Du kan utvecklas......

Många känner sig kallade när det gäller andlig utveckling och det finns potential hos de flesta av oss .

Vill man så kan man, inte alltid  - men påfallande ofta.

Det gäller att man landar i sig själv.

Det är A och O

Att man stannar upp och blir mer medveten om nuet och sin egen roll i nuet.

 

Ett ödmjukt sinne – att acceptera det som man inte riktigt förstår. Att inte fastna på detaljer eller slå ifrån sig ” inte kan väl jag vara andlig heller”

Börjar man se på sig själv som den andliga varelse man är, då kommer också utveckling.

Man ska inte förvänta sig stora ting och inga ”bevis” för så fungerar inte andlighet.

Hur ska du veta vilken typ av andlighet du besitter ?

Jo, det kommer med tiden.

Ha ett öppet sinne och börja ägna dig åt det du  är intresserad av, känn dig för och du startar din andliga resa  som kommer föra dig till insikt med tiden.

  Tänk på att det är en  for ever  en pågående process och ingen blir någonsin fullärd.

Ingen kommer någonsin att förstå  meningen med allting.

 

 

Var hela tiden sann och ärlig mot dig själv. Kommer dina tankar och känslor ur kärlek och förståelse ? Eller ur trångsynthet och fördomar ?

Jobba på din egen klokhet och vishet – livet är inte rättvist. Somliga människor kan inte förändras och ibland måste man släppa taget.

Tålamod måste man ha  och tålamodet prövas under en andlig utveckling, den saken är klar.

Stå alltid med båda fötterna på jorden  och  sväva inte iväg  i fantasier.

Hitta inte övernaturliga förklaringar till allt för det mesta har ju trots allt helt naturliga förklaringar.

Knackar det i väggen är det mest troligt grannarna.

Det är viktigt att inte lura sig själv.

 

Lägg ingen energi på vad andra upplever utan ha fokus på dig och ditt och din egen sanning och inre känsla.

Skapa en sund balans i ditt liv.

Lyssna gärna till andra men gör inte detta automatiskt till en sanning… du ska hitta din egen sanning och låta den bära dig.

 

 

Ja, det är mycket mer att säga  om detta… men kort & gott så  ska du ta det som det kommer… lita till dig själv och ha ett sunt förnuft.

Då blir det som bäst!

 

Kram & kärlek💖

1 Tess:

skriven

Gomorgon Ez. Tack för din blogg kommer ut så tidigt på morgon. Ligger sömnlös med tankar. Alla framtidsplaner bara rasade efter en diskussion om det han helt fastnat i. Förhållandet avslutades på vår 1 årsdag . Min känsla säger mig ändå att han lyssnat och tar till sig en del av det jag sagt och att vi kommer lösa detta. Vad tror du? Är det kärlek eller jag var en spelpjäs ?Just nu tar tankarna så mycket energi i från mig och känner jag måste försöka släppa de

2 SHA:

skriven

Så häftigt det där med att man kan utveckla sin andlighet. Jag har fått höra tidigare att jag har en viss förmåga men den har jag inte alls hittat. Magkänsla har jag och den brukar vara rätt bra ändå.

Ser du oss i det bruna tegelhuset med massa träd och buskar på tomten? Det kliar i fingrarna på oss att fixa iordning både huset och trädgården. Med en fotbollsplan precis utanför där sonen kan spela fotboll och förmodligen en hel del kompisar till båda barnen i området.
Ber till alla högre makter att säljarna är villiga att släppa huset till oss.

3 Ghostwriter:

skriven

Igår nämnde du att min Soulmate utbildar/jobbar inom något helt annat än det jag ska göra snart. För inte så länge sedan skrev du att vi snart kommer börja längst samma väg... så blev lite förvånad. Han kommer alltså inte studera inom lag, myndighet, stat etc utan kan lika gärna vara en elektriker, egen företagare, snickare osv osv?





Kram

Svar: Längs samma väg kan också handla om egen personlig utveckling... och det kan till och med vara så att ni inte bor så långt från varann och rent praktiskt går längs samma väg..... svårt att säga... kram :)
Esmaralda

4 JoJo :

skriven

Adam vill träffas och jag undrar om jag kommer tycka att han är snygg och falla min personligen i smaken?
Känner att jag är nyfiken men också på andra


Kram

5 <3:

skriven

Godmorgon bloggen.
Kommer det ett nytt jobb till mig i den nya staden? Blir det ett bra trivsamt jobb. Mår dåligt i mitt nuvarande.

Svar: Ja, nytt jobb ser ut att komma, kram :)
Esmaralda

6 Liljan:

skriven

Det är nog ett tips jag kan ge till sökare: om du vill veta om du är andlig och vilken "genre" du tillhör så undvik så länge du kan att köpa massa tillbehör som du inte vet hur man använder. Gå istället helt på din egna intuition, magkänsla först. När du sedan lärt dig behärska det så är det roligare att använda kort etc om du vill komplettera ❤️

I nuläget ligger frustrationen högst i grytan och puttrar.
Korten och stenarna ligger i väskan "utifall att" känslan kommer.
Det är som att jag har köpt massa spik och hammare, men jag har ingen ritning.
Är min "livsritning" en helt annan nu? Vad ska jag fokusera på just nu istället?
Någon som vill känna in?
Kram ❤️

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår tittar jag på live i instagram mellan två personer. Börja jag tänker på lite lika på min relation till B kvinna. Jag borde ju lyssna mer på och respektera och mer hänsyn för det. Det påminnas om min upplevelse.

B kvinna kommer aldrig vilja förlåta mig? Och är sårar?

Det påminnas lite om min relation.

Det är svårt att få tillbaka? Men B kvinna kommer aldrig vilja förlåta mig?

Ha det bra

8 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, Kommer jag bo kvar länge i lgn som jag bor i nu ?
Är det inte dags för en flytt för mig.
Renovering känns som ett stort projekt.
Kram

9 Familjehjälten :

skriven

Hej Ez, tack för att du tar dig tid för oss alla!

Andlighet såväl som personlig utveckling går ju upp och ner, upplever att det ibland är stilla och helt tyst för att vid andra tillfällen vara en storm av information att tillgodogöra sig eller möta. Men oftast finns det hjälp att få om man frågar och är lyhörd.

Jag har frågat några gånger och börjar läka efter det sista decenniets destruktiva liv, saknaden är stor och ensamheten börjar växa inom, känner att jag inte är menad för ensamhet utan söker kärlek och härlig genuin tvåsamhet. Kommer HON att kliva in i mitt liv, är hon långt borta eller är det så att jag redan träffat henne utan att kunna se? Allt annat har kommit på plats, det är kärleken som är sista länken på den fortsatta resan.

Tack och önskar dig en fin dag

10 Stjärnöga :

skriven

Jag funderar på vad som det är jag reagerar på med min allergi när jag är hos M? Finns det något vi kan göra för att jag ska kunna vara hos honom också ?
Inte varit så här dålig i mina eksem på flera år 😪

11 Lilla m:

skriven

Hej Es, är han inte orolig för att förlora min vänskap? Kram

12 Hejsan :

skriven

Problemet är att han har träffat min pappa och jag har träffat hans föräldrar. Förstår inte problemet i det hela med att han inte träffar min mamma. Det har gått 1år och hon har ställt upp med så mycket till honom. Han kanske skäms att vara med mig..

13 T:

skriven

I morse hade jag kamp till skolan med min kille som går förskoleklass. Usch va jobbiga mornarna kan vara. Man får ta en dag i taget. Men visst har vi starka själsliga band jag och A. Har vi levt många liv tillsammans? Känns så. Tror inbland att han / vi skulle må bra i en lugnare och friare miljö. Ser du flytt framgent? Tack!!!

14 Mia:

skriven

God morgon fina Es,

på tal om utveckling undrar jag om mannen jag har pratat med i över ett år om du får in varningssignaler gällande att han kommer med olika anledningar till att inte träffas.. han bor i ett annat land. Han har varit underbar. Även fast han vet hur jag känner backade han först men sedan blev han åter varm igen, en aning försiktig fortfarande. Blivit sårad innan vet jag. Han gillar provokativa bilder på tjejer, han har börjat följa nya på instagram. Dessutom har han fått över 200 nya följare på kort tid, innan det har han haft samma antal länge, det är som att han "jagar" nya följare för att få många. Allt detta är motsatsen till den uppfattningen jag fått om honom. Ibland dricker han sig full, hur ofta vet jag inte. Han röker på nån gång om året säger han med. Bilderna på hans ex finns kvar på hans instagram. Han gillade hennes bilder under tiden vi har pratat. Senaste 2-3 mån slutade han. Jag har inte kollat hans instagram förrän för ca 5 mån sen strax innan jag berättade mina känslor. Snälla, om du kan få in något råd är jag så tacksam. Tack om du orkade läsa oavsett vad. Kram

15 Familjehjälten :

skriven

Hej Ez, tack för att du tar dig tid för oss alla!

Andlighet såväl som personlig utveckling går ju upp och ner, upplever att det ibland är stilla och helt tyst för att vid andra tillfällen vara en storm av information att tillgodogöra sig eller möta. Men oftast finns det hjälp att få om man frågar och är lyhörd.

Jag har frågat några gånger och börjar läka efter det sista decenniets destruktiva liv, saknaden är stor och ensamheten börjar växa inom, känner att jag inte är menad för ensamhet utan söker kärlek och härlig genuin tvåsamhet. Kommer HON att kliva in i mitt liv, är hon långt borta eller är det så att jag redan träffat henne utan att kunna se? Allt annat har kommit på plats, det är kärleken som är sista länken på den fortsatta resan.

Tack och önskar dig en fin dag

Svar: Ja, så är det ju, att det går upp och ner med det mesta i livet. Jag tror inte du mött henne än.. men mötet kommer ske och då upptäcker du henne snabbt och känner ingen tvekan, kram :)
Esmaralda

16 Skorpan:

skriven

Jag har aldrig tänkt på mig själv som andlig, men kanske nånstans i min vänstra lilltå finns det nån andlighet ;). Kör på, inte för full maskin o det är väl där det brister, min andlighet. Jag kanske ska besitta andra kunskaper o vad är egentligen andlighet? Det är lite oklart för mig... Är jag dum so inte förstår vad det är? Kanske det ;).

Usel natt o trött som en iller, varför kan inte veckoslutet vara fem dagar långt o jobbveckan två dagar ;). Hinner ju inget på helgen ju... En otrolig dimma kom vältrande över "stora bilvägen" o det kändes på nåt sätt skrämmande. Dimman var överallt o jag är glad att jag cyklade, inget kul att köra bil i tät dimma, huga...

Ja hur ser veckan ut att bli, finns det nåt spec jag behöver tänka på Es, tacka ja till nåt eller kanske säga nej? Är ju fri denna vecka så ;).

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Andlighet kan vara mycket... det kan vara intuition, förmågan att stanna upp och ta in nuet... det kan vara väldigt mycket ! Försök planera in något lite extra den här veckan.... kram :)
Esmaralda

17 Tess:

skriven

Gomorgon Ez. Tack för din blogg kommer ut så tidigt på morgon. Ligger sömnlös med tankar. Alla framtidsplaner bara rasade efter en diskussion om det han helt fastnat i. Förhållandet avslutades på vår 1 årsdag . Min känsla säger mig ändå att han lyssnat och tar till sig en del av det jag sagt och att vi kommer lösa detta. Vad tror du? Är det kärlek eller jag var en spelpjäs ?Just nu tar tankarna så mycket energi i från mig och känner jag måste försöka släppa de

Svar: Jag tror det är kärlek även om det spårat fel... och jag tror du går vidare, att det kommer någon annan i ditt liv så småningom, kram :)
Esmaralda

18 Hejsan :

skriven

Problemet är att han har träffat min pappa och jag har träffat hans föräldrar. Förstår inte problemet i det hela med att han inte träffar min mamma. Det har gått 1år och hon har ställt upp med så mycket till honom. Han kanske skäms att vara med mig.. Hoppas han träffar min familj på min födelsedag iallafall.

19 Helena Ir:

skriven

Intressant, och i perioder så pockar det på för mig. Jag tror också att fler har det i sig. Tror på att ha ett sunt förnuft även i det andliga, hur konstigt det än låter.

Och helt utan det jag har i mig, det skulle jag inte vilja vara utan..

Mycket tvätt här idag .. kunde varit roligare :)

Något för mig att tänka på inför kommande helg? Får du till dig något?

Kram

Svar: Du ska slappna av och vara dig själv, rakt av ! Kram :)
Esmaralda

20 ML:

skriven

Undra om jag kan utvecklas Es? Kan liite iaf :)

Måndag och jobbar annorlunda idag då jag ska till kiropraktorn kl 15.30. Finally! Säga hej då till kollegor som jobbar sista dagen idag. Vemodigt är det för vilken jävla resa vi har gjort tillsammans. 500.000 vaccinerade. Klapp på axeln tycker jag :) Men nu känner jag att det är dags att vända blad och gå vidare. Operation och sen nytt jobb. Hoppas att det bra som du såg skulle komma innan årsskiftet kommer. Har ju bommat på det mesta :)

Får se om Mr blir glad över att se mig igen ..... vad tros?

Ha en bra start på veckan och snart fyller din make år :)

Kraaaam

Svar: Absolut en rejäl klapp på axeln !! Nu går du vidare.. och det gör du på ett bra sätt ! Kram :)
Esmaralda

21 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Jag har en kompis i Pakistan som jag hållit kontakt med i många år. Han är en aktiv mångsysslare, däribland en bergsklättrare och vill ta med mig till K2 base camp. Jag vill så otroligt gärna åka, men det är ekonomin och corona som satt stopp för mina planer. Haft denna dröm i många år.

Ser du om jag kommer att leva den drömmen om att fotvandra till K2 base camp? Kommer jag att göra det med min pakistanska kompis? Blir det så häftigt och magiskt som jag föreställer mig det?
Kram,
Jennifer

22 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Jag känner mig nästan andlig idag när jag ser ut över färgprakten som belyses så perfekt av solen så vackert att det nästan gör ont i ögonen .Då menar jag lycklig till sinnet för ögonblicket och drar en suck av tacksamhet över att jag har det så bra ändå .
Andliga gåvor överlåter jag med varm hand till andra <3

Ny vecka nya möjligheter !

Här ska städas och göras smörgåstårta för väninna som kommer i morgon .Hon ville ha det och svampomelett ! Så nu ut o leta svamp ...

Kram Anki med flock

Svar: Det är en sorts andlighet, att stanna upp, ta in och se och njuta !! Vilken blessing du är för din väninna.. tänk att få nyplockad svamp !! Kram :)
Esmaralda

23 lilla m:

skriven

Hej Es, visst betyder jag mycket för honom? Kram

Svar: Ja, han tänker på dig en hel del, kram :)
Esmaralda

24 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, Kommer gulliga receptionisten kunna lösa vip boendet åt oss i jul ? Blev så tokigt att vi bokade så sent. Men mamma har varit så osäker under pandemin och inte velat resa.
Och en jul utan min pälskling 🐶❤🎅går ju inte.
Kram

25 Helena Ir:

skriven

Tack :)

Kram

26 LilaSyren:

skriven

Hej,
Hur kommer det gå med jobb för mig?
Kommer jag trivas? Är just nu arbetslös
Kram

27 Mikael:

skriven

Jag sa ju att öronproppar kommer räcka till när du är på Kreta, nu mullrar det på Kreta så öronproppar inte räcker till :)

Kram
Mikael


Svar: Ja herregud ja, hörde att skalvet skedde två mil söder om Heraklion och det är ju precis där jag skulle bo !! Kram :)
Esmaralda

28 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Finns det olika sorters andlighet?
Vilka?

Efter Miltons bortgång öppnade jag upp då det var ett stort trauma.

Jag tror att andlighet är något alla ska lära sig i livet. Gör man inte drt i detta liv så får man ny chans i nästa. Detta är ETT steg till att inte återfödas fler ggr. Jag har tagit ett sådant steg i detta liv men har många steg kvar när det gäller annat. 😊

Jag önskar öppna upp mer, lära mig mer. Jag kan verkligen inte meditera men önskar lära mig det.

*******

Ser du någon varning för mig? Helt apropå sp där.. Eller typ något sådant


Kjam

Svar: Är man öppen för en sorts andlighet så kommer övrigt lite lättare.... det handlar mest om att stanna upp, känna in och våga tro på det man känner... nej, någon varning kommer inte upp, kram :)
Esmaralda

29 Skorpan:

skriven

Blogg.se har måndag ;).
Kram Skorpan

30 Nenna:

skriven

Hej Es,

Kan du se något kring mig och min kärlek?

Kram 🤗

31 vevdragskrok:

skriven

Så fint skrivet och så sant! Tack <3

En fundering..
Kan jag göra något för att förbättra mina chanser i mitt bostadsletande, eller är det mest tålamod/tur som gäller? ..sökandet går sååå segt och jag längtar sååå efter något mer eget att kalla hem :/

Ha en fin dag! =)

32 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något för månad Oktober, stor summa pengar som vi kan räkna med 😳 besked eller brev 😓kommer det bli December eller nästa år lägenhet för min bror 😊Esmaralda jag tror jag ska träffa nogån nästa år när vi reser till Bulgarien, ser du något Esmaralda 🙂🙂🙂♥️♥️♥️

33 Mind:

skriven

Det är ju också så att det inte alltid är eftersträvansvärt att vara så himla medial hela tiden. Jag kan säga att jag tycker det är väldigt skönt att min egen medialitet har tagit paus för ett antal år sen, alltså, det klart jag känner av saker lite då och då, men inte det där påträngande hela tiden varje dag som jag hade innan. För det ÄR jobbigt att alltid vara på.

Den som aldrig vart synsk eller medial ser det nog bara som en superkraft, något som de gärna eftersträvar och vill ha. Kan vara värt att tänka på att det är mentalt påfrestande också, det kan tära och man känner sig skör. Tänk dig in i situationen att du blir extremt ledsen för nåt, du vet inte vad. Du känner känslan av kommande domedag och undergång och vet inte varför, du får en känsla av att bilar har en förbannelse. 1 månad håller det på, sen dör grannen i en bilolycka och då släpper det. Sen ersätts det av nån annan känsla, osv. Hur vet du när det är dina egna business i livet som känslan handlar om? Det är inte så himla lätt kan jag säga, särskilt inte den form av medialitet jag hade att det var svårt att säga exakt vad det var, det var mest en känsla.

Kram / Micke

Svar: Du har så rätt i att det kan vara urjobbigt emellanåt att vara medial !Det är ju precis som du beskriver det ! För mig är det också en känsla ibland och ibland mer påtagligt... det vänder lite hit och dit. Kram :)
Esmaralda

34 Mikaela:

skriven

Hej! Ska i till läkaren på torsdag och så klart nervös. Har problem med ändtarmen och ska sövas och opereras. Nu känns det bättre i rumpan har det börjat läka av sig själv eller är det bara att inflammation har dempsts och jag bara upplever det bättre. Funderar på att avboka men risken är ju att det kan komma igen ? Eller ska jag bara göra det och se vad dom säger ändå fast jag inte har lika ont längre ? Eller är det något invändigt som växer ?

Kram

Svar: Jag hade inte avbokat, bättre att då det hela kollat ordentligt ! Kram :)
Esmaralda

35 Mikael:

skriven

Du hade alltså tänkt bjuda vänner och nära till en skakande upplevelse :)

Men lugn som en filbunke som du är så hade väl fått lugna soldoktorn med :)

Finns det var ni har hört risk för efterskalv?
– Det vet man inte. Jag vet inte om det här bara var ett förskalv och att det kommer komma något värre. Det har jag ingen aning om. Men vi har koll på utrymningsvägarna och hur man tar sig till högre mark. Det har vi koll på.

Kram
Mikael

Svar: Exakt.. och upplevelsen hade blivit riktigt skakande :) Kram :)
Esmaralda

36 Ghostwriter:

skriven

OJ vilket spännande svar jag fick. Då kanske jag ej ska haka upp mig så mycket på vad en kille jobbar/utbildar sig inom. Jag är inte i den bästa tiden i mitt liv fysiskt men mentalt absolut så hoppas vi möts snart.


Tror du jag kommer ångra mig om jag tackar ja till dejt med Adam?



KRAM

Svar: Ja, ha ett helt öppet sinne !! Med Adam ska du göra som du känner... rådfråga din egen intuition och lyssna till den. kram :)
Esmaralda

37 Helena Ir:

skriven

Mind (33) oj, vad jag känner igen mig i det du skriver.. jag hade mycket sånt i yngre dagar, man bara visste att något skulle komma, den där känslan var rent av skitjobbig! Numera inte lika mycket, någon lärde mig att säga ifrån om att jag inte ville ha dessa förvarningar..

38 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Hmm, nåt extra, undrar vad jag ska hitta på förutom att jag kommer att vara trafikdirigerare på maratonet i staden på lördagen. Gissar på att det är många män som deltar, eller ja, det hoppas jag på ;D. Själv skulle jag aldrig klara av att springa ett sånt lopp, av med hatten...
Kram Skorpan

Svar: Vilken massa ögongodis som kommer att springa förbi dej !! Kram :)
Esmaralda

39 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda
Jag undrar om min kärlek har ett bra jobb som han trivs med?
Eller om han har ett företag ?
Kram 😃☀️🌸

40 <3:

skriven

Godmorgon kära Es, Kommer jag bo kvar länge i lgn som jag bor i nu ?
Är det inte dags för en flytt för mig.
Renovering känns som ett stort projekt.
Kram

41 Cecilia:

skriven

Sen jag började läsa din blogg för flera år sedan öppnade jag mitt sinne för andlighet rejält. Jag kan få en lätt känsla om vissa grejer och kan nog läsa av andra ganska väl, men det sistnämnda kanske inte har med andlighet och göra. Hur som helst så är jag nöjd med att bara ha en magkänsla jag kan lita på.

Jag känner hur jag lyckas göra framsteg. Har du några tips på hur jag ska kamma hem det här? Känna det positivt eller mer tveksamt bland de andra? Kramar

42 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Det är ju det som är problemet, alla bars springer förbi mig ;D. Gissar att soulmaten inte är en löpare ;).
Kram Skorpan

43 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda. Jag har en kompis i Pakistan som jag hållit kontakt med i många år. Han är en aktiv mångsysslare, däribland en bergsklättrare och vill ta med mig till K2 base camp. Jag vill så otroligt gärna åka, men det är ekonomin och corona som satt stopp för mina planer. Haft denna dröm i många år.

Ser du om jag kommer att leva den drömmen om att fotvandra till K2 base camp? Kommer jag att göra det med min pakistanska kompis? Blir det så häftigt och magiskt som jag föreställer mig det?
Kram,
Jennifer

44 K :

skriven

Blev utkastad från min kurs pga icke godkända betyg fast jag tycker det borde vara godkänt. Känns inte som jag fick ärlig chans.
Försöker reda ut detta. Ser de ut att lösa sig eller måste jag seriöst bli utkastad strax innan kursens slut? Helt sjukt… kram

45 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du Esmaralda vilken månad kommer det stor summa in i familjen som vi kan räkna med 😳 blir det i år eller nästa år 😥 😥 😥

46 K :

skriven

Blev utkastad från min kurs pga icke godkända betyg fast jag tycker det borde vara godkänt. Känns inte som jag fick ärlig chans.
Försöker reda ut detta. Ser de ut att lösa sig eller måste jag seriöst bli utkastad strax innan kursens slut? Helt sjukt… kram

47 Anna.L:

skriven

Tack! Vill jag säga, för det här inlägget, det är precis så jag känner! 💞💕✨ Ödmjuk och Tacksam!

Jag började min andliga journey som jag kallar det, för länge sedan, kände på mig under uppväxten att det är viktigt och gladare blir jag dag för dag. Gladare i min förmåga att landa här och nu. Men kan kämpa med att tänka för mycket.
Även fast jag tar stora steg framåt!!!
Sedan får jag mycket budskap och tecken som hjälper mig på vägen. Tacksam för det!
Min fråga är, gällande killen JK ser du om han kontaktar mig?
Free will, har vi alla.

Kramar


48 ML:

skriven

Skönt att höra Es! Hoppas att framtiden är ljus för tycker att jag har haft tillräckligt med mörker nu.

Slutat och på väg till kiropraktorn. Mr läkare fortsätter att inte prata med mig utan tittar på avstånd. Vi satt mitt emot varandra i matsalen och vet inte om han sneglade på mig något? Vad tänker och tycker han? Bara TVÅ pass kvar sedan går vi skilda vägar :)

Kram på dig!

49 Bjork:

skriven

Hej vem pratade Görel om att hon inte har satt på någonting?

Återförenas vi snart?

Kram

50 Browallia:

skriven

Vilken mardröm det är när kroppen inte fungerar som den ska och man inte kan ta sig fram som vanligt med cykel eller buss. Jag känner ingen i stan som jag kan be om skjuts på dagtid så jag är tvungen att ta taxi för att ta mig till vårdcentralen eller sjukhuset. Det är bara under en begränsad tid, kommer jag att klara av det ekonomiskt utan att hamna i någon skuldfälla? Någon varning kring min ekonomi?

Kram B.

51 Kristin:

skriven

Dagens tema er veldig interessant.
Jeg føler at jeg har fått mer indre ro, og med det tror jeg at jeg også lettere kan ta i mot, men veldig begrenset.
Som du sikkert vet, har Norge droppet alle coronarestriksjoner. Kan jeg trygt gå ut på butikken mm, uten munnbind, eller bør jeg benytte det fremdeles? Jeg tenker også på kommende influenzasesong.
Kram!!!

52 Bjork :

skriven

Hej inatt imorse drömde jag om att gråta vaknad av att kudden va blöt va betyder de?


Kommer af få hjälp med min smärta?

Kram

53 Anna.L:

skriven

Tack! Vill jag säga, för det här inlägget, det är precis så jag känner! 💞💕✨ Ödmjuk och Tacksam!

Jag började min andliga journey som jag kallar det, för länge sedan, kände på mig under uppväxten att det är viktigt och gladare blir jag dag för dag. Gladare i min förmåga att landa här och nu. Men kan kämpa med att tänka för mycket.
Även fast jag tar stora steg framåt!!!
Sedan får jag mycket budskap och tecken som hjälper mig på vägen. Tacksam för det!
Min fråga är, gällande killen JK ser du om han kontaktar mig?
Free will, har vi alla.

Kramar


54 Tiss:

skriven

Jag ska klippa håret imorgon, det är första gången på två år (p.g.a. covid). Jag har varit extremt försiktig (kanske överdrivet?), men ska imorgon våga sätta mig i frisörstolen. Jag är livrädd för att bli sjuk, får du någon sån känsla av att jag blir det?

55 ML:

skriven

Snygga kollegan berättade att han är intresserad av henne. Han har inte raggat men hon märker och känner av det. Och jag ska jobba med dem tis o onsdag. Ful och gammal känner jag mig då hon är 24 och snygg och det han gillar. Tur att jag lyckats dölja min fysiska attraktion till honom. Men ändå jobbigt på något sätt :/

Ha en fin kväll. Inget Idol. Kram

56 Sanna:

skriven

Hej, jag vill gärna utvecklas. Kommer jag kunna kapa banden till exmaken o min mamma?

57 Jennifer:

skriven

Hej fina Esmaralda, kommer Afghanistan eller något afghanrelaterat att ha en stor betydelse i mitt liv? Jag önskar det så otroligt gärna.
Kram,
Jennifer

58 Mikael:

skriven

Här kan man lära sig gratis ha kontakt med de i Alltet


https://beyondtheveilsummit.com/?&utm_medium=affiliate&utm_source=infusionsoft

Kram
Mikael

59 Boudica:

skriven

Ja det har alltid varit intressant det här med andlighet, men svårt.
Mitt största problem är ju att släppa kontrollen och följa med.
Sätter även för höga förväntningar.
Det fungerar bäst när jag inte lägger mig i!

Har länge bara vetat eller känt på mig saker, och det har stämt väldans bra. Men det är också svårt, när det stämmer så ofta så vill man tro att vissa saker ska vara sånna "magkänslor".

Jag är även sån som ständigt får deja-vu känslor, kan även hända att jag fick sån känsla på att jag fick känsla på känsla å så vidare.

Högkänslig räknar jag mig som så kännre av andras känslor fruktansvärt bra. Och just nu dränerar det mig.

Just nu känns det som alla mina sinnen är uppskruvade på stark känslighet, det är dränerande så kraftlös nu.
Eller är det så att de är känsligare för att jag håller på att bränna ut mig?

Jag vet inte vad som händer med mig nu. Jag vill bara krascha. Orkar inte med något. Och är inte den glada jag, utan negativ gnällkärring.
Hjälp mig snälla!

KRAM!

60 Hejsan :

skriven

Problemet är att han har träffat min pappa och jag har träffat hans föräldrar. Förstår inte problemet i det hela med att han inte träffar min mamma. Det har gått 1år och hon har ställt upp med så mycket till honom. Han kanske skäms att vara med mig.. Hoppas han träffar min familj på min födelsedag iallafall.

61 Frasse:

skriven

Hej igen....har drömt om mitt ex ett par gånger att han börjar intressera sig för mig igen...betyder detta nåt?

62 Unni:

skriven

Som alltid interessant og spennende å lese om åndelighet. Kjære Ez, bør jeg bruke instagram og snakker om buisnessmulighetene innenfor network marketing og dette produktet som ga meg/oss livet tilbake. Bør jeg bruke facebook også om buisnessmulighetene :-) ? Klem

63 Hejsan :

skriven

Problemet är att han har träffat min pappa och jag har träffat hans föräldrar. Förstår inte problemet i det hela med att han inte träffar min mamma. Det har gått 1år och hon har ställt upp med så mycket till honom. Han kanske skäms att vara med mig.. Hoppas han träffar min familj på min födelsedag iallafall.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: