Djurhealing och fiskarmannen...

Först och  främst mina vänner, så är det dags för djurhealing.

Jag vet att ni är många som väntat på detta.

Detta speciella event kommer att gå av stapeln  i morgon, alltså måndagen den 18 januari

Klockan 20.00

 

Hur länge healingen håller på  - beror på hur många djur som anmäls.

Kostnaden är 100 kronor per familj och då får man gärna ha med alla familjens djur för samma pris

Vilka djur behöver då healing ?

Sjuka och trötta djur, djur som har ett negativt beteende, rädda djur, arga djur,  och  även djur som är välfungerade och enkom för att man vill ge sitt djur en god dos energi.

 

Du swishar  100 kronor till Nettan på: 070 88 98 733

 

Sedan får du gärna skicka henne ett mail och berätta om ditt/dina djur och berätta vad hon ska fokusera på i healingen.

Har du inte wish så maila Nettan och ni löser det hela.

Du mailar till: [email protected]

 

 

Dessutom kan jag berätta att Nettan har en återbudstid på tisdag så passa på om du vill ha regression eller spådom via telefon & Skype eller Facetime.

💖

Nu undrar ni nog om det hänt något här på det andliga planet eller om  tokspåkärringarna bara virrar omkring lite hur som helst.

Jag kan berätta att något hänt.

Nettan stod vid fönstret med sin kaffekopp och filosoferade – och plötsligt ropade hon på mig

Därute gick en fiskarman, eller vad man ska säga

 

 

I rejäla blåkläder, lång rock,  otympliga stövlar och ett fång fiskenät i famnen.

I munnen hade han en slags sjöskumspipa som han ivrigt puffade på. Små rökmoln följde hans väg . Och vi följde också hans väg.

Han  traskade rakt ner mot strandkanten till och sedan  bara fortsatte han… rakt över vattnet.. till strandremsan på andra sidan.

Han kunde sannerligen gå på vatten !

 

 

Fötterna sjönk inte ner ens.. utan han gick lika stadigt som han nyss gått på stranden. Pipan puffade han fortfarande på.

Och där kom en hund springande mot honom… en svartvit mellanstor hund som glatt viftade på svansen.

Ingen tvekan om saken, hunden var  hans.

Och den kunde också gå på vatten.

Vi var säkra på att han bara skulle tona bort och det gjorde han också men först vände han sig om och vevade med armarna i  luften och vinkade på oss.

Sen poffade han bort. Och det gjorde hunden också.

När vi först kom hit såg vi honom också.. eller rättare sagt vi såg en ryggtavla som försvann runt kröken och tänkte inte mer på den saken. Men visst var det fiskargubben!

Nu får vi se om han ger sig tillkänna igen, vi besvarade hans vink och önskade honom välkommen på besök.. en hälsning vi uttalade tyst men vi vet ju att han hörde.

Kram & Kärlek

1 Snödroppen:

skriven

Godmorgon❣️
Han kommer säkert åter, kan ju inte vara ofta det finns gäster i den stugan som hälsar tillbaka på honom... vet inte om jag håller på att bli knäpp. Försöker öppna upp varje kväll mot universum och jag pratar med änglarna. Häromkvällen när jag var färdig och skulle sova, hade slutit ögonen då kom ett stort brandgult sken, bara för ett ögonblick men jag hann reagera och första tanken var att det måste varit ett tecken och jag kände mej så lugn...
Hör änglarna mej och hjälper dom mej med det jag ber om?
Önskar er en härlig söndag🌸💕

Svar: Visst var det ett tecken och de gör allt för att hjälpa dig, kram :)
Esmaralda

2 Skorpan:

skriven

Så lyxigt för alla djurägare med healing. Borde kanske anmäla mina dammråttor, de har förökat sig enormt under den senaste tiden, då kanske de skulle hålla sig lugna ;). Nä skämt åsido, bra att djuren också kan få hjälp.

Gissar att fiskaren varit bostadd där eller däromkring o nu vill dela med sig av nåt, ja kanske inte sin fångst utan nåt annat ;). Inga knytt har synts till?

Här undrar jag varför exet igen gör sig påmind i mina drömmar? Vill han verkligen vara en del av mitt "liv" fortfarande? Vi var ute o cyklade, något som han iinte på riktigt gillade värst mycket, så varför dök han upp nu Es? Har han "tänkt om" gällande nåt? Vill verkligen drömma om nåt helt annat än honom... Vad säger jag inte ;).

Söndag redan o t om mitt horoskop meddelade att jag behöver börja på i tid idag om jag ska få allt gjort, mitt i prick skulle jag påstå ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja fiskaren har säkert levt i något hus här. Inga knytt än så länge, tråkigt nog. Ibland backar man tiden i drömmarna utan att det behöver betyda något särskilt, jag tror inte han tänkt om. Lycka till med att få allt gjort idag som du panerat att göra.. kram :)
Esmaralda

3 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Träffat en man som.inte är redo för ett förhållande just nu. Men han sa att det kan bli vi i framtiden. Har inte hört något från honom sedan 31 december. Ska jag höra av mig till han? eller ska jag försöka glömma honom?

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår och imorse har jag kontakt med Bs mamma ande och får några meddelande från henne.

Vad ska jag gör med dom. Behålla det för mig själv?

Ha det bra

Svar: Ja det tycker jag du ska göra, kram :)
Esmaralda

5 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Jag bryr mig om G, men känner att det här inte är rätt plats för mig. Är det bara en fas? Det är uppenbart att jag borde känna och bete mig annorlunda ... jag känner mig inte normal...är det en period eller blir det inte bättre än såhär?

Svar: Du är normal, lyssna till vad du känner, kram :)
Esmaralda

6 Lilla M:

skriven

Hej Es, blir det sex för mig inom närmaste tiden?

Svar: Det kan det bli, chansen finns, kram :)
Esmaralda

7 Lotta S:

skriven

Det blev plötsligt byte av ordförande i styrelsen, ser du vad det leder till för min organisations del? Vad var man missnöjd med? Kommer processen med lärarna att ytterligare försvåras?

Svar: Det känns som om problem är på väg, men ser inga detaljer, kram :)
Esmaralda

8 SarA:

skriven

Kul med sällskap under er vistelse. Hade varit så spännande om man själv kunde se ”andra människor”
Här tuktas man med hus- och nytt jobb drömmar. Jobbaituationen känns nog inte så långt ifrån, men där är heller ingen panik. Dock börjar längtan till ett större hus nu bli mer och mer påtagligt. Tror du att vi hittar något nytt till sommaren? Blir det i området vi bor i eller ett helt nytt ställe?
Helst av allt vill vi flytta där vi redan bor eftersom barnen trivs bra och har många kompisar omkring. Men husen här är så dyra och populära vilket gör att det blir nästan som en tävling så fort ett hus är till salu. Dessutom en ekonomisk tävling, vem kan betala mest?!
Oavsett så behöver ett större boende ganska så snart
Kram

Svar: Det kommer ett större boende och de blir bra även om jag inte ser några detaljer, kram )
Esmaralda

9 Anneli:

skriven

Är hon på väg över till andra sidan? Om inte nu så snart. Blev inlagd och är tydligen inte alls bra.

Försöker förbereda mig precis som med farmor, blir lättare då att acceptera.

Kram!

Svar: Jag ser ingenting klart, men lita på din egen känsla, kram :)
Esmaralda

10 Sus:

skriven

Hej
Härligt möte...
Ni verkar ha det fint...
Vad kommer att hända här?
Love sus

Svar: Något lite överraskande eller förvånande, ser det ut som, kram :)
Esmaralda

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag googla på mrkoll.se som jag känner några... jag märks ju fem personer som jag har träffas längesen... är i domstol eller rättegången... det finns information.

Jag visste inte att dom är inte bra personer för mig. Sorgligt iallafall och det är något annat än vad jag tror... jag har umgås med fel personer så det menas

Ha det bra

Svar: Ibland gör man fel val, kram :)
Esmaralda

12 Helena Ir:

skriven

Tänk, det där hade jag ju velat se, gick på vattnet dessutom.. vilka färdigheter en kan få som icke levande. Jag har inte de där rätta glasögonen för att se..så lite avis, är jag :)

Önskar er båda en fin dag!

Kram

Svar: Ja, somliga som jag mött går i luften också men jag tror att de försöker normalisera det hela för att inte skrämmas, kram :)
Esmaralda

13 Sima:

skriven

Vad roligt med djurhealing. Jag har redan anmält mina tre håriga familjemedlemmar. Tack för detta. kramar.

14 Jossan :

skriven

Godmorgon

Tror jag tolkar ditt svar igår att jag faktiskt blir godkänd../ jag hoppas verkligen det./

Inatt drömde jag en så sjukt obehaglig dröm.. jag var sjukt rädd/ något om att några spöken skulle ta oss./ det var på mitt jobb och på andra våningar som inte finns.. nä det var nog att jag såg den skräckserien med T...

Igår sa han ”ja du ska se hur man ser ut i sommar” så sa jag ja vi kommer stå där med sjukt snygga kroppar på stranden. Det var första gången han faktiskt sagt något i framtiden.. tycker om honom så mycket...

Kram

Svar: Ja ser man skräckisar så kan det ge riviga drömmar !! Kram :)
Esmaralda

15 She:

skriven

Hej,
Med tanke på stt försöka ta mig ur min inåtvändhet och må bättre, kunde musicerande vara en väg för mig?
Kram

16 Lotta S:

skriven

Måste ännu fråga: Pappa slet och kämpade med att fixa det söndriga med pannan och värmeröreni gamla huset så han har igång det igen. Blev det åtgärdat så det kan börja rulla på utan problem eller är det ännu skäl att åka dit och kolla varje dag (eller flera ggr per dag) så inget annat kommer loss och läcker vatten?

17 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det vore hemskt om exet hade tänkt om :X. Jag tänker framåt o drömmer o önskar att mannen också drömmer, ens lite om mig!? Önsketänkade kanske?

Ja jag hoppas också att jag får min "lista" avbockad, lång är den, men det viktigaste har jag iaf börjat med, mig själv ;).
Kram Skorpan

18 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Spännande han kommer säkert åter nu när han är välkommen.

Menar han allvar med att han vill något seriöst med mig?
Kram

19 Skrållann:

skriven

Hej!
Så härligt med besök från en fiskeman;)
Du hade rätt, det blev lite trassligare. Skjutsade dottern igårkväll för att träffa killen som hon var så nyfiken på och har skrivit massor med men precis som förra veckan så fick han kalla fötter och dök inte upp. Nu tror jag hon förstått att hon ska lägga honom på hyllan och det kändes ändå inte som hon blev allt för bedrövad.
Igår skickade min syster iväg mejlet angående försäljning av sin verksamhet. Kommer de vara intresserade?

Kram❤️

20 Tuss:

skriven

Ser hon ut att kunna återhämta sig från detta?
Kram

21 She:

skriven

Hej,
Ser det ut att vara värt att gå med i ett gym här? Är lite rädd med tanke på smittorisk och nedstängningar samt jag vill ju endast att gå på gruppträningspass..
Kram

Svar: Vänta gärna tills det värsta i pandemin är över och sedan ser det positivt och rätt ut, kram :)
Esmaralda

22 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Träffat en man som inte är redo för ett förhållande just nu. Men han sa att det kan bli vi i framtiden. Har inte hört något från honom sedan 31 december. Ska jag höra av mig till han? eller ska jag försöka glömma honom?

23 AnnaK:

skriven

När han hintade om att han föreställer sig mig naken...menade han det som någon sorts knepig komplimang?

En svår herre att förstå sig på 😄

Kram 🤗

Svar: Klumpigt men ja, någon form av komplimang.. kram :)
Esmaralda

24 Carina ST:

skriven

Alltid spännande att läsa om det ni upplever ihop. Jag själv känner mig mer redo nu för en andlig utveckling. Mycket har fått falla på plats nu och då känns det inombords som att det är dags att börja gå den vägen. Det har fått vara på paus en ganska lång tid men nu är det dags. Ser väldigt mycket fram emot regressionen i eftermiddag med Nettan.

Annars ska jag jobba lite idag. Jobbar ju hemifrån och det finns ett par saker jag vill få klart inför nästa vecka. Det gör kommande veckan lugnare. Trivs med mitt jobb!

Kram, Carina ST

Svar: Vad spännande i eftermiddag.. jag önskar dig en riktigt fin regression !! Kram :)
Esmaralda

25 Luna:

skriven

Vad mysigt med djurhealing. Äntligen lite spökerier. Hoppas på fortsättning ..😁

Satt och kollade på det nya programmet "Carina Bergfelt" igår. Hajjade till när gästerna pratade om att det är viktigt att vara ensam ett tag för att bli trygg i sig själv och poletten ramlade ner hos mig. Jag har jämt haft massor runt mig och gått igenom väldigt mycket och aldrig fått tid att läka och hitta mig själv förrän nu under det senaste året. Jag har lärt känna mig själv för första gången. Jag har lärt mig att jag inte behöver vara stark hela tiden och att jag inte måste ta hand om alla andra. Att vara sårbar och gråta. Att både kunna berätta och visa mina känslor. Att sätta gränser och säga ifrån. Jag jobbar fortfarande med mig själv men det känns som att jag ändå har tagit ganska stora kliv framåt till en framtid där jag förhoppningsvis kommer fortsätta att finna lyckan i mig själv och det jag vill göra samt lyckan tillsammans med min stora kärlek. Lite tankar bara som jag ville dela med mig av😊 Kram och önskar en bra söndag.


Svar: Du är på rätt väg, verkligen !! Kram :)
Esmaralda

26 Lydia💕:

skriven

Jag skulle bli jätte rädd om jag skulle se en fiskare så där 🙈men det kanske man inte skulle vara
Nu börjar jag lägga ner några som jag trodde på kan inte släppa en kille som ligger mig varmt åt hjärtat iallafall.
Han skriver ibland och då blir jag glad och det kanske är dumt att jag blir det men är så nyfiken vad han tycker och vill med mig eller kommer det att lägga sig naturligt framöver man kan inte rå för sina känslor när det gäller kärlek och den kan vara så svår
Lydia 💕

27 EPM :

skriven

Hej!
Längesedan... haft fullt upp. Är så trött och stressad hela tiden.
Idag är det visning av A:s lägenhet, hoppas den säljs så vi kan slappna av och veta att alltet klart.

Ser du nåt om försäljningen?

Kram

Svar: Den blir ju såld men ser inte om det bli just nu, kram :)
Esmaralda

28 Anki:

skriven

God´förmiddag !
Jaa djurhealing passar bra till alla mina gamlingar <3
Tror fiskaren är stolt över sitt liv ,ska bli spännande att se vad han vill dela med sig av.
Ser fram emot och hoppas på fortsättning...

Har bilproblem igen...detta eviga penningslukande vardagstillstånd .. suck...
Får jag ordning på liket till bil ...eller ser du mig i en annan bil till våren mån tro ? ja om jag lever och har hälsan .

Kram Anki med flock

Svar: Ja, bilar är ett elände, jag har haft min beskärda del av gamla bilar som slukat pengar och energi.... jag tror du skaffar en annan bil, en kortmilare som inte inte gått så långt... kram :)
Esmaralda

29 Moms:

skriven

Hej E

Kommer M och jag få någon slags kontakt igen ? :) Kram!

30 Anki:

skriven

Tack för svar <3
Det hjälpte ! Ska börja spana efter lågmilare ..

Kram Anki med flock <3

31 Mirre:

skriven

Hej Es,

Tar jag ett steg fram och två tillbaka om jag hör av mig till honom? Jag får perioder av ensamhet och ledsamhet då jag verkligen vill höra av mig och iallafall rensa luften, jag trodde åtminstone att vi var vänner. Men jag vill inte heller hamna i samma djupa känslomässiga spår och må dåligt igen från och till. Jag vet inte om det kommer att leda till något bra om jag hör av mig, jag hoppas ju att vi ska kunna fortsätta ha kontakt som vänner men kanske lurar jag mig själv där. Jag vet ju innerst inne att han inte är mannen som jag ska spendera resten av mitt liv med men jag tycker fortfarande om honom som människa och hade gärna velat träffas och umgås och prata som vi brukade.
Jag vill att det ska vara bra mellan oss men samtidigt är det kanske inte upp till mig att hela tiden försöka lappa ihop denna relationen. Otroligt tråkigt😞 när jag fäster mig vid någon så gör jag ju verkligen det och det blir en stor sorg för mig när den människan bara försvinner ur mitt liv..
Vilket säkert har med trauma från min barndom att göra kom jag på nu🌻

Jag vet inte Es.. ser du något kring detta eller har du tips/råd?💛

Kram

32 Anneli:

skriven

Tack... tyvärr får man inte besöka pga covid. Detta elände... behöva vara på sjukhuset ensam utan nära och kära.

Behöver egentligen plugga inför provet men är så sjukt omotiverad, känns som denna utbildning ligger i det förflutna långt ut i periferin.

Kommer jag få tillräckligt med jobb nu i vår i vården? Kanske till och med fast jobb?
Funderar annars på att söka ännu ett... på förskola.... men kanske överdrivet med tre jobb 🤣 men vill "säkra upp".

Kram!

33 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Menar han allvar med att han vill satsa på mig? Och att det blir seriöst med oss?
Kram

34 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Kan du möjligtvis se om min kurator har pratat med någon annan i personalen om mig? Kram Zoey 💕

35 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Kan du möjligtvis se om min kurator har pratat med någon annan i personalen om mig? Kram Zoey 💕

Svar: Nej, det tror jag faktiskt inte, kram :)
Esmaralda

36 Jen. :

skriven

Hur gör jag för att få kontakt med min mediala förmåga?

Svar: Pröva gärna en regression...är man medial så har man ofta varit det i tidigare liv och då kan man resa tillbaka och lära av sig själv och detta blir ofta en bra kickstart.. kram :)
Esmaralda

37 Mercan :

skriven

Esmaralda du sa att du är tveksamt om min bror hittat rätt tjej och kunde inte se hur det slutar 🙁 har dem en framtid ändå tillsammans eller kommer min bror att träffa en annan tjej Esmaralda 😔 vad ser du Esmaralda kommer min bror träffa en annan tjej Esmaralda dröjer det 😐

38 AnnaK:

skriven

Kommer du ha någon healing nu eller blir det någon sån där grupphealing som vi hade?

Kram och tack för svar tidigare 🤗

Svar: Healing blir det inte denna gång... förutom Nettans djurhealing i morgon... kram :)
Esmaralda

39 Hon:

skriven

Hej,
Känner mig lite off.. Tips på vad jag kunde sätta fokus på denna vinter/vår?
Kram

40 Rädd:

skriven

Hej E!

Kommer jag till anställningsintervju på det andra jobbet jag sökt? Borde va nu i veckan i så fall.

Kram och kärlek.

41 Fjärilen :

skriven

Tycker mig se en större figur i (kvinna) vänstra fönstret med cowboys hatt och en mindre mansfigur ute på isen, var bara tvungen att skriva vad jag ser. Ha en trevlig vistelse i stugan🙏

Svar: Mycket intressant, tack , kram :)
Esmaralda

42 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Tror du att jag snart kan börja planera min resa för sommaren? Tanken är att vara borta ca 2 månader.

Har inte bestämt resmålet ännu, på sätt och vis vill jag återvända till Sydasien och på ett annat sätt önskar jag besöka helt nya spännande länder. Vad känns bäst, nya länder eller ett land jag besökt innan och håller kär?

Kan du se något närmare om min resa? Vågar jag tex boka flygresan, eller är det för riskabelt?
Kram,
Jennifer

Svar: Börja planera men boka bara sådant som du kan boka av och få pengarna tillbaka om det skulle toka till sig... kram :)
Esmaralda

43 Hon:

skriven

Hej,
Tror du han skulle uppskatta om jag sänder honom ett mejl, fastän det gått ett par år, och tacka för god undervisning? Ibland dyker han upp i mitt huve och jag ångrar vissa småsaker jag gjorde fel då.. Eller kan det vara konstigt eller missuppfattas?

Ni ska ha en fortsatt fin söndag!
Kram

44 G.H:

skriven

Hej Es, hoppas ni har en riktigt bra semester:)

Jag undrar om det finns småfolk kring trakten och i skogarna där jag bor? Upplever inte alls att det är samma själ som hemma i Sverige?..

Kram

Svar: Det finns men de håller sig undan.. kram :)
Esmaralda

45 Luna:

skriven

Tack snälla Es! Behöver bara få en bättre ekonomi också🙏 Sa åt några killar som ockuperade trappan till mataffären och en av dem blev riktigt taggig. Sa hur ful jag var och att han hoppades att jag skulle ramla i trappan. Visade fingret åt mig. Så nu blir jag väl mördad för det är ju det man blir i SWE idag om man säger ifrån😡

Apropå djur. Har du fått någon rapport hemifrån gällande Mr Glenn? Minns en gång när han låg på mattan i ditt sovrum och sörjde. Gullegris🙂 Kram till er!

Svar: Herregud, jag hade nog lutat mig fram och hostat på gänget och sagt varsågoda, hög chans till smitta !! Ja MG var på löshundspromenaden med sin pappa idag.. han tycker ju det är kul men kan bara gå en liten sväng med tanke på ryggen... sen har han haft besök av storebror och det har hänt så mycket roligt att han bara skriker efter mig periodvis... tack och lov.. kram :)
Esmaralda

46 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Träffat en man som inte är redo för ett förhållande just nu. Men han sa att det kan bli vi i framtiden. Har inte hört något från honom sedan 31 december. Ska jag höra av mig till han? eller ska jag försöka glömma honom?

Svar: Glöm honom, det här var hans sätt att säga att han inte är intresserad av förhållande, varken nu eller senare... kram :)
Esmaralda

47 Artisten:

skriven

Tack så hjärtligt för perfekt spådom och regression idag igen

Svar: Tack själv hälsar Nettan, kram :)
Esmaralda

48 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om min bror har framtid med sin flickvän som han har kontakt via telefonen 😞

49 Mercan :

skriven

Hoppas min bror blir lycklig med sin flickvän Esmaralda 🙏du sa att du är tveksamt om min bror hittat rätt tjej och kunde inte se hur det slutar 🙁 hoppas dem har framtid tillsammans Esmaralda 🙏 😊♥️🙏

50 Erika:

skriven

Hej! Ser du någon varning i att jag köper en bil?

51 Luna:

skriven

Ja det skulle jag ju ha gjort!! Jag sa att han äger inte hela världen fastän han tror det och att han var lika ful som jag😁 Hade kunnat sagt mer men ville inte bli påflugen.

Vad härligt att MG har fullt upp med promenader och storebror så slipper din man lyssna på hans skrikande efter dig hela tiden🙂
Kram

Svar: Ja, man kommer ju alltid på de smarta svaren efteråt :) Kram :)
Esmaralda

52 F:

skriven

Hur ser det ut för mig framöver kram

53 F, u:

skriven

Hej esmeralda undrar om du ser oss om vi får fler barn 💞

54 Lotta:

skriven

Då är det inte bara Jesus som går på vattnet 😂

En fråga. Jag undrar om min son kommer klara universitetsstudierna och tentorna nu som han väntar svar på? Stentufft verkligen.

Kram från en lite orolig mamma
//L

Svar: Han behöver ta sig samman och ha fokus, då går det vägen, kanske en omtenta men det är ju inte hela världen, kram :)
Esmaralda

55 Jossan :

skriven

Nu är ännu en gammal vän gravid... jag vill också skaffa bra men efter endast 5 månader är det för tidigt kan jag tycka..

Hur lång tid kommer det dröja innan vi är där?

Kram

56 Smulan:

skriven

Blev inget med huset, budgivningen skenade iväg.
Får vi vänta länge innan något annat dyker upp

Svar: Nej det känns som om något nytt och bra kommer ganska snart, kram :)
Esmaralda

57 tcremz:

skriven



Hej, Esmeralda. Hur mår du? Är du okej? Jag hoppas att allt är bra i ditt liv. Ser du något jag kommer att ha en framtid med Lilya? Vad kan du ge mig råd om detta ämne?
kram

Svar: Tack för hälsning, allt ä ok här :) Du kommer snart veta hur det ser ut med kärleken i framtiden.. blir det inte Lilya så blir det någon annan... jag ser dig gift och och glad, kram :)
Esmaralda

58 Carina ST:

skriven

Vill tacka Nettan för spännande regression idag. Nu har jag varit med om det två gånger och upplevt totalt sex olika liv :). Jag kommer vilja delta fler gånger i framtiden och då blir det nog mer specifika frågor jag vill undersöka. De här gångerna var jag på upptäcktsfärd och var öppen för det som kom. Det som efteråt slog mig var att ett av liven den här gången och ett av liven förra gången var väldigt lika men skiljde sig på vissa sätt och också ca 40 år i tiden. Det var lite intressant...och gav funderingar på varför jag fick två sådana liv så pass tätt med liknande traumatisk utgång? Eller var det samma liv men där detaljerna av någon anledning blev röriga för mig? Vad tror du Ez?

Önskar er en fin söndagskväll där i huset.

Kram, Carina ST

Svar: Vad roligt att du fick så mycket upplevelse.. jag tror att det var två helt olika liv.. som kom efter varann och du hade en lärdom i första livet som du inte riktigt kunde klara av och därför upprepades det på ett snarlikt sätt... ibland blir det så... Nettan hälsar och skickar kram:) Kram från mej också :)
Esmaralda

59 Tildis:

skriven

Hej!

Jag tycker alltid det är lika fascinerande att läsa om era "möten" som du och Nettan har på era resor tillsammans.

En fråga, kan du se om jag har chans på något nytt jobb i staden jag helst vill bo i om jag börjar söka aktivt?

Kram

Svar: Ja en bra chans men det kan ta lite tid, kram :)
Esmaralda

60 Smulan :

skriven

Finns det någon chans om vi höjer budet lite till...

Svar: En liten chans, pröva och se... kram :)
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: