SPONTANA SPÅDOMAR.....

Jaha mina vänner, du är det dags för spontana spådomar igen.. håll i er,  så kör vi…..

 

Kvinna som nyss fyllt år och som bor i en mindre lägenhet i en stad. Du arbetar inom vården och du har gått igenom en tuff separation. 

Du jagar kärleken och dejtar via nätet.. men du behöver ta en paus helt och hållet från allt vad killar och dejting heter. 

Ta ett halvår där du bara satsar på dig själv och i slutet av detta halvår kommer kärleken liksom av sig själv. Du kommer inte behöva anstränga dig det minsta.

Plötsligt finns han där bara

💖

 

Kvinna i 50-55 års  åldern som har ett dubbelnamn men du använder bara ena namnet. Du har två katter som är syskon. 

Du  slutade röka ganska nyligen och  troligtvis berodde detta på antingen ett astma eller kol besked. Nu ska du inte oroa dig mer  för det ser ut som detta är något du kan leva med utan större problem.

💖

Du är man och du har fyllt 40. Du  är gift och har barn. Du söker ett chefsjobb men det kommer du inte att få och du ska inte sörja över detta. Under våren kommer nämligen en ny chans som visar sig vara så mycket bättre och som når hela vägen.

 

 

Tjej i 20 års åldern. Du är olycklig eftersom din kille varit otrogen och du känner att du inte kan lita på honom. Och så är det, han är inte alls pålitlig och du ska följa din tanke som handlar om att helt avsluta relationen. Du blir lyckligare utan honom.

💖

 

Kille i 20-25 års åldern som söker tjej med ljus och lykta. Du är alldeles för desperat och detta skrämmer bort tjejer som  annars hade varit intresserade av dig. Tagga ner och  känn ingen panik.

💖

Kvinna mellan 70-75 som har ett ung sinnelag och som bor i hus och  som har  både hund och katt.  Du är singel och du har en hel del vänner. Du lever aktivt. Du är rädd för covid- men det behöver du inte vara eftersom du har antikroppar, av någon anledning. Testa dig så får du se !

 

Kvinna runt de 65, du bor i ett äldre hus, du är singel, du  vill mycket men när det kommer till kritan blir det inte så mycket av det.

Du behöva trycka på stoppknappen.. andas lite.. och besluta vad du VERKLIGEN vill.. för har du ETT tydligt mål så når du fram mot detta och det hjälper dig vidare på ett väldigt bra sätt.

💖

Medial kvinna i 40-50 års åldern, som börjat tvivla  på sin gåva.  Det är sunt att man ibland får tvivel och inte bara står på… men  när du gör ett möte från andevärlden under julen så kommer du att få alla bevis du behöver på att dina gåva är sann och rätt och dessutom väldigt positiv.

 

Här kommer en katt som vill ha ett ord med i laget. En katt som är gråspräcklig, en hona, hon har rött halsband med en  liten bjällra i. Hon vill förmedla att hon har värk i musklerna. Hon är till åren kommen så det är ingenting konstigt eller akut. Kanske  det finns något smärtstillande hon kan få ibland när hon är extra stel i kroppen ?

💖

Vi har blandrashunden med schäfer i, som  är irriterad eftersom matte inte litar på honom. Han vill gärna träffa och få nosa på andra hundar och säger att om matte bara låter honom få göra detta med löst koppel så ska han visa hur bra det går.

💖

 

Kvinna i 40 års  åldern som arbetar inom vården. Du är rätt trött på jobbet  men vet inte vad du annars du ska arbeta med eftersom du alltid vårdat.  Det kommer starta en utbildning nästa höst som jag tror passar dig. Förvisso en utbildning inom vården  men som leder dig vidare mot något nytt – så ta dig en funderare och  tveka inte

 

 

 

Man runt de 50 som är mitt uppe i en eländig skilsmässa och mår dåligt. Försök trots allt tänk positivt, för  att fortsätta äktenskapet hade inte blivit bra… nu ska du ta hänsyn bara till dig själv. Räkna med att vara singel i två år.. ha fokus på allt möjligt kul.. och sedan närmar sig mötet med din nya kärlek

💖

Kvinna 70 plus, du  har tappat din nyckelknippa häromdagen och nu använder du din extranyckel. Knippan kommer hittas av en man som lämnar in den till polisen .

💖

Kvinna  50-45 års åldern som söker nytt jobb. Du vantrivs där du arbetar och du söker allt nytt du kan hitta men det blir inte napp. Ge dig inte. Det kommer en tjänst som kan kännas lite tveksam men sök den, om du kommer få de och inser att bättre än så här kan det  knappast bli

 

 

Slutligen har vi kvinnan i 55 års åldern som jobbar på att göra en radikal livsförändring med såväl arbete som boende.

Du har en perfekt plan.. håll dig till den konsekvent även om det stormar och du kommer ta dig själv i mål.  Du kommer få ett boende som är 100% du och du kommer ha annat arbete med andra arbetstider och du kommer trivas. Det ser ut som om du skaffar hund eftersom du kan ha denna med på jobbet.

 💖

Ja, det är vad som kommit till mig denna gång

Nu önskar jag er alla en lugn och fin söndag !

 

Kram & massa kärlek

 

P.s.  Vill du ha personlig och omfattande spådom ?

Få ställa alla dina frågor ?

Då mailar du mig på: [email protected]

och jag mailar dig info tillbaka om hur det fungerar !!

1 Misstjejen:

skriven

Hej

I onsdags när jag ska gör en vlogga för projekt på youtube eller boken i framtiden som tillsammans med andra kvinnor.

När jag inspelat mig själv och börja pratar efteråt sagt jag en fel ord födelseår. Jag sagt 1930-1939 år.

Jag undrar varför jag säger den året då fattar jag att det var en födelseår av min tidigare livet som mig själv.

Jag tänker ju det borde var stämmer...

1930-1939 Så kul att jag får vet av mig själv

Det stämmer väl

Ha det bra

Svar: Javisst, det kan mycket väl stämma, kram :)
Esmaralda

2 Mikael:

skriven

Hunden som är irriterad :)

Påven har varit ute och klickat på internet, av vad han klickat på så ger det starka signaler om att han är heterosexuell :)

Sverige kanske är stökigast när det gäller Corona, rektorn ska tydligen hålla tal idag, igen, blir det skäll och hur arg ska han vara denna gång då, ju längre tiden går med det här ju rörigare blir det.

Kram
Mikael

3 Skorpan:

skriven

Åh, spontanisar, härligt för alla som blev "sedda" :). Känns som om jag vet nån som de kan vara riktade till... Gästbloggar är alltid välkomna ;).

Undrar vad det är som gör att just dessa personer fastnade på "radarn" denna gång o andra i tidigare spådomarna? Är det månne så att det är något som länge har varit "akut" o det är vad du då känner av Es o vill "hjälpa" till med? Ja det är min tanke om hur det kunde vara :).

Inget som gällde mig denna gång, heller, men kanske nåt ändå kommer till dig spontant nu då du läser min fråga/kommentar ;)? Kärlek, boende, jobb, bantning, varning ja anything...

Här ska det bykas idag för att tvättkorgen ska bli tom o julklappar ska också "lackas in". Bra att göra då jag har hjälp med det, länge sen jag gillade det ;). Hur blir det förresten med dina kalenderpaket till barnbarnen, gör du dem i sedvanlig ordning? I år blir det nog färre paket än förra året, men väl bra ändå...

Ja pallrade man sig upp i tid skulle man ju hinna göra en massa idag ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, jag vet faktiskt inte varför somlig fastnar och andra inte.... jag har inte fokus på någon alls utan tar bara emot snabb information ! Nej, i år får de inga vanliga kalenderpaket.... äldsta barnbarnet tar studenten i sommar så det är sista julen för honom med kalender och han får en shotkalender, 16 åringen får en popcornkalender, Ellisen får en sminkkalender och Ozzy får små påsar med skraplotter och swish ! Kram :)
Esmaralda

4 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser du mig alls i ett förhållande?
Jag börjar att tro att det är helt kört för mig
Kram

Svar: Du behöver nytänk och inifrån och ut ta dig vidare, kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tycks jag har får mer och mer information av mig själv från min tidigare livet. Den man som jag var

Jag undra om han finns som jag att finns på nätet? Om han är kändis?

Jag minnas förut jag fråga om piano.

Betyder den man från 1930 var en piano och är känd.


Tror att jag kan hitta honom på nätet?


Ha det bra

6 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer jag att umgås med hans familj på sikt?
Kram

Svar: Troligtvis inte på det sättet du skulle önska, kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Undra om han finns på nätet av min tidigare livet. Jag tror det är svårt att hitta honom...

Ha det bra

8 SarA:

skriven

Det är så spännande med dina spontana spådomar. Dock är ingen riktad till mig den här gången.

Senaste tiden har jag dragits mot vissa klockslag som jag reagerat på.
Började fredagen den 13/11 Kl 13:13 exakt det datumet klickade jag på skicka (av en slump drogs jag till klockslaget) på min ansökan till ett jobb.
Samma natt vaknade jag och tittade klockan 3:33 visade den då.
14/11 Kl 13:13 drogs jag återigen till klockan. Samma på kvällen då klockan slog 22:22.

Nu hände detta igår igen klockan 21:21 den 21/11 och inatt 3:31.

Jag vill tro att detta är änglarna som vill visa sin närvaro. Har läst lite om änglanummer när man dras till olika siffror. Kan detta stämma tro? Det verkar som att något positivt är på ingång, kanske mina drömmar snart blir verklighet?
Kram ❣️

9 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Är det möjligtvis P som är mannen som kommer att finnas i min mammas liv? Han har nyligen blivit änkeman och jag tror han och min mamma alltid haft en fin och varm relation.

Kram

10 Bjork:

skriven

Hej vill bara säga tack till svaret om att jag är viktig för Görel har faktis märkt hur viktig jag är dom senaste veckorna:)
Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

11 Mo:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det omöjligt ut att det kan hända något med Martin?
Har han fått upp några ögon för mig?
Kram

12 <3:

skriven

Kommer vänskapen utvecklas? Är det nåt för mig? Jag fick bra vibbar ändå

13 💕 Zoey 💕:

skriven

God morgon Es!
En liten undran, jag har fått veta att jag har plats 4 i kön för att dra igång på ÅKA, många som ska börja. Även om restriktionerna är 8 pers i allmän sammanhang så vågar jag inte vara med. Hur ska jag göra när dom kommer ringa mig och säga att jag ska dra igång? Jag vill inte förlora min plats heller då de är bra att jag kommer igång men jag vill samtidigt inte bli smittad. Gud vad delad jag är. Hur ska jag göra? Snälla Es, ser du något eller kan vägleda mig hur jag ska göra? Kram Zoey 💕

Svar: Jag ser inte något svar på din fråga tyvärr, kram
Esmaralda

14 Fitnesskillen:

skriven

Godmorgon ez

Fantastiska spådom som har svarat på vissa andras frågor😁

Angående om igår när du skrev att du vet inte hur, när eller varför? Menar du att du ser inte varför nån anledning till att hon skulle ta kontakten mig utan att hon bara gör det, om jag nu förstod dig rätt när du svarade mig igår? 😊

Sen har jag en till fråga, ser du något något om kah hittar en lägenhet snart eller det kommer att dröja lite längre? 😊

Ha en fantastisk söndag, kram 😁

Svar: Ja jag ser att ni får kontakt men inte varför eller hur, kram :)
Esmaralda

15 Sus:

skriven

Hej
Härligt med spontant....
Inget spontant här?
Love sus

Svar: Det ser ut som om du behöver göra upp en bra plan att leva när du kan, efter covid, kram :)
Esmaralda

16 Mimi:

skriven

Hej

Ingenting stämde in på mig nu heller. Kanske för att det aldrig händer något. Jag vill så gärna veta om det blir något jobb och gärna flytt eftersom jag inte trivs i min nuvarande bostad.

Kram

Svar: Båda delar kommer, kram :)
Esmaralda

17 Fjäril:

skriven

Spännande som alltid med spontana spådomar!

Tappar humöret med honom då han stänger av så fort jag vill diskutera hans beteende som inte känns okej, och får tillbaks "gör som du vill" då jag säger det inte kommer funka om vi inte kan diskutera.. Är rädd att begå ett större misstag om han nu flyttar in.. Ser du nåt kring detta? Vill inte slösa bort mina sista fertila år i ett olyckligt förhållande.. För då han säger sådär ger han ju dubbelsignaler och en hint om att han gör vad han vill och inte är att lita på.. Förstår inte varför det ska va så svårt för honom att va en "vanlig" pojkvän, han verkar gilla att ha hans frihet eller känsla av make genom passivt aggressivt beteende..
Kram

Svar: Försök prata om det hela utan att anklaga för då får du bara försvar tillbaka och som sagt, räkna inte med att något spontant blir bättre bara för att ni flyttar samman, tänk dig för... kram :)
Esmaralda

18 Marie:

skriven

Det är jag som tappat nyckelknippan. I går kväll ringde en kvinna och sa att hon lämnat den till polisen så i morgon ska jag hämta den.

Svar: Vad roligt :) Kram :)
Esmaralda

19 Katinka:

skriven

En av spådomarna stämde 100% på mig, vad roligt. Kram

Svar: :) kram :)
Esmaralda

20 Skrållann :

skriven

Hej!
Roligt att läsa dessa spådomar.
Jag har haft så många drömmar på gång i natt och när jag vaknar är det så jag rodnar. Den var så erotisk och detaljerad och jag vet inte hur det kom sig?! Det handlade om jag först fick fotmassage och pedikyr. Sedan kommer ett par gäster från caféet som jag jobbar på i verkligen. De är inte tillsammans men i min dröm hamnade de i säng och värsta orgien utspelade sig. Jag kan inte ens skriva allt jag såg hända och höra i drömmen och nu kommer jag inte kunna tänka på annat när jag ser dom?
Hur kom det sig att jag drömde allt det där? Vill det säga mig något?😅

Kram❤️

Svar: Nja, kanske att du är lite sexuellt frustrerad.. det är inget budskap kring personerna du drömde om utan detta kunde vara vem som helst, kram :)
Esmaralda

21 Helena Ir:

skriven

Kul med spontana, kanske jag känner igen mig någon gång.

Sov dåligt i natt, begravning i början på nästa månad.
Vet inte om någon var hos mig inatt, för sömnen kändes konstig..

Bäst att ta sig ut på morgonen..nästan klart med julpynt.

Ha det så bra

Kram

22 Charlie:

skriven

En av spådomarna stämde klockrent in på mig och det tackar jag för och tar till mig av. Kram

Svar: Vad roligt :) kram :)
Esmaralda

23 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Åh vad kul med spontana spådomar! Inget som passade på mig dock!

Ser du något spontant kring mig?
Kram ❤️

24 Susanne:

skriven

Gillar dessa spådomar som du lägger ut. Inte jag denna gång tror jag men kul ändå. Spännande att höra om ngn känner igen sig.
Bilen är trasig, den som sonen använder. Kommer Jesper kunna laga eller ska vi säljs av den?

25 Kicki:

skriven

Vilken klockren spådom det var till mig, kram

Svar: Kul :) kram :)
Esmaralda

26 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Tänker han att han ska ha sin framtid med henne? Och blir det så?
Kram

27 N:

skriven

Hej Esmaralda
Kommer det att komma en ny kärlek för mig?
Är jag i ett förhållande inom 1-3 år?
Kram

Svar: Ja, det kan du vara, kram :)
Esmaralda

28 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Åååh jag älskar att du tar dig tid och ger oss dessa spontanisar ! Tack för allt du gör för oss Es du är enastående <3

Igår var ju smittorisken stor för ngn i bloggen enligt förra spontanisarna och var det jag som menades så var det inga problem att hålla sig ifrån folk i ovädret ;-) <3

Tredje dagen på avmaskningen av katter och Sessan lär bli svårövertygad som tur är kommer sonen och kan ge en hjälpande hand . Ev ska vinterdäcken på nu om vi hinner Mycket är det nu som ska förberedas för jobbarna som ska riva taket i sovrummet på Torsdag. Sonen jobbar så mycket nu då många är sjuka på hans jobb så han kan bara hjälpa mig idag.

Härlig Söndag önskas !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, sonen ligger i och har mycket omkring sig....men allt kommer ordna sig, kram :)
Esmaralda

29 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Bra att du kommer lite lättare undan med kalendrarna då :). Fast det har ju varit kärt arbete för dig, så har jag förstått det...

Blev inget kaffe hos kompisarna då jag meddelade om halsont, så synd. Tror inte jag har corona o tänkte inte testa mig nu. Tänker jag fel? En kan ju inte ränna där stup i kvarten heller...
Kram Skorpan

Svar: Känn av hur det känns i morgon... kram :)
Esmaralda

30 Tildas:

skriven

Hej!

Det är alltid lika spännande att läsa spontanspådomarna.

Kommer vi bo kvar här länge till eller blir det en flytt snart?

Kram

Svar: Ja ser ingen akut flytt inom det snaraste.. kram :)
Esmaralda

31 Pia1:

skriven

Vad jag älskar att läsa dessa 🥰
Letar såklart mig själv varje gång eller väntar på att nån annan ska berätta om sin upplevelse!
Hoppas att jag får andligt besök som jag är säker på... Ibland till jul eller födelsedagar kan jag känna av... Ofta när jag längtat efter att bli firad men det blev inget.
Det är numera långt mellan andligheterna för att jag är så avskuren från mig själv!

32 Michaela:

skriven

Oj! Vilken härlig överasskning såhär på söndagen :) Grattis till alla som känner sig träffade. Jag fastar ju aldrig på denna radarn :)

Hur länge stannar mamsen Es? Orkar MG gå promenader med sin älskade mormor?

Kom att tänka på att det nu är några veckor sedan jag var hos min fina naprapat. Planen var ju att fortsätta men jag valde att inte gå dit mer då jag blev helt oväntat intresserad men inte han även fast jag fick lite den känslan. Nåja ... det blev funderingar iaf sa du varför jag inte dök upp. Har han glömt mig än tro? Kanske han saknar våra träffar lite. Eller inte. Kanske han håller koll om jag bokar ny tid. Eller inte. Kanske han tänker något på mig ibland. Eller inte Lite funderingar bara :) Ser du ngt?

Ha en skön söndag! Solen skiner och det trodde man aldrig att man skulle få uppleva igen under gårdagens oväder. Kram och blöta pussar till den fyrbente med gulliga rumpan :)

33 Mi:

skriven

Hej Esmaralda
Den här m som jag nu tycker verkar lite gullig.
Ser du om det skulle kunna bli att vi får upp ögonen för varandra när vi ses framöver? Ser det möjligt ut att utvecklas något mellan oss?
Kram

34 Bbv:

skriven

Tack för spådomarna💕

Kommer det vara R som når ut till mig eller jag till honom?

Kram

35 Mt:

skriven

Hej!
Kommer han acceptera min vänfrågan?
Kram!

36 Happyspirit:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar om du får någon stark känsla för att min förlossning snart kommer att starta?
Ta hand om dig ♥️

37 Tingeling :

skriven

Roligt! Men inget till mig. Tar ändå in det som passar. Har suttit och pluggat hela förmiddagen, nu ätit lunch och solen skiner! Så ska ut på promenad tänkte jag. Behöver paus från stillasittande framför datorn samt rensa huvudet. Min dotters pappa har behandlat mig illa när han lämnade mig, men jag har aldrig sagt ett ända ont ord till dottern om han och alltid diskuterat med honom om gemensamma beslut. Själv kör han över mig totalt och tar egna beslut fast det egentligen är något vi båda ska vara överens om. Jag är SÅ trött på det. Har ignorerat mycket för min dotters skull. Många har sagt att jag är för snäll och har börjat inse dem har rätt. Men allt är för min dotter, vill inte hon ska växa upp med bråkande föräldrar. Jag önskar jag kunde bli fri från honom helt och hållet.

Ska ta den där promenaden nu och försöka få in lite sol och frisk luft vid havet.

Kram!

38 Jossan:

skriven

Jag känner mig så ledsen och jag har sån ångest över att min dator blev stulen.. Det jag stör mig på mest är att skolan inte ens kommenterat något. Kan du få fram något om vem det var som stal den? Eller ge något tips på hur jag kan få tillbaka den?
Men den är låst så de kommer inte in på den iallafall.. Eller på mina saker.. Fan vad människor är oärliga. Trodde aldrig jag skulle uppleva detta... Pratade med en förälder som sitter i styrelsen så jag hoppas de kan hjälpa mig på något sätt. Fick ju ändå köpa en ny dator..

Kommer det hända något positivt kring min dator?

Kram

Svar: Jag får inte in någonting kring din dator.. kram :)
Esmaralda

39 Bbv:

skriven

Tack för spådomarna💕

Kommer det vara R som når ut till mig eller jag till honom?

Kram

40 Ia:

skriven

Hej
Roligt med spontana spådomar, men inget passade in på mig. Skulle vara roligt om man kunde gästblogga sina spontana spådomar. Du kanske skulle skriva hur man gör om man vill gästblogga. Jag vet inte, kanske är vi fler?

jag undrar om du ser något kring min blivande livspartner? Någon liten detalj, vad som helst? Hur träffas vi?

Kram

Svar: ALLA är så välkomna att gästblogga. Man skriver sin gästblogg och mailar den till mig på: [email protected] och jag kopierar rakt av det du skriver och placerar på bloggen. Man kan bifoga egna foton i mailet om man vill eller annars försöker jag hitta lämpliga bilder. ALLA ÄR VÄLKOMNA....... jag ser ju att din livspartner kommer.. han har glada ögon....och när i möts första gången ser han ut att vara finklädd, kram :)
Esmaralda

41 Petter:

skriven

Sedär, äntligen en spådom till mig, kram :)

Svar: Ja, iland händer det :) Kram :)
Esmaralda

42 Lydia💕:

skriven

Spännande det här och jag hoppas att flytt och nytt jobb var till mig jag bara hoppas👍
Lydia💕

43 Michaela:

skriven

Oj! Vilken härlig överasskning såhär på söndagen :) Grattis till alla som känner sig träffade. Jag fastar ju aldrig på denna radarn :)

Hur länge stannar mamsen Es? Orkar MG gå promenader med sin älskade mormor?

Kom att tänka på att det nu är några veckor sedan jag var hos min fina naprapat. Planen var ju att fortsätta men jag valde att inte gå dit mer då jag blev helt oväntat intresserad men inte han även fast jag fick lite den känslan. Nåja ... det blev funderingar iaf sa du varför jag inte dök upp. Har han glömt mig än tro? Kanske han saknar våra träffar lite. Eller inte. Kanske han håller koll om jag bokar ny tid. Eller inte. Kanske han tänker något på mig ibland. Eller inte Lite funderingar bara :) Ser du ngt?

Ha en skön söndag! Solen skiner och det trodde man aldrig att man skulle få uppleva igen under gårdagens oväder. Kram och blöta pussar till den fyrbente med gulliga rumpan :)

44 Mika:

skriven

Är nervös och orolig för att att jag kan ställa till elände för en nära anhörig och att denne i sin tur bryter med mig. Jag skrev ett svar på en insändare i en alternativ politisk blogg. Min anhörige arbetar ganska högt upp i ett politiskt korrekt parti. I rena oturen slank mitt efternamn med som är ovanligt som också är vederbörandes efternamn. Är rädd att han kan bli utfrysen och utmobbad på sitt arbete och att värsta tänkbara fall kan komma ut till det offentliga. Tacksam för svar. Be en bön för mig och honom. Med vänlig hälsning M

45 SusanneAmalia :

skriven

God Söndag..
Gudomlig kraft..

Var på morgonpromenad i solen.. Plötsligt förändras atmosfären och det blir som ett stjärnspäckat dis runtomkring mig..
Det var så vackert och gnistrande stjärnspäckat.. Alla borde få uppleva dessa vackra energifyllda sekunder..
Jag fylldes av kärlek från tårna till yttersta hårstråt.
Andadses in luften och tackade alltet för kärleken.. Min pappa mormor morfar Albin och Allan Bo??!! Var där.. EllaBella stod och bara blinkade..
Kärleken välde ut..
Venus Gabriel och Uriel har jag haft kontakt med hela veckan i mina meditationer.. Jag tackar för den kärlek jag har fått och kunnat ge..

Många önskar sig pengar jag önskar att mitt liv blev så berikat att jag kan bidra till människor som behöver ett meningsfullt värde. Det finns så mycket hat i världen.. Så mycket avund.. Vänd ryggen till dålig energi och öpona till närleksfylld energi.. Jag vill kunna ge kärlek hopp glädje.. Styrka och jag vet att det kostar pengar.. Men de pengar jag önskar mig vill jag använda till att skapa glädje och trygghet..

Jag har funderar mycket och kommit fram till hur jag ska göra så nu tänkte jag skrida till verket..

Håll en tumme att min plan håller till mål..

Önskar er alla en gudomlig Söndag.. 💕 Ljus kram och kärlek..

46 Lydia💕:

skriven

Spännande det här och jag hoppas att flytt och nytt jobb var till mig jag bara hoppas👍
Lydia💕

47 A:

skriven

Ja, vart ska jag börja?
I grunden tror jag mycket handlar om min uppväxt. Att min pappa va frånvarande o jag växte upp nära mamma. Han lovade saker o svek. Åkte in o ut från fängelse.
Sen dog mamma för snart 4år sedan. Min bonuspappa ”försvann”, min lillebror, som betyder allt för mig o som jag alltid ställer upp för, skickade ett sms att han inte tycker om att vara med mig o mina barn. Att jag bara tjatar på honom osv. Allt för att jag bad att få mina pengar som jag har lagt ut för honom när han inte betalat sina mobilräkningar.
Har haft med min lillebror på resor (london, Egypten, Legoland mm), han kommer hit o lämnar sin smutstvätt som jag tvättar, torkar o viker ihop, bjuder på mat.
Jag bröt ihop. Helt. Började panikgråta på jobbet.
Allt jag gör blir fel. Ser bara alla mina fel. Att man är helt misslyckad som människa. Att jag inte gör något bra. Har en stress över min ekonomi. Att jag gör fel val för mina små pojkar.
Mina pojkar där jag fått brev från skolsystern att min 7åring (Z) enligt isobmi ligger på fetma. Han är stabil o älskar fotboll, han har en boll vid sina fötter hela dagarna o är sällan stilla. Han har fetma o ska nu äta grönsaker i mängder o helst inget annat. 7år!!
Min 5åring (M) ska även växa upp o bli en mördare/ strulig tonåring enligt hans pedagog på förskolan. Han kan inte kontrollera sina känslor säger dom o är lite av en äventyrssökare.
Jag tankar bilen fel, nu precis exploderade pannan.. alltså, jag orkar verkligen inte kämpa mer. Ser bara pengar försvinna nu precis innan jul 😰
Får ha huvudet över vattenytan korta stunder för att sedan kämpa med allt jag har igen.
Många stunder känner jag att barnen har det bättre hos sin pappa för han kan ge dom en ekonomisk trygghet som jag inte kan. Däremot är stämningen mellan honom o pojkarna tryckt. Många konflikter.
Jag vet inte vad jag ska göra mer. Behöver nån form av hopp. Ekonomisk, barnen, kärlek, framtid, ja, vad som 💔

48 Dunegull:

skriven

Tyvärr inget denna gång heller. Ser du hur jag mötet min stora kärlek, ute, inne, någon ny för mig?
Får du in ngt kring hans personlighet eller utseende?
Kram

49 Boudica:

skriven

Inget som stämmer in på mig, men tar på mig lite av den som ville mycket och skulle trycka på stoppknappen och tänka lite.
Nu är jag ju inte i närheten av 65 så jag hoppas det inte var mig du såg ;)

Jag har en konstig känsla av ett intresse att få kontakt med en av mina kurs-kamrater. Men jag förstår inte riktigt varför, ingen fysisk attraktion och egentligen inte min typ av person. Men min känsla är ihållig.
Vad beror det på kära Es?
Är det han som vill ha kontakt eller tänker på mig?

KRAM!

50 Anki:

skriven

Hej Es
Hemkommen från promman och mötte även idag militärer som söker efter sin vän ..Mötte 20-tal i Fredags vid vår sjö. De skulle gå sörmlandsleden då bla..
Ser du ngt runt denna unga officer Deniz Arda en välutbildad militär som skulle ut och springa..
Hoppas han lever..

Kram Anki med flock

51 Hedwig:

skriven

Hej!
Jag läste att Mannabonne blir stelare i bakbenen och ryggen. Kanske vore den här hundrampen något för honom. Jag har den hemma och den fungerar utmärkt för Sven..

https://www.hund.se/trixie-ramp-justerbar-36-x-90cm

Svar: Jättetack för tipset... kram :)
Esmaralda

52 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Ser du något spontant kring mig? Får du in något?
Kram ❤️

53 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tror väl jag börja förstå att jag bete mig som man inom mig själv som det finns kvar. Ibland kan det kommer ut i viss situationen. Exempel den fika ställe med B kvinna.

Så borde jag kunde styra över den också för lugna ner det? Jag tänker inte så på det förut... att få den tänker om?

Ha det bra

54 Snödroppen:

skriven

Hejsan❣️
Inget till mej men så kul i alla fall och för er som det stämmer för, gläds med er🤗
Om gårdagen var grå och regnig så är det motsatsen idag, strålande sol och underbart väder, dock lite kylig vind, har varit ute och sitter nu med lite kylslagna kinder. Ska ladda batterierna för en ny arbetsvecka nu och jag hoppas även på en liten dejt ikväll, ser det ut som vi fortsätter att ses ett tag framöver?
En skön söndagkväll önskar jag er! Kram💖

55 Dahlia:

skriven

Inget för mig idag!
Har lagt lite önskningar till 2021, blir de uppfyllda tror du?
Finns det någon av dessa önskningar som kan bli av innan årets slut kanske?

Ha en fortsatt bra dag!

56 Svante:

skriven

Hej Esmaralda. Det är alltid extra roligt läsa din blogg när du kommer med spontana spådomar och nu när du är såhär i farten tänkte jag drista fråga dig om du kan få något om min kommande livspartner den kvinnan som du spått mig två gånger om jag kommer träffa och när vi lärt känna varandra en tid så flyttar vi in i en ny gemensam bostad för oss båda och gifter oss med varandra, du skrev om henne hon är glad och positiv till sitt sätt så kan du få något om hur vi kommer träffas, springa på varandra eller vad man ska säga, eller och om det är nära förestående i tiden vi kommer träffas så vi kan börja lära känna varandra, du har med skrivit till mig vi missar inte varandra så hoppas det inte är alltför långt fram i tiden vi träffas, möts. Ha en bra söndag eftermiddag! Tack för du finns! Kram:)

Svar: Det har dragit ut på tiden och kan dröja ännu en tid, men hon kommer ! Ha ögonen med dig och ta initiativ... hon ser ut att ha goa runda former och ett varmt leende
Kram
Esmaralda

57 EPM :

skriven

Hej.
Han ljög igen. A ljög igen, försökte sopa igen spår och fortsatte lögnen trots otaliga chanser att vara ärlig- jag visste nämligen att han ljög...
Jag är just nu rädd för att återigen lita och bli ljugen för igen.
Jag är sååå besviken, vi hade kommit så långt och vi hade kommit över "tröskeln" av jobbigt harvande-som är nödvändigt i början av relationer för att hitta varandra i relationen.
Var detta ett enstaka bakslag som tillhör det nödvändiga "introt" eller är detta något jag bör lägga större vikt vid?

Kram

58 Michaela:

skriven

Hej och hå! Man ska inte träna och skriva inlägg samtidigt! Råkade klistra in förra inlägget istället för det jag skulle skriva. Teknik och jag alltså haha.
Tänkte fråga om ni fick ordning på julbelysningen? :) Lyser ju så fint om kvällarna!

Undrar A hur det är med mig nuförtiden? Brukade göra det i alla fall.

Ha en fin kväll. Kram

Svar: Jodå, häften av belysningen är på plats och snart blir det gåsamiddag !! Ja A tänker på dig ibland, kram :)
Esmaralda

59 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det lät lite illa det svaret, illavarslande skulle jag våga påstå... Nå får se hur det blir :).
Var ute o gick i skogen o där kom trsttisarna emot o det gick ju inte att lämna dom där så det blev till att plocka dom i mössan ;). Gott med stekt svamp i fyllda plättar... O behövde inte ens laga maten, den stod färdig då jag kom hem.
Kram Skorpan

Svar: trattisar.. så galet gott :) kram
Esmaralda

60 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Gör ett nytt försök...
Ser du något spontant kring mig? Får du in något?
Kram ❤️

61 Silvertassen:

skriven

Kära Es!
Gör ett nytt försök...
Ser du något spontant kring mig? Får du in något?
Kram ❤️

62 Hecate:

skriven

Spännande!

Ser du något hända inom mitt sexliv snart? Har varit stilla väldans länge nu, önskar mig lite mer aktivitet!
Möter jag någon för det i nära framtid? Eller ska jag inte få uppleva något sånt mer?

Tack i förväg!

63 Michaela:

skriven

Vad fint! Oj gåsamiddag idag! Smaklig måltid och ha det såå mysigt tillsammans :) Kram

Svar: Kram :)
Esmaralda

64 Tiss:

skriven

Min mamma dog för tio år sedan på tisdag. Jag har dom två senaste åren legat inne (planerat) på slutenvården för att kunna hantera det hela. Skillnaden i år är att jag inte vill utnyttja den hjälpen, jag vill lära mig att hantera det själv. Tror du att det kommer att gå bra?

Svar: Bra tänkt och du har hela tiden blivit starkare, ha en bra planering för dagen och du kommer fixa detta och mamma blir så stolt... kram :)
Esmaralda

65 Mirre:

skriven

Hej kära ses,
Kommer det gå bra på utbildningen imorgon?☺️ Hoppas dom kommer tycka om mig.
Något speciellt jag ska tänka på?

Kram☀️

Svar: Var dig själv och allt kommer gå hur bra som helst, kram :)
Esmaralda

66 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, alltid kul att läsa dina spontana spådomar.
🙏🙏
Det A säger när han druckit lite menar han det ? Kommer han kunna släppa gamla saker och vi kommer över gårdagen.
Kram

67 Lina:

skriven

God kväll Esmaralda!

Detta är kanske svårt för dig att svara på. Mannen jag har fått en djup kontakt med de senaste månaderna och planerar att träffa.. hans gräsrökande och drickande.. jag har ingen aning om hur ofta det sker. Vet ej om jag borde hålla mig borta. Är det något jag bör oroa mig över? Uppfattat honom som en genuin, självständig, känslig, lugn och ambitiös människa hittills. Helt perfekt. Men pga mina erfarenheter blir jag rädd så fort jag hör alkohol och gräs.

Kram

68 Rädd:

skriven

Hej E!

Varför hör inte B av sig mer, är det för han har så mycket att göra? Eller försöker han fixa en tjänst åt mig? Vill han anställa mig om han fick välja? Är det så att han inte vill höra av sig förän han vet om han får anställa mig eller ej? Eller är det önsketänkande från mitt håll.

Kram och kärlek.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: