De övergivna......

Nu har NÄSTAN alla Bossar hamnat rätt och jag har påbörjat processen med att  prägla dem på sina nya ägare
 
På onsdag kväll räknar med att kunna posta era talismaner !
 
Det är ett fasligt hallå här... det surras och det hummas och en massa lyckiga bin är fulla av förväntan.
 
Utom ett par stycken som inte hittat sina ägare
 
 
Jag hittade dem på min cabinväska och kanske att de på något sätt  själva  vill försöka resa och  hitta vägen till den person de hör samman med.  
 
De är förvirrade och ledsna och deras livsuppgift är ju att hjälpa till och att hjälpa den person som är rätt för dem.
Det funkar ju inte med vem som helst.
 
 
Känner du att du hör samman med någon av dessa tre så maila mig !
 
 
Vänta med att betala och skicka uppgifter.. först vill jag stämma av så rätt person och rätt bi hittar varann !!
 
I dag är det Valborg och vi står nära andevärlden, ta vara på denna blessing !
 
Jag kommer ha barn och barnbarn här hemma, ungefär halva styrkan och andra halvan hittar på annat, och sonen  har dygnspass på brandstationen.
 
Vi ska äta gott, ha en egen liten eld på  stranden och bara mysa
 
Kram & kärlek 💖
 
 
1 Mercan :

skriven

Esmaralda jag undrar om min bror kommer träffa tjejen som är först i skolan som han går nu, du såg att hon finns i skolan eller i nästa år i KTH, du såg att det finns shans att han blir antagen i KTH 😊 Esmaralda eller är det möjligt att min bror kommer träffa tjejen som är rätt utan att träffa tjejen som först 😌

2 Månskenet:

skriven

Hoppas alla Bosse Bin hittar sin mänska till slut ändå 🥰
Ha en fin Valborgshelg!

3 Skorpan:

skriven

Oj, har inte alla hittat hem ännu? Trodde absolut att de skulle ha gått åt innan alla intresserade ens hunnit maila dig Es, så konstigt. Kanske de ska ut o resa med dig Es ;).

O vilken härlig Valborg ni kommer att få :). Ska månne dottern från skogen svänga till en massa gott,undrar en som gillar att äta. Hoppas vädret står er Bi ;D... Ha det gott alla!

Igår kväll fick jag bilens batteri laddat så till den grad att jag fick tillbringa en knapp timme bakom ratten o köra på småvägarna här omkring. Inte så lustigt med tanke på att jag fortfarande har dubbdäck, skulle ju ha fått dem bytta igår, eftersom polisen lovat att böta dem som har dom på fortfarande :X. Turen var med mig o inget hände förutom att frambromsarna blev lite varma o att en lampa lyser som inte ska lysa. Blir väl o ta den till bilmek för granskning...

Ikväll blir det Vappenfirande hos kompisarna o det blir säkert trevligt. Äta, dricka o umgås. O det hoppas jag att mannen också kommer att vilja göra sen då vi på ålderns höst äntligen hittar varann ;D? Kanske han har speciella Vappentraditioner?

Glad Valborg!
Klä er varmt...
Kram Skorpan

Svar: Ja om alla talismanerna hittat rätt så hade alla gått åt... men så var det ju dessa som inte hittade någon som de klickade medHa en mysig kväll nu, kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på att C kvinna bruka titta på basket som jag har sett hennes inlägget i facebook. Jag tror tydligt hon visste inte att jag är intressant av basket och det har alltid var så för mig.

Jag har en fråga att kommer vi prata om basket eller titta på en såna match tillsammans?

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet väl jag bruka hjälpa andra och bryr mig om andra. Jag önskar mig ibland att någon tar hand om andra åt mig och säger (till mig) du behöver vila och låta mig fixa det för dig.

Jag vet att det kommer aldrig händer. Jag vet varför jag fortsätter för jag vill lyckas allt som jag önskan. Jag försöka var den bra person som blir utvalda men jag kämpar fortfarande att visar den bästa sida av mig tills någon märker då kan jag avslappna och tar det lugnt.

Jag hoppas den person ser ordentligt på mig och jag fick mer möjligheter efteråt det

Kommer det väl?

Ha det bra

6 Smulan:

skriven

Vilken härlig dag du har framför dig här Skinner solen så det blir nog lite grille.

Ser du om mailet jag skickade gått fram, eller är adressen gammal

7 Naturvän:

skriven

Hej!

Det känns som om jag har många från andevärlden runtomkring mig, vissa väldigt starkt. Önskar djupare kontakt så jag kan se, men det är väl sådant som kommer om och när det är dags.

Snart bär det iväg till Flygplatsen och min kryssningsresa kan börja, är min första och jag är full av förväntan, lite resfeber. Skeppet tar 3000 passagerare, låter mkt tycker jag.
Får ligga lite lågt med att skriva och skicka meddelanden, är tydligen dyrt med teletrafiken...

En frågaSer du om jag får kontakt med trevliga människor där och har sällskap vid middagar? Kanske rentav en träff med passion och romantik?

Har bokat en båtutflykt utmed Amalfikusten med besök i Salerno samt en stranddag i Palermo. Här skall det badas!


Vad mysigt ni skall ha det med familjen och en eld på stranden.

Kram!




Svar: Vilken härlig resa du har framför digVar själv öppen till kontakt och det kommer ge resultat
Ha positivt fokus, roa dig... det kommer bli bra... kram :)
Esmaralda

8 J:

skriven

Gomorgon☀️

Fint att nästan alla Bossar har hamnat rätt men hoppas att de tre som är kvar hittar sina med.


Missat samtal i fredags eftermiddag när jag jobbade. Jag googlade sen numret. Det var ifrån där jag var på arbetsintervju förra veckan. Hur stor chans att jag får jobbet?
Kram

Svar: Runt 50 %, kram :)
Esmaralda

9 Lupin:

skriven

Godmorgon
Hoppas de övriga Bosse-bi finner sina tilltänkta, dom verkar sannerligen energiska och fulla av energi :)
Idag tänkte jag försöka nyttja Valborg och dess energi som du skrev om man kunde göra. Har skrivit ett brev jag skulle vilja sända vidare till Universum.. om jag nu inte finner ett Valborgs bål kanske det går lika bra att hålla en ensam ritual i hemmet..

Stör det att jag är med i gruppen? Är oftast avig mot mig men trevlig mot andra... varför? Är det kanske en skyddsbarriär mot sig själv för att han faktiskt tycker om mig fortfarande men inte vill..
Önskar alla ett härligt fint Valborg, nyttja eldarna och energierna!
Kram :)

Svar: Ditt brev kommer bli väl mottaget !Ja, du har lite skyddsmurar uppe.. jobba på det... kram :)
Esmaralda

10 Misstjejen:

skriven

Hej

I onsdags prata jag med G kvinna lite att hon berätta att hon var lite oroligt för henne och vi hinner inte mer än så att prata om det. Jag tänker väl hon känner sig tryggt för jag finns här.

Känner som hon litar på mig. Gör hon väl?

Ha det bra

Svar: Ja, jag att hon litar på dig, kram :)
Esmaralda

11 Dunegull :

skriven

Vill något av bina till mig?

Kommer det lösa sig idag så jag kan titta förbi en stund innan matchen. Vill inte bjuda in mig själv men kommer någon fråga lite fint och sen att jag kan komma bort?
Hur stor är chansen?

Kram

12 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Vaknade av solskenet som sipprade in i sovrummet och jag försöker få känslan att idag blir det en lugn och fin dag, men ändå känner jag mej tom, ensam och förvirrad, lite som Bossarna kanske…
Denna längtan och väntan efter mina barn tär på mej, allt styr att få ekonomin att gå ihop och längtan efter kärlek…när kommer det ens dyka upp nån som vill ha mej?? Tittar nån ens åt mej? Vad tänkte min gamle hjärtevän när han såg mej igår, finns det nån chans att vi försöker igen?
Önskar er en trevlig Valborg🥰

13 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar om har G kvinna känner något gång att jag är annorlunda när jag var barn att vi sågs för längesen? Att jag är inte den person som andra och jag är något sorts som helt annat?

Ha det bra

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Men då så sorgligt. Hoppas de hittar sin tilltänkta ägare fort !
Låter som du ska ha en härlig Valborg med de dina <3

Här har stora valborgselden ställts in då ingen velat ta ansvar Tror inte jag åker för att se en eld utan myser hemma med Mira och Sessan. Pojkarna är ute på egna äventyr som det ska vara <3

Var hos min syster igår och tyvärr drogs det upp gammalt. Blir det någonsin bättre ? Kan hon släppa det gamla och gå vidare . Så svårt att jämt försvara mig och mitt handlande mot våra föräldrar och att jag fått barn .Hon är själv barnlös.

Trevlig Valborg alla <3
Kram Anki med liten flock

Svar: Jag tror inte heller att jag går till byns eld.. på udden precis på stranden... kommer blåsa som attans och inga varma vindar!Din syster har svårt att släppa och har lite väl mycket fokus på sig själv, kram :)
Esmaralda

15 Dani:

skriven

Älskar C fortfarande mig?

Ha en fin dag!
Kram

16 Jossan :

skriven

Godmorgon
Jag har varit så pepp hela gårdagen på min Bosse!
Som syrran sa: djurtalismaner drars till dig. Rätt komiskt eftersom jag inte gillar djur..

Igår skulle jag åkt hem från mamma och pappa men valde att stanna en natt till. Jag blev klar med ett babynest och nästan det andra. Tur mamma hjälpte mig med det krångliga…
Systerdottern kom hit också och klart hon skulle umgås en massa med sin moster. Väldigt gosig var hon och skulle sitta i mitt knä. Kan ju tillägga att hon är 8 år…

Får se om jag blir klar med nestet idag innan jag ska åka hem. Har lite ärenden jag hade behövt göra idag..

Idag ska jag till några vänner men det ser jag inte fram emot. Bara höra bebissnack hela tiden.. så inte pepp på det…

Kram

17 LottaS:

skriven

Någon extra avkastning på kommande för mannen i vår/sommar, eller som vanligt?

18 Jossan :

skriven

Hur många Bosse bi hade du? Hur många fick en?

Kram

19 Skrållann :

skriven

Hej!
Önskar dig och de dina en fin valborgsmässoafton💗

Mannen och jag har varit själva denna helg och jag har ansträngt mig för att ha fokus på oss. Dock slutar det med att vi hamnar i meningsskiljaktigheter och inte alls tänker lika. Dessutom hände en märklig sak i fredagskväll som gjorde mig lite förbryllad och även igår uppstod en grej som gjorde mig lite ledsen. Vad händer liksom mellan oss och vart står han egentligen?

Kram❤️

Svar: En kris är under uppsegling.. hur det ska sluta beror på hur ni hanterar det... så prata med varann, ett ärligt och seriöst samtal utan försvar och det finns en chans att det rättar till sig, kram :)
Esmaralda

20 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.

Det låter som en mysig och bra planerad valborg.

Kan du se oss börja träffas ?

Verkar initiativet behöva komma från mig först? Eller kommer han ta intiativ?
Kram

Svar: Ta du gärna initiativ och då kommer du också att kunna känna av intresset, kram :)
Esmaralda

21 New jersey:

skriven

hej Es.

ser du en graviditet komma för mig?

kram

22 Mimmi K:

skriven

Hej Es!

Tror du jag får besked om lägenhet i sommar och inflyttning mot hösten?

Ha en fin valborg!

Kram :-)

23 .:

skriven

Hej Es!

Minns jag helt fel om att du någon gång har skrivit att du hade väldigt lite pengar en tid? Hur orkade du?

Jag känner mig snart på bristningsgränsen då det är påfrestande. Du skrev förut jag kommer att fixa det. Ser du det fortfarande?
Jag får ofta höra att jag ju får prioritera. Ja men för vilka pengar då. Många vet att jag har dåligt med pengar, men ingen vet hur dåligt.

Ha det så mysigt med barn och barnbarn.

Svar: Jag vet hur jobbigt det är och när mina döttrar var små hade jag en period utan pengar så jag vet hur det ärJag ser ju att du kommer greja detta... du tar dig vidare och bättre tider kommer... kram :)
Esmaralda

24 Helena:

skriven

Hej igen!Kan du se om min sambo kommer bli som vanligt snart?Kram

25 Lie:

skriven

Hej Esmaralda.

Det verkar inte som att han mår bra i relationen. Han verkar inte få det han vill ha. Ser du om jag kan ge honom det han behöver?

Jag mår inte heller bra i relationen.

Kommer vi kunna få det att funka tror du? Kan vi fortsätta? Eller ser du en separation eller förändring
Kram

Svar: Det ser tungt ut.. kämpa inte för längre i motvind, kram :)
Esmaralda

26 <3:

skriven

Glad Valborgsmässoafton till dig Es 🔥
Menar S att hon vill vara min vän ? Kommer allt trassel lägga sig med allt som varit i vårt gemensamma umgänge och med ex ?
Kram

27 Jen(2):

skriven

Det första inlägget om Bossarna kände jag en dragning till dom. Sen har den mattats av och jag var verkligen osäker igår - var det rätt? Har jag råd? Behövde jag en?
Sedan såg jag för mitt inre ett mycket ledset bi och kände smärtan i bröstet. Och där var funderandet slut. Så glad att en liten surrande ville till just mig och ängel!

Sedan blev det kväll. Skulle ut med en man från en dejtingsida men var inte så sugen på det. Redan på tåget kände jag hur något hände med mig. Hur jag fylldes av glädje och förväntan. Nu har jag precis vaknat och tänker att vad hände egentligen? Är jag…så snabbt och så lätt och så självklart…redan lite förälskad?!
Får se vart det leder, men bara känslan av att glittra och bli sedd var så härlig och det kan jag leva på länge!

Änglar och bin i samverkan verkar skapa magi ❤️
Tack till alla involverade 💞

Svar: Javisst skapas det magi, kram :)
Esmaralda

28 Louise:

skriven

Jag har mejlat dig och hoppas en av dem vill bo hos mig och mina två andra talismaner.
Idag blir det en tur ut till Jägersro för jackjakt. Se om outleten har något sen en tur in på dollar store. Blir att städa och plocka undan här idag också. Så himla skönt med långhelg. Ska skriva klart min öveklagan till högsta förvaltningsdomstolen med. Det är svårt att få sitt fall prövat där. Men vi kanske lyckas denna gången men det tror jag inte.

Valborg idag då. Blåsigt som få. Hoppas jag inte flyger iväg för det blåser mycket på Jägers.

Ha en fin valborg.
Kramar

Svar: Ja, under en långhelg hinner man få undan lite " måsten"Kram :)
Esmaralda

29 Mickis:

skriven

Åh nej! Hoppas att de hittar rätt ägare snart!

Ja Valborg och morfar kom på besök i natt så kanske funkar redan :) Vanlig dag här. Tvättstuga ikväll och Robinson. Sussat dåligt så är inte munter men det vänder väl igen :)

Ha nu en jätte mysig dag med delar av klanen. Jag hade helst jobbat som sonen :) Hälsa! Och kram!

Svar: Vad roligt att få morfar på besök !Kram :)
Esmaralda

30 Helena Ir:

skriven

Trevlig valborgsmässoafton!
Jag fick sällskap igår och vi myser och har det bra.

Ska iväg en stund mitt på dagen..sen blir det lugnt ikväll..ingen brasa idag. Ska prova och testa det du berättade om för andlig kontakt.

Hoppas de tre resterande bina kommer till rätt och får hjälpa någon :)

Kram :)

Svar: God chans att det blir en bra andlig kontakt... kram :)
Esmaralda

31 Dumle:

skriven

Jag funderar på att gratta en gammal vän, ser du om det kommer att ge en positiv verkan?

32 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Hoppas att de övergivna Bosse bina hittar dem som de är menade att komma till.

Jag känner redan av min Bosse och ser fram mot att få hälsa honom välkommen när han landat på hallmattan. 🐝
Jag hoppas att min enda önskan inte är för abstrakt utan att han förstår hur jag menar?

Så mysigt det låter med ditt Valborgsfirande tillsammans med barn och barnbarn, önskar att jag med en dag får fira på det sättet. Här blir det som vanligt en lugn och myskväll med Igge 🐈‍⬛

Jag önskar dig och hela brokiga bloggfamiljen en
GLAD VALBORG!! 🔥

Svar: Han förstår helt klart vad du menar och önskar dig !Kram :)
Esmaralda

33 Jossan :

skriven

Vad sker med min vän? Helt plötsligt är han helt off igen… blir galen på honom…

34 Förlåt :

skriven

Förlåt för frågan men det är en sorg, jag tror jag fick missfall och har inte något sätt att ta reda på det mer än att fråga dig om min känsla stämmer. Har gråtit hela natten. Drömde att jag kraschade med plan och det är så jag kände igår när jag insåg att det var stor chans att det va så här .. kram.

35 Jossan :

skriven

Vad sker med min vän? Helt plötsligt är han helt off igen… blir galen på honom…

36 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Det låter som en mysig Valborg!

Här började Valborg i sorgens tecken då dottern fick veta att hennes älsklingsponny D oväntat dött igår på stallet.

Dottern red ju flera år men sedan blev det för mycket med både ridning och skrinning, så hon valde skrinningen. Men älskar fortfarande hästar och att rida.

Men nu sörjer hon shetlandsponnyn D som var en kär vän under flera år.

Kram

37 Naturvän :

skriven

Hej! Tack. Känns än så länge bra. Redan träffat trevliga medresenärer vid incheckning. Ja nu fattas snart bara lite manligt sällskap....

Kram

Svar: Det kommer finnas massa trevligt folk :) Kram :)
Esmaralda

38 Agnes:

skriven

Trevlig Valborg, Everyhopa! Stora kramen!

Kul att SusanneAmalia är tillbax!

;0}

Svar: Ja, det är roligt att ha Susanne Amalia tillbaka...... kram :)
Esmaralda

39 Förlåt :

skriven

Förlåt för frågan men det är en sorg, jag tror jag fick missfall och har inte något sätt att ta reda på det mer än att fråga dig om min känsla stämmer. Har gråtit hela natten. Drömde att jag kraschade med plan och det är så jag kände igår när jag insåg att det var stor chans att det va så här .. kram.

40 Pia1 :

skriven

Jag är sååååå tacksam att jag blev vald ❣️🐝
Men jag hade väldigt ont igår och det var svårt att känna det pirret jag brukar få av ren lycka.
Idag!! Vaknade slapp och härligt utsövd med pirr i benen och ett lätt lyckorus i huvudet - jag längtar 🥰

Svar: Vad härligt.. och det gör din Bosse också ! Kram :)
Esmaralda

41 💕 Zoey 💕:

skriven

🔥 Glad Valborg på er allihopa!🔥

Idag blev de inte bara en överraskning utan även otroligt bra start på dagen, tänkte inte köpa en talisman denna gången då de inte var länge sedan jag köpte Öga talisman. Jag valde att döpa den till Horus då Horus var en gammal fornegyptisk himmelsgud och var den främste av gudarna i falkgestalt, och hans ögon utgjordes av solen respektive månen. Passade ju otroligt bra med andra ord!

När jag läste dagens inlägg var de något i mig som sa att jag skulle höra av mig till Ezmaralda och vad hade jag att förlora?? Fick ett överraskande mejl tillbaka att de fanns en Bosse bi som ville hem till mig. Så nu är även jag en 🐝 ägare! Klart jag inte vill säga emot Bosse bi om han känner sig dragen till mig. Jag tog mig råd och längtar till han anländer till mig och mina övriga talismaner som fortfarande jobbar på att uppfylla mina önskningar. Blev en bra födelsedagspresent till mig själv! Kram Zoey 💕

42 Emilia:

skriven

Nya hem önskas fort till dessa sötisar🐝
Tveksamt om det blir nån brasa här då det blåser ordentligt. Kylslaget med regn emellanåt. Vinterkläder på. Lite skillnad från Spsnien som har 40 grader.
Mim skyddsängel ... ,vill han säga mej nått särskilt denna andliga dag? 😇
Trevlig Valborg.

43 Lupin:

skriven

Hej igen,
Nu blev jag lite konfunderad över ditt svar... Det är väl inte jag som ska jobba på att ta ner skyddsmurarna, det är ju han, eller sänder jag ut fel signaler?
Han är ju avig mot mig av någon anledning., rädsla att bli sårad igen?
Kram :)

44 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Åh... Skulle så behöva ett litet bi 🐝. Känns ju extra speciellt när Madame har varit här.
Men ekonomin säger nej. Jag vill ha jobb!!! Gaaa.

Härom dagen skrev en tjej att hon önskade öva på andekontakt med hundar.
Igår blev jag kontaktad då hon fått en ledig tid. Den som först svarade fick tiden och det råkade bli jag. Snabb som attan att svara 😅

Så speciellt just idag med tanke på Valborg 😃
Ska bli spännande att se om Milton dyker upp. Det är via videolänk och jag börjar bli nervös (social ångest, telefonskräck etc haha)
Kanske någon annan vovve poppar upp oxå.
Gudars.. Spännande 😃

Hon är medium men detta är nytt för henne. Jag tycker att jag är en bra person att öva på 😃

Jag hoppas att ett bi råkar irra sig ned i ett kuvert och hem till mig 😂🐝
Hoppas går ju.
Ladybug gillade nog inte mig 😂 Hon ställde mest till besvär. Fast jag tyckte om henne iaf ❤️

Kjam och håll tummarna att Milton säger hej ❤️

45 Ie:

skriven

Du skriver att du hittade dem på din kabinväska. Menar du att de hade tagit sig dit på egen hand, inte att du lagt dem där?

Svar: Ärligt, så vet jag inte hur de kom dit.... kram :)
Esmaralda

46 💕 Zoey 💕:

skriven

Ez, jag undrar om det finns fortfarande kraft kvar i Brianna, Horus och Zanmi?? Eller är de urladdade?
Jag har haft så dåligt samvete då ja inte har pratat med dom på sista tiden då de har varit så mycket. 😞 Jag har bett om ursäkt till dom och hoppas att de förlåter mig. 🙏🙏🙏 Kommer bli bättre nu! Kram Zoey 💕

Svar: Känns som om det är mest krut kvar i Brianna.. ge dem alla tre ett saltbad och påminn dem om dina önskningar och de kan ladda upp rejält om du har lite tur... kram :)
Esmaralda

47 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

GLAD Valborg ❤️🔥

Missade att önska det 😅😁

Kjam

48 Jossan :

skriven

Vad sker med min vän? Helt plötsligt är han helt off igen… blir galen på honom…

49 Mercan :

skriven

Esmaralda är det möjligt att min bror kommer träffa tjejen som är rätt utan att träffa tjejen som är först 😞

Svar: Ja det är möjligt, ingenting är ristat i sten, kram :)
Esmaralda

50 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Nu var andemötet avklarat.

Självklart dök Milton ❤️ upp men även Doriz och 1 annan som jag inte riktigt vet vilken.

Antingen Bitsie eller Zita. Hon sa hunden som fick mig att få upp intresset. Varken hunden eller jag var gammal när hunden gick över. Men så nämnde hon en äng där vi var.. Kanske båda två dök upp 😁
Båda betydde verkligen mycket för mig förutom Milton 😃

Blev bara tvungen qtt skriva av mig lite grann 😃

Kjam

Svar: Härligt med dina möten !Kram :)
Esmaralda

51 Maria :

skriven

Hej 😊
Oj har inte alla fått något hem än? 😳 då kanske någon av dom ska till mej?😊
Vad var det för en (enligt mej) märklig människa jag fick kontakt med igår? Han gick verkligen händelserna i förväg, inget jag kunde leva upp till.
Kan du se om jag är gravid, eller är jag bara sen?
Önskar dej en fin valborg 🔥🌺

Svar: Nu har alla hittat hem !Personen igår var rätt desperat, ingenting för dig, kram :)
Esmaralda

52 <3:

skriven

Glad Valborgsmässoafton till dig Es 🔥
Menar S att hon vill vara min vän ? Kommer allt trassel lägga sig med allt som varit i vårt gemensamma umgänge och med ex ?
Kram

53 Lupin:

skriven

Alltså förlåt, men NU har nog poletten fallit ner... Om jag tolkar det hela rätt.. Ja, det kan nog vara så att det faktiskt ÄR jag som satt upp skyddsmurar när jag är i gruppen och sänder då ut fel signaler, detta händer när jag blir förminskad och blir osäker vilket händer när han, är avig mot mig av någon anledning (som jag tolkar det).
Ska jag tolka det att någon typ av intresse finns eller att han helst hade sluppit se mig där? Han är svårläst..
Kram :)

54 Mamman:

skriven

Vad underbart att umgås med familjen.
Sitter på min altan och njuter.
Efter ett tufft år så tränar jag på att njuta av ett lugn som i alla fall idag råder hos både mig och min familj.
Skulle vilja kunna andas ut helt.
Visst förstår jag att livet inte alltid är en dans på rosor men riktigt så kämpigt som sista året eller åren egentligen varit är det inte alla som behöver utstå.
Ser du om mitt liv kommer att bli lite lugnare och kanske till och med medför lite lycka och glädje snart?
Kramar ❤❤❤

Svar: Ja, det kommer lugna ner sig och det kommer glädje, kram :)
Esmaralda

55 Eliea:

skriven

Tänka sig en av dom övergivna vill hem till mig och jag kan redan märka av den.. Pirrar så i min hand (brukar tyda på starka energier) och sen när jag skickade mitt tack/välkommen hit så fick jag såna härliga rysningar längs ryggen så jodu.. Nog är de liv och magi i de här små liven alltid ;D <3 ;D <3

Nu både längtar jag och ser fram emot att få ta emot min nya livskamrat, för det här tror jag blir något alldeles extra utöver det vanliga.. ;D

Ha en strålande fin valborg!

Svar: Härligt att du kan känna av... och det är inte helt ovanligt och alltid lika underbart .. kram :)
Esmaralda

56 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ha en mysig kväll med familjen :).
Här typiskt valborgsväder, kallt ;D.
Kram Skorpan

Svar: Solen lyser här men det är rätt kylslaget... kram :)
Esmaralda

57 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 Jag blev så glad för min brors skull 😊 🙃 😘 ❤️

58 Helena Ir:

skriven

Tack, hoppas:),!
Jag skulle bli så glad!

Här är det också rätt kalla vindar..en dryg timmes promenad kändes i blåsten.

Nu kokar jag kalops, säkert ingen Valborgsmässomat! Men vi vart sugna på.

Kram

59 Mercan :

skriven

Ha det så trevligt och roligt med dina nära och kära söta Esmaralda 🤗❤️😌

60 Anki:

skriven

Tack Es för svar <3
Hon är väldigt koncentrerad på sig själv
kära systeryster...

Kram Anki med liten flock

61 💕 Zoey 💕:

skriven

Ez, jag har allt pratat mycket med dom idag och bett om ursäkt flera gånger till dom. Just i helgen är jag hos mina föräldrar och tyvärr hade dom bara vanlig salt men alla tre ligger nu med salt på sig och jag hoppas innerligt att alla tre får kraften tillbaka. Tänk att de kan bli så fel 😞 var absolut inte meningen utan jag har varit så trött pga att ja nästan har gått in i väggen med tanke på att de gick helt fel när jag arbetsträna att ja kom av mig helt och inte gav dom min uppmärksamhet som jag borde och brukar. Ville ge mig själv en ordentligt mycket med ris. Mina önskningar har jag upprepat två gånger idag. Gud vad jag önskar dom fick kraften tillbaka. Finns de absolut ingenting annat jag kan göra?? Kram Zoey 💕

62 AnnaK:

skriven

Åh, önskade jag hade pengar till ett bi. Förutsatt att ett hade velat hit 😂 Brukar inte vara mottaglig för något 😄

Kram 🤗

63 K :

skriven

Drömde att jag kraschade med flygplan, det var så verkligt så kunde lika gärna varit på riktigt. Efteråt så valde jag att flyga igen trots rädsla och ville på något vis prata öppet om de som hänt, fast jag annars är sluten av mig.
Kan du se om min känsla stämmer i att jag fått missfall? eller är det svårt att känna om de funnits / finns ett liv? Isf frågar jag aldrig igen
Kram

64 Knas:

skriven

Hej Es

Kommer min ekonomi alltid se ut som den gör idag?
Kram

65 K :

skriven

Drömde att jag kraschade med flygplan, det var så verkligt så kunde lika gärna varit på riktigt. Efteråt så valde jag att flyga igen trots rädsla och ville på något vis prata öppet om de som hänt, fast jag annars är sluten av mig.
Kan du se om min känsla stämmer i att jag fått missfall? eller är det svårt att känna om de funnits / finns ett liv? Isf frågar jag aldrig igen
Kram

66 BB :

skriven

Bryr sig min kille om den där utländska tjejen på ”det viset”? Hon kan gå i magtröja osv. Blir typ störd av sånt och vill inte att min kille ska kolla in men de gör han väl inte?

Hon kanske kan bli en bra vän till mig? Om man ska tänka positivt


Kram

67 J:

skriven

Jag känner dragning till den mittersta Bosse Bi 🐝🌻

68 KristinaF :

skriven

Hej E!

Kan vår kärlek övervinna detta? Hur ska jag göra för att behålla D?

Hälsningar
KristinaF


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: