Besökaren på flygplatsen....

På flygplatsen i Wien promenerade en äldre man omkring.

Han hade innetofflor, pyjamasbyxor och en sliten kavaj med ingenting under.

Jag fick titta ordentligt, två gånger,  för hade han funnits i detta livet hade han behövt lite assistans  för att komma rätt… men nej, han tillhörde inte vår värld.

 

När man kommer på besök från Alltet kan man vimsa bort sig, den saken är klar.

Men man kan alltid återvända till Alltet precis när man vill så man är ju aldrig lost på riktigt.

Mannen stod still och studerade flödet av människor som strömmade iväg åt alla olika håll och sedan riktas han blick utåt, mot plattan där flygplanen var uppställda och då spred sig ett brett leende över hans ansikte. 

  Det var flygplanen han var intresserad av och det var  dessa maskiner han hade svårt att släppa. 

Nu stod det klar för mig att han en gång varit pilot och han älskade sitt jobb.

 

 

Jag hade på känn att han ofta besökte olika flygplatser i världen, bara för att han kunde och bara  för att titta till !

Kram & kärlek💖

P.s. I dag kan jag inte besvara frågor eftersom jag följer med en väninna på  sjukhusbesök....

1 Alie:

skriven

Godmorgon ☀️
Önskar dig en fin dag och hoppas besöket med väninnan går bra 🌷
Kram :)

2 Linda N:

skriven

Åh, sånt här gör mig alldeles varm i hjärtat. Tänker att fd svärfar kanske gör lite samma sak, han älskade spårvagnar.🚋

3 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Blir varm i hjärtat av att läsa om besökaren på flygplatsen och hans glädje över att återse flygplanen.

Idag fyller min älskade pappa i Alltet 85 år, en dag då saknaden känns extra stor. Jag är tacksam över att kunna förnimma när han kommer för att titta till mig och ge kärlek och styrka. :)

Vilken ynnest för din väninna som får ha dig med sig till sjukhuset.

Kram 🐈‍⬛

4 Skorpan:

skriven

Tänk att ha haft ett yrke som man älskat så mycket att man vill återvända gång på gång till sitt arbete, fantastiskt.

Hoppas väninnan får bra nyheter!
Sköt om er o ha en bra dag!
Kram Skorpan

5 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Tack för svar igår <3 Ska försöka bli bättre på att planera ...bara snön försvinner . -9 i morse och mer snö på väg ..suck
Tur man kan ta sig från alltet och tillbaka !
Skönt att väninnan har dig <3

Gillaknappen har gått bananas ...mailar !

Kram Anki med liten flock

6 Zita:

skriven

Hej! Esmaralda tror du min morbror kommer på min 60 års dag skulle varts så roligt kram 😃🔆🌺

7 Therese C:

skriven

Hej Es!
Mamma och min bonuspappa var på kryssning. Det hade varit jättetrevligt. Men en dag hade dom uppgraderat sin middag så att dom fick den lite finare och dyrare maten. Dom hade hamnat vid samma bord som några rika amerikaner som satt och skröt om hur framgångsrika deras barn var med sina flashiga jobb och sina rikliga ekonomiska inkomster.Mamma berättade att hon hade känt sig besvärad. Hon var inte intresserad av deras barn och hon ville inte skryta om oss. Sen sa hon till mig att vad skulle hon skryta om, en som är psykiskt sjuk, en som gift sig och skilt sig tre gånger och har en herrans massa ungar och en som är gift med en kvinna han prioriterar framför barnen så att dom inte vill umgås med honom längre. Jag förstod ju att hon raljerade och inte menade något illa när hon sa sådär. Men jag blev ändå lite ledsen. Nånstans är det ju sådär hon ser på oss. Med lite kreativitet kan man skryta om oss också. Vi är väldigt härliga och roliga alla tre men om det är skryttävling kanske inte det slår så högt eftersom man vill veta hur framgångsrika barnen är. Då kan man berätta att en son är chef på ett stort företag (att han är mellanchef på en mindre avdelning behöver man inte specificera) och en son jobbar på en privatskola med högpresterande rikemansbarn (det är en helt vanlig gymnasieskola, den är absolut privatägd men egentligen inte flashigare än andra skolor. Väldigt många av eleverna är just högpresterande rikemansbarn men det är för att naturprogrammet drar åt sig dom barnen) och så en dotter som är väldigt kristen och nyligen fått erbjudande om att få bli kyrkvärd, betrodd med kyrksilvret minsann (sånt borde imponera på amerikaner. Dom är ju jättekyrkliga. Att det inte fanns någon annan att fråga och att jag tackade nej behöver man ju inte nämna).
Eller så hade hon bara kunnat strunta i att tävla och att bara påpeka att hennes barn är fina och härliga och lyckliga med det dom har.
Kram Therese C

8 en_mormor:):

skriven

Uppdatering lille Toy!
Lille Toy 3 1/2 mån valp på 2 kg, fick igår genomgå en gastroskopi där man inte hittade nåt som satt fast. Däremot har han sår i matstrupen. Han har inte kräkts på 2 dagar :D men står på 4 olika meddisar som han ska ta tillsammans o med nån timmes mellanrum flera ggr/dan. Meeen...

Ikväll ska vi hämta hem honom. Det är nog bara tiden som kan utvisa om han läker ordentligt. Hulkningarna har han tyvärr kvar o det kan bero på hans vidgade matstrupe som KAN gå tillbaka till normalt.

Jag TACKAR ÖDMJUKAST till Er som skickat healing o EXTRA STORT TACK till dig Es som gör det möjligt för en desperat matte att vråla på hjälp :D <3
Lille Toy tar tacksamt emot healing fortsättningsvis så jag är glad om ni vill fortsätta skicka till honom :D <3

KRAAAM till Er alla <3

Svar: Vad skönt att höra att det är hyfsat okey så här långt... mer healing kommer !!! Kram
Esmaralda

9 Mickis:

skriven

Att trivas med sitt jobb är superviktigt tycker jag. Härlig berättelse.

Anki: Jag håller också på att krokna av denna snö och har förstått att även du bor i Sthlm. Vi har nästan 1 meter lokalt och - 12. Kriga på!
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: