Ockult barndomsminne...

En gång för länge sedan.. som alla sagor börjar.. men detta är ingen saga. Det är på riktigt.

Och ofta, när det är på riktigt, så  är det inte natt o mörkt.. inte heller  stormigt eller en tung dimma som ligger över landskapet.. inte heller åskväder.....… utan riktiga händelser kan ske en alldeles vanlig solig försommardag.

 

Så.. en gång för länge sedan.. en dag när jag varit hemma på lunch.. så promenerade jag tillbaka till skolan.

Vi hade ingen skolmat i byn där jag växte upp… utan antingen fick man ha matpaket med sig eller så tog man sig hem på lunchen och käkade.  Jag bodde nära skolan.. och hade en generös familj så ofta  hade jag klasskompisar med hem som åt lunch hos oss.

Den här gången hade jag ingen med hem. Det var bara jag.

// Kyrkskolan//

Mormor hade lagat lunchen.. jag minns inte vad det var vi åt… och precis när jag skulle  gå tillbaka sa mormor att  jag nog skulle få sällskap en bit på väg och att det var helt i sin ordning.

Massa ungar avverkar storgatan  mellan skolan och hemmet så det var ju inget konstigt. Men sen förstod jag ju vad hon menade.  Mormor var bra på att känna in.

Jag gick.. och när jag var jämsides med Handelsbolaget, vår mataffär, så kände jag en rörelse på min hand.

Jag hade inte sett någon komma och hoppade till av överraskning. 

Och så stod hon där bredvid mig.. en väldigt söt  flicka i min ålder 9-10 år… med långt svallande svart hår med en stor röd rosett.

 

Hon började prata med mig på ett främmande språk  som jag inte begrepp ett dyft av.

-       Kan du inte prata svenska ? undrade jag och då skrattade hon glatt och skiftade snabbt till svenska… som hon pratade alldeles perfekt

Vi pladdrade på  om allt möjligt, som småtjejer gör -   och sista biten till skolan skuttade vi  med hoppsansteg – också typisk småtjejer

Då kom jag underfund med att jag inte kände igen Danina , som hon hette,  från skolan

Jag frågade henne om hon precis flyttat till byn och hon skakade på huvudet och sa att nej, hon har bott i byn hela sitt liv och hon kommer bo där för alltid.

Jaha, tyckte jag, på ungars självklara sätt.

Just som vi skulle gå in genom grinden till skolan – stannade hon och sa att nu kunde vi inte följas åt längre

-       Vaddå? undrade jag, ska du inte gå i skolan ?

-       Nej, det har jag gjort.. i 11 år och  sen har jag arbetat  på sjukhuset i stan, sa hon och fångade min blick.

Då förstod jag – hon var en av dödisarna, en av dem som kom på besök ibland och  jag talade om för henne att jag tyckte det var så tråkigt att hon inte var på riktigt för vi hade kunnat ha kul tillsammans.

 

 

-       Jag är på riktigt, sa hon, just nu är jag 10 år och går här med dig för allting som händer stannar kvar i tiden och i den stund det  sker.

Det fattade jag ingenting av och det gav mig någonting  att tänka på - till och från , under livet. 

Det enda  som jag konstaterade just då.. var en aha-upplevelse kring hennes kläder som var lite annorlunda och gammaldags.

Jag sa hejdå och att vi ses kanske igen nån gång – och så skyndade jag mig för det ringde just in.

Och vi sågs igen.. 40 år senare men det är en annan historia….

 

Välkommen till en ny vecka… kram & kärlek💗

1 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda!
Tyvärr hann jag inte hem till min nära väns begravning, befann mig på resa då. Det känns tråkigt eftersom jag tänker att den kanske hade hjälpt mig att fä nånslags avslut, förståelse att han är död. Det är så svårt att fatta, ofattbart, går omkring och väntar på att han ska höra av sig fast samtidigt vef jag att det inte kommer att ske.

Att jag borde ta farväl ”ordentligt”. Men sen tänker jag att jag inte vill det, jag vill ha kvar honom och tänka på honom sådär som förut, jag vill inte säga adjö. Måste man det för att komma vidare i sorgen? Blir man ”fast i sorgen” om man inte gör det?

Och så undrar jag uppriktigt varför folk jämt säger ”vila i frid” eller ”sov gott” om den som dött. Varför säger man så, vila i frid? Vad betyder det? Vad menar man med det egentligen? För inte vilar de väl där på andra sidan?

Kram,
Jennifer

Svar: Människor sörjer på olika sätt... och vila i frid.. handlar om den religiösa delen..när man tror att man vilar tills man blir uppväckt från det döda på den yttersta dagen.. enligt bibeln.. kram :)
Esmaralda

2 <3:

skriven

Hej kära Es, vilken upplevelse när du var barn. Vart tror du jag hittar min soulmate?
Hoppas att Madames arbete börjar.
Har fortfarande inte testat nätdejting.
Kram

Svar: Testa och se...pröva dig fram.. kram :)
Esmaralda

3 Fina:

skriven

Hej Es, är chansen ännu ca 70% att få honom i säng? Eller har det minskat/ökat? Kram

Svar: Ungefär detsamma.. men ju mer tiden går desto mer minskar möjligheten.. kram :)
Esmaralda

4 Kulla:

skriven

Underbar måndagsläsning.👍🌟.
Ny vecka, nya möjligheter✌️👊.. ut och ge världen erat bästa 😄.. mycket gott kommer av det.
Ser det ut som om jag firar påsk med F? Och även helgen som kommer?!? Kram

Svar: Ja, något med F ser det ut att bli . men ser inga detaljer.. kram :)
Esmaralda

5 Jossan :

skriven

God morgon!

Måndag igen och helgen har gått så snabbt! För snabbt! Jag har knappt hunnit med. Jag laga massa mat i fredags, lördag var jag på kalas och igår lagade jag både middag och börja skriva min tenta. Men såklart sitter jag fast så kanske får ändra hela tentan....

Tänk att det bara är 18 dagar kvar till det är lov. På lovet ska jag inte göra något utan bara ta det lugnt och vata själv. Sova ut och vila upp mig. För det behöver jag!

Försökte hitta en dag att fixa en kompis examenspresent men det är svårt att planera in med en av vännerna för hon vill inte göra det en ledig dag för då vill hon umgås med sin sambo. Jahapp så viktig är jag 🤷🏼‍♀️.

Nä låt mig inte bli så! Snart så kommer han min framtid 😍🥰

Nä måste väl gå upp men jag orkar verkligen inte..

Kram

Svar: Ha en bra dag idag... du fixar det du behöver fixa.. du är stark och det ska du vara stolt över.. kram :)
Esmaralda

6 H:

skriven

Hej Ez
Jag är inlagd på sjukhus. Svår depression. Har tvingats pausa skolan. Är detta korrekt gjort? Kommer allt ordna sig? Kram till dig

Svar: Ja det kommer att ordna sig med allt runtomkring. Nu ska du bara ha fokus på dig själv och på att ta dina steg mot bättre mående. Styrkekram !
Esmaralda

7 *:

skriven

Godmorgon,

Tänkte jag skulle fria till min sambo, ser du om det går vägen..haha
Vill så gärna vara gift och så klart med honom. vi är varken förlovad eller gift. Men varit ihop snart 6 år nu...
vi har inte pratat så mycket om det faktiskt. men kan ju aldrig vara till 100% säker.

Så ser du om vi blir gifta och han vill det ?

Kram
*

8 EPM :

skriven

Då fint... Blev nyfiken på berättelsen om när ni sågs igen.

Min lille pojk klagar på magont och har gjort ett tag. Att vara sjuksköterska är inte bra vid dessa tillfällen, man drar iväg så i tankarna...😢 kan du lugna min oro?

Vet inte vad som hänt med mig, jag sover så bra nuförtiden!😊
Utvilad och redo på ett annat sätt!

Kram

Svar: Fortsätter magontet så tycker jag du ska boka läkartid åt grabben - inte för att jag tror det är ngt allvarligt utan mer för att man behöver det lugnet som en undersökning ger.. kram :)
Esmaralda

9 IB:

skriven

Hei :) blir min pappa å få overflytting dit han vil i jobben sin? Blir han snart å trives?

Svar: Ja det ser ut som om om han kommer dit han vill och det blir bra.. kram :)
Esmaralda

10 HuldaMaräng:

skriven

Godmorgon!
Ett sånt rart möte! Men jag förstår inte riktigt , händer allt som har hänt hela tiden? Det känns som att tiden liksom skulle bli full av händelser.. Tur man inte begriper allt, kanske 😂
Jag har en fråga om min son.. ser du hur han mår? Är det åldern, eller känner han sig ensam hemma? Det är så svårt att gå honom att prata om det som känns på insidan numera. Ser du något?
Kram, ha en fin dag!

Svar: Jag förstår inte heller.. men det var så min besökare upplevde det ! Din son är i en period där det är ganska tufft.. ge inte upp att prata med honom samtidigt som du får ha lite fingertoppskänsla och inte tränga dig på.. gör lite kul saker tillsammans.. då brukar man lättare kunna öppna upp... kram :)
Esmaralda

11 Pia1:

skriven

Idag är det dags för ett normalt bokat möte utan stress. Jag är i sämsta tänkbara skick och lite orolig att jag inte orkar fokusera på vad som behöver sägas men å andra sidan kan doktorn behöva se hur livet faktiskt ser ut, det kanske är någon mening med det. Jag förväntar mig att jag måste dra min-vän-kirurgen-kortet, böna och be på mina bara knän. Men i stort sett blir det att improvisera och försöka minnas vad jag behöver. ❤

Svar: Stort lycka till nu... kram
Esmaralda

12 Rebecca:

skriven

Så spännande 😮
Hoppas du mår bättre nu.

En fråga, i min seans kunde du inte se om jag skulle köpa en lägenhet eller inte men jag tittar efter en och har min insats, kanske kan du se något idag,? :) kram

Svar: Du kommer köpa.. jag ser bara inte när... kram :)
Esmaralda

13 Cecilia:

skriven

Detta får mig att tänka på filmen Interstellar. Det är en film om rymden och fysik. Om jag har förstått allting rätt så har fysiker gjort en massa komplicerade beräkningar så att innehållet i filmen faktiskt stämmer. I slutet av filmen tar dem upp tid och rum, där ser vi verkligen att "allting som händer stannar kvar i tiden och den stund det sker", som du skrev. Nu babblar jag bara och säger ingenting vettigt, men din berättelse fick mig att tänka på den filmen. Ser fram emot del 2 av denna historia!

Hoppas du mår bättre idag! Om du har tillräckligt mycket ork så har jag en fundering. Tror du att dem båda får jobb i sommar? Kramar

Svar: Den filmen ska jag se ! Tack för tipset. En får helt säkert jobb i sommar och chansen för nr 2 år god.. men de måste söka redan nu... kram :)
Esmaralda

14 Augusti:

skriven

Vilken spännande historia när du mötte Danina
vill gärna höra fortsättningen.

Svar: Då ska jag blogga om detta.. vad som hände sen.. kram :)
Esmaralda

15 Skorpan:

skriven

Så häftigt o ännu mera nyfiken blir jag på mötet 40 år senare, blir drt en följetong ;)?

Vad jag önskar nu är att pojkarna vars pappa dog skulle kunna känna av sin far. Kanske drt är lite väl tidigt än, men efter ett tag. Inte ska någon dö tidigt 80-90 års ålder är passligt, fast det rår vi ju inte över...

Själv önsksr jag att jag kände av healingens verk ingar, men nej, det gör jag inte. Hur mycket senare kan önskningarna uppfyllas Es? O tror du de uppfylls för min del? Skulle verkligen behöva "dem"... Är väl för otålig, som alltid.

Måndag, igen, får se vad som händer i veckan.
Ha en bra dag o hoppas att du kryat på dig Es!
Kram Skorpan

Svar: Deras pappa kommer följa sina barn genom livet... ibland kommer de att kunna förnimma honom.Healingen verkar fortfarande... kram :)
Esmaralda

16 f:

skriven

godmorgon fin berättelse,

jag tänkte ställa en fråga, vi har försökt få barn ett tag nu, och alla runt mig känns som dom är gravida, ser du oss lyckas få ett till barn. kram

17 kvinnan:

skriven

jag har försökt få tag på en släkting ett tag nu, vi hade messenger kontakt ett tag, och nu har jag inte hört något ifrån henne på 2 månader, kan du se vad som hänt?

18 DD:

skriven

Gick också en på skola som hette kyrkskolan i min gamla hemstad. Hade en äldre dam till lärare men sen tror jag hon gick bort. Gick väl i 2 an men minns hennes så väl för hon va så himla snäll.

Frågade ut B på en promenad. Tror inte han såg meddelandet. Men hur kommer han reagera?

Kram 🌸🌸

Svar: Lite överraskad men han tar det till sig... kram :)
Esmaralda

19 Anki:

skriven

Godmorgon Es !

Aaahg jag vill läsa mer !Så spännande ! Allting som händer stannar kvar i tiden i den stund det sker...,nu har du väckt min nyfikenhet !

Peppiga Pias avgassystem upphängt ,redo för tur
Grannen har äntligen fått jobb = kan vara ute på tomten i veckan
Solen skiner Rödhaken och Tranorna har kommit
Älskar denna hoppfulla tid !

Ny vecka Nya möjligheter !

Kram Anki med flock

Svar: Jamen vad skönt att grannen äntligen fått jobb !! Och därmed lite frihet till dig :) Kram :)
Esmaralda

20 Anonym:

skriven

Har jag chans att få från fonderna i år ?
Kram

Svar: Ja, chansen finns.. kram :)
Esmaralda

21 Eja:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för du delar med dig. Roligt och speciellt att hon kom och hälsade på sig.

Jag är lite orolig att jag ska bli själv isåfall.

Ser du om han kommer att ge oss en chans som par om vi nu väntar ett till barn tillsammans?

Vill inte bli själv helst
Kram

22 Miltons Mamma:

skriven

Vilka upplevelser du delar med dig av. Wow!

R gjorde sonen riktigt ledsen igår. Vilket stolpskott.
De hade pratat sitt söndags samtal men så ringde R upp igen 2h senare.
Sonen börjar få långt hår och vill inte klippa sig. Han är väl i någon utvecklingsfas då han vill spara till långt hår, eller så tycker han bara det är snygg. Kanske han är i en fas att hitta sig själv, vem han är, sin plats. Jag uppmuntrar honom att vara en individ och att vara sig själv. Vill han låta håret växa så får han göra det.

Idag hade han en tofs på huvudet. Det är inte tillräckligt långt att ha det i svans. Jag är såååå glad att kompis ( Eller snarare en väns kompis till mig och sonen) hörde hur och vad R sade till sonen. Hon arbetar med barn och blev helt paff och frågade mig: "brukar han prata sådär med Noah"

R sa att han inte var fin och att han inte gillade N's frisyr och att N kunde ringa/höra av sig till honom när han tagit ur tofsen eller klippt håret. Innan dess behövde han inte höra av sig. Så fräckt och elakt! "Ring inte mig förrän du har klippt håret eller tagit ur tofsen". N stod på sig och sa att han gillar det. Men det sket R i utan fortsatte gå på att det inte ser bra ut. Jag såg hur otroligt sårad N blev. Jag berömde honom för att han stod på sig själv och vågade säga ifrån.

Fy farao vad elak R var. Att säga så till sitt 9 åriga barn som försöker hitta sin plats. Ett barn med låg självkänsla. Grrr.

Behövde dela med mig. Blir så arg! Frustrerad.Tyvärr kommer det inte vara sista ggn. Och det kommer värre saker. Omöjligt att skydda sitt barn trots att det är min skyldighet. Gaaa!!

Behövde ösa ur lite känslor 😊

Hoppas du har hunnit krya på dig och att du mår mycket bättre 😃🌸

Kjam


Svar: Med all rätt blev du förbannad, det hade jag också blivit !! Att hota ett barn om utfrysning om inte barnet gör som man vill.. det är sannerligen inte okey !! Kram :)
Esmaralda

23 L:

skriven

Spännande!

Blir det jag och H igen eller ska jag släppa honom?

Svar: Släpp och gå vidare... det vinner du på... kram :)
Esmaralda

24 Läroliv:

skriven

Vilken häftig upplevelse. Kan inte låta bli att undra. Den här "transformationen" som jag genomgår nu då jag bygger eget. Undrar om den också påverkar den mediala sidan hos mig. Tycker det verkar så, verkar känna in lättare från andra, har få, men ändå fler upplevelser där jag ser och när jag var på stan nån dag tidigare hamnade jag ett kort ögonblick i något slags "drömtillstånd" där någon häpet tittade på mig och jag log mot personen. Undrar om jag är alldeles ute och cyklar?? eller?? Kan det bli så undrar jag?

Kram

Svar: Ja jag tror att din mediala sida blir påverkad i detta.. och det känns riktigt bra. Du inbillar dig inte.. kram :)
Esmaralda

25 Misstjejen:

skriven

Hej

Tänkt på en sak som hon c säger något om respektera. Är det något som hon känner jag respektera inte henne.

Är det något som jag borde funderar på om det?

Jag försöka visar för henne att jag har respektera för henne men hon oroar sig ibland även om jag lovar henne att jag har respektera för henne i framöver.

Är det något som hon oroar över som jag borde tänkt på?

Jag vill väl hon ska vet att jag har respektera för henne...

Är det något som jag borde tänkt på?

Ha det bra

Svar: Kanske du ska tänka på att . att lämna space och utrymme....och försöka lyssna av det där som sägs utan ord.. kram :)
Esmaralda

26 S:

skriven

Intressant, har du kommit på detta med tiden?

Hm, har fått ett jobberbjudande så ska åka iväg och prata med min nya chef. Känns skönt men spännande att byta! Så du hade rätt om detta med byte... Lite pirrigt dock, fast det är nog dags nu/ Ha en fin dag kram

Svar: Nejdå, det har jag alltid kommit ihåg ! Jag tror det blir bra med bytet.. kram :)
Esmaralda

27 SusanneAmalia :

skriven

Vilken. Härlig upplevelse..Danina var nog glad att hon hittade dig.. Ett möte i tidsalltet.. Så kul..

God. Morgon...

Livetr magiskt om man ser det lite från sidan och med lite humor.. Ibland händer det enskilda saker som sedan visar sig flätas ihop.. Struktur kommer om mN jobbar på det exakt som du säger.. Men olika vä delser kan ju välta uppochner på strukturen.. Händer det för mycket blir det kaos.. Men jag rör om i röran och så får jag dra i en tråd i taget..

. MYndigheter hör av sig så någon struktur blir det på den frånten..
PERFEKT 👌


RYKTEN sprider sig snabbt men var finns substansen?? Undrar jag ibland?? Både privat och i media..

Jag var ju i Alperna och åkte skidor.. Så kom vi till ett ställe där vi brukar fika.. Kände att det var något konstigt i hela atmosfären. Så visade det sig att frun hade stukit en kniv i halsen på kocken och tillika benns man som hade avlidit.. Ja så kan det gå.. Pengar var orsaken så klart.. Alltid pengar.. Sprit och narkotika är ingen bra kombo om man har hetsigt temrament då kan man skicka en kniv i halsen på någon.. Hmmm..

I dag ska jag lägga lite pussel.. Struktur ska hät skapas..

Önskar alla på bloggen en underbar dag.. EllaBella och Saga önskar alla bloggdjuren en dag fylld av kärlek och nosfynd..

Vi alla i flocken önskar MG och dig en härlig dag.. 💗









Svar: Bra.. jag tror det är viktigt att medvetet går in för att bygga strukturen... då får du hjälp på vägen. Men hu så hemskt med mors på fikastället !! MG hälsar och säger att idag arbetar han non stop hela dagen.. kram :)
Esmaralda

28 Dunegull:

skriven

Vilken häftig historia!

Får du in ngt som kommer hända i mitt liv den närmaste tiden?

29 Skrållann:

skriven

Hej!
Oj, vad du har varit med om mycket. Måndag och jag är ledig. Det är lyx och jag känner mig ovanligt lugn och tillfreds med livet just nu. Känns harmoniskt med mannen, barnen är nöjda och trots en hektisk jobbvecka fanns det energi till umgänge med familj och vänner i helgen. Känner mig förväntansfull och pirrig, som att något är på gång att hända? Kanske Madames healing ändå tog lite grann?!🙈

Kram❤️

Svar: Ja jag tror healingen tog som den skulle och det faller på sina platser nu... fast ingenting är ju perfekt alltid.. kram :)
Esmaralda

30 Fina:

skriven

Hej Es, vad ska jag ta mig till med honom (A)? Vad gör han om jag släpper taget? Kram

31 Mimis:

skriven

Hej!

Spännandes när du bloggar om sådana upplevelser.

Händer det något speciellt, bra, positivt snart. Ska försöka att bryta mitt invanda mönster och gå ut mera. Har blivit sittandes inne sen jag blev arbetslös. Svårt att ta mig för med något.

Kram

Svar: Bra ok du tar dig ut mer och hittar på mer.. är aktiv så kommer gott till dig.. kram :)
Esmaralda

32 HS:

skriven

God morgon Es,

Vilken spännande berättelse! Blir nyfiken på fortsättningen 40 år senare.

Det här med tiden och dimensioner är mycket intressant. Såg en dokumentär på TV nyligen. Fysiker från hela världen hade en konferens där de diskuterade tiden, om det är en illusion eller en dimension eller vad. Jag gissar att Steven Hawking sitter på andra sidan nu och ler åt sin insikt om tiden och universum som han inte lyckades räkna fram i det fysiska livet.

Kram

Svar: Ja, det tror jag också att han gör... kram :)
Esmaralda

33 <3:

skriven

Hej kära Es, tack för svar. Menade du att jag skulle prova nätdejting ?

Hade hoppats att träffa någon utan det...
Kan du se vart vi kommer ses och några detaljer kring honom.
Kram

Svar: Ja, pröva och se... kram :)
Esmaralda

34 Helena Ir:

skriven

Så intressant..och att som barn som tar det där mer på ett naturligt sätt!

När jag skickar healing,så kan jag ibland komma i ett lätt mediativt tillstånd,där jag ser bilder. Jag försökte hitta en person igår,det fungerade inte så bra,utan så kände och såg jag ett av mina yngsta barnbarn. Kanske var det "hitte på" men vårt samtal kändes äkta,där hon låg på sin säng med en läsebok från skolan. Finns det någon verklighet i det här?


Min dotter har släpat hit sitt våffeljärn..tror det betyder att hon vill att vi lagar till våfflor idag. Våffeldagen som det är.. :)

Ha en bra måndag..

Kram :)

35 Annika:

skriven

Hej Ez!
Vilken härlig berättelse! Blev glad av den!
Jag har spått mig några gånger hos dig och nu känner jag att det är dags igen. Hur går jag tillväga nu? Kostnad osv. Är ett bra tag sen nu och det är kanske på annat vis numera!

/kram Annika

Svar: Maila mig på: [email protected] så mailar jag info tillbaka om hur det fungerar :) Du är så välkommen :)
Esmaralda

36 Michaela:

skriven

Vilken fin historia!

Ja ny vecka. De bara rusar fram. Mycket jobb men hoppas att det blir en bra vecka i alla fall :)

Kram och hoppas att du mår bättre. Vilken "tur" att det slog till nu och inte när du skulle till Toscana.

37 F:

skriven



jag tänkte ställa en fråga, vi har försökt få barn ett tag nu, och alla runt mig känns som dom är gravida, ser du oss lyckas få ett till barn. kram

38 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns känslor för mig?

Kommer han vara beredd att flytta ihop och ge oss en chans som par om vi nu väntar barn tillsammans?
Vill helst inte bli själv isåfall.
Eller ser du att jag skulle bli själv med två barn isåfall?
Kram


Svar: Känslor finns men jag ser inte hur starka - ni behöver prata.. kram :)
Esmaralda

39 Tjejgumman:

skriven

Men jisses vilken cliffhanger du serverade oss i dag!!! 😳 Jag hoppas verkligen vi får ta del av fortsättningen snarast!!
En kompis har bjudit in sig på våfflor i dag. Vittjade frysen i går och nu har jag just kokat hjortronsylt. Mums!!
Önskar hela bloggfamiljen en härlig våffeldag!
💛🧡💛🧡💛

Svar: Ja herregud, det hade jag glömt... att det är våffeldagen idag !! Kram :)
Esmaralda

40 Tiss:

skriven

Kommer jag att få den hjälp jag kan få här uppe? Ett ställe jag aldrig har varit tidigare

41 Fjäril:

skriven

Väntar på fortsättningen! Undrar om jag orkar arbeta fram till pensionen eller blir sjukpensionär??

42 Dunegull:

skriven

Da skrev för ett tag sedan att du tror det kan hända mer mellas oss. Men du tänker mer som en flirt då och inte mannen i livet??

43 DD:

skriven

Fick svar och visa sig att han har flickvän. Varför ska killar alltid tolka det som att man är intresserad på ett kärleks sätt? Ibland kanske man bara vill prata med någon bara för man vill liksom. Att inte ens kunna ha en tjej eller killkompis

Svar: Ja ibland blir det lite knas.. kram :)
Esmaralda

44 Lotta S:

skriven

Es, du har tidigare sagt att brorsan ofta är trött den här tiden, och igår berättade han själv samt jobbfunderingar hur han vill göra. Ser du varningar, kommer han att klara ekonomin?

Svar: Det känns som om han kommer att spåra rätt.. kram :)
Esmaralda

45 *:

skriven

Heeej

Osäkerheten sätter sprätt på hjärnspöken, och ordentligt på mig emellanåt.

Är så orolig över att han luras eller sviker mig, han kanske inte riktigt tycker om mig som jag tycker om han ??

Vad tror du ?

Det här nykära är ju förbi, och när man inte får bekräftelse och uppskattning som förr så tvivlar man ju...
jag kan väl lita på honom eller ???
Ibland får jag känslan av att han har lite "hyss" för sig på sidan om som inte jag vet nått om.
Kram



Svar: Jag bara känner att ni måste kunna prata med varann.. finns en väg där du känner dig trygg i förhållandet.. annars kommer det inte att fungera.,.. kram :)
Esmaralda

46 GP:

skriven

Oj, vad spännande! Ser fram emot ditt nästa inlägg om ert möte 40 år senare.


Es, ser du hur det kommer vara för mig på min nya arbetsplats? Jag är så nervös.


Kram

Svar: Var inte nervös.. det kommer gå bra... räkna med lite tid för att smälta in och sedan flyter det på bra.. kram :)
Esmaralda

47 Fina:

skriven

Hej Es, känner mig helt pirrig och har fjärilar i magen då jag ska träffa honom idag, vi har inte setts på länge, känner han också glädje och pirr i magen av att träffa mig? Kram

48 Ghostwriter:

skriven

Varför kom min barndomsvän/ex tillbaka? (Menade enligt universum) kram

49 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Hoppas healingen börjar "bita" då ;).

Äntligen fick jag svar i andra ändan av telefon gällande jobbet jag sökte. Får se om jag då alls kvalificerar? O som jag gissade var det en som ska gå i pension, efter åratals arbete på samma post. Det har varit något jag råkat på nu o då, hmm...
Kram Skorpan

50 Browallia:

skriven

Vilken fin upplevelse. Jag har också funderat till och från under livet om det skulle gå att resa tillbaka i tiden. Sen tonåren har jag en återkommande känsla av att jag lever i fel århundrade och när jag läst böcker och filmer som utspelar sig i slutet av 1800-talet kan jag komma på mig själv att längta tillbaka då man levde i ett mycket lugnare tempo. Märkligt.

Jag skulle gärna vilja läsa om ert andra möte efter 40 år.

Kram

Svar: Ja, du har starka liv från 1800-talet och jag förstår att du längtar tillbaka. Kanske du ska passa på att göra en regression via telfon/skype när Nettan snart har sitt extra-pris erbjudande ! Kram :)
Esmaralda

51 Hon:

skriven

Hej,
Visst skojar hon kollegan med mig då hon pratar med mig sådär? Eller finns det lite allvar bakom det hela? Vet inte riktigt hur jag ska ta det, tycker det är lite konstigt att skoja om såntdär..
Kram

Svar: Du ska inte ta det på allvar.. kram :)
Esmaralda

52 Läroliv:

skriven

Tack snälla du för svaret. Vad glad jag blir och så spännande att få se vad jag blir när jag blir "stor". Inget ont som inte har något gott med sig, tydligen.

KRAM

53 Månflickan:

skriven

Hej Es!

Tack för svar igår! Problemet är att jag inte kan känna in själv, men då är det nog bättre att jag låter bli eftersom de senaste processerna kring sökta tjänster bara har givit obehagliga konsekvenser. Kanske jag ska nöja mig med mig dålig lön och att bli tagen för given? Min ork börjar ta slut.

54 Annis:

skriven

Vad spännande att läsa. Du får gärna dela med dig av fler såna upplevelser.

Kommer jag få det bättre ekonomiskt i framtiden? Jag har absolut så jag klarar mig varje månad, men det skulle vara skönt med ett sparande inför framtiden eller bara kunna unna sig lite extra nån gång.

Ha en fantastisk måndag.

Kram

Svar: Du kommer få en starkare ekonomin.. det kommer så småningom.. kram :)
Esmaralda

55 Fina:

skriven

Hej Es, kan det vara så att han VILL kyssa mig men inte vågar? Kram

56 Hönan:

skriven

Hej,

Finns det något budskap som kan hjälpa mig framåt?

Kram

57 Bumble bee:

skriven

Kära Es!
Hur stor chans är det att jag möter min soulmate nästa år? Tusen tack i förhand! Kram 🐝

Svar: Chansen finns,.. helt klart... kram :)
Esmaralda

58 Anonym:

skriven

Hur är äktenskapet mellan Urban och Maja ?
Kommer han få reda på hennes otrohet ?
Kram

59 Berg:

skriven

Spännande! ser fram emot att läsa berättelsen om när ni möttes igen 40 år senare! Tack för att du delar med dig av dina historier, trots kämpande med magsjuka!

jag tycker mig känna av en positiv rörelse som förstärkts efter healingen med Madame. Men tålamod är svårt.. Som det utvecklat sig kommer sonen inte följa med på familjens utlandsresa. Det känns så konstigt, men han verkar inte bry sig. Jag har försökt, men det är kanske läge att släppa honom angående resan, får bli bra ändå. Eller ser du något Es?

60 AnnaK:

skriven

Häftigt!

Vad är det i hans blick när han tittar på mig? Tänker ena stunden att jag släpper fanskapet och går vidare men sen får jag nåt habegär när jag ser honom och han tittar på det viset. Hade jag varit modig hade jag varit mer på men det är jag inte. Hade vart enkelt att bara hångla upp honom mot väggen så hade jag fått prova iaf 😂 Är inte ute efter något förhållande bara få röra lite.

Kram 🤗

61 Jen:

skriven

Hej hände en sak igen idag som handlade om min son. Kommer denna händelse ordna sig eller blir det värre?
Kram från orolig mamma

Svar: Det kan bli lite värre innan det lugnar sig.. för lugnar sig kommer det att göra... kram :)
Esmaralda

62 Milla:

skriven

Hej, vilka spännande grejer o vilken förmåga du har. Dessa bloggar är intressanta att läsa.
Min chef säger att två ska få sluta till hösten. Kommer det bli så eller är det falskt alarm? Kommer min nära kollega o vän, en yngre man få gå då?

63 Eva:

skriven

Ååååh....berätta om när ni sågs igen!

Svar: Japp, det kommer :) kram :)
Esmaralda

64 Rädd:

skriven

Hej E!

Varför svarar inte chefen? Är det så att han har dealat bort min tjänst? Fattar inte, han brukar ju svara på Mail på en gång.

Kram och kärlek.

65 Eva:

skriven

Hej, vill berätta om en av de första gångerna jag förstod att jag ser saker som inte alla gör. Vi var ute med vår båt och det var en fin sommarkväll. På stället vi la till för natten var det mycket människor. En av de som var där var en bekants bekant som just hade förlorat sin man. Hon var naturligtvis ledsen och saknade honom. Vi pratade en del på kvällen. Senare sa jag god natt och gick till min båt. Där låg jag i kojen och fick se att den kvinna jag pratat med gick omkring i ett par för stora träskor hemma på tomten. Nästa dag gick jag till henne och berättade om vad jag upplevt (gör jag inte alltid vill jag säga). Hon började gråta och berättade att efter att hennes man gått bort använde hon hans träskor när hon gick ut på tomten och fixade. Hon tackade mig så mycket för att jag berättade och jag såg och förstod att jag verkligen gett henne styrka att gå vidare! Det kändes så fint att kunna ge henne detta.

Es, du får lägga ut detta som ett inlägg om du vill.

Kram,

Eva

Svar: Du har en god förmåga - och du gjorde din bekant väldigt glad.. hon kände sig inte ensam i sorgen utan du såg... kram .. tack för att du ville dela denna händelse med oss.. kram :)
Esmaralda

66 Fina:

skriven

Hej Es, vi har inte setts på länge, kände han också glädje och pirr i magen av att träffa mig? Kram

67 AnnaK :

skriven

Jag inbillar mig inte om blicken va? Nog är det något där han vill att jag ska se?

Kram 🤗

68 Ghostwriter :

skriven

Det var healande att få kontakt igen och du sa också att det var av betydelse, så jag undrar vilken betydelse det har enligt universum? Jag vill gärna bygga upp något och vet att det är meningen att de skulle hända som vuxna då man är mer mottaglig för varandra.



Kram

69 <3:

skriven

Godkväll kära Es,tror du fjällresa blir av som jag tänker på ?
Kram
⛷❄💙

70 Hopplöst:

skriven

Hej!

Känner ingen glädje i livet bara hopplöshet. Kommer det att ljusna och bli bättre eller fortsätter det så här??

Kram

Svar: Bestäm dig för en bra sak som du gör för din egen skull.. snarast.. och detta kommer att ge en spinoff effekt... mer bra kommer i spåren..och det ljusnar.. kram :)
Esmaralda

71 Psych:

skriven

Hej Es!
Spännande berättelse!
Vad tycker han om mig? Önskar han lite mys med mig eller är han kanske lite mer för män?

72 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Tack.
Vi kommer att prata med varandra
Jag undrar bara vad jag har att vänta mig. Vad du får för känsla eller om du ser något att det lutar åt,
Om vi kommer att göra ett försök som ett par om vi ska ha ett till barn tillsammans?
Jag vill leva som ett par och flytta ihop men jag undrar bara om han kommer vara beredd att gå med på det också isåfall?
att det kommer lösa sig och bli bra att vi Gör ett försök tillsammans
Kram




73 Jen.:

skriven

Kommer resan bli lyckad om jag väljer att göra den på onsdag?

Svar: Ja det känns helt okey.. kram :)
Esmaralda

74 Fina:

skriven

Hej Es, kände han också glädje och pirr i magen av att träffa mig? Kram

75 EPM :

skriven

Jag hade förresten mina antenner ute i fredags men inget...
😔
Är han på väg mot mig? Jag är redo...

Kram

76 Fanny:

skriven

Wow! Jag fick rysningar längst ryggen. Vilken upplevelse!

Ännu en gång funderar jag kring Albin. Vi har träffats nästan varje helg sen midsommar, vi har kul och uppskattar varann. Han säger att han ej vill ha ett förhållande. Men hans kroppsspråk och sättet han är på, tyder på annat. Förstår att det ligger något bakom som gör honom avvaktande till känslor. Men vad tusan känner han för mig? Blir det vi i framtiden?

Kramar

Svar: Han gillar dig.. men är inte redo... dock kan han ju inte hålla dig på halster hur länge som helst.. känn själv när det är nog och då måste du kräva ett svar.. vilket är helt och hållet normalt.. kram :)
Esmaralda

77 Half life later ... Ghostwriter :

skriven

Det var healande att få kontakt igen och du sa också att det var av betydelse, så jag undrar vilken betydelse det har enligt universum? Jag vill gärna bygga upp något och vet att det är meningen att de skulle hända som vuxna då man är mer mottaglig för varandra.



Kram

78 Den hemlösa :

skriven

När jag reste iväg såg jag en hemlösa ligga på stationen.... så jag la dit en godispåse jag precis köpte. Reagerade personen positivt? Eller blev skrämd?




Kram Ghostwriter

Svar: Det blev en glad och positiv reaktion.. kram :)
Esmaralda

79 Anna:

skriven

Hej Es, Ska jag byta jobb eller stanna kvar?

80 Hon:

skriven

Hej!
Skulle jag klara av detdär jobbet på hotellet?
Kram

81 Daniel:

skriven

Kommer jag få fast tjänst på min dröm arbetsplats på dröm objektet ?

Eller blir jag sviken?

Svar: Det kanske inte blir 100% men det blir bra... kram :)
Esmaralda

82 Bellagio:

skriven

Klickat med en tjej från sthlm. Tyvärr. 30 mil och vi har båda barn på varsitt håll. Är det någon rimlighet i ett förhållande? Mycket känns rätt...

83 Sandra:

skriven

Vilken berättelse 😍Jag är nere i mörkret igen. Borde jag sjukskriva mig från jobbet? Kommer det få mig att orka med mitt privata?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: