Affirmationer....

 Affirmationer är viktigt och handlar om positiva budskap och bekräftelse som du upprepande ger till dig själv.

Ofta sprider affirmationerna sig som ringa på vattnet och ger positivt.

De kan behövas om du står inför ett nytt skede i ditt liv –  ifall du vill göra en omstart eller om du bara vill känna dig fortsatt trygg längs den väg du går.

 

Gör din egen affirmation och skriv ner den på en lapp och sedan sätter du lappen  kanske på datorn, kylskåpsdörren eller badrumsspegeln.. där du ser den ofta och inte glömmer.

Du ska skriva  din affirmation på ditt eget sätt.  Tex:

”Jag  ska nu ta steget ut i livet.

Jag ska våga mer.  Jag ska  ta initiativ och  satsa på mig själv.

Jag tror på universum och det goda och är öppen för att ta emot.

Jag är positiv, stark och ärlig ”

Affirmationerna kan också vara  korta som tex:

” Jag växer och ska leva livet i min egen takt ”

Eller:

” Jag tar ansvar för mig själv ”

Eller:

” Jag gör medvetna val ”

 

Det viktiga är att du anpassar dina affirmationer så att de fullt ut handlar om dig och om vad du vill åstadkomma eller känna.

Man kan också köpa färdiga affirmationskort.. googla och du ska hitta !

 

 

 

 

Jag tror dock att  det bästa är om man  skriver ner sina egna personliga affirmationer som ger en positiv kick i den riktning man vill gå.

Kram & kärlek💖

1 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilka hemskt morgon jag har och sova bara tre-fyra timmar inatt. Jag har så mycket av tankar och känslor som jag behöver prata med C kvinna.

Hur tror du att jag ska orka 25 dagar tills. Kan jag smsar än eller ska jag vänta lite till?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Varför är jag ledsen så mycket? Sova dåligt på nätterna, migrän och allt där känslor och tankar? Borde jag var ärligt mot C kvinna om vad är min upplevelsen just nu?

Hadet bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Ska jag lyckas att går igenom en helvete 25 dagar tills den 23 maj kommer? Jag känner så mycket smärta inom mig själv...

Ha det bra

Svar: Andas lugnt och gör inte det här större än det behöver vara, kram :)
Esmaralda

4 Skorpan:

skriven

Bra tips på affirmationer, något som jag är usel på o inte lyckats ta till mig, men kanske någon dag så. Kanske skulle affirmera mig en "het" karl ;D.

Just har ett tredjedels år gått o framgångarna är nog inte så stora som jag hade hoppats på. Iofs kan det väl bara bli bättre om man är på bottnen, men så dåligt är det väl inte ;). Hoppas jag...

Vad ser du kring min sommar Es? Finns det några "borden" som jag borde inkludera i min sommar? Bara slapoa o slöa eller ut o resa? Tips tages emot med tacksamhet.

Nån slags energiboost slog till, märkligt, hur kan det hända mig?

Vila Es inför kommande strapats imorgon!
Kram Skorpan

Svar: Planera din sommar, hitta på lite sådant som du tycker om, res gärna..... ha balans i dina planer och det kommer bli riktigt bra. Kram :)
Esmaralda

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet inte varför jag har aå mycket känslor och tankar inom mig själv. Något som kamp inom mig själv mellan positiv och negativ. Jag vet inte vad är det. Jag hoppas att jag lyckas går igenom såna helvete... tills jag ses C kvinna...

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Du kan radera några frågor och jag vill säger att det känns bättre nu än imorse är så helvete och sova för litegrann inatt typ 3-4 timmar. Jag är glad att det är över. Hoppas jag kan övervann alla dessa dagar tills 23 maj. Bara lite till så jag ska inte gav upp för snabb när något som inte fungerar. Det ska var i fortsättningen med min styrka. Jag är för starkare imorse att står emot och försöka ju få mig har rätt tankar. Jag lyckas det...

Men jag kan andas just nu så skönt... jag får noga ta det lugnt med tankar och känslor idag. Har fokus på annat som gav mig glädje... under dessa dagar hoppas jag lyckas så mycket...

Och något belöning borde jag har.

Jag är för starkare så visste jag inte väl...

Ha det bra

7 Bjork:

skriven

Hej får jag apotera ett barn?

Kram

8 What comes around goes around:

skriven

Godmorgon,
Det är så sant och rätt, funkar absolut, kan ta tid men det funkar. Ett exempel är att jag hade en önskan om ett eget hus med trädgård, tittade runt och fann ett område och tänkte där skulle jag vilja bo. Priserna var dock höga och det var omöjligt då jag hade inget startkapital. Åren gick o tanken fanns alltid kvar men långt i mitt undermedvetna. Nu runt 10 år senare bor jag här, i mitt egna hus med egen trädgård, en dröm som gått i uppfyllelse.
Det vi tänker och känner sänder vi ut och det är det som kommer tillbaka till oss, så att vara ödmjuk och ha positiva tankar är en bra start och verkligen tro på att den här föränringen kommer att komma.

Hade en underbar dag med mina väninnor igår, så mycket skratt, god mat och vinprovning ute på landet. Vädret blev fantastiskt och vi kunde sitta ute och äta vår lunch i solen, helt underbart.

Mina fötter funkar inte igen, bokat in mig för ny injektion hos läkare. Det här förstör så mycket i min vardag med mina skador som slås upp gång på gång. Kommer jag kunna vara med nästa vecka i gruppen, behöver se och träffa hen.. blir det så och blir det isf ett bra möte?
Kram o skön Söndag :)

Svar: Vilken härlig dag du hade i går !Ett bra möte kommer det att bli, kram :)
Esmaralda

9 Solstjärnan:

skriven

Har aldrig prövat på affirmationer men ska pröva på 😊För nu vill jag verkligen stega framåt i livet😊.Man kunde kanske ochså skriva den på sin mobil som hänger med överallt.

Första Maj nästa vecka.Känns konstigt då det varit synligt och kallt så sent i år.Men sommaren närmar sig.Nu får man önska att detta blir den bästa sommaren på länge😊.
Es,ser du något kring min sommar? Något som kommer att ske?😊 Eller som jag ska tänka på?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️

Svar: Bra tänkt att ha sina affirmationer i mobilen !Jag tror du får en bra sommar.. hjälp till lite genom att gör upp en bra sommarplanering... kram :)
Esmaralda

10 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Funkar affirmationer och kör du själv med sådana?

Jag blev lite taggad att boka en längre vistelse på hotell nu på sommaren. Blev övergiven av kompisen, så verkar det, och planerar att göra resan ensam då. Blir det bra även om jag reser ensam igen? Måste boka i tid för att få bättre pris.
Tack och kram!

Svar: Ja emellanåt affirmerar jag och särskilt i yngre år, när det blev ett stöd i att ta steg framåt.Det kan stärka dig att göra resan ensam, kram :)
Esmaralda

11 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 😊💝👍🤗önskar dig hälsa och glädje med dina nära och kära 😌❤️🙂🤗🥰har inga frågor kvar 😅ser du bara Esmaralda om tiger byxan söt rosa blå randiga som dröjer om den blir min tills sist 😔min önskan och jag vet att det ska dröja 😔

12 Jossan :

skriven

Godmorgon

Vilken trevlig dag det var igår. Åkte och handla chark sen åkte vi in om min moster och prata en massa. Hon hade tyckt att jag och min vän passade så bra tillsammans. Hon sa att det märktes att vi hade kul tillsammans.
Vi åkte hem till henne och åt och jag tror på riktigt att jag kom in under skinnet på henne och sånt kring killen hon träffar.

Idag skiner solen men kommer nog bara bli rätta böcker och plocka undan tills nu när de ska komma in i min lägenhet.

Ja man får ju skylla sig själv när man är lat…
Men först lite serier och äta sen sätta igång med dagens måste!

Killen S, tänker han på mig ibland och undrar vad som hade kunnat ske mellan oss?

Kram

Svar: Han har nog skänkt en tanke på detta men verkar helt ha släppt det numera, kram :)
Esmaralda

13 L:

skriven

Visst kan det vara bra med affirmationer. För egen del kan det funka en dag eller två men sen när jag inser att jag inte har den turen i livet som jag vill faller jag tillbaka i ”verkligheten”. Det är svårt att vara forcerat positiv iallafall när livet är motigt.
Kommer jag få jobb snart? (Blir tokig på att ha det som det är nu)

Ha en fin söndag
Kram

Svar: Gör gärna affirmationerna till en del av verkligheten !Det kommer jobb till dig, kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Vilken bra påminnelse om affirmationer ! Ska ta tag i det och skriva ner en om att våga göra nya saker.
Jag sitter ju mest här hemma och det måste jag försöka bryta

Solen visa sig och tänk vad det gör skillnad på tillvaron

Önskar en härlig Söndag till alla <3

Kram Anki med flock

Svar: Här lyser också solen och äntligen lite varmare.... så härligt och hela livet känns lättare ! Kan tänka mig att flocken också njuter ! Kram :)
Esmaralda

15 Haren:

skriven

Hej!
Jag ska till tandläkaren imorgon och har jagat upp mig inför detta så jag har förstört hela helgen.
Jag vet ju att det inte gör ont även om jag ska laga ett hål.
Får ju bedövning.
Men jag är så rädd för den reaktion jag vet att jag får så fort jag kliver in i väntrummet.
Ångest och svårt att andas.
Försöker tänka på saker jag gått igenom i livet som varit så hemska att det inte går att jämföra med detta.
Hjälper lite.
Funderar på om jag ska ta en lugnande tablett före men då har jag ju egentligen inte klarat av det på egen hand.
Så att använda affirmationer imorgon kanske skulle hjälpa.
Han skulle som sagt en tand och när min hjärna hade accepterat det kom en ny tanke - tänk om han måste rotfylla!
Men då hade han väl sett det på röntgen dom gjorde och han hade sagt det?
Ja herregud vad min hjärna går på högvarv nu 😔
Kram ❤

Svar: Ja jag tror att det hjälper att affirmera... för mig hjälper det att tänka på hur snabbt tiden går... när jag parkerat bilen hos tandläkaren är det ju bara en liten stund tills allt är klart och jag sätter mig i den igen och kör därifrån.... känner du att du behöver ta en lugnande tablett så ta en... och det räknas ändå som att du gjort det på egen hand !! Det kommer gå fint... kram :)
Esmaralda

16 Lotta S:

skriven

Tack för den konkreta påminnelsen! Tänkte på det för någon dage sedan att jag glömtigen. Ett helt halvt livs ovana med omedvetna negativa affirmationer kräver en hel del för att bryta. Glad att dottern så tidigt blivit mer medveten om denna kraft.
Lyckas hon redan i vår med den för henne så utmanande språktentan?

Svar: Ja, visst är affirmationer en stor kraft ! Dottern har en chans att lyckas i vår och om inte, så skjuter hon på det lite tills hon är redo, kram :)
Esmaralda

17 Mercan:

skriven

Esmaralda hittar jag idag min byxa larph lauren🤗😎🙂‍↔️😁

18 Bella:

skriven

Godmorgon! Tack för bra inlägg, ska genast börja med detta 😁

Det suger att det kanske inte blir något seriöst med den här mannen, men något jag äntligen lärt mig är att istället för att fråga mig själv "varför är han inte den rätta?" Så frågar jag mig själv, är jag verkligen intresserad av honom (svar ja 😂😂😂) men min rätta hade jag redan varit ute på massor av dejter med,åkt båt, gått promenad, letat kristaller vid vattnet osv osv. And thats not him om han inte vill träffas seriöst 😂 skönt att man lär så länge man lever.. det dyker väl upp någon annan snart? ❤️ Man är ju iallafall på rätt väg.

Kram

19 Mercan:

skriven

Ser du Esmaralda efter det har dröjt att jag hittar tiger byxan som jag missade och lyckas köpa den ,blir det under året😁min önskan🙂‍↔️🥹🙈

20 Ingela:

skriven

Intressant, precis vad jag har tänkt på den senaste veckan.
Ska försöka affirmera att det jag drömmer om och tänker mycket på faktiskt kommer inträffa.
Tack för tipset!

Es, kan du se vilket som kommer först, ny lgh eller nytt jobb?
Trampar i tuggummi och kommer ingenstans…

Kram Ingela

Svar: Du kommer loss och det kommer hända bra ting, både med boende och jobb, kram :)
Esmaralda

21 Mercan:

skriven

Esmaralda vilken dag ska jag gå dit att hitta min byxa nästa vecka🥹😎😁🙂‍↔️🤗

22 Bjork:

skriven

Hej bor min blivande på landet när vi träffas?

Kram

23 Vitlilja:

skriven

Tror du att hon skulle ta emot det bra om jag hörde av mig till henne? Skulle hon bli glad?

24 Misstjejen:

skriven

Hej

Det är bättre sätta att inte tänker tankar eller känner känslor. Bara stänga av det och ha fokus på nuet och gör saker som jag mår bra av. Om jag sover dåligt bara acceptera det?

Allt som kommer så ska jag acceptera allt utan blir ledsen eller arg.

Vad säger du? Jag behöver fråga dig som terapi...

Ha det bra

25 Lou:

skriven

Bra tips, tankens kraft… har gjort det i omgångar och perioder och de, affirmationer, särskilt i kombination med ett liknande upplägg för tacksamhetstänk har verkligen gjort skillnad inifrån och ut. Ska börja igen redan idag :)

Tycker att det är lite svårt att veta hur jag ska förhålla mig på arbetsplatsen jag är på nu. Fungerar inte alls som jag hoppats på och förstår inte riktigt hur de ser på mitt ”bidrag” där? Det är ju inte alltför lång tid kvar men ändå, dålig kommunikation och en känsla av att inte bli inkluderad och värderad tär ändå lite… Vet inte om det bara är bäst att försöka minska tiden där lite försiktigt eller om det är värt att försöka prata om det?

Kram och trevlig söndag :)

Svar: Ja, visst gör det skillnad !Man får bara inte ge upp alltför snabbt.
Kanske du ska göra ett sista ryck och prata om hur du känner.... det tror jag att du själv skulle må väl av, oavsett, kram :)
Esmaralda

26 Ghostwriter :

skriven

Inatt drömde jag att jag hade fått grått hår i en slinga, betydde det något? Tycker killen på jobbet jag tänker på, att jag också ser bra ut? Är dock gammal i jämförelse
Kram :)

27 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ska planera o göra kul saker, antagligen mestadels ensam, men det är ju inget nytt. Man föds ju ensam o dör ensam så det är bara en slags fortsättning på den inledande etappen ;).
Kram Skorpan

28 SusanneAmalia :

skriven

God söndagsförmiddag☕☕☕🥠

Affirmationer är kanon...

Jag affrimerar mycket och mer ska det bli🙏😊

Nu ska jag hjälpa mamma med stopp under diskhon. Rörmokare nu på förmiddagen kock i eftermiddag. Tänkte träffa min älskade vän i kväll.. Hjälp vid rören och spisen gfår jag av min underbara EllaBella.. Som hälsar till alla fyrbenta i bloggfamiljen..

Stor kram önskar alla en fin söndag.. med glädje och harmoni.. ❤️❤️💯❤️❤️🤗🤗

Svar: Vad avis jag blir, på att du är så himla händig !!!Men så har du ju fin hjälp av EllaBella :) Kram :)
Esmaralda

29 A:

skriven

Detta har fungerat för mig. Det har fungerat de gånger jag känt ända längst in att det är något jag vill/behöver. Ibland är vägen dit krokig och ibland händer det direkt. Man ska bara "följa med". Känns ibland som slumpen, men är nog inte det!

Är han skyldig? Och kommer bli dömd?

Kram!

30 Jeppis:

skriven

Jättebra tips Ez.
Tack o ska börja med det jag med🙏

Kommer det att stabilisera sig snart?

Allt gott💖🤗

Svar: Ja, det kommer stabilisera sig, och du gör nya och viktiga val, kram :)
Esmaralda

31 <3:

skriven

Vad har hänt med J han är så lugn och kärleksfull på ett sätt jag inte upplevt tidigare ? Skulle bli så tacksam Es om du ger mig lite healing inför hemska undersökningarna imorrn på neurologen. Har bokat av flera gånger för jag inte vågat med nålarna i nerverna och stötarna. Tre timmars undersökning/ tester.
Kram

32 Snödroppen:

skriven

Hejsan💞
Jag affirmerar mycket och jag ber att universum ska vara med mej, tror mycket på detta. Det har hänt så mycket positivt i mitt liv sista tiden så tron på affirmation har stärkts ännu mer💞
Har haft en underbar helg fylld med kärlek och gemenskap och jag får nypa mej i armen för att tro på att det är sant. Nu ska jag ut i vårsolen med en kompis o sola näsan o äta nåt gott. Nu är det bara mina barn som fattas i allt detta goda som sker, närmar dom sej och kommer jag få meddelande från sonen när han nu ska flytta?
Kram🥰

33 K. :

skriven

Hur träffar jag min soulmate troligast? Förutom irl


Kram

34 J:

skriven

Hej,
Innan jag vaknade imorse så drömde jag att jag var i ett rum med två människor som jag inte känner. Ena var en äldre kvinna och den andra var en man i min ålder ungefär. Mannen bor/bott i samma stad som jag men kvinnan vet jag inte vem det var. I slutet av drömmen så stog en annan man i rummet som i drömmen hade gått bort. Jag började gråta och omfamna honom, hade saknat honom så mycket.När jag omfamnade honom kom det en stark sken runt honom. Kommer inte ihåg mer av drömmen men sa sedan
något liknade att han inte får lämna mig.
Vaknade sen och var känslosam. Betyder drömmen nått eller dessa människor som nått?
Kram

35 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag ska lyssna på trigidia är lite som extra mamma för mig. Hon försöka förklarar för mig att hag ska accapterar hur läget är just nu och snart ju jag ses C kvinna. Jag har var bra på att har tålmodigt. Tar allt som kommer och accapterar allt dagar som visar sig.

Man kan inte kräver så mycket än vad är det. Jag tänker ju när jag ses c kvinna då ska jag har bara roligt med henne och umgås än sårar eller förstöra.

Jag ska var positiv varje dagar och var starkt...

Jag ska tar allt som kommer som du sagt många gånger till mig

Ha det bra

Svar: Ja, det är bra att träna sig på att acceptera hur läger är i nuet... vända på tankarna och tänka in nytt... kram :)
Esmaralda

36 Minna:

skriven

Hej,
Om jag skulle satsa på att gå en utbildning, skulle en konstnärlig utbildning kunna vara min väg eller borde jag fundera vidare?
Krsm

37 A:

skriven

Idag blev det glass i hamnen, härligt men fortfarande lite kyligt. Nu måste väl våren komma snart!

Skulle jobba på förskola vara något för mig?

Kram!

Svar: Här kom våren i går.. idag har vi 20 grader och strålande sol :)Förskola är kanske inte riktigt din cup of tea ... kram :)
Esmaralda

38 Fanny2 :

skriven

Jag har en kortlek med affirmationer som man kan sätta upp men har aldrig riktigt lagt tid på det då jag slutar läsa dem. 😅 De smälter in i allt annat.

Kommer min mammas ekonomi att ordna sig någon gång? Jag är så trött på att hon inte kan sköta räkningar och sin ekonomi själv och hon köper saker i smyg... Det hamnar alltid på något av hennes barn till slut. 😕 Det värsta är att hon alltid har varit slarvig men hon vägrar göra en undersökning när vi påpekar att hon har drag av ADHD och skulle behöva hjälp.

Kram 💜

Svar: Mamma vill väl men har svårt med impulskontrollen och det kan vara så att en diagnos ligger bakom, kram :)
Esmaralda

39 Natt:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för dagens inlägg.
Kan det utvecklas till en seriös relation mellan oss?
Kram


Svar: Nja, det ser tveksamt ut, du får avvakta lite och känna in, kram :)
Esmaralda

40 Bjork:

skriven

Hej lyckas jag få ihop till ett nytt balkong golv?

Får jag hänga med kompisar på min balkong i sommar?


Kram

Svar: Ja, jag ser att du får ett nytt balkonggolv, kram :)
Esmaralda

41 Gubben i skogen:

skriven

Ordnat med trädgården, grillat fläskfilé och sitter nu och avnjuter en kall öl.

Svar: Låter härligt :) kram
Esmaralda

42 Mercan:

skriven

Esmaralda jag provade en larph lauren byxa i morse men den var sliten ,kvinnan som hjälper mig sa att det är bättre att vänta ,hittar jag min byxa nästa vecka vilken dag😎😁🙂‍↔️🥹

Svar: Bra att du avstod från byxorna du prövade idag. Jag ser inte det plagget kommer som du vill ha men det kan ta betydligt längre tid än en vecka, kram :)
Esmaralda

43 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret om balkongen är just nu ett plockepinn spels golv.

Kram

44 Mercan:

skriven

Tack så mycket söta Esmaralda ,att jag fick veta det ,då jag ska inte gå dit nästa vecka 🤗💕🤭👍🙂

45 skolan:

skriven

Hej Es,

Tack för fint inlägg idag!🥰 blev inspirerad till att hänga upp mina affirmationer på badrumsskåpet.

Har inte alls tagit bra hand om mig själv på sistone, lagt all tid och fokus på skolan och glömt bort mig själv helt både psykiskt och fysiskt. Har nu bestämt mig för att skjuta fram en del av arbetet som ska in, till efter sommaren. Och satsa på att lägga min hälsa och glädje som prio just nu.. kämpar med att inte detta ska kännas som ett misslyckande men ett misslyckande hade nog varit att fortsätta försumma mitt välmående som jag gjort nu i 6 månader sen jag fick reda på att min pappa blivit sjuk. Men nu ska jag ändra på detta, ska börja träna igen o hitta på roliga saker, vill få tillbaka mina muskler igen och gå upp i vikt. kram❤️

46 sofia:

skriven

Kära Es!
Livet är så konstigt. Häromdagen tänkte jag att allt är så platt just nu och inget roligt händer.
Dessutom när man är 50 plus, är man så skör och när man ser sig själv, känner man att man snart är helt ointressant på arbetsmarknaden och att de unga och fräscha tar över medan vi bara blir äldre och äldre. Jag skulle kunna skriva en roman om detta då det finns så mycket att säga om det. Det jag vill komma till er att just när allt känns så eländigt så börjar märkliga saker hända, som att jag blir kontaktad av en författare som vill ses på en fika eller att man blir bjuden på en arabisk förlovning och fest eller att från ingenstans en 20 år yngre och snygg man plötsligt börjar hinta om han är intresserad av just mig. Varför just jag? Varför händer detta med den här mannen t.ex? Är det för att jag behöver känna hur det var att känna känslor? Eller varför?

kram
Sofia

47 A:

skriven

Tack! Visste det nog, att förskola inte passar mig. och tänker nog mer att fly ifrån mitt jobb än att söka sig till något annat. Vilket ju aldrig blir bra!

Blir nog kvar på jobbet året ut, om inget självklart dyker upp förstårs! Ska bli förändringar vid nyår på mitt jobb och hoppas det blir till det bättre då. Jag får stå ut tills dess....

Tack för att du tar ner mig på jorden 😄

Kram!

48 T:

skriven

Hej es! Tack för tipset på affirmationer. Jag ska se om jag kan komma på nån som skulle passa för mig.

Skrev Igår till dig om att mitt syskon blev lite irriterad i samband med dialog kring sysslor / vem gör vad kring stugan. Du skrev att jag inte sagt något fel utan han skulle troligen blivit irriterad ändå. Hur menade du där? Skulle han blivit irriterad på mig ändå eller generellt? Är han ur balans eller är det något jag väcker hos honom?

Tack!

49 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag har använt mig av både attraktionslagen och affirmationer i många år och fått massor av bevis för att det verkligen fungerar :)

Stor kram 🐈‍⬛

50 <3:

skriven

Vad har hänt med J han är så lugn och kärleksfull på ett sätt jag inte upplevt tidigare ? Skulle bli så tacksam Es om du ger mig lite healing inför hemska undersökningarna imorrn på neurologen. Har bokat av flera gånger för jag inte vågat med nålarna i nerverna och stötarna. Tre timmars undersökning/ tester.
Kram

51 AN:

skriven

Hej Esmeralda, bra att bli påmind om affirmationer! Det är så lätt att de affirmationer som mal i huvudet är av negativ sort. Viktigt att bli medveten när det sker och försöka ersätta dem med positiva istället.

Fråga...tänker han något på mig?

Kram

52 AnnaK:

skriven

Tror du affirmationer kan hjälpa mig också på traven med det jag behöver ordna i mitt liv?

Kram 🤗

53 AN:

skriven

Hej Esmeralda,känner han överhuvudtaget någonting för mig och isf vad?

Kram!


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: