra blev varmt och rött. Fick massa energi. Ser fram emot i morgon o då är jag ledig o kam förbereda mer. Fantastiskt att vi får vara med om detta! :) Kram!

Svar: Vad roligt att du kunde känna av trots att du var upptagen.. och du tog emot.. ingen tvekan.. kram :)
Esmaralda

38 Dina :

skriven

Oh my God!!! Jag kände jättestrakt ikväll och såg en sekund en svart kvinna jobba med healingen precis nära mig. Och sen starka och stora vågor av energi i hela min kropp. Men det var läskigt när jag kände hur jag tvångsgapade stort och min tunga vred och vände sig mycket. Nu är jag extra pigg samtidigt som är lite yr i huvudet. Det har inte släppt än.
Tack så mycket Ezmeralda och Madame för ert arbete! Ser fram emot fortsättningen imorgon. Hoppas att jag når min önskemål med healingen.

Svar: Det kan ta ett litet stag innan allt släpper... nu hoppas jag att dina önskemål ska infrias.. kram :)
Esmaralda

39 Lotta B:

skriven

Jag låg i mörker och eftersom jag har så svårt att slappna av, så blev jag så lättad när jag gjorde det. Somnade till och med en stund och då kändes något obehagligt, men jag blev inte orolig.
Nu efteråt känner jag mig ... viktig på något sätt, jag tar mer hänsyn till mina egna behov.
Kanske inte så storslagen upplevelse men det är stort för mig att känna så.
Tack Es och Madame, ser fram emot i morgon <3

Svar: Det är inte hur starkt man känner under healingen som är avgörande.. du tog helt klart emot och din känsla efteråt att ta hänsyn till dina behov... den ska du aldrig tappa bort utan bära med dig.. kram :)
Esmaralda

40 Räddharen:

skriven

Precis som någon skrev, så kändes det annorlunda än din healing Es. Känslan var att Madame är VÄLDIGT bestämd. Först kände jag inget men efter en stund stramade det åt i hjärtat och sedan kändes det i handflatorna speciellt i "roten"? till tummarna - att det sticker & flödar in energi där på något sätt (det känns faktiskt lite fortfarande).

Men under healingen när jag vände handflatorna från nerifrån uppåt så flyttades känslan till armvecket. Jag tänkte att var det Madame som höll mig i händerna eller och armvecken sen. Sen känslan tillbaka till handflatorna igen. Mest kände jag i armarna och runt hjärtat. Och så fladdrade det till vid mitt vänstra öga på slutet (hade ögonen stängda).

Jag såg inga bilder, min mina tankar fladdrade iväg och en tid "tänkte" jag att vi var i rymden men att sedan kom vi ner och höll varandra i händerna och snurrade runt jättesnabbt i ljus. Och så log jag mest hela tiden:)

Svar: En stark upplevelse och Madams bestämdhet kunde du uppfatta... kram :)
Esmaralda

41 Naturvän:

skriven

Godkväll!

Tände ljus o förberedde mig som jag brukar vid healing. Som vanligt fick jag ngra bilder till mig som jag skall försöka tolka och 2 färger som i vågform. Annars kände jag bara ett stort lugn, jag hoppas verkligen jag kunde ta emot.


Spännande med uppföljningen imorgon!

Trevlig kväll o väl mött i healingen i morgon!
Naturvän

Svar: Du kunde absolut ta emot.. kram :)
Esmaralda

42 Cattis:

skriven

Hej Es,

Under senare delen av dagen började jag helt plötsligt känna ett lugn från att ha varit väldigt stressad över några problem på jobbet. När healingen började kände jag av pirrningar i kroppen och till och från blev jag jättetrött. Somnade till vid åttatiden och känner av ett fantastiskt lugn och ser nu fram emot healing del 2 imorgon. Stort tack Es för att du ordnade detta för oss.
Kram
Cattis

Svar: Lugnet är starkt positivt.. försök stanna i den känslan så hittar du den igen när du råkar lämna den.. kram
Esmaralda

43 G.H:

skriven

Kände exakt när healing började,,, fick en otroligt stark intensiv och kittlande känsla efter ryggraden. Även en stark känsla av lugn, harmoni och närvaro :) kändes precis som när man var liten och livet var bekymmersfritt och glädjesamt :)

Ett par dagar innan healing kollade jag på en kompis kort på fb, och plötsligt från ingenstans byttes hennes foton ut mot en av de sakerna jag önskat mig av healingen:) ...

Fick även en känsla av att en davidsstjärna var inblandad ... och att Madame på något vis delade in alla deltagare i gruppper ...

Väldigt fin upplevelse i dag :)

Ser fram emot morgondagen:)
Kram!

Svar: Ja du har så rätt i att hon delade in i grupper, och av healingen kunde du ta emot.. kram :)
Esmaralda

44 Madde:

skriven

Jag är osäker på om jag kände något. Tycker mest dagen har varit stökig, bilen tom på besin, bankkortet fungerade plötsligt inte, och bromsarna på bilen, tog plötsligt inte. Ingen olycka skedde. TACK GODE!

Under kvällen så fick jag ett hemskt humör, exploderade totalt och jag kände bara hat, samtidigt som en klump i magen hög till och bara växte inom mig. Jag la mig direkt i sängen, och som kolsyra spred sig klumpen ut i min kropp. Jag har mina funderingar på om detta sista hade med healingen att göra.

En högst märklig dag helt enkelt:) jag hoppas på de va en rejäl utrensning. För det humöret vill jag inte ha igen😊

Svar: Ja här tror jag det handlade om utrensning, att detta faktiskt var något du behövde även om det inte är så kul.. kram :)
Esmaralda

45 Åsa:

skriven

Hejsan! Jag började få illamående på en. Lade mig i sängen o när healing en började så sattes det igång att sticka.värme i händerna o stundtals svettades jag regält. Sen blev det en lugn o stillsam känsla. Det kändes i hela kroppen o fick ofta upp mina siffror.mitt inre djur. Såg även Madam liksom lite du E.
Sen blev jag så pigg efter behandlingen o en stark längtan efter glass. Ser verkligen framemot imorgon kväll. Tack Esmaralda o Madam. Kram Åsa

Svar: Vad kul att du blev sugen på glass :) Du har tagit emot.. kram :)
Esmaralda

46 Å M K:

skriven

Jag låg i soffan och hade hjärtklappning första stunden. Kraftiga energier! Sen lugnade sig allt och jag kände mig nöjd och tillfreds. En go känsla efteråt!
En massa nospussar från hunden efter healingen också.
Ser fram emot morgondagen.
Tack och kram ❤️

Svar: Du tog emot jättebra !!! Kram :)
Esmaralda

47 C:

skriven

Var det bara jag som hörde och såg en panter? Betyder?
Varm på överkroppen, kall på underkroppen.
Såg mörker och groteska ansikten som sen trycktes undan av ljus.
Fick en del avbrott i drömmar som att jag blev överraskad och fick flämta efter luft.
Katten har hållit sig undan och låtit mig få meditera ifred 😊💕
God kväll 💕

Svar: Det klickade så bra mellan dig och healingen...pantern bodde där i närheten... kram :)
Esmaralda

48 Tingeling :

skriven

Satt och tittade på serie, blundade ibland och försökte slappna av. Kände av det som pirrningar. Sen strax innan 20.00 så kändes det som mest, hjärtklappningar och pirrningar över bröstet. Men inte stressande utan lugnande på nåt sätt. Jag har känt av som vågor då och då ända sen jag anmälde mig. Och under denna helg har det hänt saker, trots att healingen var idag.

Tack!!

Kram!

Svar: Du har verkligen tagit emot.. förvalta det väl... det vet jag att du kan.. kram :)
Esmaralda

49 Månskenet:

skriven

Hej!
Kan inte riktigt sätta fingret på att jag kände....men under eftermiddagen har det kommit över mej nånslags pirrkänsla och vakenhet. Och 20 min innan det började så blev magen jätteorolig, förstod strax vad som var på gång, 5 min innan så fick jag också en konstig känsla. Det enda jag kände under tiden var kyla i händerna och magsäcken som också kändes kall - olustig och overklig känsla... Spännande att se hur det känns imorgon!
Kram o God natt!

Svar: Man upplever så olika men just ATT man upplever är tecken på att du öppnar upp.. jag tror det går fint i morgon.. kram :)
Esmaralda

50 Lenafena:

skriven

Såg att jag gick på en gata i Cádiz, hade inget hus men en lägenhet i den gamla delen av staden. Jag gick utan krycka och skrattade. Min ekonomi var mycket bättre och jag unnade mig en kväll ute....minsann hade jag inte en älskare också......ja vad skall man såga.... mer än att jag är redo imorgon igen. Nu eller aldrig!

Svar: Härligt och perfekt... du tog emot så bra !! Kram :)
Esmaralda

51 SOL:

skriven

Jeg så feil på klokken, trodde jeg hadde god tid så jeg gikk inn på bloggen,der leste jeg at det var allerede begynt så slengte meg brått ned på en madrass her. Følte meg svimmel og uvel og syns det romsterte og murret i hele meg, måtte nesten spy mot slutten.
Vet du hvordan hun bruker de tallene og dyret? Jeg vurderte flere dyr,men måtte bare bestemme ett, det ble nok en veldig mental avgjørelse.


Svar: Du öppnade inte upp helt och hållet men till en viss procent i alla fall.. jag vet faktiskt inte hur Madame använder djuren och siffrorna... kram :)
Esmaralda

52 Virrhönan:

skriven

Kände av det helt klart. Började med en kall känsla i vänstra sidan av kroppen som övergick till stickningar i hjärtat. Det tryckte liksom lite konstigt i hela kroppen och händerna blev så varma, sen somnade jag. Katten låg brevid helt avslappnad och utsträckt. Nu känner jag bara ett lugn och lite bultande i bröstet. Ser fram mot morgondagen...💕

Svar: Härligt, du tog emot, ingen tvekan om den saken.. kram :)
Esmaralda

53 Agnes:

skriven

Festligt o läsa om Madames förberedelser...var iväg på promenad till centrumet, o tog sedan en fika där. Kände inget speciellt, utan det var som vanligt.

Hem o fixa lite o la mig på soffan 19.30.

Släckte ner, fimpade TV:n o låg sedan där. Inget direkt hände, men efter ett tag så blev det väl lite pirr här o där. Kli i ögat o ngr fnissanfall. Det enda jag direkt kan säga, är att jag såg ryggen på en liten man som verkade klättra uppför en stege på en sådan där yatch. Rutig, fladdrig skjorta, kakishorts, skallig...

Tänkte att "oj, där är en liten man", sedan försvann synen.

Kom som vågor rullandes utifrån o in...genska sent in i healingen...så denna gång så märkte jag ju ngt, men sådana där saker som andra ser, ser jag inte ett jota av...

Har ännu ej frågat sonen om han märkt något. Han har åter blivit deprimerad ang sin situation, och hans psykopatiska ex skrev senast i dag ett irriterat sms om att han utsatt henne för att skämmas, då ena dotterns jacka var smutsigt. Hon undrade om han visste hur man höll barn rena, för detta med den skitiga jackan var ju verkligen pinsamt för henne.

Det är alltså han som är boendeförälder...och mamman den som har umgänge varannan helg...och var gång så är det ngt som ej passar henne, och som hon påpekar i sms om att det borde han ha koll på...för det är jobbigt för henne att behöva ta ansvar om barnen jämt o ständigt...hon betalar ju faktiskt underhåll o då borde han förstå att hon friköpt sig från sådant trams som att hålla barnens jackor rena...etc, etc...

Vad ni än gör, ni som ännu ej har barn...se till att kolla upp den ni tänkt yngla av er med...annars står ni där med en människa på halsen ni inte blir av med, därför att ni delar era barn...

Människor visar alltid upp sin bästa sida i början av en relation...avvakta med beslut om allt i minst 1 år, för så länge klarar inte en narcissist/psykopat/random mupp hålla färgen...

Ett tips från coachen...been there, done that...

Kram!


Svar: Du var inte avstängd den här gången... du kunde ta emot.. i alla fall 50 % om inte mer... den lille mannen som klättrade upp på stegen är en bekant man.. inte i detta livet men i ditt förra liv var han en viktig och positiv person för dig.... jag hoppas din son kunde ta emot... herregud, han behöver det verkligen och har det inte lätt med sitt ex.. kram :)
Esmaralda

54 MalinS :

skriven

En timme efter att jag mejlade dig gick jag upp och lagade mat vilket jag inte gjort på över en månad pga utmattning.
Under självaste healingen kände både jag och min man pirr och stickningar i fötter och händer men nu är vi rejält trötta. Hoppas framförallt mamma tog emot.
Kram

Svar: Underbart att healingen gav dig positiv energi... kram :)
Esmaralda

55 Maria:

skriven

Jag var också med på healingen, men har dock vart helt ur balans under eftermiddagen och en våg av sorg sköljde över mig under healingen. Känner mig mer balanserad nu men sorgen finns där fortfarande.

Kram,
Maria
ps. pirrningar kom i kroppen och i kronchakrat...men det har jag i rpincip dagligen så det var nog inte kopplat till just denna healingen.

Svar: Sorgen var nog något behövde komma.. någonting som du ska läka ut... kram :)
Esmaralda

56 Nornan:

skriven

Vilken upplevelse det var! Jag kände direkt stickningar och värme i handflatorna. Strax efter kände jag en hand mot mitt bakhuvud och en annan som lades ovanpå, samtidigt som det hela tiden gick vågor av välbehag och värme genom mig. Jag känner det ännu.
Mot slutet blev luften framför mig iskall och jag såg mig titta upp mot ett stort träd. Ovanför såg det ut ungefär som på bilden till detta inlägget...

I natt kommer jag sova gott. Ser fram emot imorgon kväll ☆

Kramar!

Svar: Ja, du fick en rejäl dos healing och du tog den till dig rakt av... bra jobbat :) Kram :)
Esmaralda

57 Mirre:

skriven

Jag kände mest pirr i händerna och energi i kroppen, de var häftigt, något mer kände jag inte av.
Låg ner på sängen och försökte visualisera mina önskningar och det gick bra tills jag ser en bild av mig själv när jag spyr blod helt plötsligt från ingenstans. Ingen aning om det är jag själv som hittar på detta i mitt huvud eller om det betyder något? Kunde inte få bort bilden från mitt huvud. De va lite märkligt, vad tror du Es?
Kram

Svar: När du spydde blod.. var det de dåliga energierna som du lämnade ifrån dig... helt naturligt och ingenting konstigt även om jah förstår att det kan uppfattas som lite otäckt.. kram :)
Esmaralda

58 Kristin:

skriven

Jeg vil få si tusen takk for en nydelig healing, kjære Esmaralda og til Madame. Solo lå i min arm, og jeg ble veldig varm, er det fremdeles, og hadde det vidunderlig. Resten av hundeflokken var også stille.
Nå har det seg slik at fra Solo sin hoggtann, går det et hull opp til nesen. Dette har vært lenge. Han har til stadighet gått til sjekk hos veterinæren, og jeg følger med. I går så jeg at denne tannen nå er løs, og har skiftet retning, slik at den går bak nedre hoggtann og ned i underkjeven. Jeg har gitt han smertestillende og antibiotika. Skal reise til veterinæren tirsdag. Det er 15mil hver vei, så jeg håper turen går bra. Solo må få denne tannen tatt ut, og det jeg da undrer på, er om dette vil lage hullet opp i nesen større, slik at han ikke vil kunne leve med dette. Kan du se noe her, kjære Esmaralda? Jeg er veldig glad i denne hunden, men plages skal han så absolutt ikke. Nå ser jeg fram til healingen i morgen kveld. Tusen takk og Kram!!!

Svar: Ja, tanden kan behövas bli utdragen.. kram :)
Esmaralda

59 Kristin:

skriven

Litt mer fra meg. Glemte å skrive at jeg har følt en sterk ro i hele ettermiddag, noe jeg fortsatt gjør. Mine hender føles som om de brenner av varme. Nydelig. Igjen, tusen takk til dere begge to. :)

Svar: Känn in känslan noga av ro så du vet hur den känns och kan hitta tillbaka till den när du vill och behöver.. kram :)
Esmaralda

60 Anki:

skriven

Gokväll Es
Det var såå stort så Nackhåren reste sig ! !
Jag satte mig bekvämt i fåröljen med hundarna bredvid lite avslappnat med tv´n på utan ljud
Exakt 19.30 fick hundarna spel ...och Mira hon hundpratade som aldrig förr Moses ville bara sitta nära Hela mitt huvud som löfts upp i bakhuvudet och nackhåren reste sig Jag fick se min uggla flyga iväg och en stor tiger kom emot mig och ta plats .
Så häftigt var det och jag tror jag fick lite smärtlindring oxå då min hälsporre började bulta och vibrera något enormt ...

Stort TACK till dig Es och Madame ! <3
Jag känner mig hedrad som fick delta

Varma helande Kramar från hela flocken
Kram Anki

Svar: Vad roligt och det var inte bara du utan hundarna kunde också ta emot... ja, det var stort ! Kram :)
Esmaralda

61 IeIe:

skriven

Jag vet inte om jag var nog mottaglig? Var min första healing också så ja.. försökte hålla öppet sinne å inte ha för höga förväntningar så hoppas jag fick mig en släng av något, är nöjd och glad oavsett så jag tackar ödmjukast till madame som höll i detta :) ..tyckte mig se ett par händer och fötter i rörelse och andra mer diffusa bilder, vad det nu var.. Vet inte om jag kände så mycket, mer än lite pirr och som att det värmde och tryckte på sina ställen.. Ja, sen blev jag rätt vimmelkantig där vid middagstid och även igår när jag anmälde mig, om det nu är relevant eller ej..

Och jo, tror du min plus en märkte något? Å bör jag säga något om att jag tog med henne i min anmälan? Eller är det bäst att låta det vara?

Tusen tack åter igen!! <3<3

Svar: Du kunde ta emot... och egentligen behöver du inte säga att du tog henne med.. låt det vara... känns bäst så.. kram :)
Esmaralda

62 Katten:

skriven

Hej,

Jag glömde fråga om jag tog emot? Jag tycker att jag känner mig lite bättre, men jag sov ju när healingen började och sedan var jag tvungen att stiga upp... Jag hoppas att jag inte var avstängd?

Kram

Katten

Svar: Jodå, visst tog du emot.. kram :)
Esmaralda

63 I:

skriven

Oj det var jättehärligt!
Energin gick lite i olika vågor, mellan ganska lugn och skönt behagligt till spännande kraftfull! som någon annan skrev så upplevde jag också att jag pratade med henne, men vet inte om det stämmer. Riktigt fin känsla både under och efter, kände mig glad och liksom fylld av ny kraft efter!

Svar: Nog pratade ni :) Härligt att du kunde känna och ta emot.. kram :)
Esmaralda

64 MollyD:

skriven

Ååååh det kändes, inte är det väl men jo så var det. Det pulserade och gick som vågor och under hela healingen så kände jag en värme som strålade ut i mina händer. Lade händerna på bröstet för jag tänkte att det är nog bra med den starka energin tillbaka in i mig. I slutet tänkte jag nu brinner nog mina händer upp. Det gjorde dom så klart inte. Mina händer hade en helt normal temperatur men det flödade oerhörda starka energier.
Blev galet trött och har sovit bättre i natt än på länge.
Tack madam jag känner en styrka och självklarhet inombords
Kram

Svar: Ja, det var starka energier och du fångade upp dem.. kram :)
Esmaralda

65 Carina ST:

skriven

Det är alltid så intressant att läsa om alla upplevelser av healingen. Och så härligt att se att vi var så många som var med! Det här har överlag varit en spännande och annorlunda upplevelse. När jag bestämt mig för att vara med i healingen och även när jag skrev mitt mail om det så kände jag av stark energi och som vibrationer i kroppen, som ett sorts dovt surrande. Jag kände också av energier i hjässan, som jag också brukar göra vid adlig kontakt på olika sätt.

Igår under dagen var jag igång mer än vanligt, hade en hel del att göra och orkade dessutom mer än vanligt. Kände av lite svag yrsel då och då men det händer ibland annars också.

Runt 19 när jag äntligen satte mig ner kände jag av ganska intensiv energi i hjässan. Starka stickningar. Vid 19.30 gick jag undan en liten stund, slappnade av och förberedde mig att ta emot healingen, riktade tankarna på mina önskningar och också på mamma och de önskningar jag hade för henne. Sedan hade jag lovat mina tjejer att vi skulle kolla på film så resten av tiden satt jag i soffan och gjorde det. Instruktionen var ju att man inte behövde förbereda och göra som vid din healing Ez utan bara tänka på önskemålen i början av healingen.

Jag har ju haft olika upplevelser vid healing av dig Ez, ibland väldigt starka och ibland inte känt något alls. Den här gången var det en sorts mild och lugn känsla. Kände av den där känslan av vibrationer/surrande i varenda cell i kroppen men inte starkt utan mer behagligt lugnt, dovt och jämnt. Under en stund kände jag starkt vid halsen och övre delen av bröstet. Jag kände mig ovanligt avslappnad i hela kroppen när jag gick och lade mig. Den känslan finns kvar nu på morgonen. Ikväll ska jag fokusera mer på healingen, i avskildhet.

Tack till dig och till Madame!
Kram, Carina ST

Svar: Du tog emot, den saken är klar... och det tror jag du kommer göra ikväll också.. kram :)
Esmaralda

66 Liverpool:

skriven

Hej Esmaralda
Var inne hos en vårdtagare/brukare då healingen pågick och tänkte mina önskningar.När jag satte mej i bilen och körde iväg till nästa jobb så kände jag skickingar under fötterna som över gick till handflatorna.Idag är jag ledig och kan koncentrera mig på kvällens healing bättre.

Svar: Du tog emot i alla fall... och ikväll kan det bara bli bättre.. kram :)
Esmaralda

67 Skytten1:

skriven

Kände en vibrerande känsla en stund i kroppen,hoppas att jag kunde ta emot.

68 Hanna:

skriven

Hej!

Jag kände att något var på gång vid kl 19 ungefär. Jag blev mycket medveten om saker runt omkring mig och det jag höll på med gick snabbt och smidigt. Vid 19.30 satt jag i soffan och försökte tänka på mina önskningar samtidigt som mina händer och fötter blev behagligt varma, jag som annars är lite kall om fötterna.
Några timmar senare gick jag och la mig och somnade snabbt. Sov oroligt och drömde mycket. Vaknade vid 24 av att magen var i obalans och jag behövde gå upp på toaletten. Vet inte om det hade med healingen att göra? Trots sömnavbrottet kunde jag somna om och vaknade utvilad på morgonen därpå. I dag under dagen har jag varit lite trött men det kan ha andra orsaker. Ser fram emot i kväll och hoppas att jag kan vara vaken till kl 21. Är kvällstrött nämligen. Kan man ta emot ändå?

69 Skytten1:

skriven

Tog jag emot healingen?

Svar: Ja det känns som att du tog emot.. försök öppna upp ockåp i kväll ! Kram
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: