SPONTANA SPÅDOMAR...

Dags för spontana spådomar:

 

Kvinna i ett nordiskt land utanför Sverige. Du är i 50 årsåldern, du är blond och blåögd, du tränar en hel del, du har fast arbete och du är singel.  Men det kommer du inte att vara länge till. Din soulmate väntar på en utomhusmarknad till sommaren och  ni möts liksom som av en slump

 💖

Man i 60 års åldern som fått en diagnos – du ska betänka att  det finns åtgärder och när du genomgått dem så mår du faktiskt bra igen.

 

 

Kvinna i 50-60 års åldern med halvlångt hår, både katt och hund,  vuxna barn och  du söker ny bostad. Det har du gjort länge. Du vet var du vill bo men det känns som mission impossible. Men det är det inte.  Under sensommaren kommer en bostad dyka upp och den blir din. Du kommer trivas hur bra som helst.

 💖

Kvinna i 35-40 års åldern. Du är mörk och har bruna ögon, du är inte så lång, du  är skild och klar med män.  Men inte så klar som du tror för ganska snart möter du en man med ett kort förnamn som är  ett år yngre än dig och kärleken  kommer slå till på allvar.

 

Kvinna i 45 års åldern, halvblond, gråblå ögon, runt 165 cm, och  du  vill avancera på jobb med vet inte riktigt vad som blir bäst. Du ska snarast tala med din chef om  utvecklingsmöjligheter via studier.. det finns något speciellt som väntar på dig, något där du verkligen kan nischa in dig. Kommer bli hur bra som helst.

 💖

Kvinna i 60 års åldern, du har klarat dig från Covid och du är i riskgrupp.  Den 14 mars finns dock risk för smitta så undvik alla människor denna dag och du undviker smittan. Du väntar på vaccinet och snart kommer det och du blir kallad.

Kvinna i 25 år års åldern du är sambo med en man som du känt länge och du jobbar hårt på att få det att fungera i relationen – men nu börjar det bli dags att du inser att det aldrig kommer funka… det  tar bara så mycket energi.  Ta dig vidare på egen hand och framtiden blir så mycket ljusare

 💖

 

Man i 50 års åldern, du  är gift men har ett förhållande vid sidan av och avslutar du inte detta omgående.. så spricker bubblan och leder till skilsmässa och du kommer ångar dig rejält.

Kvinna i 40 års åldern, du bor  bostadsrätt med två barn och du oroar dig särskilt för ett av barnen.  Ge inte barnet av din oro utan stärk henne istället genom att visa att du litar på henne och genom att lyfta fram hennes kapacitet.

 💖

Du heter Marie eller Maria och du har en yngre syster som mist sitt barn och  det är nu du ska ta dig   tid  med din syster även om du har mycket omkring dig. Låt din syster vara prio ett under en period nu

Kvinna som är i medelåldern och vantrivs på sitt jobb och vantrivs med att vara singel – du tycker det känns trist och hopplöst men i sommar gör du en resa och  under resans gång blir det en romans. Jag ser inte om det är din soulmate du möter men det blir speciellt.

 💖

En hund av mindre ras som har problem med mage och/eller allergier.  Din hund behöver nytt foder snarast och ingen människomat alls.

 

 

 

 

Jag ser en försvunnen katt och du som ägare är väldigt nervös. Jag tror inte din katt kommit tillbaka utan hon har hittat ett nytt hem och mår bra. Katter står ibland sig själva närmast och kan göra sådana val.

 💖

Tjej i 20 års åldern, bejaka att du är bi, det är ingenting märkligt eller konstigt  utan lev du bara ut det du känner och vill och det blir inte fel

 💖

Du är kvinna och av med din guldring. Titta i en av dina kökslådor där du förvarar massa smått i aksar och ringer ligger in en av dessa askar.

💖

Ja, detta är vad jag  kunnat se för er denna gång

 

I ljus & kärlek

kram

1 J:

skriven

Är det jag som är kvinnan med två barn? Är orolig för min ena flicka 💖

2 Sofia:

skriven

Hej Esmeralda! Jag önskade jag hade din gåva. Så fint att kunna hjälpa andra på det här fina sättet💕. Jag undrar en sak, i min vänskapskrets finns det en kvinna som heter Marie. Jag upplever henne god men samtidigt väldigt snål. Jag undrar om hon bara är snål mot mig eller om hon är så mot alla. Den här känslan håller på att förstöra ganska mycket, tänker jag fel?

Kram
Sofia

Svar: Det är helt enkelt sådan hon är och alltså inte bara gentemot dig, kram :)
Esmaralda

3 Sus:

skriven

Hej
Så härligt...
Inget spontanthär?
Lovesus

Svar: Du lär snart få en tanke, en idé om något du vill och när detta sker ska du bara ge järnet och göra precis det du känner... det kommer bli bra... kram :)
Esmaralda

4 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Har nu träffat en så ödmjuk och fin kille. Känner verkligen att jag tycker om honom. Vad tycker han om mig?Kommer det bli vi? Kram

5 Fenix:

skriven

Tack för ditt råd igår, jag skrev ett sms till fd grannen direkt efter jag läst ditt svar och berättade om kvinnan som sprider lögner om henne. Fd. grannen bekräftade precis det jag tänkte, att det bara var skitsnack. Ibland sker märkliga ting som man inte förstår hur det går till, för ca 6 år sen skar det sig mellan mig och den ena väninnan och kort därefter den andra. Jag var helt förkrossad och kunde inte förstå hur det kunde gå så då båda var de vänner som stod mig närmast. Genom åren har jag frågat dig om du kunnat se mig försonas och det gjorde du men det skulle det skulle dröja. Jag skulle försonas först med den ena av och det slog in i somras då vi av en slump möttes i väntrummet på vårdcentralen. Så igår dök kvinnan som far med lögner upp som från ingenstans och jag fick plötsligt en anledning att höra av mig till väninnan och berätta om skitsnacket. Insikten att jag i den stunden att jag hade kontakt med båda två igen fick tiden att stanna upp. En förunderlig känsla. Hur kände fd. väninnan när hon fick mitt sms, kommer hon höra av sig?

6 Lotta:

skriven

Så spännande med spontana spådomar. Jag var inte med denna gång, men har en liten fråga.

Nu är det på gång att spela i bandet igen, men kommer jag få vara med. Känns som vissa är prioriterade mer än andra. Får ingen bra känsla på det när det blir saker över huvudet liksom. Ser du om jag spelar med dom igen?

Kram L

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Vad kan det blir fel? Menar du att jag ska leva ut och känna av vad jag vill.

Oavsett vad andra tycker eller någon som inte älskar mig dä ska jag fortsätter på min race i hela vägen?

Ha det bra

Svar: Du ska leva det du VILL leva men med hänsyn till andra och du ska känna av var medmänniskorna befinner sig.. men i övrigt ska du känna dig trygg i den du är och göra det du vill... kram :)
Esmaralda

8 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på det kan var annan historia mellan mig och C kvinna i annan världen? Än våra egen världen...

Ha det bra

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drömmar något och somna direkt och kunde inte vakna på en tag. Är det astralresa. Det var en världen som jag är typ tillsammans med B kvinna och jag ska bara kollar efter min messenger dä såg jag att mamma har många frågor eller behöver prata med mig. Det är ganska samma rummet som min.

Är det annan världen som jag är tillsammans med B kvinna?

Ha det bra

10 susanne:

skriven

Hej Esmaralda! Har nu träffat en så ödmjuk och fin kille. Känner verkligen att jag tycker om honom. Vad tycker han om mig?Kommer det bli vi? Kram

Svar: Han tycker om dig och det kommer snart visa sig hur det utvecklas, kram :)
Esmaralda

11 Mathilda:

skriven

God morgon!

Inget som passade in på mig den här gången.

Har min man chans på något av de jobben han har sökt? Kram

Svar: Ja, särskilt på ett av dem har han över 80 % chans, kram :)
Esmaralda

12 Lilla m:

skriven

Hej Es, kommer norrmannen T att kontakta mig igen? Inte hört något på några veckor. kram

13 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, alltid roligt att läsa spontana spådomar.
🙏🙏
Kommer jag möta en man jag mera tänkt att jag kommer leva med och vi bo Stockholm ? Och det liksom blir the one ?
Lite mera sus och dus. Resa ?
Kram

14 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tycker det är svårt att leva ut för det är liten stad. Det är inte min hemstaden. Och jag har känslor för B kvinna och jag vet inte om hon accapterar mig oavsett våra relation ska utvecklas eller inte.

Känna av och vad jag vill... jodå jag vill något som aldrig går att gör det.

Coronatider är just nu.

Jag vet att jag har svårt att säger ja till bisexuella. För det känns inte säker och jag tror inte att någon vill har mig oavsett hur jag försöka...

Det är inte lättare att var jag som person. Kanske jag lät negativ men det är sant...

Ha det bra

Svar: Du är hur bra som helst precis som du.. försök bara vara dig själv...det är inte lätt alla gånger.. saker och ting kommer falla på sin plats, kram :)
Esmaralda

15 Lina:

skriven

Åhh, äntligen spontana spådomar😁 Jag gillar verkligen att läsa dom.

Ha en fin dag.

Kram ❤

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tusen tack för dessa spontanisar <3 Älskar dessa .
Hoppas dessa små sjtärnfall av framtidsglimtar når fram.
Själv kommer jag vara försiktig den 14 mars oavsett ...:-)

Kram Anki med flock

Svar: Ja det tycker jag att du ska vara, kram :)
Esmaralda

17 Naturvän:

skriven

Hej!

Det är så spännande med de spontana spådomarna, tyvärr inget som stämde på mig, fast jag hade önskat det var jag som skulle ut o resa och uppleva en romans!

Nu har jag bestämt var min cyklesemester skall bära hän om ngra veckor, får bli lite varmare, funderar på att boka rum redan nu med avbeställningsskydd, så känns det lite tryggare.Ska vara borta ngra dagar.

Skall inhandla en ny sport cykel som är lite mer "terräng gående", har en känsla av att det blir bra.

Ser du om jag får sällskap Esmaralda under vägen, eller blir det återigen helt ensam?

Kram

Svar: Känns rätt att satsa på en bra cykel som möter dina behov.. du kommer göra ett antal cykelresor. Känns som om du kommer prata med folk längs vägen, kram :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Tack Es för spontanisarna även om jag inte fanns med ;D. Nåt för många att tänka över, kanske...

Nåt spontant gällande mig en snöig tisdag Es? Lugnt på kontoret då alla tycks vara på distans. Förbereder mig psykiskt för ett möte i eftermiddag, info, info, info i drygt tre timmar. Hoppas jag orkar hålla mig vaken ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

19 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda. Roligt med spontana spådomar, grattis till er som fick en spontan spådom!

Fina Esmaralda, framtiden är som vanligt oviss och öppen för mig, och jag oroar mig hur det ska bli med allting.

Ser du mig arbeta på min nuvarande arbetsplats? Är nu oförmögen att arbeta. När hittar jag ett nytt arbete som jag klarar av? Hur ska jag överhuvudtaget hitta ett jobb då så många blivit arbetslösa pga coronasituationen och konkurransen om arbetsplatserna är hårdare än någonsin?
Kram,
Jennifer

Svar: Jag ser inga detaljer men när jag ser en bra bit framåt i tiden så ser jag dig i arbete och jag ser att du trivs, kram :)
Esmaralda

20 Jossan :

skriven

Godmorgon!

Jag är så förvirrad! Jag fick igår reda på att jag måste söka om mitt jobb för att kunna ha en chans för mitt arbete. Asså jag fattar noll. Men samtidigt sa chefen att eftersom jag läser den kursen jag gör är det lite knivigt för mig. Frågan är om jag borde söka andra arbete då... kanske skulle göra bara för att. Men jag vill jobba kvar där jag är nu...

Min kära gick vidare i uttagningen. Hoppas han får jobbet!

Kram

Svar: Verkar ju lite konstigt.....men kanske du ska söka annat också om du inte vet fullt ut att du får behålla jobbet, kram :)
Esmaralda

21 Dunegull:

skriven

Den där med medelålders skulle kunna vara jag men så börjar jag tänka är jag medelålders 😂 tiden går...fyller snart 35 och trivs inte med livet och jobbet alls. Känns hopplöst. Men Tror ändå denna kan vara till ngn annan??

Får du in ngt annat kring mig?

Kram

Svar: Nej, jag ser dig inte som medelålder än, fast det kommer ju en bra förändring för dig också, kram
Esmaralda

22 Tiss :

skriven

Jag är såå fruktansvärt nervös inför imorgon kommer det att gå bra?

23 F:

skriven

Så roligt med spontana spådomar 🔮 kände inte igen mig idag dock , men undrar om du känner av något spontant på mig kram 🤗 🌸🌺🌸🌺

24 Lotta S:

skriven

Att öppna bloggen och se rubriken Spontana spådomar känns som julafton varje gång!
Gjorde en rövare och sände in min "besvärliga" artikel till en obekant tidskrift i USA, men som skulle ge höga poäng om den antas. Gapade jag efter för mycket?

Svar: Nej, det var ett positivt försök och det finns en chans, kram :)
Esmaralda

25 Marie:

skriven

Spådomen tog rejält och jag ska verkligen ägna mer tid åt min syster. Det var en lättnad att få hjälp att inse detta. Kram och tack

Svar: kram :)
Esmaralda

26 Ola:

skriven

Tack för spådomen.

27 Gladan:

skriven

Äntligen en spådom som stämde fullt ut på mig och det tackar jag så mycket för. Kram.

Svar: Härligt :) kram
Esmaralda

28 Mt:

skriven

Hej!

Kommer jag få jobb hos min fd arbetsgivare snart?
Kram!

29 MH:

skriven

Hej!
Spännande med spontanisar.

Får du in nått spontant om mej Es?

Kram

30 Jennifer:

skriven

Okej.... och vad räknar du som ”en bra bit in i framtiden”....? 5 år? 10 år? 20 år?
kram,
Jennifer

Svar: Jag ser inte när, bara en stark bild av att det kommer ske, kram :)
Esmaralda

31 Jennifer:

skriven

Jag förstår! Undrar bara varför du skrev ”en bra bit in i framtiden” om du inte kan säga när det sker?
kram,
Jennifer

Svar: Jag ser att det inte inom det närmaste... och drar därav slutsatsen att det sker en bit framåt i tiden... kram :)
Esmaralda

32 Sus:

skriven

Hej
Så härligt...
Inget spontanthär?
Lovesus

33 Jennifer:

skriven

Ok, då förstår jag, tusen tack fina Esmaralda❤️

34 Vitlilja :

skriven

Ser du nåt litet spontant för mig? Kram :)

35 Mamma K:

skriven

Nu fick jag äntligen en spådom riktad till mig och det tackar jag för. Kram på er alla.

Svar: Kram :)
Esmaralda

36 Helena Ir:

skriven

Nej, inget spontant här, men hoppas det når fram det du sett. Många viktiga spådomar för de berörda!
Jag är så glad för det du såg för någon dag sedan..och väntar med spänning :) Det är det jag tycker är så fantastiskt med livet, att man aldrig vet vad som finns där framför en!

Håller på och slappnar av, känner lite av en frihetskänsla..

Ha en skön och bra dag!

Kram

Svar: Njut av den goda känslan... kram :)
Esmaralda

37 Bjork:

skriven

Hej kommer min moster fatta att jag trivs bäst i min ensam het och sluta prata smörja?

Kram

Svar: Hon har ju ganska starka åsikter men det ska du inte bry dig om... kram :)
Esmaralda

38 Mig:

skriven

Hej Esmaralda.
Ingen stämmer in på mig.
Vet inte om det här handlar om min egen oro bara.

Tycker han ordentligt tillräckligt om mig?
Kände nästan som att jag skämdes över helgen var med honom med hans familj. Tyckte han inte visade så mycket kärlek mot mig inför hans familj. Men var det bara jag som tänkte på det? Eller tyckte hans familj också så? Tror dem att han inte tycker om mig eller vill vara med mig? Tycker han tillräckligt mycket om mig?
Kram

Svar: Jag tror han tycker om dig men är kanske inte så mycket för att fysiskt visa detta utåt.. du får prata med honom om detta, kram :)
Esmaralda

39 Mom:

skriven

Hej Esmaralda.
Tror ingen utav dessa var jag.

Hur ser våra chanser ut för oss att vi flyttar ihop?
Kram

40 Mirre :

skriven

Godmorgon Es,
Ser du något spontant på mig?🌈

Kram🌟

41 Mandarin :

skriven

Hej Esmaralda kan det vara min hund du skriver om? Jag har inte blivit bättre i mitt mående än kommer det att bli bättre och vända den närmsta veckan? Tack och kram

Svar: Kan vara din hund, jag är inte helt säker. Det kommer vända snart och du kommer må bra.. kram :)
Esmaralda

42 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Behöver jag vara såhär osäker som jag känner mig? Är det bara mina egna tvivel?
Tycker han om mig tillräckligt?
Kram

43 <3:

skriven

Hej kära Esmeralda, alltid roligt att läsa spontana spådomar.
🙏🙏
Kommer jag möta en man jag mera tänkt att jag kommer leva med och vi bo Stockholm ? Och det liksom blir the one ?
Lite mera sus och dus. Resa ?
Kram

44 Bella:

skriven

Godmorgon❤️
Kommer jag och a börja hitta på mer saker tillsammans mot våren/sommaren? Skulle va glad om vi kan göra någonting annat än det vi gör nu någon gång iallafall.. 😃 kram

45 She:

skriven

Hej,
Ser du orsaken till varför ingen svarat på mitt mejl, är alla för upptagna eller borde jag ha agerat annorlunda?
Kram

46 Jensa:

skriven

Jag blir alltid lika glad när jag kommer till din blogg och att du erbjuder spontana spådomar :)

På mitt gym kan man delta i en tävling och vinna 10 PT tillfällen. Vilket jag jättegärna skulle vilja vinna! För att få chans att vinna ska man svara på frågan: Varför ska du vinna 10 PT tillfällen? Har du något tips på vad jag kan lyfta fram för att öka mina chanser, ska man skriva långt och utförligt eller söker dom mer ett kort och konkret svar. Uppskattar tips:)

Tack för att du finns!

Svar: Kort och snärtigt ger dig bäst chans, kram :)
Esmaralda

47 Alex:

skriven

Esmeralda, jag har gått in i en hemsk period med sjukdom och ihållande smärta. Håller på att tappa förståndet. Är så rädd att aldrig bli frisk igen. Har konstant ont i nacke nu sedan så länge tillbaka, minns inte längre när jag inte hade ont. Mardrömslik smärta i nacke och stark huvudvärk. Tar tabletter ibland med de funkar inte längre. Minns inte hur det var att vara utan smärtan. Kopplade det till en början till behandlingen jag gör just nu då det kan vara en reaktion, att spänningar släpper osv. Men detta skrämmer mig. Är så genomtrött och rädd att behöva elva med smärta. Hopplöst förtvivlad. Och rädd. Snälla, vad ser du kring detta?

Svar: Du ska söka rätt hjälp... jag ser inte hur eller vad men när jag ser dig en bit fram i tiden så mår du bra, kram :)
Esmaralda

48 SusanneAmalia :

skriven

God tisdag.. 💕Är i Rome och flänger runt i backarna..
Är så tacksam att jag får vara här och åka.
Ska jobba med assistanshundar i höst.. Är så kul att få hjälpa andra.
Har faktiskt aldrig jobbat med labradorer förut. Men syftet att få en förståelse mellan brukare och hund är ju likvärdigt vilken hund man än har. Dysfunktionen bryr sig inte hunden om det är bara den rena kärleken och energi man förmedlar. Men ska läsa på de rasspcefika egenskaper labradorer har.. Vet att de gillar noswork bära och är lugna. Har haft Bordercollie nakenhund Am stuff whippet Appenzeller Collie Aussie det finns inga hinder bara possitivt tänkande kärlek och möjligheter. Vardagen ska funka för alla..
Det är när kommunikationen fungerar mellan hund och förare som alla möjligheter öppnar sig.

Cafeet blir av och vi gör framsteg i pandemiröran. 💕 Assistanstränare är något jag gör för att ge en tryggare vardag för någon som behöver hjälp.
Att kunna med hjälp av en fyrbent vän berika livet är bara kärlek..
Nu ska vi ut i backen.. Förbättrade min åkning i går.. Med hjälp av en påhittig skidlärare klurade vi tillsammans ut hur jag kan få med mig mitt ben och få jämna svängar i backen och med det bättre balans och stabilitet.. Så mycket roligare och bättre.. åkning med bara 1.5 timmes träning..
Tjoooohoooo!!!

Önskar alla en fantastisk dag med kärlek och glädje.. 💕 💗

Svar: Spännande med assistanshund.. du får berätta sedan hur det går ! Och vad det gäller caféet så tar det ju säkert lite extra tid med allt nu i pandemin, men det lättar snart ! Vilka härliga dagar du har i backarna... kram :)
Esmaralda

49 Stenis:

skriven

Hej Esmaralda!

Jag undrar om du kan se något om de utbildningarna jag sökt? Har jag hittat rätt eller är det något annat som jag inte hittat än?

Ha en bra dag!
Kram

Svar: Jag ser dig gå en bra utbildning som du får glädje av, kram :)
Esmaralda

50 Luna:

skriven

Alltid lika spännande och du är så duktig Es! Grattis till alla berörda!

Såg du intervjun med Prins Harry och frun igår Es? Jag älskar ju att lyssna på vad andra har gått igenom. Att vara kunglig, nej tack. Inget roligt liv. De pratade om den "sociala masken" dvs att de log och skrattade fastän de egentligen bara ville gråta. Smärta som inte fick synas. Kände igen mig. Jag har levt likadant. Lett och skrattat fastän jag varit så ledsen över saker som hänt i mitt liv. Aldrig vågat ta fram den sorgen utan kämpat emot. Tills jag trodde att jag skulle dö under attacken på jobbet. Där vände allt för mig. Fick tid att ta upp allt till ytan och fått bearbeta och sörja. Ett arbete som jag fortfarande är inne i men nu kan jag vara den jag är utan "masker" och man ska ju vara stolt över sig själv när man utvecklas och gör framsteg så det är jag. Och tror att jag är på den rätta vägen😁 Kram

Svar: Ja, du är verkligen så på rätt väg nu.... och härifrån går det bara framåt, kram :)
Esmaralda

51 en_mormor:):

skriven

TACK Es för dust till min mamma! Hon reste vidare igår em. Var inte där när hon tog sitt sista andetag, men va där dan innan o så satt vi hos henne ett bra tag igårkväll.

Vad är oddsen att hon skulle gå samma dag som brorsan gjorde för 6 år sen ?? Då låg mamma på sjukhus o några dagar innan blev hon opererad o de ringde o sa vi skulle komma o ta farväl. Satt på Iva hela natten o ringde sen på em o då satt mamma upp i sängen :)

Sen dog brorsan hastigt o vi berättade för mamma på sjukhussängen. Uschja..
Men jag känner stor tröst i att de gick samma dag. Tror nog att mamma o brorsan tajmade in det så..va tror du Es ?
Tror du jag får nåt mer tecken från mamsen, har hon nåt hon vill säja. Det kanske är för tidigt, mamma har gått miste om många cigg o kaffekoppar som hon säkert vill hinna ikapp nu. Vin o räkmacka inte o förglömma ;)

KRAAM <3

Svar: Det är så ledsamt när våra kära går vidare - men du vet nog redan att din mamma har det jättebra. Hon är ju hemma nu !Hon och din bror skojade om att de bokat biljetten hem samma dag och du kan känna en stor trygghet i detta. Nu är de två tillsammans och det finns en hel del andra runt dem också. Det blir kaffe och cigg och det blir vin goda räkmackor... din mamma har det så bra och dessutom är hon frisk och stark... hon kommer att besöka dig och titta till dig och hennes kärlek kommer följa med dig... kram :)
Esmaralda

52 Kajza:

skriven

Hej Esmaralda!

Kvinnan med vuxna barn som letar bostad kunde varit jag. Tyvärr har jag varken hund eller katt även om jag drömmer om en hund❤️

Ser du någon ny bostad för mig?


Kram Kajza

Svar: Ja det gör jag, ny bostad kommer :) kram
Esmaralda

53 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har pratat med min bror, han sa att hans lunsh kort ska inte bli spärrat men han ska spärra om det behövs 🙂Jag ska aldrig shöpa mera sigaretter Esmaralda 😅😅😅

Svar: Bra att det inte blir spärrat.. du får tänka dig för... kram :)
Esmaralda

54 Seanskunden Emma :

skriven

Hej es!

Ingen bebis än och inga känningar... BF om 8 dagar. Tror du fortf att hon kommer innan dess?

Jag är så himla skör och känner mig mentalt slut. Har ont i kroppen och vill bara ha henne hos mig.

Känner mig ensam i detta men vet ju att de flesta som går i väntans tider känner liknande i perioder.

Tacksam över att min kära man är hemma med mig nu för att inte bli smittad av covid och missa FL.

Kram på dig, fina du!

Svar: Din bebis har det så mysigt och bra och känner ingen brådska.. skönt att du har din man hemma... kram :)
Esmaralda

55 Bbv:

skriven

Hej

Fick H lite panik när han såg mig igår? Varför behandlade han henne så som han gjorde? Tyckte synd om henne...

Kram!:)

56 Ghostwriter :

skriven

Tack för inlägg även fast de ej gällde mig!

Har jag god (stor) chans att få jobbet? Jag tänker söka mer förstås men det kändes bra




Kram

Svar: Du har runt 70 % chans på just det jobbet, kram :)
Esmaralda

57 Skorpan:

skriven

Idag får man se om man alls kommer hem pga det dåliga vädret. Som tur är jag inte på gång med egen bil för så många olyckor har hänt idag, huga. Tänker att jag har bra beskydd tack vare min ängel/änglar, eller har jag det Es?

Jäkla trött igen, hoppas på en bättre natt... Vårtrötthet kan det ju inte vara, det blir bara mer o mer vinter ju ;).
Kram Skorpan

Svar: Ja, du har ett väldigt bra beskydd !! Nu ska du sova gott i natt, kram :)
Esmaralda

58 💕 Zoey 💕:

skriven

Hejsan Es!
Kul att läsa om spontana spådomar idag, dock stämde inget in på mig men en vacker dag kanske. 😊

Läste att någon använde havssalt till sin talisman. Jag har bara använt vanlig salt men när jag gick och handlade idag köpte jag havssalt så nu ligger Brianna med de på sig, även om de inte gör henne starkare så tänkte jag att jag gör henne lite glad efter allt hon gör för mig och hoppas hon blir glad oxå. Även om de inte var länge sedan hon fick salt på sig. Hoppas hon blir glad över att få havssalt på sig. 🙏

Läste ikapp lite från i helgen nu i förmiddags då jag hade missat bloggen och de var någon som frågade om talismanen hjälper mot inflammationer och du svarade att de KAN hjälpa. Jag tänkte på mina ögon. Jag vet inte om de är någon inflammation men jag har ju fått två olika ögonsalvor och de har inte hjälp. Vad tror du, Es? Kan jag ha de som en önska vid nästa talisman köp om de finns någon talisman som vill hem till mig och Brianna?
Kram Zoey 💕

Svar: Hon blir glad av havssaltet ! Ja, du kan önska precis vad du vill när du beställer talisman och den kommer vara inställda på att hjälpa dig just med detta. De lyckas inte alltid, men de försöker verkligen, kram :)
Esmaralda

59 Camilla:

skriven

Så roligt med dessa spådomar. Hur gör du när du får fram informationen?

Tänkte lite på det du nämnde att tystnaden kanske inte är för gott än. Han sa att han inte ville höras då han hade det så jobbigt i sitt liv. Menade han inte det? Kommer han ta kontakt igen?

April väder i Mars. Sol och snö om vartannat. Hoppas ni har det bättre i Skåne. Kram

Svar: Jag sätter mig vid datorn, sluter ögonen.. får en bild i huvudet och skriver ner den... det är alltså väldigt spontant :) Det kan vara så att han tar kontakt längre fram... men något mer seriöst ser jag inte.. kram:)
Esmaralda

60 *:

skriven

Hej

Kommer han att förstå vad jag menar och vill med vår relation någon gång ? Har försökt förklara vad känner och tycker och att jag inte mår bra. Men det är som att prata med en vägg...han säger han är nöjd och allt är ok. Det gör inte jag.
Han är inbunden, pratar inte med mig. Berättar inte saker för mig...inte ens enkla vardagliga saker, som jag känner att man berättar för varandra i vardagen. det har inte alltid varit så, i början var det jättebra, då pratade vi mkt.
Men nu vänder han allt mot mig känns det som, fort jag säger något så talar han om för mig vad jag inte gjort eller gjort. Jag vill förbättra för OSS och gå framåt.!
Hur kommer han ta ett ultimatum om förbättring och att vi båda jobbar på vår relation.
Lite vinna eller försvinna för mig nu.

Samtidigt som jag inte vill vara själv.

//Kram

Svar: Du får räkna med att det aldrig kommer bli riktigt så som du skulle vilja, det finns ett glapp mellan er som ni inte kan laga, kram :)
Esmaralda

61 21:

skriven

Hej

Vill min chef ens att jag ska få fastanställning? Försökte hon lura mig med lönen, för det visa sig inte vara rätt förrens jag konfrontera henne idag och så sa hon att hon gjort fel.

62 Lotta:

skriven

Spontant undrar jag om du ser om jag kommer få fortsätta spela i bandet som snart kör igång igen?

Kram L

63 Hon:

skriven

Hej,
Känner mig lite ånfestfylld över hur mitt jobb och mina studier kommer att gå denna vår, kommer jag att komma i mål med allt som planerat? Känns som att jag ligger efter och det går rätt trögt framåt och känns komplicerat och något ensamt i mina uppgifter..
Kram

64 Ia:

skriven

Hej
Roligt med spontana spådomar!
Inget som passar in på mig.
Kan du se något spontat runt mig?

Kram

65 Snödroppen:

skriven

Hejsan❣️
Alltid lika spännande med dessa spontana spådomar💞
Min gamle hjärtevän hörde av sej spontant idag, betyder det att han tänker på mej fortfarande? Blev glad! Kommer vi ses igen?
Kram😊

66 linn ea:

skriven

e de min tur snaaaart? 🙏🏻🙏🏻

67 Fanny2:

skriven

Vad kul med spontana spådomar! Jag var nog inte med denna gång heller men lite kunde jag relatera till bi-tjejen. Man ska passa på att dejta vem man vill medan man kan! :)

Nu till våren skulle jag kunna läsa ikapp två kurser samtidigt men jag är inte säker... Tror du att jag klarar det om jag tar mig an båda? Kommer jag att orka om jag ligger i och planerar mer? Fick en så dålig start när t.o.m kurslitteraturen är försenad.

Kram 💜

Svar: Javisst ska man det ! Går du in för det så klarar du det du vill men det blir tufft.. du får ha fullt fokus, kram :)
Esmaralda

68 Fjärilen :

skriven

Kan det vara jag som ska vara extra försiktigt den 14 mars?

Svar: Det kan vara du, var lite extra försiktig i fall i fall, kram :)
Esmaralda

69 Sol:

skriven

Tack för spådom. Det stämde helt in på mig och jag tar till mig av den. Kram

Svar: Ja, gör det :) Det gäller dig. Kram :)
Esmaralda

70 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda från triss den närmaste tiden ☹️jag är jätte arg på mıg att jag kastade trissen med tre klöver 😟 du visste att det är något Esmaralda 😞

71 Rädd:

skriven

Hej E!

Är jobbet jag får ett på distans där jag alltid jobbar hemma eller är det på ett kontor efter corona?

Kram och kärlek.

Svar: Ser ut som om du inte jobbar hemifrån, kram:)
Esmaralda

72 Zita :

skriven

Hej! Esmaralda Tack för Helin till min kusin ❤️

Svar: Kram
Esmaralda

73 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊

74 Seanskunden Emma :

skriven

Åhh nej... så du tror jag drar över tiden och föder sent? :(

Kram Emma!!

Svar: Så behöver det inte alls bli.... och drar det över tiden så tror jag inte det blir så mycket, kram :)
Esmaralda

75 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Nu lagat världens bästa guacamole, tortillatime ;).
Kram Skorpan

Svar: Guuud så gott :) Kram :)
Esmaralda

76 Kicki:

skriven

Tack för klockren spådom, kramar om

Svar: Kram :)
Esmaralda

77 Jossan :

skriven

Ja jag tycker också det är helt sjukt! Men vad tror du? Kommer jag vara kvar där jag är idag?

Kram

78 Tilie:

skriven

Hej bästa Esmeralda!
Jag är Farmor till 3 barnbarn- min son är mycket bekymrad nu för sin äldsta dotter 19 år. Han tror att hon har börjat röka hasch el. liknande. F. ö är hon duktig i skolan och jobbar på fritiden i ett gatukök. Svårt att få kontakt med henne nu... Ser du någon ljusning och vad göra?
Vill tillägga att jag har 3 spådomar från dig tidigare och är mycket nöjd! Läser alltid din blogg på nätet.
Hoppas få något råd av dig..
Kram

Svar: Din son får försöka prata med henne... har hon rökt hasch så ser det ut att vara mer tillfälligt.. jag ser henne inte som en missbrukare. Hon är myndig och det är svårt att styra upp... man kan bara prata.... kram :)
Esmaralda

79 Jossan :

skriven

Ja jag tycker också det är helt sjukt! Men vad tror du? Kommer jag vara kvar där jag är idag?

Kram

80 Luna:

skriven

Stort tack för din bekräftelse Es! Jag var så inne i vår diskussion om den eventuella flirten på jobbet igår att jag drömde om det😁 Tycker dock inte att läkare är sexiga så det bör då vara någon annan. Kanske vaktmästaren😄
Kram på dig!

Svar: Kan vara precis vem som helst :) Kram :)
Esmaralda

81 Mercan :

skriven

Ursäkta mig Esmaralda 😭 du såg inte shans den närmaste tiden, jag borde inte fråga om triss 😥men jag är glad Esmaralda att du såg något större som möjlighet från euro jackpott inom flera år 🙂 ♥️ 🤗 😘 ❤️

82 Rädd:

skriven

Kan B skaka fram ett jobb? Vet ju att jag inte ska vara där i längden, men inget kan ju bli sämre jobbmässigt än nu. 😩

Kram och kärlek.

83 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😊 🤗 ♥️ 🙂

84 Skorpan:

skriven

Styrkekramar en_mormor:)!!
Kram Skorpan

85 She:

skriven

Finns det nån chans att det skulle funka mellan oss om vi skulle försöka flytta ihop en gång till?
Kram

Svar: Tveksamt, och det är du nog medveten om, kram :)
Esmaralda

86 Mercan :

skriven

Jag blir så ledsen när jag tittar på you tube katterna och hundar som är på gatorna😥men det finns goda mäniskor som hjälper dem😓jag blir ledsen när jag tänker på dem 😥jag ber för dem Esmaralda de är det vackraste som finns 😥

Svar: Jag ser att du har ett så gott hjärta för djur och det är en gåva... kram :)
Esmaralda

87 F:

skriven

Hej esmeralda undrar om du får in något spontant på mig ?

Svar: En glädjande händelse med vänner kommer snart... kram :)
Esmaralda

88 Mom:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur ser våra chanser ut att vi flyttar ihop?
Kram

89 Mercan :

skriven

Esmaralda jag är den dumaste som finns 😥 för en tid sedan när min mor var i Bularien, var inte hos oss, jag shöpte och lagade för mat till min bror musslor, sista gången jag värmde musslorna två gånger från kylskåpet till min bror 😭😭😭han blev svårt sjuk av det 😕 vi gick till sjukhuset, de tog blodprov och det visade att min bror har bakterier i sig på grund av mıg 😭 min sister sa då att musslorna är smutsigaste som finns 😥 jag visste inte 😞Esmaralda kommer min bror att bli sjuk igen för han blev redan sjuk av bakterier 😕på grund av mıg 😭

Svar: Musslor ska ju ätas helt färska och blir fort dåliga.. min kompis fick dåliga musslor på pizza en gång och blev rejält magsjuk. Men det läker ut och din bror får ju inga problem i framtiden av detta. Kram :)
Esmaralda

90 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 🙂

91 MM:

skriven

Är min magkänsla korrekt angående anledningen till vad R sade tidigare idag?
Eller ligger det ngn sanning i det han yppade.

Kram ❤️

92 Luna:

skriven

Då kommer jag sitta där med mitt munskydd, spruta och ögon stora som jordglobar. Gulligt värre😁 Kram@

93 ullie:

skriven

alltså man önskar man kunde ge sån vägledning o kärlek som dej <3 underbar förmåga tror ja <3

är väldigt orolig o som alltid med ekonomi .. kommer vi behålla bilen ? känns så man alltid är på kanten o klättrar med detta :(

94 Klara:

skriven

Hej!
Så kul med spontanisar heheheh.
Inget spontant här?

Mvh Klara

95 Maggis:

skriven

Hej, undrar om mitt boende. Vill så gärna flytta…,
Kan du se om jag flyttar och vart

Hälsningar
Maggis

96 Maggis:

skriven

Hej, undrar om mitt boende. Vill så gärna flytta…,
Kan du se om jag flyttar och vart

Hälsningar
Maggis

97 Maggis:

skriven

Hej, längtar ihjäl mig efter en ny lägenhet ! Ska jag sälja o köpa nu?

98 Maggis:

skriven

Hej, längtar ihjäl mig efter en ny lägenhet ! Ska jag sälja o köpa nu?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: