Dagen efter....

En alldeles underbar midsommar... allt enligt vår egen tradition och med  släkt och vänner !
Dessutom strålade solen från en blå himmel.
 
 
Först en traditionell midsommarfrukost som jag grejade medan mamma plockade en stor bukett vilda blommor
Hembakade scones, olika marmelader, kokt ägg, juice och kaffe.
Sen var vi  redo för ängen
 
 
Fotboll, brännboll, dans och sist korv och fika !
 
 
 
Sen hem till oss för bubbel och Semifreddo med massa  jordgubbar
 
 
Några lekar blev det inte i år... kanske sonen grejade detta på brandstationen för kollegorna  istället! Man vet aldrig 😂
 
Framåt kvällen begav sig en del  hem till sitt och efter en liten vilopaus blev det dags för sill och potatis... inget tillkrånglat utan i sin enklaste form.. då är det som bäst....
matjesill, nypotatis kokt i dill, gräddfil, gräslök och en sallad !
Därefter jordgubbar och vispgrädde.
Iskall nubbe och öl och så klart snapsvisor i en strid ström !
 
Det var en riktigt lyckad midsommar
Jag hoppas att ni också hade en fin dag
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
 
 
 
1 Skorpan:

skriven

Ja det där ser ju ut som en svensk midsommar som bäst, tänker jag mig som aldrig upplevt en sådan utan endast hört om en :). Vädret blev toppen till slut, så ser det i alla fall ut, o va är väl bättre än potäter o sill i sin enkelhet, inget ;D. Kanske blir flera potäter idag? O en dag på stranden för mamma...

Här började midsommarfirandet på torsdag kväll då jag blev att sitta hos kompisarna över ett glas efter att ha levererat den överenskomna fisken för vidarebehandling inför midsommarafton. Då var klockan tjugo över åtta på kvällen o hem kom jag fem timmar senare ;D.

En mycket tidig början på midsommarfirandet som sedan senare samma dag övergick till familjefirande med endast två avsaknade medlemmar från respektive familj. Trevligt var det som det brukar o endast nollprocentigt intogs o det var alldeles perfekt för den dagen. Barnen gick hem tidigare o jag blev kvar en stund till. En mycket trevlig midsommar alltså o nu är det skönt med två lediga dagar till att bara vara innan måndagen o jobbet...

Månne mina midsomrar kommer att se helt annorlunda ut i framtiden Es? Eller som nu? Har han månne plocket sju blomster o drömt om mig, ens tänkt en liten tane o hoppats att få träffa mig snart? Månne han är den enda "parlösa" i sitt midsommargäng? Som jag de senaste tolv åren ;).

Här ska inga berg brytas idag utan bara slappas o vilas för det behöver jag ;).
Ha en bra o fortsatt trevlig midsommar :)!
Kram Skorpan

Svar: Kyligt och regn är det idag men det kan vi hantera... huvudsaken var det fina vädret i gårHärligt att din midsommar började redan i torsdags :)
Jag tror att dina midsomrar kommer bli lite annorlunda längre fram
Ha en skön vilodag, det har jag också, kram :)
Esmaralda

2 Hon:

skriven

Hej,
Har han gått vidare eller har han några känslor kvar för mej?
Kram

3 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Du verkar ha haft en jättemysig midsommar!

Igår var de första gången på sex år som jag, stora syrran och pappa firade hemma. Vi brukar fira med mamma och uppfödaren till hundarna, men eftersom dom ska iväg på en tävling idag blev de att vi inte firade ttillsammans. Trots att de var lite kaos i mellanåt blev de ändå en mysig midsommar. Ja, vad hände de för kaos ... först bet föräldrarnas busiga 10 månaders greyhound hane sönder en dunkudde så de var bara att börja dammsuga, sedan bet en av de äldre tikarna tag i bakduken på bordet så den for i golvet och under den gömdes mandelmasstårtbotten och svalnade. Som tur var så var/är kiosken nära mina föräldrar öppen då den är en sån kiosk som är obemannad och öppen 24/7 så jag och syrran fick go dit och köpa mer mandelmassa och smör. Sedan fastnade en av kaninerna lite tokigt med ena tassen i gallret och slet av en klo men vi fick stopp på blödningen snabbt med tackvare potatismjöl. 🥵 men som sagt de blev bra ändå och man njöt som bara den av de fina underbara vädret!

För en stund sen väckte min syrra mig då en av kaninerna hade somnat in. 😢💔 vet att han har varit lite dålig ett tag och vi har trott att det har varit förstoppning så vi har ju gett honom den vanliga medicinen och han åt och bajsa lite grann. Fattar att de var hans tid och säkert inget jag kunde göra, men nu undrar jag om det var pga ålderdom (6 år gammal) som han gick bort av eller om det var för att han var dålig? Visste han om att jag älskade honom? Kommer hans dotter repa sig? Mår hon bättre av om vi flyttar in henne? Kram Zoey 💕

Svar: Ibland händer oförutsedda ting och då är det bra om man kan ta det som det kommer och inte skapa extra drama :)Jag tror det var helt i sin ordning att kaninen gick över till Alltet nu...och ingenting du kunde göra åt saken. Kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer jag kunde tröstar C kvinna något gång efter hennes fundersam om allt och jag vill väl om henne också. Kommer jag var mer öppenhet och ärligt även bryr mig om henne?

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag vet väl jag är för bra för många och som jag tar alltid min tid för andra. Jag har förstår varför andra dela med sin känslor för mig. Jag är också bra vän och jag är den riktigt fina person för alla.

Jag har något speciellt personlighet som gör alla dra till mig och dela med sin känslor.

Något gång vill jag var mer öppenhet och ärligt även bryr mig om andra och våga visar min känslor även kramar andra också. Låta deras sorg smälta in till det blir glädje igen.

Det vill jag väl som jag ska kan gör det.

Jag hoppas för C kvinna och alla runt mig också som jag ska var mer öppenhet och kunde gav min kärlek till dom

Ha det bra

6 Lotta S:

skriven

Vår fest kommer ikväll då vädret är bättre ute i havsbandet, men lugn afton igår som passade oss finfint. Vi var ju lite försenade här på stugan så använde mycket av dagen till att få i ordning. Länge sen vi märkt av de som är i Alltet, ser du något att vara uppmärksam på nu?

7 Mags:

skriven

Hej,
Jag har sålt min lägenhet .
Det kommer bli ett mellanboende, hur ska jag göra med flytt ska jag anlita en flyttfirma eller flytta med hjälp av vänner.
Kram❤️

8 Lotta S:

skriven

Midsommar var ju lite mammas och pappas helg, märker du något speciellt från dem nu?

9 AN:

skriven

Vilken härlig midsommar du verkar ha haft Esmeralda! 🥰

Min dag var jättemysigt med släkten!👌🌼🌸

Jag undrar vad mina kollegor på nya jobbet tycker och tänker om mig?


Kram!


Svar: De tänker positivt om dig, kram :)
Esmaralda

10 Midsommar :

skriven

Godmorgon
Ja vilken fantastisk midsommar det blev och då syftar jag främst på vädret.. ☀️
Började bra med mina vänner från gruppen, promenad och sen picknick.
Hem o duka upp lunchen till mamma kom och vi satt ute och njöt av vädret, grannens musik (ungdomar med ff, som sjöng sånger, spelade boll, o spelade lagom hög musik som både mamma och jag sa wow till) 🎶
En extrem lugn midsommar, men nog välbehövlig för mig.

Undrar bara en ( av många saker) tog han bort mig medvetet från evenemanget och varför?
Kram och skön dagen-efter-dag! 🌸

11 Bjork:

skriven

Hej kommer jag kunna sova lite bättre snart så jag mår bättre?

Det blev midsommar i min smak:)

Kram

Svar: Ja, sömnen kommer bli bättre snart, kram :)
Esmaralda

12 Midsommar :

skriven

Godmorgon
Ja vilken fantastisk midsommar det blev och då syftar jag främst på vädret.. ☀️
Började bra med mina vänner från gruppen, promenad och sen picknick.
Hem o duka upp lunchen till mamma kom och vi satt ute och njöt av vädret, grannens musik (ungdomar med ff, som sjöng sånger, spelade boll, o spelade lagom hög musik som både mamma och jag sa wow till) 🎶
En extrem lugn midsommar, men nog välbehövlig för mig.

Undrar bara en ( av många saker) tog han bort mig medvetet från evenemanget och varför?
Kram och skön dagen-efter-dag! 🌸

13 Ghostwriter :

skriven

Oj vilken lyckad dag! 😇☀️ Första midsommaren utan regn?? Idag regnar det istället



Jag hade en dröm inatt som jag undrar vad den betyder? Det kändes som jag letade efter något



Kram

14 Jossan :

skriven

Godmorgon
Gårdagen var väl ok.. Känner mig så ensam när jag är med dem. Åkte hem så jag var hemma vid 12. Gick raka vägen in och la mig. Somnade direkt..

Idag ska jag ha ensamtid. Jag ska inte prata med någon i telefon över huvudtaget. Kommer bli 3 veckor utan ensamtid så behöver förbereda mig.
Så fokus på mig själv och att städa.

Känner mig verkligen inte bra idag. Har sån oerhörd ångest men vet inte om det har med resan att göra. Har sån ångest och rädsla för mina föräldrar så jag får panik att jag ska åka iväg. Ska åka till mamma o pappa imorgon och lämna bilen och sova där iallafall..

Om hearing kan ta bort ångesten hade jag så behövt det.. får väl ta med mig en Sten om jag får ångest.

Ni som ofta åker utomlands… ska man ändå växla lite pengar? Jag brukar alltid bara ta med kort normalt sätt men det kanske underlättar med kontakt också?

Aja ska vila en stund till för jag är så utmattad innan jag ska ta tag i att städa och ha det ordentligt till när jag åker.

Kram

Svar: Jobba på att ta kontroll över ångesten... den bara förstör och tar av din energi helt i onödan.Lite kontanter i landets valuta brukar jag ha med... till glassköp och annat smått men på det stora hela går det bra bankkortet.. och det finns ju maskiner där man kan ta ut kontanter också.. kram :)
Esmaralda

15 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Vilken härlig midsommar du hade och tänk att vädergudarna bestämde att det äntligen var dags för midsommarsol ☀️☀️
Jag hade en slitsam dag på jobbet där mycket körde ihop sej men vi roddade oss igenom den dagen också, svettiga men nöjda💪🏻 Efter jobbet blev jag bjuden på picknick med godsaker av min hjärtevän och sen blev det grille och lite fotboll innan jag kröp till sängs för även idag skulle jag upp i ottan o knalla iväg till jobbet🙃
Det känns som jag är lyckligt lottad som mötte denna man, att han dök upp till slut trodde jag aldrig….det känns som även han är väldigt kär o lyckligt, stämmer det?
Ha en härlig midsommardag🌸

Svar: Javisst är också han kär och lycklig, kram :)
Esmaralda

16 Mimmi K:

skriven

Kära Es! Löser det sig med jobb för mig på sjukhuset? Mår så dåligt av att leva i denna ovisshet.
Kram :-)

Svar: Det kommer lösa sig men kan ta lite tid, kram :)
Esmaralda

17 Jeanette :

skriven

Glad Midsommar 🇸🇪❤️🌻

Svar: Tack och ha du också en fin fortsatt midsommar, kram :)
Esmaralda

18 Evig:

skriven

Vet du vad?
Jag fullkomligt älskar din blogg! 😄

Du tar alltid upp aktuella och intressanta ämnen, men framför allt bjuder du så himla mycket på dig själv och delar med dig av ditt liv. Inte att glömma all tid som du lägger på healing och att svara på våra frågor.

Så stort tack till dig. 💕
Önskar dig en fortsatt trevlig midsommar,
Evig.


Svar: Tack snälla !Och fina dagar önskar jag dig också, kram :)
Esmaralda

19 Ghostwriter :

skriven

Oj vilken lyckad dag! 😇☀️ Första midsommaren utan regn?? Idag regnar det istället



Jag hade en dröm inatt som jag undrar vad den betyder? Det kändes som jag letade efter något



Kram

Svar: Du letade och det var nog efter själva helheten och balansen inom dig, kram :)
Esmaralda

20 Dani:

skriven

Hej! Får reda på min tenta nästa vecka. Ser det ut som den blir godkänt? Kommer bli jobbigt att båda jobba heltid och plugga om jag måste göra om den i sommar.
Ser det positivt ut?

Kram

21 Ilina :

skriven

Jag tänkte fråga min mamma om hon ville stå på avbetalning för telefon. Känns det som det går igenom med hennes kredit och att jag inte är egoistisk som frågar?

Jag känner mig bara trött på att köpa begagnade telefoner som ska lagas hela tiden …har alltid nöjt mig med telefoner som är flera år gamla också




Kram

Svar: Fråga mamma men var lyhörd om hon är tveksam, kram :)
Esmaralda

22 Dunegull :

skriven

Ser underbart ut!
Jag hade oxå en fin midsommar ☀️🇸🇪

Får du in någon spontant om mig?

Kram

23 Meje:

skriven

Hejsan Esmaralda.
Vad mysigt ni har det 🌸

Har han tankar/ känslor eller intresse för mig?
Kram

Svar: Lite tankar till och från finns men ser inte hurpass seriöst, kram :)
Esmaralda

24 .:

skriven

Hej Es!
Härligt att du haft en sån lyckad midsommar. Det hade jag med!
Härligt väder, bästishäng, picknick och en flaska vin. Längesen jag kände mig så i nuet.
Min vän berättade att hen hade träffat någon. Jag är jätteglad för hens skull! Äntligen får hen må bra på alla sätt. Men jag rädd... För nu är jag den enda som står ensam i min vänskapskrets. Varför får jag aldrig träffa någon. Jag längtar verkligen! Kan han dyka upp i år? Om det ens är någon som vill ha mig...

25 Lucia :

skriven

God morgon,

Vilken mysigt avslappnad midsommar ni hade. Precis som vi.

Kommer planen på företaget som min man startat gå bra eller ska vi tänka om? Känns lite som att kasta sig utför ett stup men vi vill ju vidare och utomlands och måste våga

Kram!

Svar: Huvudsaken att ni garderar er ekonomiskt så gott det går, kram :)
Esmaralda

26 Evelina:

skriven

Hej, hur kommer han känna om jag skickar något till han? Kommer han bara bli irriterad eller något sånt? Kram :)

27 Naturvän:

skriven

Hej!

Vilka trevliga bilder, hade själv en härlig midsommarafton och den blev precis som jag önskat det här året,med strålande sol och värme.
Nästa år blir det kanske med sällskap?, vem vet..

Börjar göra upp lite planer för dagsutflykter i sommar, om vädret är passande, dels fotoutställning i Hamburg och gärna ngn utomhuskoncert.

Fast ännu återstår mkt praktiskt jobb och här önskar jag att jag så småningom får mer hjälp...en man som inte är rädd för att hugga i och där jag kan bolla lite ideer med ev bygga gäststuga och uterum...finns han i min närhet?


Önskar er alla en fin midsommardag!





28 Ilina :

skriven

Jag tänkte fråga min mamma om hon ville stå på avbetalning för telefon. Känns det som det går igenom med hennes kredit och att jag inte är egoistisk som frågar?

Jag känner mig bara trött på att köpa begagnade telefoner som ska lagas hela tiden …har alltid nöjt mig med telefoner som är flera år gamla också




Kram

29 SusanneAmalia :

skriven

God morgon såhär dagen efter..

Ni ser ut att ha haft en underbar midsommar.
Härligt med gemenskap. Tillsammans blir så mycket bättre.

Jag firade midsommar hemma hos min mamna..

Jag stod som vanligt för all mat och min mama är ju 98år så hon kanske inte lever nästa midsommar tänkte jag..

Vi grillade grillspjut och till det hade jag gjort en stor sallad grillade majsstuvvar campinjoner paprika och marinerade janispotatis..bakpotatis i klyftor marinerad i olja salt pepparrosmarin rivet citronskal och när potatisarna är nästan färdiga river man parmasan över. Supergott.
Efteråt blev det jordgubbar biggaråer och bubbel. Jag hade kommit ihåg att ta med kaffe men inte mjölk (min mamma bjuder inte på något) men så kom jag ihåg att ta med grädde till jordgubbarna så det löste sig.
Till maten drack vi vin (köpte ett spanskt vin) riktigt gott...

På tomten låg det ett rådjurskidd och vilade.
Hundarna var superintresserade. EllaBella var ju kompis med rådjuren när jag bodde pä labdet och tyckte att hon skulle ta hand om kidet. Men mamma rådjur ställde sig lite tveksam till detta.. Hon kände ju inte EllaBella..
Men mamna and lämnade barnen hos EllaBella när vi var och badade.

Idag ska jag träffa Micke.. Jag ska hjälpa till med att träna hund.

Så lite nytta ska jag göra.

Fråga
Vi får fortfarande bekosta vård för Jolies mamna.
Soc vägrar att svara eller betala.
Sjukhuset har kontaktat dem min son ringer varje dag. Men de vägrar svara. Vi går på knäna men känner att vi inte kan lämna henne att dö.
Kan du se något slut på detta??
Förstår att detta har ett syfte men just nu känns det bara frustrerat..



Önskar er all kärlek och glädje.. ❤️🌹


Svar: Vilken fantastiskt läcker mat och de där potatisarna ska jag vid tillfälle pröva på att göra !Kanske det blir dags att ni drar er ur när det gäller sådant som inte är ert ansvar... man vill väl men man har en gräns....kram :)
Esmaralda

30 M.m:

skriven

Hej Esmaralda.

Verkar det som att den relationen blir mer långvarig?
Kram

31 Midsommar :

skriven

Glömde även fråga om jag kan lita på personen i fråga gällande hen, att det stannar mellan oss eller förs det vidare?
Kram :)

32 K. :

skriven

Jag har jobbat 40% mer av min anställningsgrad och får sjukt lite i lön ändå, det känns som det är fel? Stämmer min känsla att det är fel lön? Jag ska kontakta dom så klart men får en klump i magen.. att jag jobbat dubbla timmar om det är så lite jag får i lön ändå!!


Kram

33 Bjork:

skriven

Hej kommer jag få tillbaka pengarna för min avokade resa?

Kram

34 Dunegull :

skriven

Har han fortfarande känslor kvar?

35 Mercan:

skriven

Esmaralda en kvinna i turkisk tellwe igår spådde meg att hon ser inte något från euro jackpot 100% varken under året Oktober eller 2027år hon sa att det blir ingen vinst därifrån 100% därifrån😌men hon sa att det blir pengar att det kommer pengar från någon annanstans,kan du se Esmaralda varifrån,kan det vara från triss🤔hon spådde en gång inann dess att det kommer pengar innan kärleken ,hjälpte mig flera gånger Esmaralda 🤗💕🤭🙂‍↔️

36 A:

skriven

Såg trevligt ut! Jag hade också en bra midsommar, perfekt väder och grillade. Och så firade jag att jag fick jobbet jag sökte...! Det känns som en stor lättnad, och jag var där och hälsade på och hela stämningen och energin är helt annan än mitt nuvarande jobb. Jag känner ett lugn och inte alls nervös eller liknande. Nu hoppas jag detta blir bra, nu vill jag inte byta jobb igen 🙂

Idag regnar det, men gör inte så mycket. Jag ska städa, ligga och titta på serier med tända ljus och dricka varm choklad. Tänkte fråga en vän om att äta ute senare kanske, om jag inte blir alldeles för orkeslös här i soffan 😊

Trevlig lördag!

Kram!

37 Mercan:

skriven

Esmaralda hon spådde mig att pengar kommer innan jag träffar mannen med gott hjärta ser du varifrån vilken månad😌💕🤗🙂‍↔️

38 Fiskaren:

skriven

Syskonbarn tillbringade sin midsommarafton här hos mig eftersom de tycker att jag bor midsomrigt och har tre gästhus. Sjön och båten intill och vackert i skogsgläntan. Vi firade traditionellt med sill och tillbehör och när jordgubbarna kom fram så dammade jag av gitarren. Visst saknas kärleken men jag klarar mig bra på egen hand. Önskar en fortsatt fin midsommar.

Svar: En härlig midsommar, kram :)
Esmaralda

39 Doris:

skriven

Hej!
Någon hälsning från andevärlden idag?

Önskar dej en fortsatt trevlig midsommar helg.

Kram

40 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du att jag hittar min svarta byxa imorgon eller dröjer det till nästa vecka,vilken dag🤗💕🙂‍↔️🤭

41 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Vilken härlig midsommarafton du hade!

Själv älskar jag att vara här i Kazakstan och är i mitt esse, grät faktiskt igår då jag inte vill resa härifrån utan stanna längre. Jag älskar att vara här! Dröjer det länge innan jag kan återvända?

Ser du mig göra en liknande längre resa nästa sommar? Om inte till Kazakstan, så till annat spännande resmål?
Kram,
Jennifer

Svar: Du har gamla band till dessa länder och detta skapar starka känslor av samhörighetNästa sommar blir det nytt spännande och annorlunda resmål, kram :)
Esmaralda

42 Emma:

skriven

Hej!

Har han tänkt något på mig nu när vi inte träffats? Ha en fortsatt fin midsommar!

Kram ☺️

43 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det någon chans att jag kommer att få en chans till med honom?

Kram

Svar: Som jag sagt innan se ser jag inte än att han inte finns i din framtid, det finns en annan kärlek där, kram:)
Esmaralda

44 Evelina:

skriven

Hej, hur kommer han känna om jag skickar något till han? Kommer han bara bli irriterad eller något sånt? Kram :)
Tacksam för svar

45 Mercan:

skriven

Esmaralda tycker du att min blus lila ralph lauren är snygg färg blus🥹

46 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du att det kommer pengar under året från någonstanns🥹

Svar: Det mesta pengar som kommer är sådana som du vet att du får, kram :)
Esmaralda

47 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda
Vilken fin midsommar ni hade. Och sommarvärmen återvände äntligen.

Ser det ut att bli många ensamma midsomrar framöver för mig?
Tack och kram!

Svar: Nej, det ser ut som om det kommer midsomrar du inte är ensam, kram :)
Esmaralda

48 AnnaK:

skriven

Låter som en kul midsommar 😊 Här var det inga nyheter.

Löser jag det nu? Och löser det sig med pengar och allt runt omkring om jag blir själv?

Kram 🤗

Svar: Med en bra planering kommer saker och ting att greja sig, kram :)
Esmaralda

49 Mercan:

skriven

Tack Esmaralda 🤗kommer det stora pengar och tycker du min blus är fin färg🙂‍↔️

50 💕 Zoey 💕:

skriven

Tack för ditt svar! 💕 Ser du om hans dotter kommer må bättre snart? Ska hon vara ute bland hennes kompisar eller ta in henne? Kram Zoey 💕

51 Emma:

skriven

Hej!

Har han tänkt något på mig nu när vi inte träffats? Ha en fortsatt fin midsommar!

Kram ☺️

52 Mercan:

skriven

Esmaralda tycker du att min larph lauren lila färg blus är snygg färg😭jag kan inte lemna den tillbacka för den var halva priset men ndå dyrt😭

Svar: Jag tror absolut att du klär i blusen, kram :)
Esmaralda

53 Ghostwriter:

skriven

Tack för svar, jag kan hålla med om svaret. Känns det som att jag får positiva nyheter snart?



kram önskar en fin dag !

54 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du något inom relation/ kärlek påväg in i mitt liv?
Kan det bli ett förhållande för mig i år?
Kram

55 Liverpool :

skriven

Hej!
Hon E på jobbet finns jag i hennes tankar?

56 Anki:

skriven

Go´förmiddag Es

Tre generationer finingar ! Så vackra ni är alla tre.
Vilket engagemang ni har på er by En rejäl midsommarstång och fikastånd som hette duga !
Med trevlig avslutning hemma hos er .
Fina vädret gjorde inte dagen sämre precis ;-)
Så roligt att ta del av er midsommar.

Här åktes det mot sonen tidig eftermiddag . (jag skippade stång och folk på byn) Iförd klänning styrde jag mot inköp av jordgubbar till tårtan (har inte burit klänning på 50 år..) Ståndet efter vägen höll på att plocka ihop och jag fick en ask gratis !
Efter rundtur och visning av alla projekt sonen har fika vi och tårtan vart uppskattad ! Jag som trodde botten inte var färdiggräddad ...
Sen spela vi kubb och kortspel till middan som var pepparbiff med potatissallad Såå gott.
Såg en fantastisk solnedgång Det har sina fördelar att inte bo i skogen;-) Sen Spelade vi sällskapspel till Mira och jag styrde kosan hemmåt i sommarnatten..

Hoppas ni alla haft en underbar midsommar !
Fortsatt trevlig midsommardag på er alla

Kram Anki med flock

Svar: Vilken härlig midsommar du haft !Kram :)
Esmaralda

57 Helena Ir :

skriven

Så trevligt ni hade Er midsommarafton..med släkt och vänner. Ni bygger så fina minnen tillsammans 😀

Även jag hade det trevligt..festplats och gofika..gott att äta och bara vara efter vad vi orkade. Helt enkelt så nöjd!

Haft lite problem med mina knän..slarvat med fotriktiga skor på mina promenader.

Vet inte riktigt fortfarande vad jag vill med det här livet..inte ens vid min ålder 😉 men lever och följer med det som förbereds för mig. Tokigt kanske..blir lätt stressad om jag hela tider måste ha planer framåt. Tror vi behöver olika vi människor..ingen är den andra lik! Och wild och crazy har jag ju varit 😉

Ha en fortsatt fin midsommar!

Kram

58 Certina:

skriven

Ser du om den här guldklockan jag kan pantas?? Tydligen är det ett dyrt märke och dessutom vintage.





KRAM

59 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Jösses så trött jag är, kan ju undra hur jag kommer att orka framöver då jag nu är helt slut efter två dagar utöver det normala? O yngre blir jag inte heller, endast tyngre ;).
Kram Skorpan

60 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Vilken underbar midsommarafton ni hade, precis så som jag vill fira men som av flera olika omständigheter som jag själv inte rår över gjort att det inte blivit så på många år.

Jag hade ställt in mig på att mina boendestödjare var lediga när det är storhelg så jag blev glatt överraskad av att få sällskap och en trevlig pratstund :) Tänk jag som var en sådan motvalskärring och inte ville ta mot hjälpen och nu tycker jag så mycket om allihopa som arbetar i den arbetsgrupp som jag tillhör. :)

I morgon kommer sonen med sambo på besök så min helg blev mycket bättre än jag tänkt mig :)

Kramar 🐈‍⬛

Svar: Vad skönt att det blev så bra i alla fall med det stöd du får !Kul att få besök av sonen, kram :)
Esmaralda

61 <3:

skriven

Så mysigt med midsommar 🌸. Kändes bra att göra ett statement mot Eva och ta bort henne på fb. Hon har tryckt ner mig i så många år och har hybris. Ångrar så att jag passat hennes barn. Så utnyttjad 😔. Märkte hon fort att jag tagit bort henne och kontrade med en blockering ? Vad barnsligt egentligen av oss båda. Men ändå skönt att jag gjorde det. Tror inte att hon trodde att jag skulle göra det.
Kram

Svar: Hon kontrade nog med blockering.. kram :)
Esmaralda

62 Louise:

skriven

Och vi förlorade igen i förvaltningsrätten så än en gång ska det upp i Kammarrätten där vi förmodligen också kommer att förlora.
Känns som det kommer närmre och närmre att jag och mannen kommer behöva separera då vi knappast kommer få hem henne.
Min advokat tror inte att vi kommer att få hem henne då det faktiskt är på grund av honom (mannen)som gör att vi får avslag på överklagan. Jag ska skriva nästa överklagan i helgen men jag är så urbota less på detta nu. Känns som vi stångar våra skallar i en vägg för vi kommer inte fram till dem.
De har bestämt sig att jag är en dålig mamma oavsett hur mycket jag ändrar mig och är villig att ta emot hjälp från dem.
Blir en IVOanmälan också för den delen.

Bröt ihop totalt i veckan för jag känner att jag orkar snart inte mer. Är så förbannat trött på att vara fast i denna onda spiral och det känns som jag aldrig kommer komma ut i från mitt nuvarande förhållande för han vill inte höra på det örat. Hur ska jag få lägenhet på så kort tid, saker som vi har här. Förstår inte varför han inte vill släppa mig.
Och jobb när kommer det. Önskade så starkt att min förra chef skulle höra av sig men det kommer hon knappast göra för de behöver ingen personal.

På tisdag ska jag ha telefonmöte med arbetsförmedlingen och vi ska diskutera Rusta och matcha. Jag har redan sett ut var jag vill vara och det är samma ställe som förra gången jag gick där och jag hoppas på samma handledare. Får hoppas de kan få ut mig på praktik antingen inom förskola eller butik.

Kommer jag att få jobb? Är det ens närmre mig eller längre bort? Kommer Rusta och matcha hjälpa mig denna gången?
Är så trött på alla tack men nej tack även som barnskötare.
De är säkert inte så imponerade över mitt CV.
Jag vet inte hur jag ska gå vidare med mitt liv. Känner mig så himla ensam trots förhållandet och det känns som han inte vill släppa mig för vi har varit tillsammans i 24 år. Halva vårt liv. Men jag är redo att gå vidare för vi har verkligen växt ifrån varandra.
Blir snart galen.

Ha en fortsatt fin lördag och tacksam för svar. Kram

Svar: Just nu tycker jag att du ska försöka fokusera på dig själv och ditt eget måendeKänn frid i att din dotter trivs där hon bor just nu.. hon växer och blir äldre och får allt mer att själv säga till om
Det kommer en tid när ni har bra kontakt.
Just nu ska du gå in för att hitta jobb, sök allt som bara tänkas kan och även om det blir ett arbete du egentligen inte vill ha, så betyder ju detta att du har lön medan du letar efter du verkligen vill ha, kram :)
Esmaralda

63 Ally:

skriven

Vart står han gentemot mig, tycker han det känns lika tråkigt som jag som det är mellan oss just nu? Kommer vi kunna reparera sprickan mellan oss..
Kram :)

64 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att det kommer hålla mellan dem? Och kunna bli långvarigt?
Kram

65 Tjejen:

skriven

Hej Esmaralda.
Ser det ut som att han kommer skaffa ett barn med henne nu?
Kram

66 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret :)

Blir det stockholm på semestern ist?

Kram

Svar: Så kan det faktiskt bli, kram :)
Esmaralda

67 Mercan:

skriven

Esmaralda hittar jag min byxa i morgon,vilken dag🤗💕🤭🙂‍↔️

68 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Vacklar han? Eller har han bestämt sig?
Kram

Svar: han verkar ha bestämt sig, kram :)
Esmaralda

69 Ica :

skriven

Visst va manen. Jag hjälpte ärlig?


Kram

70 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Jag upptäckte nyss att Pelle har bleknat i sina färger, vet inte om detta beror på att när jag pratar med honom så brukar jag stryka lätt med tummen över honom. Har det någon betydelse för hans magi och kraft? 🐘

Kraft 🐈‍⬛

Svar: Absolut inte.. oavsett hur han förändras så är han lika kapabel och stark, kram :)
Esmaralda

71 Fitnesskillen:

skriven

Hej ez och glad midsommar 🥰

Så underbart ni hade det igår 🥰

Vill först säga att jag har kommit på utbildningen 🙌🏼😁

Jag har en fråga angående om hon som var min bästa tjejkompis, ser du något om hon lär höras av sig till mig närmaste tiden? ☺️

Stor kram på dig ez och ha en fortsatt underbar dag och helg 🥰🙏🏼

Svar: Vad roligt att du kommit in på utbildningen, grattis :)Ingenting särskilt kommer till mig angående tjejkompisen... visst kan hon höra av sig nu eller senare men det är ingenting som förändras för dig , kram :)
Esmaralda

72 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Ser fram i mot att åka till stockholm.

Kram

73 Ica :

skriven

Ursäkta spammandes!! Jag ville bara säga att karma är gott när de väl kommer tillbaka. Efter jag hjälpte mannen åkte min buss förbi, och jag hade behövt gå i spöregn med stor kasse mat eller vänta 1,5h på buss. Fick lov att åka med två främlingar som räddade mig 🙏


Kram

Svar: Räddare i nöden gillar vi :) Kram :)
Esmaralda

74 💕 Zoey 💕:

skriven

Vad menar du med att "inte skapa extra drama?" Menar du att ja överdrev mina känslor? Själv ville jag bara veta om de var ålderdom eller för att han kanske hade ätit något olämpligt? Ser du om hans dotter kommer må bättre snart? Ska hon vara ute bland hennes kompisar eller ta in henne? Kram Zoey 💕

75 💕 Zoey 💕:

skriven

Vad menar du med att "inte skapa extra drama?" Menar du att ja överdrev mina känslor? Själv ville jag bara veta om de var ålderdom eller för att han kanske hade ätit något olämpligt? Ser du om hans dotter kommer må bättre snart? Ska hon vara ute bland hennes kompisar eller ta in henne? Kram Zoey 💕

76 Silvertassen :

skriven

Hej Es!
Vilken mysig midsommar du har haft och vad skönt att du kunde fira midsommar och inte förkylningen förstörde det hela. ❤️

Min midsommar var lugn. Något ja undrar nyfiket är om min kusin spontant åkte till campingen i min stad eller om de hade planerat de ett tag? Vore ju kul om de kunde höra av sig när de är i stan och de gör dom aldrig. Inte för att man måste men iaf. När man själv är i närheten av dom så blir dom sura för att man inte hör av sig. Hur kommer detta sig?? Kram ❤️

Svar: de verkar vara stressade.. kram :)
Esmaralda

77 Fitnesskillen:

skriven

Godkväll ez

Ja det känns så helt fantastiskt att jag har kommit in och nu längtar jag jättemycket för det 🥰

Förlåt jag förstod inte riktigt där när du skrev att det förändras inte för mig? Och Förstod inte riktigt där i början att du inte ser ingenting med tjejkompisen?Hur menar?☺️

Stor kram igen och tack för svaret ez 🥰🙏

Svar: Jag menar att oavsett om hon hör av sig eller ej så ser jag ingen relation mellan framöver... det finns en möjlighet att hon hör av sig men det leder inte till någonting, kram :)
Esmaralda

78 Hemlig:

skriven

Hej igen Esmaralda!
Kommer det att ta flera år innan jag har någon man att fira midsommar med tror du? Jag är lite rädd att det kommer att räcka flera år.
Tack och kram!

79 Fråga 🌸:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du om deras relation verkar hålla? Jag menar mer än ett år eller så? Verkar det kunna bli hållbart och långvarigt mellan dem?
Kram

80 Rädd:

skriven

Kommer sista jobbveckan innan semestern bli bra?

Kram och kärlek

81 N:

skriven

Hej Esmaralda.🌺

Ser du om han kommer att kontakta mig igen? Och kommer vi att umgås med varandra igen?
Kram

82 Blomman 🌸:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om det är så, vill mitt ex tillbaka till mig? Jag undrar lite. För han skriver en del..
Kram

83 Sussie:

skriven

Hej! Jag letar boende. Behöver ett mindre med billigare hyra. Ser du ngt för mig?

84 ullie:

skriven

va härligt midsommar firande o alla lyckades få bra väder idag är det hemskt här öser verkligen ner

måste ändå fråga
vi kom äntligen utomlands o jag hoppas snart igen
skulle det komma in pengar så jag får en ny beige soffa ? Ser du något om det ? nu min stora dröm var dag
ja behöver inte va en ny men material ja jag kanske då men ja önskar mej så en ny

ha en fin morgondag kramar


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: