Mona gästbloggar .......

Idag gästbloggar : Mona !!
 
 

Hej bloggfamilj

Jag skilde mig för fem år sedan och levde singel och fågelfri och har trivts med livet på egen hand.

Men nu efter fem år känner jag att det skulle vara skoj att dejta.  Men hur gör man ? 

 

Jag är ändå 61 år gammal och vet inte vilken sajt som kan vara lämplig om jag skulle pröva internetdejting ?

Och ni som dejtat via internet, tycker ni det är okey ?   

En kollega  var med på något som heter Match.com och efter en vecka hade hon fått napp och gick ut och dejtade en karl som visade sig vara ett riktigt bottennapp och dessutom   obehaglig och han stalkade henne i flera månader trots att hon gjorde klart att hon inte ville träffa honom mer.

Min systers väninna var på också Match.com och dejtade en man som visade sig vara gift och pappa till fyra barn.

Är det så det brukar gå till ?

Jag söker en sajt som är seriös  men det kanske inte finns ?

Jag minns för länge sedan när du var singel Ez och du åkte runt och dejtade och bodde till och med hemma hos en karl i Rinkeby  över, jag tror det var midsommar, och som du aldrig träffat irl-

Det blev inte kärlek men du hade kul och fick vänner.

Jag är inte alls så modig.

Jag har ingen aning om hur man kommer igång med att dejta ?

Jag hoppas att någon kan ge mig tips.

Det finns ingen potentiell dejt i vänskapskretsen eller på arbetet.

 

 

Jag måste inte hitta den stora kärleken utan det hade varit skoj bara med dejting. Att gå ut tillsammans, ta en fika eller ett gas vin.

Kanske lite " sexy time" 😅 om det skulle klicka.

Jag hoppas på tips.

Ha en fin helg

Kramar från Mona

1 Yvonne gammal kund :

skriven

Godmorgon!

Bra fråga Mona!

Esmaralda du hade alldeles rätt, och har haft hela tiden!
Det kommer aldrig bli något, kommer aldrig funka!!
Men helt klart fortsätta som vi gör, som vänner!

Bara en reflektion och en bekräftelse till dig!

Kram

Yvonne

2 Amasonkvinna:

skriven

Mona, kul att du vill ut och svänga lite! 😄 jag skulle faktiskt ge nätdejting en chans! Haft massor av kul möten den vägen. En kurs är annars ett hett tips, väldigt bra sett att möta nya människor och sammanhang.

Kram - och glöm inte uppdatera oss hur det går!

Till allas vår Es, kan bra vänskap växa mellan s eller v och mig? Skulle uppskatta ditt synska öga här. Nyfiken på båda.

Lördagsglitter på er alla ✨

3 Agnes:

skriven

Mötesplatsen är ett ställe där det kryllar av män som inget hellre vill ligga med hågade damer.

Tyvärr har jag, trots ett mångårigt hängande på Mötesplatsen knappt kommit så långt som till en fikadejt, då männen helst vill ligga utan en massa trams som att fika eller prata.
Däremot har de ngt som kallas "Megafonen" och det är där det händer, haha! Visa upp sig med bild, o skriva lite trams så vips så dräller besöken in på ens sida...tills intresset går över, typ.

Mötesplatsen har dock ingen koll på att ngt som "Meetoo" förekommit de senaste åren, då de värnar sina manliga medlemmar som betalar fullt pris för att hitta ngn som de gillar att ligga med. Så ev klagomål på oborstade gubbar resulterar endast i en uppmaning i att blocka personen o gå vidare på sajten.

Men testa du med Mötesplatsen...men tänk på att många har varit där sedan hedenhös...jag brukar lyckas med bedriften att bli utkastad då o då...för att jag är för ruff för gubbsen där inne o stackarna blir kränkta i att bli ställda mot väggen i hur de beter sig,! *Män är känsliga individer när det där med potens o ryggrad kommer på tal*

Lycka till från en kvinna som hellre förblir singel livet ut än klappa en man medhårs!

Kramen, alla! ;0}

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag drmmar inatt att mamma fick hjärtattack när vi är på resa. Jag är osäker på att ska ställa den fråga.

Men det händer inte på riktigt eller?

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns det är tömt i min hjärna att har inte så mycket att frågor.

Men jag tänker på att här perioden var jag tokiga i psykologi av serie och allt andra som har gör med psykologi. Jag tänker väl jag har lära mig så mycket hur man uttrycka och uttalar också.

Jag tror inte väl att jag kan bli en psykologi på riktigt men det finns väl en anledningen som jag behöver använda i framtiden?

Det kommer väl starka min hjärna på en starkt kommunicera.

Ha det bra

6 Undrar som flundrar:

skriven

Halloj, skulle vara så fint att höra om du får någon känsla kring var jag befinner mig i livet vid årskiftet?

Tacksamhetskram :)


7 <3:

skriven

Vet inte heller riktigt vart man ska hitta en dejt.
Tinder känns som alla i stan skulle veta att man dejtar. Önskar jag visste ngn firma man betalar så letar de dejt åt en.

Es vart tror du jag träffar min soulmate? Hittar han mig ?
JB har du nog rätt i att jag vill ha en chans med. Men vette fasiken hur vi skulle kunna ses...
Kram

8 Skorpan:

skriven

Klart du ska våga dig på internetdating. Vilken sajt kan jag inte uttala mig om, läs på lite om vilka som finns o sen är det bara att välja nån o göra en profil. Tyvärr finns det ju stolpskott på sajter likväl som irl, men vågar inget upplever inget ;). Sen gäller det nog att vara tydlig med vad man söker, dejter, ligg, soulmate, ja vad. Nån söker ju brevvänner också, vilket ju inte gäller dig o då ska du fort föreslå en träff o efter första träffen blir det garanterat lättare. Naturligtvis ger du inte ut några personliga uppgifter förrän efter ett tag om dejten känns bra. En fika är ett bra sätt att dejta, vid behov kan man fort tacka för sig. Jag är övertygad om att du vet hur du dka göra, nu är det bara att sätta igång, jag håller tummarna för dig Mona o skriv gärna igen, om dina erfarenheter gällande nätdating :). Aldrig vet man vem som kommer emot ;), lycka till!

Efter tidigt sänggående blev det att vakna mitt i natten då igen :(. Kanske har att göra med min flunsa som verkligen trycker ner mitt ork. Tur att det är ledigt idag o igår gick jag tidigare från jobbet, hur skönt var inte det :). Överraskades av barnen med en blombukett o lite godis o av ädsta dottern med två fina muggar som jag hade tittat på tidigare o tyckt att de var fina, tack, tack :).

Idag blir det nog att mest ta det lugnt o fira den nya årsringen hemmavid ;D. Ingen ork till att ta sig ut nånstans som jag hade tänkt mig, en annan gång då ;). Kanske behöver åka o handla nåt smått o gott till morgonkaffet... Es, om jag nu hade haft nån karl tror du att han hadeordnat med nån överraskning en dag som denna ;)? Soulmaten hade väl nog fixat nåt, eller?

Ja helgen ser ut att bli lugn o jag hoppas att jag blir frisk fort, eller blir jag det? Om en vecka ska jag jobba o före det finns det en del att göra...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

9 <3:

skriven

Tack för ditt inlägg Mona. Igår fick jag ett samtal oh dom ville komma in till mig och "fixa" nåt. Dom frågade om jag var hemma.

Var detta nåt lurenderi eller stämde det att dom håller på att fixa i balkongerna just nu? Kan jag lita på de?

Svar: Ring upp själv och kolla så allt är ok... det känns som om det är i sin ordning... kram :)
Esmaralda

10 Erika :

skriven

Hej! Tror du jag kan få jobbet jag sökt?

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har lära mig att det finns svartsjuka, avundsjuka, orättvisa och allt som människor ogillar ser mig att var lyckligt med en viss personer och tar en nål som sticker mig så dom vill få mig bli må dåligt.

Då är jag rädd för min relation till C kvinna ska förstöra. Jag vill det ska blir en bevakar av änglarna. Och gör den tryggare och håller så länge. Ingen ska drabba den.

Varje gånger vill jag var öppna person och visar så mycket men det går inte väl.

Jag tänker på C kvinna och våra relation är viktigt för mig. Jag kommer var så försiktigt här gång och för alltid.

Kommer jag och C kvinna klarar oss bra?

Ha det bra

12 lilla m:

skriven

Hej Es, är så glad för han är intresserad och känner lika som jag. Problemet just nu är avståndet. Kommer vi att kunna ses regelbundet? Kram

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har ändå fattar så ju det finns en del som vill ser mig som "bad woman" och som tur att det finns fåtal som försöka stoppa mig att genom avslöjar min sidor i facebook eller något.

Jag vet att jag är bra person. Även jag ser mig själv som en perfekt person som har så mycket vilja om mig själv. Men dom säger väl jag har mycket kräver om mig själv.

Men jag försöka alltid visa dessa bra sidor framför flera. Låtsas som om ingenting har hänt. Jag vet att en del som ogillar ser mig att var lyckligt med någon som jag gillar mest. Då är det bara ta en nålen och sticker då min livet är förstöra.

Jag försöka alltid visar bra sidor mot flest. Var glad, positiv och är smart person.

Jag gör min bästa inför flera även i sociala media. Men ibland önskar jag att kunde var mig själv. Men det går inte då är det avslöjar så mycket.

Bara håller alla mådligt sidor inför fåtal personer. Medan var den bästa version av mig själv inför alla.

Det är så jobbigt för jag vet att det behöver.

Varför det är så för mig. Det borde var lättare...😏

Kan du fattar att varför det är så för mig men bara accapterar läget

Ha det bra

Svar: Gå bara ut med sådant i sociala media som du kan stå för och gör inte andra människors kommentarer viktiga för dig, kram )
Esmaralda

14 Solen ☀️:

skriven

Hej Mona!
Jag var med på Mötesplatsen för 5 år sedan och där träffade jag min nuvarande sambo.
Jag tyckte det var väldigt nervöst att lägga upp min profil där, men min vänner sa att det var via nätet det händer nuförtiden. Jag hade ju inte dejtat eller letat efter någon på över 25 år så jag var ju inte så van precis…
Jag skrev med några stycken och träffade två. Den första kände jag direkt att det var inget för mig, och med nummer två klickade det direkt! Så sedan dess har det varit vi två så visst kan nätdejting fungera.
Lycka till!
Hälsar Solen ☀️

15 Anki:

skriven

Godmorgon !
Tack Mona för din gästblogg . Är i samma sits så jag kommer lusläsa kommentarerna ;-)

Es känns som jag nu trampat på i samma lervälling i en evighet och jag är ju alldeles för bekväm av mig så jag går kvar Är ju av den typen som behöver en rejäl knuff . Ser du om det händer ngt som förändrar min tillvaro ?

Härlig Lördag !

kram Anki med flock

Svar: Ja, något kommer att ske... du gör en ny planering och tar ett kliv framåt, kram :)
Esmaralda

16 Kristin:

skriven

På dette området er jeg like blank som deg, Mona, men jeg ønsker deg virkelig lykke til og håper at du vil få flere gode tips, som kan føre fram til noe positivt.

Det er nå snakk om en tredje vaksinedose mot covid19. Flere eldre har allerede fått denne.
Jeg er så pysete.
Om jeg tar denne tredje dosen, vil jeg bli syk av den på kort eller lang sikt?

Ønsker en riktig fin helg.
KRAM!!!

Svar: Nej, det känns inte som om du kommer bli sjuk. kanske du känner av men efter ett dygn verkar det vara borta och jag ser ingenting på längre sikt heller, kram :)
Esmaralda

17 Naturvän:

skriven

Hej!

Har ingen som helst erfarenhet av nätdejting, tror inte det är ngt för mig , men naturligtvis kul och fantastiskt för de som har tur knyta kontakt på det sättet.

Själv tror jag det är viktigt man odlar sina intressen och förhoppningsvis träffar ngn i de miljöerna, eller att man bara spontant träffar på ngn, i kön i mataffären, eller på en resa , på jymmet i sportsammanhang?.Önska kan man ju i alla fall

Tillhör dem som också vill träffa ngn, den riktiga kärleken, men än så länge har jag inte fått ngt napp. Hoppas och längtar så.....

Frukten Bergamott cirkulerar i mina tankar, älskar doften och läste den skall också vara bra för hälsan. Blir att beställa både doftolja samt som kosttillskott.

Det börjar dra ihop sig till op och jag har börjat packa väskan, lite spänd är jag, men det känns som om det kommer gå bra. Känner stort förtroende för hela kliniken. Ska rådfråga om ytterligare op för att minska mina smärtor, men en sak i taget....

Fint väder hos oss, blir höstjobb i trädgården idag. Terrakottakrukorna skall in i förrådet, man vet ju aldrig när första frosten kommer.

Ha en fin Lördag alla och lycka till med dating Mona!

Kram



Svar: Ja, det kommer att gå bra med op och de tar så väl hand om dig, kram :)
Esmaralda

18 Hon:

skriven

Hej
Finns det chans att studien blir klar?
Kram

19 Jossan :

skriven

Helt plötsligt är man 30 år. Skrämmande vad tiden gått fort. Det blev inte den stora festen som jag hade planerat utan blir bara min familj idag.
Ska fixa lite saker sen ska jag till min mamma o pappa idag.

Kram

Svar: Stort grattis på din dag :)
Esmaralda

20 Cecilia:

skriven

Vad roligt Mona att du vill börja dejta! Jag har själv inte använt någon dejtingapp, men jag har hört att appen GoodOnes ska vara seriös. Där måste alla medlemmar registrera sig med BankID, så inga fejkkonton kan skapas. Lycka till med dejtade, du får uppdatera oss hur det går.

Ez, borde jag föreslå idén till E eller G? Eller har jag större chans om jag är ensam? Kramar

Svar: Du kan kolla med E eller G men det går minst lika bra om du är ensam , kram :)
Esmaralda

21 Mercan :

skriven

Esmaralda Esmaralda jag har en rädsla inom mig 😫Esmaralda jag hade insallerad en app och det har kommit i min mobil virus, plötsligt jag såg att det står i min mobil anslutningen till betalning från Google 😞 sedan jag hann inte läsa om det skrev misslyckats eller lyckats Esmaralda hoppas inte 😞Har dem stulit pengar Esmaralda 😭 😭 😭

22 Lillanmillan:

skriven

Så besviken jag blir på mina kollegor! I torsdags kommer jag in i där vi har våra fack. Då er jag att min kollega har dragit ut flera sidor ut mitt planeringsblock. Visst det är en liten skitsak egentligen men utan att fråga om det är okej. Jag har köpt det för mina privata pengar och hon går och snor 11 papper i mitten av ett block. Hur svårt är det att bara fråga om ett och kopiera. Nej hon ska vara glad att hon inte träffa min i torsdags. Jag pratade med henne och hon bortförklarade det om hur lite tid hon har med allt. Samma visa.. Det är inte första gången hon tar saker från mig. HA en trevlig lördag. Hos oss regnar det

Svar: Ja, det är ju inget trevligt beteende... det håller jag med dig om... kram :)
Esmaralda

23 Sus:

skriven

Hej
Kommer det någon man här snart
Love sus

Svar: Det kommer... kan bara hoppas att det blir snart, kram :)
Esmaralda

24 St:

skriven

Hej.
Mona det finns bra män, men rekommenderar att du träffar någon ute, dem flesta är tyväär oseriösa på såna sajter.

Ez, nästa vecka får vi reda på vilka som får fast tjänst på mitt jobb. Kommer jag få fast jobb nästa vecka?
Kram

Svar: Du har chansen som är runt 75 %.. kram o lycka till :)
Esmaralda

25 Skorpan:

skriven

Hade en söt talgoxe på fönsterblecket idag som inte alls var rädd för mig där på andra sidan toafönstret :D. Kanske en liten hälsning från nån? Det finns många talgoxar här nu o de pickar o hackar på huset, lustiga filurer, o söta ;).
Kram Skorpan

26 Jennifer:

skriven

Godmorgon fina Esmaralda! Och hej Mona, själv är jag sämst på dejting men mitt råd är ändå att fråga runt i kompis-och bekantskapskretsen om någon eventuellt känner någon passande dejt, och kan fixa upp er på blinddejt. Lycka till!

Fina Esmaralda, känner att jag måste ta tag i nästa resa för att samla nya krafter och ny energi. Ser det ut att bli en resa i mars månad? Tänker mig billigare resor fram till om 1-2 år då jag satsar på en längre resa till Sydasien. Låter det bra?
Kram,
Jennifer

27 Kristin:

skriven

Tusen takk for svar, kjære Esmaralda :)

28 Moms:

skriven

Hej e

Varför skriver han ingetting men när han väl gör så gör han som ingetting har hänt? Är han osäker eller? Kram :)

29 ML:

skriven

Oj här kan jag inte råda då jag inte dejtat på flera år samt inte tror på dejting utan på att man stöter på varandra IRL istället. Är det så jag och min kärlek kommer att träffas? Nu får han ta och dyka upp snart Es :)

Är allt bra med dig för övrigt? Märkt att du inte varit på bloggen som du brukar så vill bara kolla att du är okej :)

Hoppas att det finns någon ljusglimt årets sista två månader och att det inte bara blir OP elände ...

Det blev knäpptyst efter att jag sa till J att jag trodde att han skrev det konstiga sms bara för att ha an anledning att kontakta mig. Varför denna tystnad?

Soool och kallt. Passa på att njuta innan skitvädret kommer igen. Kram

Svar: Ena dottern har varit här på övernattning så vi har precis haft en lååååång frukost :) Bra och positiva ting kommer i din väg.. försök att göra något som du inte brukar... något lite utanför din comfortzon.. kram :)
Esmaralda

30 <3:

skriven

Ser det ut att bli en rolig kväll kommer A vara på bra humör och tycka att jag är fin ? Inte setts på länge nu han och jag varit på senester och sjukdom. Middag med vänner ikväll på fin restaurang. Anar att det kan bli lite party när P ska med.
Kram

31 Lotta:

skriven

Hej Mona, jag föreslår Tinder (app i telefonen) Då får man inte en massa meddelanden från män man inte är intresserad av. Jag har inte hittat stora kärleken där, men flera vänner som jag har kontakt med och har haft i flera år.

En fråga också…är det i närheten nu som jag kanske träffar en man att ha ett förhållande med?

Kram L

Svar: Ja, det bör ju närma sig, kram :)
Esmaralda

32 Ia:

skriven

Hej
Nätdejting är inget för mig. Har varit ute och tittat och hoppats men får mer uppfattning att männen bara vill en sak, suck.
Har kommit fram till att då får jag leva själv 😃
Vad tror du Es, blir jag ensamen eller träffar jag mannen i livet och framförallt HUR!? Kanske snubblar jag över honom 😂
Här har det blivit vitt ute så nu är vintern här 🙈 och ännu svårare blir det att träffa någon ☹️.

Kram

Svar: Ja, de ser ut som om ni träffar irl, kram :)
Esmaralda

33 Browallia:

skriven

Min erfarenhet av nätdejting är att det viktigaste inte är att skriva så mycket om sig själv utan lägga vikten på vilken sorts relation du söker och vad du vill att den ska innehålla och vilka egenskaper mannen du vill träffa ska ha och tumma inte på detta. Svara bara på de meddelanden som känns serösa och som gör dig intresserad. Den man som söker en seriös relation börjar inte med att fråga efter din storlek på BH:n. Ställ personliga frågor, de oseriösa undviker oftast att svara på frågor om dem själva och sitt liv som inte anspelar på sex. Jag har hittat både kärlek och nya vänner via dejtingsidorna. Önskar dig ett stort lycka till i ditt sökande :) Kram Browallia

34 Krystyna:

skriven

Så väldigt glad jag blev över vinsten. Jag har mailat min postadress. Så spännande. kram

35 SarA:

skriven

Åh vad jag trasslade till det för mig själv i situationen som blev när jag sökte nytt jobb.
Var rädd för att jag skulle göra kaos på mitt nuvarande jobb om jag sa upp mig. Så ville inte outa att jag var med i rekrytering förrän jag visste om det blev jag som fick tjänsten. Pga att jag inte outade det så tvekade de nya cheferna, eftersom det är en internrekrytering och ville inte ställa till en intressekonflikt. Jag fick inte tjänsten men blev lovad att vara med i nästa rekrytering efter årsskiftet. Igår berättade jag för mitt nuvarande jobb om rekryteringen och det togs ändå bra, bättre än vad jag trott. Så nu hoppas jag bara att det blir jag som blir rekryterad vid nästa tillfälle och att det blir en tjänst som passar mig. Med bättre lön och bättre förutsättningar.

36 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Igår fick jag feedback på jobbet och det gick över förväntan. Känner mig lättad men vet inte om det vara var denna gång. En gång har du sagt att jag skulle hitta rätt jobb som passar och får mig att utvecklas. Ser du om det är detta jobb? Jag trivs men är ständigt orolig för att inte prestera. Så jag hoppas gårdagen kan vara något som håller i sig.

Svar: Försök slappna av och känn in att du är omtyckt och gör ett bra jobb... du kan stressa dig till att det blir fel.. och det vore ju inte bra... kram :)
Esmaralda

37 Tiss:

skriven

Hej Es!

Nu är jag orolig för min katt igen. Jag blir observant på allt, minsta lilla. Han har problem med att ena ögat rinner ibland, då har jag fått rådet av veterinären (utifrån hans problematik) att ge ögondroppar och det funkar.
Jag har dock upptäckt att han är liiite smått fuktigt under ögat. Det klibbar inte, känns inte blött och luktar inte illa. Han verkar inte brydd Jag som trodde att han skulle få må bra nu. Just nu är tajmingen verkligen urusel (den är visserligen alltid usel... Men ändå), den kan nog inte bli sämre nu.
Jag ska naturligtvis ringa veterinären och rådfråga. Nu vet jag ju att du inte kan såna här frågor, men känner du någon speciell känsla. Kommer vi att behöva åka upp till veterinären (det skulle bli så rörigt) eller får jag annat råd? Som sagt sååå dålig tajming!

Förövrigt efter att ha mått relativt ok en tid så kraschade jag igår. Jag har nog ställt till det lite för mig själv och vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det. Eller tillåta att ta mig ur det.

Jag hoppas att allt löser sig.

Ha en trevlig lördag! :)

Svar: Det är troligt att du får råd eller att veterinären skriver ut salva ! Ta dig medvetet ur det hela och slappna sedan av.
Du är starkare än du kanske tror
Kram :)
Esmaralda

38 lilla m:

skriven

Hej Es, är så glad för han är intresserad och känner lika som jag. Problemet just nu är avståndet. Kommer vi att kunna ses regelbundet? Kram

39 Mandarin:

skriven

Hej Esmaralda, jag undrar om arbetsträningen som startar nästa vecka kommer att bli bra för mig? Är det ett sätt att ta mig vidare på rätt väg? Kram och trevlig lördag!

Svar: Ja jag får en positiv känsla, kram :)
Esmaralda

40 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något Esmaralda 😞 om det har stulits summa pengar från Google i min mobil 😫😫😫jag är så dum och idiot att jag installerade en app med virus 😖😖😖

Svar: Jag ser inga tecken på att pengar blivit stulna, kram :)
Esmaralda

41 Boudica:

skriven

Ja inget jag kan hjälpa till med då jag inte har någon erfarenhet utav nätdejting. De få jag dejtat har jag träffat under saker jag gjort och varit i livet. inte så lätt det heller, en del gånger har jag kraschlandat. Håller mig uppdaterad här om någon har kanske bra råd ;)

Passar på att ställa en fråga i samma ämne idag, vi har några nya "praktikanter" på jobbet. En utav dem verkar ha fått upp lite intresse för mig. inget som förvånar mig, jag vet att folk lätt tycker om mig. Vet inte mycket om personen men är öppen och lätt att prata med. Om inget ändras så jobbar han bara nästa vecka ut.

Inatt var min hjärna övertrött, och kom på tanken att bjuda honom på en kaffe eller nå för att se om något utvecklas. Egentligen är jag mer ute efter ett litet avbrott i rutinerna. lite skoj. Nya energier.
Vad ser du Es, hur kan det bli där?

KRAM!

42 <3:

skriven

Ser det ut att bli en rolig kväll kommer A vara på bra humör och tycka att jag är fin ? Inte setts på länge nu han och jag varit på senester och sjukdom. Middag med vänner ikväll på fin restaurang. Anar att det kan bli lite party när P ska med.
Kram

43 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Jag undrar om de kommer gå bra för min syster när hon får sina nya mediciner eller kommer hon sluta ta dom efter ett tag? Kram Zoey ä💕

Svar: Medicinerna är viktiga för hennes mående men det kan komma en dag när hon slutar ta dem.. kram :)
Esmaralda

44 susanne:

skriven

Hej! Testa mötesplatsen den dejtingsidan verkar vara seriös.

Kommer det att bli något med J eller ska jag bara söka vidare?

Kramar

Svar: INte så stor chans att det blir något seriöst med J, kram :)
Esmaralda

45 Millan:

skriven

Jag önskar dig stort lycka till med detta Mona. Tyvärr har jag inget tips då jag varit ensam sedan skilsmässan 1995. Ez ... du har spått en ny kärlek till mig men tiden rinner iväg och nu är jag över 70 år. Är det på kyrkogården vi ska mötas? 😂

Är det tankar nu efter det som sades i torsdags?
Träffade jag mitt i prick? 😃

Önskar en trevlig helg.
Må så gott och kram

46 Katten:

skriven

Jag började nätdejta 1999 (tror det var den första dejtingsajten som fanns, lovesearch hette den) och höll på i ca 12 – 13 år. Dock lämnade jag lovesearch ganska snabbt då jag tyckte att stämningen kändes ganska desperat. Under åren därefter gjorde jag några gånger gästspel på mötesplatsen och några andra dejtingsajter (tror jag även var någon kort tid på match.com), men jag tyckte det var lika trist där. Behållningen på mötesplatsen var att där fanns även andra kvinnor som också tyckte att det var tråkigt, så vi började skriva till varandra och blev ett gäng som gick ut på stan tillsammans och roade oss. Nätdejtade gjorde jag iaf som sagt i flera år, men inte på dejtingsajterna utan på chattsidor som inte nödvändigtvis hade med dejting att göra, jag tyckte att stämningen var mycket mer avslappnad på chattarna. Man kunde logga in och chatta bort en stund om allt mellan himmel och jord, och bland alla som jag chattade med fanns det några få som var extra roliga och som det blev väldigt mycket skratt med, och dessa träffade jag så småningom irl, hade jättetrevligt, och en av dem blev en vän som jag tror är för livet, även om vi slutade dejta för ca 10 år sedan. Vi kan alltid kontakta varandra och prata om allt.

Mitt råd angående dejtingsajter är att testa för tusan om du känner för det. Det kanske passar dig även om det inte passade mig.

Bra att veta, som man som ny på dejtingsajter kanske inte tänker på (även om det kanske inte spelar någon större roll), är att där finns “ständiga medlemmar”. De finns där år efter år och om de någonsin träffar någon irl, eller vilket deras syfte är, vet jag inte, men de brukar vara bland de första som tar kontakt när man är nyregistrerad. De brukar inte berätta att de alltid finns där, men man känner igen deras presentationer och bilder om man tittar in med några års mellanrum. Tja, allt handlar ju egentligen om vad man vill ha och vad man inte vill ha, vi är ju alla olika. Jag upplevde att påfallande många på dejtingsajterna gav intryck av att vara känsliga och osäkra på sig själva och behövde någon att undervisa och ta hand om, och/eller eller en “mamma” som skulle passa upp. Jag minns särskilt en (av flera) som såg det som sin uppgift att tala om för mig vad jag tyckte, tänkte och ville. Han skrev att om jag träffade honom så skulle min dröm om en trädgård att ta hand om gå i uppfyllelse. Full i skratt svarade jag att jag gärna skulle ta hand om hans trädgård om han tog hand om mina två trädgårdar (jag hade två bostäder men det hade jag inte hunnit nämna). Den känsliga stackars kraken tog illa upp; inte bara tänkte jag fel utan jag hade dessutom fräckheten att ha en trädgård mer än han, och så var det med den kontakten, ha ha.

Lycka till med dejtandet om du bestämmer dig för att testa, ta det med humor och en stor skopa salt, ha kul på dina villkor, se upp för golddiggers och bedragare, och berätta gärna hur det går.

Kram

Katten

47 Anki:

skriven

Tack för upplyftande svar Es <3 <3 <3

Som Robban Broberg sa " Det är bättre vara ute på hal is och ha de glatt än gå i leran och sörja " :-)

Njut nu av dottern din !

kram Anki med flock

Svar: Han fick till det, Robban !! :)Kram :)
Esmaralda

48 Jossan :

skriven

På måndag får jag veta om hur det gick på min tenta. Jag är så nervös och vet inte var jag ska göra om den blir underkänd igen. Orkar inte med det isåfall.

Tack för ditt grattis

Kram

49 Lilla m:

skriven

Hej Es, är det rätt tid för oss nu? Är det vår tid? Det känns så himla rätt. Kram

Svar: Du vet snart hur det blir, kram :)
Esmaralda

50 ML:

skriven

Skönt att höra att du mår bra Es! Vad roligt med dotter besök :) Var det dotter i skogen eller dottern från Lund? Några barnbarn också?

Kliver mer än gärna ur min comfort zone och finns så mycket jag vill göra men vet inte vad jag kan göra nu när operationen är om 1 vecka🤔 Börjar även få liiite panik. Shit! Tänk om något allvarligt sker!😬 Du vet hur man kan hetsa upp sig Es :) Kraam

JOSSAN: Grattis på 30 års dagen! Kram


Svar: Det var dottern från Lund :) Inga barnbarn den här gången utan nu hade vi lite egentid :)Bara andas lugnt och känn in att allt kommer gå fint... kram :)
Esmaralda

51 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har spelat svenska lotto 1,2 med joker idag 😞 blir det någonting alls Esmaralda 😕♥️♥️♥️

52 Misstjejen:

skriven

Hej

Det känns tråkigt men hon S från amerika som jag bruka var vän med och följa i facebook. Hon kommer inte väl bli vän med mig i nya profil?

Jag kommer saknar henne... men hon kommer inte väl bli vän med mig? För jag har förväntningar på det...

Ha det bra

Svar: Hon kan okeya dig som vän men mer ser det inte ut att bli. kram )
Esmaralda

53 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar om J.B på facebook som jag vän med. Hon mår tydligt dåligt och behöver få hjälp från andra. Men hon fick bara skit från andra och nu har hon inte inloggad på facebook för blir avstängd. Jag är lite oroligt för vad hon kan gör. Grund av hon berätta om hennes situationen från förflutna och nuförtiden. Saker som är hemsk.

Kommer det inte väl hänt något med henne?

Märks ju hon fick ingenting stöd från sin omgivning utan hon fick bara skit istället.

Kan du ser något av det?

Jag önskar väl jag kan gör något åt det...

Ha det bra

Ha det bra

54 Fullmåne:

skriven

Hejhej👋
Är det nån sorts taktik han kör med mig för att det ska bli ombytta roller? Ha ha.

55 Mercan :

skriven

Esmaralda jag installerade en app och det har kommit i min mobil virus, plötsligt jag såg att det står i min mobil anslutningen till betalning från Google och jag har inte hunnit läsa om det har lyckats eller misslyckats 😕jag avinstallerade appen 😖och innan dess i min mobil någon app när jag använder brukade det stå att det är kraschat, och på internet att anslutningen är inte privat 😫detta har försvunit 😣Esmaralda har virusen frånkopplats från anslutningen till min Google eller har dem stulit pengar Esmaralda 😭 jag sa inget till min bror att inte göra honom ledsen 😭 han hade rensat min mobil från virus flera gånger 🙁

56 Mimmie :

skriven

Hej Es

Ser du något kul på ingång för mig?
Kram

Svar: Jadå, det kommer kul, ta lite egna initiativ också, kram :)
Esmaralda

57 Mona:

skriven

Vilken underbar bloggfamilj vi är
Jag vill tacka er alla om svarat och peppat
En bamsekram från mig

58 Skorpan:

skriven

Ja att vara hemma en hel ledig dag passar inte mig, har ju bara ätit o kollat film. Jäkla flunsa, känns som att den satt sig på mina lungor nu o det känns inte bra... Men kanske går snart över eller behöver jag oroa mig?
Ha en trevlig kväll!
Kram Skorpan

Svar: Flunsa är inte kul... men ibland kan det vara mysigt med heldag i soffan.... känns det mer i lungorna och trappas upp ytterligare ska du åka till akuten... kram :)
Esmaralda

59 Hearts:

skriven

Hej Es

Hur kommer jag möta kärleken och vem är det då?
🤗kram

60 Misstjejen:

skriven

Hej

Synd att jag missar den att få fråga den. Så precis du är redan klart med svar på alla frågor.

Jag blir förvånar något sätta att jag har ju gamla kärlek som kvar inom mig själv från tidigare livet genom onanare en person så snabbare det fungerar. Det var hon som jag fattar att jag har en starkare bandet. Vill inte nämna hennes namnet.

Men det är väl hon som jag har en gamla kärlek med i tidigare livet. Då fattar jag att jag har något fördelar med det att kan var en bra vän till henne så jag förstår också hon har alltid trivas bra med mig. Oavsett hur jag är

Jag vet att du svaret inte på den fråga men jag kan tar imorgon...

😔

61 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Får ta min medicin, som öppnar andningsvägarna, o se om det hjälper vilket jag ju hoppas att det gör...
Kram Skorpan

Svar: Och hjälper det inte så iväg till akuten ! Kram :)
Esmaralda

62 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda för allt som du gör för oss 😔💖❤️💖

63 ML:

skriven

Härligt med egentid :) Den episka julbocksfesten närmar sig och ni lär väl festa i flera dagar detta år eftersom det inte blev av förra året :)

Pheew! Jag andas och litar på dina ord!

Varför blev J tyst?

SKORPAN: Om du får problem med andningen så är det bums till akuten! Krya på dig! Kram

Svar: Hoppas det ska bli en julbocksfest i år.... känner att jag måste ha tredje sprutan först och de yngsta behöver vara färdigvaccinerade.. men herregud som jag längtar !!Kram :)
Esmaralda

64 lilla m:

skriven

Hej Es, låter lite olycksbådande då du skriver att ”snart vet du hur det blir”…. Vet jag inte nu redan? Kram

65 Lufia:

skriven

Nätdejtar inte så kan inte säga nåt.

Hur ser det ut med K? Kan det bli något där?
Kanske något tillfälligt?

66 ML:

skriven

Förstår det! Tyvärr är inte en tredje spruta aktuellt förrän kanske nästa år för de under 80 år. De över 80 har ännu inte fått sin. Allt är segt! Kram

67 Frasse:

skriven

Hej...hoppas du kan känna in nåt i alla fall angående vårt förhållande. Hur kommer det att se ut framöver? Hur blir det mellan oss?
Skulle behöva svar.....
Frasse

68 Jen:

skriven

Hej Mona, jag har testat både Match och Tinder (den senare tycker jag bättre om).

Ezmeralda, vad hände egentligen i tisdags? Undrar också när livet vänder för mig? Om det gör det?
Har han gått vidare och glömt oss alla i familjen? Känns som han lever livet utan en tanke på varken barn eller djur. Är han så kall?

69 ullie:

skriven

hej Mona
ja det verkar ofta som en del bara är ute efter att stalka eller efter sex,

https://www.xn--ntdejting-v2a.se/kristen-dejting/ den här sidan kan en del säga jag är inte kristen men ja det finns bra karlar där
har två släktingar som träffat sin där o gift sej
och två som fortf är sambo efter några år så jo man ska inte säga inte Lycka till

70 Agnes:

skriven

GoodOnes är en filial till Mötesplatsen. Endast ännu ett sätt för Schibstedt(Aftonbladet) att tjäna mer pengar, då det nästan är ett krav att betala för att kunna ens se andra på sajten.

Betala för en månad, o redan efter ngr dagar så gav jag upp pga av OurOnes otroligt dåliga snitt.

Kan säga att samma långliggare som finns på Mötesplatsen även loggat sig på GoosOnes. Trodde först att jag var inne på MP, typ.

Det jag letar efter hos en man finns ju inte, så singellivet är det enda alternativet. Och varför ha tråkigt med en man, när jag har det roligt med mig själv?
Har inte heller tiden till att serva en man som knullglad servitris med dammsugare i ena handen o snorren i den andra.

Har ännu ej träffat på en enda man som inte börjat med att tala om för mig hur jag ska anpassas till honom för att "vårt" umgänge ska funka på hans villkor.

Tinder var jag inne på förut...jävlars vilka kaskad om anbud att ligga...hur fan orkar folk med denna jävla jakt på sex?

Vilken tur för männen att inte fler kvinnor är som jag, haha, för då hade de nog suttit där på sin kammare o behövt göra slavgörat själv!

Ha det bäst, alla! ;0}

71 Moms:

skriven

Hej e

Varför skriver han ingetting men när han väl gör så gör han som ingetting har hänt? Är han osäker eller? Kram :)


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: