Borta bra......

 
Borta bra men hemma bäst, trots allt, och ingenting är bättre än egna sängen !
 
När vi checkade ut från hotellet hade internet dött... och vi kunde inte betala !
Men det löser sig, Umberto mailar en faktura när deras internet  kommit till liv igen !
 
Vi hade ju bara en timme mellan flighterna när vi mellanlandde i Wien och vi var 30 min försenade  att lyfta från Napoli.. så jag räknade med att vi kommer missa anslutningen.. men nix... vi kunde precis rusa på planet... sen  från Köpenhamn körde vi Ozzy hem... och mitt i natten var vi hemma hos oss.
 
Mamma har ju varit här o passat huset och matat fåglarna men såklart sov hon i stugan när vi kom hem !
 
Nu ska jag fixa frukost och jag tar en långfrukost med mamma... hon ska få sin brosch jag köpt och även en armbandsklocka som jag hittade i sista minuten !
 
 
Väggen i min hall !!  
 
 
Det tradigaste återstår, packa upp o tvätta och så ska jag lämna bilen idag ckså till verkstaden, dags för service
 
Kram & kärlek 💖
1 Bjork:

skriven

Hej får jag träffa mina kusiner framöver ?

Kram

Svar: Ja, de flesta i alla fall, kram :)
Esmaralda

2 tintin:

skriven

Hej Ez!
Välkommen hem :).
Får jag fortsätta jobba på min enhet från september och framåt eller blir jag förflyttad?

Tack och kram!

Svar: Ser ut som om du blir flyttad men det kan dröja ännu en tid, kram :)
Esmaralda

3 Brittis:

skriven

hej!
Trevligt med resa.
Kommer min son slippa in i gymnasiet?
Kram

Svar: God chans och blir det inte så, då får han bättra på något betyg och han kommer in, kram :)
Esmaralda

4 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Så väl det ordspråket stämmer! Hem till sköna sängen och till sitt igen men vilken resa ni gjort och vad mycket fint ni sett. Härligt för Ozzy!
Här blir också långfrukost, sovmorgon och solen strålar och det är alldeles vitt av all snö som kom igår🙄
Den snygge mannen dök upp på jobbet förra veckan men jag hade inte tid att prata, kommer han snart igen? Föreslår en fika kanske..?
Ha en härlig dag🥰

5 Hanna:

skriven

Hej!

Håller med om borta bra men hemma bäst. Jag tycker man kommer hem lite som en ny människa efter en resa. Man har ju så mycket nya erfarenheter med sig.

Själv har jag råkat på en förkylning och blir hemma från jobbet några dagar. Då kan jag planera inför stundande flytt. Jag och min kille ska flytta ihop och det är något vi har längtat efter. Det finns några problem vi måste lösa men det blir förhoppningsvis bra. Kommer vi att trivas?

Kram

6 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Vilken härlig resa ni haft, välkommen hem igen!

Idag börjar en ny säsong i min flickas skridskolag. Hon fortsätter i samma grupp, men en del av hennes lagkamrater bytte till en mer avancerad nivå och nya tillkommer till hennes lag.

Ser det ut att bli ett bra och fint lag? Kommer min dotter att trivas? Hon hoppas ha chansen att bli lagkapten nu då hon är en av de mest erfarna i gruppen nu.

Kram

Svar: Känns som att det finns förutsättningar att bli ett bra lag, kram :)
Esmaralda

7 Tiss:

skriven

Hej Es!

Jag har en vän som sover över hos mig mycket just nu av vissa anledningar. Jag har en känsla av att min katt tycker att det är helt ok. Stämmer min känsla?

Svar: Jadå, din känsla stämmer, kram :)
Esmaralda

8 Doris:

skriven

Hej!
Välkommen hem!

Längtar efter att resa. Snö i dag så en solresa skulle varit härligt.

Något nytt på ingång i mitt liv Es?Jobb ,kärlek?

Kram

9 Mimi:

skriven

Hej!

Jag säger hemma bra men borta bäst! För oljuden är kvar. Har gett upp hoppet att de hittar felet. Nu har jag börjat packa och hoppas på att få en annan lägenhet snart. Ser du om jag får en annan lägen het med bra trivsel??

Kram

10 Alie:

skriven

Godmorgon ☀️
Välkomna hem 🌷 så skönt att ni hann med bytet och kom väl hem..
Njut av dagen och att vara hemma.

Är tidsoddsen på min sida, när det gäller att det fortfarande kan inträffa, det jag jobbar för? 🌱
Kram :)

11 Mercan :

skriven

Vellkommen hem söta Esmaralda 🤗 Esmaralda min mor hade lemnat blöd brov och det visade sig att blödsockret och kolesterol är hög men nu min mor känner sıg inte bra i huvudet och örönen, hon säger att det kommer hög ljud från huvudet till örönen, min bror sa att hon ska inte ta nya tabletterna under ett tag för att se om det är av det 😕 och sedan ska gå till läkare, Esmaralda ser om det är något allvarlikt 😞 hon tar annars tabletter för högt blodtryck 😟

Svar: Jag tror hon behöver ta sin blodtrycksmedicin, det är farligt att själv börja experimentera med dettaSka hon ändra i sina mediciner behöver hon göra det i samråd med hennes läkare, kram :)
Esmaralda

12 En Ängel med stort hjärta :

skriven

Gomorron o välkommen hem igen. Det har varit kul att följa er på er resa 🤗
Visst är det de bästa när man kommer hem o får sova i sin egen säng👍

Fråga

Kl 05.50 hörde jag hur det ringde intensivt på ytterdörren mannen var uppe o bredde smörgåsar till oss båda o han hade inte hört nåt, men jag vaknade av det!

Får du till dig vad eller vem det var - var det ett budskap?

Kram🤗♥️

Svar: Nej tyvärr, ingenting kommer till mig, kram :)
Esmaralda

13 Fråga:

skriven

Hej. Kommer jag träffa den killen jag skulle träffat igår på fredag eller på söndag? Eller när ses vi?

14 SarA:

skriven

Välkommen hem till sommartid och snöigt Sverige!
som man längtar efter vår, sol och värme nu. Plantera fina blommor och fixa i trädgården. Vaknade upp till sommartid och ett vitt yrigt snöblandat regn igår, suck. Men efter regn kommer...!!
En kompis berättade om en samarbetspartner som behövde en extra hand och lite hjälp med koordinering av alla projektjobb. Absolut ett jobb jag kan tänka mig. Han skulle prata med henne om mig. Kan det bli någonting där tro? Vågar jag tro att han inte glömmer av mig? Företaget verkar nämligen toppenbra och hade absolut varit intressant! Kram

15 Skorpan:

skriven

Hemma bäst, oftast nog ;).
Välkommen hem o ingen vila för din del då bilen ska på service, så synd. Hoppas det inte blev alltför dyrt med servicen. Trevligt att mamsen är där ännu o ni får mysa tillsammans :).

Här blev det vinter, igen, o snart är det väl halka också. Skulle väldigt gärna halka tillsammans med nån o för att få nån fart på mitt trista liv, håller på o förgås av tristess, så har jag faktiskt funderat i nätdejtingsbanor.

Ja omg, så desperat är jag faktiskt Es ;). Ser du nåt kring detta nätdejtande, om det ksn leda till några trevliga kontakter ens? Tror bestämt att jag måste välja en annan sida än den jag sist hade, de samma människorna lär väl hänga där ännu ;).

Ble förärad en liten isbjörn av glas o en magnet. Chefen har kanske ett gott öga åt mig trots allt ;)? Eller dåligt samvete för att jag fick vara ensam hela förra veckan...

Överlever jag denna dag ska väl inget ta kål på mig denna vecka heller ;).
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, det var ju typiskt med service på bilen... dåligt planerat av mej !Visst ska du testa nätdejting och dejta bara de män som du VERKLIGEN känner tilltalar dig, kram :)
Esmaralda

16 Anna E:

skriven

Kan du säga mig... jag undrar, blir min kompis lurad av en så kallad militär online? Sägs befinna sig i yemen osv...?

Svar: Ja, jag hade varit extremt misstänksam.. huvudsaken hon ingenting betalar om något kommer på tal kring pengar,.. kram :)
Esmaralda

17 AnnaK:

skriven

Välkommen hem 🥰

Varför håller hon på som hon gör kollegan? Börjar känna mig väldigt utanför på jobbet. Hon har "tagit över" alla och jag hålls utanför. Min känsla iaf.. Ska jag behöva sluta pga henne? Nog det hon vill.

Kram 🤗

Svar: Var dig själv, ha fokus på de bra människorna och låt dig inte störas av de andra.. kram :)
Esmaralda

18 A:

skriven

Välkommen hem!
Jag håller med dig. Resa och uppleva är roligt men hemma är bäst! Är därför jag lagt så mycket pengar och tid på att få i ordning mitt hem som jag vill ha det 😀

VAB idag. Har noll lust att återgå till jobbet sen. Ju längre jag är borta dessto mer kommer känslan. Var ledig förra veckan också.

Nu blir det att laga mat från hello fresh, räksallad

Kram!

Svar: Ett hem är man trivs är minsann guld värt !Kram :)
Esmaralda

19 <3:

skriven

Kommer S släppa det A sa till henne i lördags? Besviken på honom att han tog upp det. Vill han försöka förstöra mellan S och mig?
Kram

Svar: S kan ha svårt att släppa helt, kan ta lite tid, kram :)
Esmaralda

20 Anna:

skriven

Jag är en 40-årig kvinna som har en liten dotter. Funderar nu på ett syskon till henne men oroar mig för risken för autism och sjukdomar pga min och min sambos höga ålder. Vågar vi skaffa ett barn till?

Svar: Jag kan ingenting lova men du är 40 och det är ju ingen jättehög ålder...och du kan ta fostervattenprov om du villAutism har med gener att göra och åldern är nog inte främsta faktorn för detta, kram :)
Esmaralda

21 Mimi:

skriven

Hej!

Tror du att felet till oljuden hittas eller har de gett upp?? Börjar tro att det är så. Har tjatat i flera månader men det händer ingenting. Nu siktar jag bara in mig på att flytta.

Kram

Svar: Det här är inte klokt, du ska inte betala full hyra... jag tror dock de söker felet, kram :)
Esmaralda

22 Anki:

skriven

Välkommen hem Es
Skönt att ni hann mellan flygen ändå.
Visst är hemma bäst !
Packa upp lugnt och hälsa mamma din

Kram Anki med liten flock med snö igen ..suck

Svar: Tack och kram... här snöar det oxå en aning :)
Esmaralda

23 Klara:

skriven

Skulle jag kunna tjäna pengar på min design om jag startar eget?
Kram Klara

Svar: Tar tid innan det kan bli pengar att räkna med... ha denna verksamhet gärna bredvid din vanliga inkomstkälla en tid, tills du känner att det tar fart på allvar, kram :)
Esmaralda

24 Jossan :

skriven

Vilka härliga dagar ni haft. Här hemma har väl livet bara rullat på tänker jag. Jobbat till 17-18 typ hela veckan eftersom vi haft öppet hus i lördags..
nu hoppas vi på att få in fler barn..
just nu känns allt skit och jag pallar inte mer. Framtiden är så oviss och jag vet inte längre vad som kommer ske. Jag försöker att kämpa på som vanligt men nu är orken kass…
Hoppas på motgångarna slutar komma. Grät hysteriskt igår av saknad av T.. händer aldrig.
Det enda positiva är att jag klarade min tenta. Snart ska jag skriva nästa efter min observation imorgon..

Kram

Svar: Grattis till tentan... försök ha positivt fokus och full på av energi där du kan, det vänder och kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

25 en_mormor:):

skriven

Ni verkar ha haft en härlig resa :D Välkommen hem till Sverige o skåneland <3

!!!!!
Min älskade lille valp Toy fick uppsöka djursjukhuset igår IGEN, låg där mellan tors-fre o blev inlagd som sagt igår igen. Han har kräkts o haft diareer o konstiga ulkningar. Tors-fre fick han skonkost o lugnande men de trodde det va övergående o skicka hem honom o han blev sämre i allmäntillståndet o började kräkas igen.

Igår gjordes en röntgen av mage o matstrupe o där såg de på bägge ställena att nåt satt. Sen gjorde ultraljud o då var där inget i magen. Ev har det eller ska göras en skopi för att kolla matstrupen som var något utvidgad - om där sitter något.

Jag BER er alla som kan o vill skicka healing till denna lille underbara krabat ! <3
Ser du nåt Es, nåt jag kan göra/tänka på sen för honom ?

KRAAAM <3

Svar: Healing kommer direkt och jag ber alla delta... kram :)
Esmaralda

26 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar om jag ska få en överraskningsfest för min födelsedag något gång i min livet?

Ha det bra

27 Misstjejen:

skriven

Hej

Hur är fredagen för min födelsedag. Kommer andra gratta mig på min födelsedag?

Ha det bra

Svar: Det ser ut som om du kommer få gratulationer, kram :)
Esmaralda

28 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag blir glad av C kvinnas uppskattar om mig på min födelsedag?

Ha det bra

Svar: Ja, det tror jag du blir, kram :)
Esmaralda

29 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Valkommen hem! konstigt nog ar jag nog en av de fa som aldrig langtar hem eller vill komma hem fran en semester.

Jag gar igenom livets alla kval vad galler att bestamma om jag ska stanna har eller aka till Sverige med min son. Om jag nu ens har ett val!

ser du att Sverih=ge anda ar ett bra val? Kan du se var sonen kommer ma bast och jag sjalv med jobb o boende karlek etc.

Problemet ar att jag kan inte riktigt kanna. For- och nackdelar med bade. Just nu kanns det fel att stanna har och ratt att aka till Sverige.

Kram
Maja

Svar: Jag njuter alltid maximalt av mina resor och tycker alltid att det är skönt att vara tillbaka hemma igen :)En flytt till Sverige blir inte helt enkel, du behöver en bra plan, finns både för och nackdelar, kram :)
Esmaralda

30 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har en olustig känsla efter helgen och är arg. Känner mig helt avskild från min familj. Har inget gemensamt med dom och dessutom har P tagit över helt nu och står hela tiden i centrum även när andra ska firas. Vad ska jag göra? Undvika dom?

31 Mickis:

skriven

Precis! Borta bra men hemma bäst och välkommen hem! Vilken tur att ni hann med flyget så att ni inte behövde hamna någonstans i ingenmansland :) Och Umberto är ju en för härlig prick. Jag blev ju förälskad i en italienare som hette Luca när jag var där i ungdomen och han skickade brev rätt länge till mig. Det var grejjer det :)

Sommartid och idag skulle de börja sopa bort gruset från gatorna men istället är det snöstorm, 20 cm nysnö och 5 minus som ska pågå i 3 dagar. Vad fan är detta?!! Den längsta och jävligaste vintern jag varit med om och att man orkar! Nästa vinter vill jag inte befinna mig i detta land. Du far ju till Kreta i höst och så vill jag göra fast när det är vinter :)

Har varit och lämnat tillbaka nya armbågsskenan som vi testade då jag fått fruktansvärt ont av den och det värker ända upp i käken. Ajajaj. Så får köra på den gamla som är skön men jag kommer få leva med smärta och problem livet ut.
Brottsofferjouren valde att gå vidare med andra sökanden så vi hade fel om att det skulle höra av sig men förhoppningsvis kommer det något bättre :)

Kram från Antarktis :)

Svar: Ja våra ungdomskärlekar i utlandet var speciella :)Här snöar det en aning också men solen skiner.
Kram :)
Esmaralda

32 Naturvän:

skriven

Hej!

Jobbigt med förseningar och förstår det är skönt vara hemma!

Själv har jag äntligen piggnat till efter en massa biverkningar efter TBE vaccin, mått fruktansvärt dåligt i över en vecka. Har 2 vaccineringar kvar och fasar lite inför dem, de får göras i samband med ledigheter för si jobba då går inte an. Skall rapportera till Läkaren.

Annars undrar jag om jag börjar få lite tur i livet, orkade med en koncert igår, (spansk musik) och träffade på så många positiva och glada människor där., Har varit på Banken och ordnat med en massa praktiska ting och hört mig för om bostadsmarknaden. Knutit kontakt med deras mäklare .....får se vad det kan ge...

Fortsätter mina affirmationer, nog har de en inverkan.

En fråga, ser du om jag skulle ha tur vid lottköp det här året?

Hoppas allt gick bra med din Bil på servicen, längtar efter den dagen då jag har en egen bil, en Audi A4...(vilket i-landsproblem) men drömma kan man ju.....

Kram


Svar: Nog verkar affirmationerna.. men riktig tur i spel ser jag ändå inte för dig..... kram :)
Esmaralda

33 Breath:

skriven

Hej!

Hemma är bäst!

Ska jag köpa släkttorpet?

Ha en fin dag!

34 CA:

skriven

Hej
Ja, jag åker hem i morgon men är ju i mitt andra hem, vädret är mycket bättre här än i Sverige 🙂.
Jag kan ju inte språket, hoppas på sikt kunna lära mig mer, så jag kan prata lite bättre med mina grannar här.
Jag har det bra.
Kram

35 💕 Zoey 💕:

skriven

Välkommen hem Es!
Alltid lika kul och underbart att följa dig på dina resor!

Jag undrar om min M2B och hans familj kommer respektera min vikt?? Kram Zoey 💕

Svar: Ja, här tror jag inte det blir några problem, kram :)
Esmaralda

36 Ghostwriter :

skriven

Härligt att allt löste sig trots allt!
Och att ni är hemkomna :)


Vissa jobb som rekrytering samt företag som skickar ut sån där IQ tester, ska jag skippa dem helt eller kan de leda till jobb? Av min erfarenhet så spelar de ingen roll att jag ligger mellan eller lite över mellan på IQ testerna, dessutom osmakligt i mitt tycke att basera någons erfarenheter och personlighet på det. Rekrytering är svårt då de satsar på de med goda referenser och jag vågar inte lita på mina så lämnar aldrig ut :)



Kram

Svar: Jag tror inte att de testerna ger dig ökad chans till jobb... det är framförallt annat som spelar in, kram :)
Esmaralda

37 Bella:

skriven

Godmorgon och välkommen tillbaka 😊 hoppas ni har haft det underbart!

Träffade två musiker i helgen, en i fredags och en igår, han i fredags hörde av sig o sa att det inte är rätt tid för han med musik (konstigt eftersom han själv satt o pratade om hur vi kunde gå vidare o vi satt o skratta o sånt..) och satt igår utanför en pub och sjöng med en annan, vi satt och övade lite och det kändes bra! Inte så att han är den jag kommer ha ett livslångt projekt med 😂 Men en start, vi ska börja med en gatumusikants dag snart.

Kommer den där rätta dyka upp snart? Jag vill ju ha någon sån där riktig talang som sitter på någon gammal pub och spelar country typ..

Kram så länge

38 Fråga:

skriven

Hej. Kommer jag träffa den killen jag skulle träffat igår på fredag eller på söndag? Eller när ses vi?

39 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja det skulle behövas några foton där jag ser ljuv ut då, men det är ju totalt omöjligt med detta tryne ;). Det är uppförsbacke redan innan jag kommit igång ens ;D.

en_mormor :), hoppas att det lilla grynet kryar på sig!
Kram Skorpan

40 Louise:

skriven

Välkommen hem till kylan.

Ny vecka och imorgon ska jag träffa min advokat. I kväll ska jag börja så smått med min planering om dinosaurier. Jag ska berätta om Brachosaurius. Min resurs är galen i dinos. Och många av de andra barnen.
Min kollega kommer hjälpa mig att nå målen i alla VFUkurser och hon ser att jag har utvecklats bra och de andra pratar gott om mig också. Att jag har börjat ta plats. När jag gick igenom papper från VFU 4 har jag redan uppnått dem nu när jag är här. Jag berättade för barnen bockarna Bruse med det gamla slutet men se ett nytt där trollet blev veggo. Lade då till att broccoli är bra föf blodet och morötter för synen. Min resurs gick hem och berättade för sin mamma om detta. Så himla varm blev jag.

Träffa advokaten imorgon och på måndag är det dags för förhandlingen. Jag hoppas verkligen att hon kommer hem. I veckan ska vi också ta ner hennes växasäng och köpa in en ny inom snar framtid.

Ser det ljust ut på förhandlingen? Kommer jag få hem min dotter denna gången?
Eller jag måste först separera med honom?
Jobbar mina talismaner fortfarande för mig.

Många frågor jag vet.
Ha en fin måndag och tacksam för svar. Kram

Svar: Ja, dina talismaner jobbar för digSjälv ser jag ju att din dotter kommer hem men kan inte säga när.. skickar healing och styrkekram :)
Esmaralda

41 en_mormor:):

skriven

TACK för healing och jag ber er o dig Es att fortsätta om ni vill o kan.

Veterinären ringde o lille Toy 3 1/2 mån mår trots ny medicin - fortfarande dåligt :'( så nu ska det göras en gastroskopi o kollas med kamera om där sitter något. Tyvärr gör medicinen det svårare att se om där är sår men jag hoppas att det är där svaret ligger o att de kan ta bort det eventuella som sitter där.

Toy tackar o viftar på svansen till Er o matte o husse är så tacksamma för all healing <3

Uppdaterar när jag vet mer såklart
KRAAAM <3

Svar: Healingen fortsätter komma, kram !!
Esmaralda

42 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Vilken flax ni hade som hann byta flyg trots att det var tight med tiden. Mysigt att starta den nya veckan med att äta frukost tillsammans med din mamma. Har hon åkt hem till sitt idag?

Jag vill varna för Budbee som levererar paket med varor som man har köpt online. Först blev chauffören försenad och skickade sms om att han inte skulle hinna leverera mitt paket som planerat så jag skulle få det kvällen efter istället. Dagen efter fick jag ett nytt sms ang. att de hade haft inbrott under natten och mitt paket var ett av de som blev stulna. Det har varit ett himla krångel med att få tillbaka pengarna. Jag föll för möjligheten att betala med svisch i kassan på onlinebutiken, snabbt och smidigt. Jag hade tur som fick pengarna tillbaka till slut men nästa gång kanske jag inte har turen på min sida så i fortsättningen kommer betala först när jag har varorna i handen som jag alltid har gjort innan.

Här vräker snön ner som om det var dagarna innan jul. Har det börjat grönska nere hos dig?

Kram 🐈‍⬛

Svar: Mamma stannar här till onsdag:)Usch vilket krångel det blev med dina varor... avskyr sånt !
Ja, vårblommorna har tittat upp fast idag snöar det en aning, kram :)
Esmaralda

43 Jen(2):

skriven

Välkomna hem! Verkar ha varit härliga dagar 😊
Är precis likadan, njuter av att få uppleva nytt, men åh så skönt att komma hem igen också!

Nya medicinerna har delvist börjat hjälpa. Ser du om det blir bättre eller är det kanske trots allt inte rätt behandling? Jag försöker ha lite is i magen.
Något icke välkommet som tillstött är att min ångest återkommit. Så där så det vrider sig i magen.

En del av mig tror medicinen spelar in, en annan tror mer på att jag återupptagit dejtandet. Blir så stressad av oron att inte vara tillräckligt intressant. Det är svårt att utsätta sig för det, men samtligt så vill jag ju inte vara ensam för alltid…

Svar: Känns som att det kan bli lite bättre med medicinenKram :)
Esmaralda

44 Shenzi:

skriven

Hej å välkommen hem!
Känns nästan som en själv har varit med då du har delat med dig. Roligt att följa dig, Es! Dröjer det länge till innan du reser igen??

Jag undrar om jag å min soulmate kommer ha samma ekonomi lr var sin samt så undrar jag om vi kommer byta ringar på förlovningsfesten du såg?? Kram Shenzi 🌹

Svar: Under våren blir det en tripp till Tyskland och i september har jag hyrt ett hus under 6 veckor på Kreta :)Jag ser inte hur men ni kommer överens om det ekonomiska, kram :)
Esmaralda

45 Ebe17:

skriven

Hej

Tänker han på mig? Kramar:)

46 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 😔 💖 💝 💟

47 L:

skriven

Ja, hemma är bäst och lättare att uppskatta när man varit och rest.

Jag kan inte välja vad som blir bäst idag för mig och vännen. Den finare restaurangen eller den mysigare? Vill ha en lyckad kväll ju

Kram L

48 Mercan :

skriven

Esmaralda min min mor tar inte nya kolesterol tabletterna bara för att se om det är deras biverkningar, hon tar sina blodtryck tabletter regelbundet 😊Tack Esmaralda 🙂

Svar: Bra att hon tar blodtryckstabletterna, det är viktigast, kram :)
Esmaralda

49 Dani:

skriven

Hej!
Välkommen hem.

Älskar C mig?

50 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du någonting om jag shöper idag triss lott från 30 kr tio stycken från presbyrån 🤔 😎🤗🙂

Svar: Inga tecken på större vinst, tyvärr, kram :)
Esmaralda

51 Camilla:

skriven

Inget slår ens egna säng😁 Varmt välkomna hem till ett vintrigt Sverige.

Jag fick följa med väninnan till sjukhuset idag igen eftersom ingen annan ställer upp, då en ny röntgen skulle tas. Hon har fått tillbaka febern igen efter strålbehandlingen och cellgifterna, vilket tyder på att lungcancern är aktiv, men hon tar inte in någonting utan är övertygad om att allt kommer bli bra igen, kanske ett försvar, men det är svårt för min del att svara på hennes frågor hela tiden när hon undrar varför det inte blir bättre, ligger till sängs dygnet runt, och äter fortfarande inget. Vill inte ha hjälp av dietist, eller hemtjänst, men jag kan inte fortsätta att sköta handlande osv, har gjort det i sex månader nu. Vet inte hur jag ska förhålla mig till fortsättningen,hon måste ta emot och få mer hjälp. Kanske hon blir intagen någonstans så småningom.

Må så gott🌸💕
Kram
C


Svar: Jag tror det börjar bli dags för dig att lämna stafettpinnen vidare och någon annan får hjälpa.. du är på väg att bränna ut dig och ingenting gott kommer ur detta, kram :)
Esmaralda

52 Vintergatan:

skriven

- Har det snöat?
- Ja så vitt jag kan se… ;D


Svar: :)
Esmaralda

53 Vännen i annat liv :

skriven

Jag har en vän från förr (detta livet). Hon var mörkhårig, lite längre och KAN varit något år äldre. Jag vet inte hur vi träffades men det var verkligen en vänskap jag aldrig glömmer. Om jag inte minns fel så tror jag du sagt att hon minns mig.
Hon flyttade plötsligt vilket krossade våra hjärtan, av de jag hört så var de en bit bort.

Kommer jag någonsin hitta henne i detta livet? Jag har försökt på sociala medier men är inte så öppen av mig så sätt.

Känner bara att min själ vill veta hur hon har det, och berätta om att det blev okej för mig tillslut och att jag saknar henne!




Kram

Svar: Hon tänker på dig också... jag ser inte hur men ni kommer hitta varann igen så småningom.. ge inte upp ditt sökande, kram :)
Esmaralda

54 Mercan :

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda 🤗 😘 ❤️

55 Anna E:

skriven

Tack. Undrar också, är allt sant hur sjuk hon säger sig vara? Synfel säger hon och går och övningskör en bil? Jag känner mig förvirrad vad som är sant och inte...

56 Vännen i annat liv :

skriven

Jag har en vän från förr (detta livet). Hon var mörkhårig, lite längre och KAN varit något år äldre. Jag vet inte hur vi träffades men det var verkligen en vänskap jag aldrig glömmer. Om jag inte minns fel så tror jag du sagt att hon minns mig.
Hon flyttade plötsligt vilket krossade våra hjärtan, av de jag hört så var de en bit bort.

Kommer jag någonsin hitta henne i detta livet? Jag har försökt på sociala medier men är inte så öppen av mig så sätt.

Känner bara att min själ vill veta hur hon har det, och berätta om att det blev okej för mig tillslut och att jag saknar henne!




Kram

57 Naturvän:

skriven

Hej!

Tackar för svar, fick ingen som helst känsla om jag skulle köpa en lott eller inte, nej blir bara att kasta pengar i sjön . Inga spel för min del, det här året i alla fall.

Vilket aprilväder hos oss, ömsom snö och omsom hagel. Undrar om våren kommer snart med värme och sol??

Skickar healing till Toy, hoppas han får hjälp snart..

Kram

58 Tjej56:

skriven

Hej! Jag undrar om det verkligen är sant när folk säger jag är vacker, varför tycker det de? Ha det så bra! :)

59 Feffe:

skriven

Tycker han att jag är vacker o vad tycker han? :)

60 AnnaK:

skriven

Förstår ändå inte varför hon ska ställa in sig hos alla utom mig? Ser du något?

Blev mamma glad över presenterna?

Kram 🤗

Svar: Jadå, visst blev mamma glad, kram :)
Esmaralda

61 Camilla:

skriven

Tack så mycket för ditt svar.
Jag ska lämna över stafettpinnen till andra,och hoppas att det löser sig med hjälp för henne.
Vår & sommar är min stora favorit,och jag vill njuta av den och ha det bra☀️☀️☀️

62 Fråga:

skriven

Hej. Kommer jag träffa den killen jag skulle träffat igår på fredag eller på söndag? Eller när ses vi?

63 Shenzi:

skriven

Tack för ditt svar! ❤️🌹
Okej, anade lite att de var så med tanke på att du har nämnt att min soulmate inte var svensk, ja har hört att de e lite annat med ekonomin då. Att man har var sin ekonomi jämfört i Sverige där man slår ihop lönerna å delar, lr hur man säger (hoppas ingen tog illa vid sig då ja inte menar något illa). Kan du möjligtvis se om vi byter ringar på förlovningsfesten?? Kram Shenzi 🌹

64 Mimi:

skriven

Hej!

Svårt att hitta en lägenhet. Ser du om jag kommer att flytta innan hösten??

Kram

65 Mickis:

skriven

Till En mormor!
Har skickat healing till vovven och hoppas att allt blir bra! Kram

Skorpan: Lycka till med dejtandet :) Jag gör tvärtom och vill inte träffa någon :)
Kram

66 <3:

skriven

Är min magkänsla rätt att Nina är en tjej som är lite psyko och vill skapa drama och problem med flit ?
Känt hela tiden big no med henne när hon börjat umgås med oss andra.

67 Mercan :

skriven

Esmaralda jag har räcknat och mina sigaretter gör under fem år 100 000 kr 😎😎😎😂😂😂jag har slutat röka 🙂 jag känner mig bättre efter att ha ätit mat och det är gott med Kaffe bara 😎😎😎😂😂😂tack så mycket söta Esmaralda för ditt stöd som jag fick av dig betyder så mycket för mig Esmaralda 🙂 ♥️ 🤗 😘 ❤️

Svar: Ja, du KAN sluta röka, bara du går in för det och inte sviker löften till dig själv, kram :)
Esmaralda

68 Mirre:

skriven

Hej Kära Es,
Är inte den som tycker om att gnälla men man kan säga att jag har haft det ganska jobbigt psykiskt de senaste dagarna..
Ser du stora förändringar för mig eller någon annan eventuellt positiv sak framför mig i livet?
Ska göra allt för skapa förändring, trött på detta men försöker ändå vara tacksam för det jag har. Är oerhört tacksam för mina fina föräldrar iallafall. Kram🌷

Svar: Det kommer rätta till sig och det vänder.... gör vad du kan för att skapa förändring och du startar en positiv händelsekedja, kram :)
Esmaralda

69 Naturvän :

skriven

Hej!

Till dig Skorpan. Lycka till med nätdejtande.🖐️☀️

Kram

70 Nia:

skriven

Hej. Jag skulle vilja komma i kontakt med dig. Jag går igenom en jobbig period och skulle vilja veta hur det kommer se ut för mig i framtiden. Kommer det bli bättre ? Är gravid och i stort behov av vägledning.

Svar: Maila mig på: [email protected]
Esmaralda


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: