Ena eller andra.....

 
Midsommarafton blir det Pinocciotårta eller Semifreddo... har inte bestämt vilket än !
 
Pinoccio

Sockerkaksbotten:
75 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
4 äggulor
1,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
0,5 dl mjölk

Maräng:
4 äggvitor
2 dl strösocker
50 g hackade hasselnötter

 

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Rör smör och socker pösigt, tillsätt äggulorna en i taget under omrörning.
3. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ner i äggsmeten, tillsätt mjölken och rör ihop till en jämn smet.
4. Vispa upp äggvitorna tills det formas mjuka toppar, tillsätt sockret medan du fortsätter vispa, vispa marängen tills sockret löst upp sig.
5. Klä en långpanna med bakplåtspapper. Pensla papperet med ett tunt lager matolja.
6. Bred ut sockerkakssmeten på papperet med en spatel eller slickepott. Fördela marängen över sockerkakssmeten och strö över hackade hasselnötter.
6. Grädda mitt i ugnen i 25 minuter. Ta av kakan från plåten och låt svalna helt.
7. Vispa grädden med vaniljsockret. Dela tårtbotten i två delar och fördela grädden och bär över ena delen med marängsidan uppåt, lägg den andra delen ovanpå med marängsidan uppåt.

Många punkter att följa men det är enklare än det ser ut.

Himla gott dessutom.

Och kan jag, så kan du !

 

 

Semifreddo

 

2 färdiga marängbottnar

4 äggulor

4 äggvitor

2 msk socker

5 dl grädde

400 gram ljummen nutella

 
      Knäck äggen och separera äggulor i en skål och äggvitor i en. Vispa äggvitorna med 1 msk socker och vispa den till hårt skum. Vispa sedan äggulorna med en msk socker tills de blir fluffigt. Sist vispar du grädden, vispa den tills du kan bilda toppar med den.  Ta fram en rund form, med avtagbara kanter på cirka 25- 25 cm.

Gör så här:
Lägg den första marängbotten där, krossa sedan den andra i en skål, vänd ihop äggvitor, äggula  och grädde och blanda i hop med marängkrosset. Ringla ner den ljumna nutellan, går bra att värma i micron några sekunder.  Fyll sedan upp formen med denna blandning. Blir någon smet över kan man göra portionsformar och frysa in. Ställ sedan in hela glasskakan i frysen i minst 5 timmar innan servering.

 

För min del lutar det mot Semifreddon  trots allt.....och med en stor skål färska jordgubbar som tillbehör... herrejisses så gott ! 

 Förra midsommar  blev det Pinocciotårtan....  också galet god....så jag tänker att nu kan det vara dags för Semifreddo !

Får bli vartannat år det ena och vartannat det andra .

Dessutom är den himla enkel att göra och man fixar den dagen innan och den tillbringar natten i frysen.   Alltså, ingen stress på midsommarafton !

Kram & kärlek 💖

 

P.s. Vill du beställa ett signerat ex av min och ryska systers bok så  följ bara instruktionerna från bloggen igår 😃

 

 

1 AnnaK:

skriven

Båda är goda 😋

Kan min dröm igår att jag var och tittade på lägenheten igår vara lite av en sanndröm? Eller var det mest en önskedröm?

Kram 🤗

Svar: Jag tror det är mer en bearbetningsdröm, kram :)
Esmaralda

2 AN:

skriven

Godmorgon fina Esmeralda, vilka fantastiska recept! Blir definitivt att testa en av dessa yill midsommar!

Jag funderar så mkt, kanske för att jag är så låg. Tack för ditt svar igår men jag förstod det inte riktigt. Menade du att jag skulle avvakta lite med jobbet? Det känns hemskt om jag hoppat på fel jobb för mig och sagt upp mig från mitt gamla.

Den fina mannen jag hade kontakt med i lördags, menade du avvakta med det? Jag är så nyfiken på honom men är livrädd att det visar sig bli lika fel som med L? Den här mannen känns mkt snällare men jag är för blyg att höra av mig till honom, pga sviterna med L. Men jag är rädd för att om jag inte agerar försvinner det och denna vill jag gärna lära känna. Skulle han bli glad om jag ändå vågar höra av mig?

Jag försöker verkligen att göra bra planer, tacka ja till saker även fast det ligger utanför min comfortzone och jag arbetar ständigt på att ha ett öppen och nyfiket sinne. Ändå känns det som att jag sumpar allt..
Kram

3 L:

skriven

Båda tårtorna verkar jättegoda. Jag ska göra en jordgubbstårta och den brukar bli god den också.

Undrar om min jobbsituation och jobbet som står mellan mig och en annan. Jättelång process. Kommer jag få det? Legat sömnlös för detta inatt och allt hänger på detta för om det inte blir så rasar hela min ekonomi.
Kändes så rätt när jag var där. Ser du något om detta?

Kram

4 Mimi:

skriven

Hej!

Pinocchio tårta har jag gjort många gånger det är såå gott. Men jag använder mandel istället för hasselnötter blir så mycket godare. Och mandel är ju ingen nöt så även nötallergiker kan äta den.
Oroar mig för hur det ska bli på min nya hemort. Tror du att det kommer att gå bra???

Kram

5 L:

skriven

Båda tårtorna verkar jättegoda. Jag ska göra en jordgubbstårta och den brukar bli god den också.

Undrar om min jobbsituation och jobbet som står mellan mig och en annan. Jättelång process. Kommer jag få det? Legat sömnlös för detta inatt och allt hänger på detta för om det inte blir så rasar hela min ekonomi.
Kändes så rätt när jag var där. Ser du något om detta?

Kram

Svar: Du har god chans att få jobbet.. runt 75 %, kram :)
Esmaralda

6 kristina :

skriven

Hej!
Hade en dröm nyligen om min vän. Och i drömmen hade hon och hennes man gått skilda vägar.
Undrar vad drömmen kan betyda?

Min vän kommer från en annan kultur och som är mycket mer konservativ.
Efter den drömmen blev jag lite orolig för henne.

/Kram och tack för arbetet du gör

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på alla som jag vilja nu men jag ska försöka har fokus på här och nuet även njuta.

Jag vill fråga men hoppas du vill besvara på den fråga om att jag ska var hos mamma nu på lördag till torsdag. Så kommer det var trevligt och mysigt för mig att var hos henne?

Ha det bra

8 Ghostwriter :

skriven

Vill gärna köpa en ny telefon, då jag senaste åren köpt begagnade och dem håller liksom inte ens ett halvår. Finns det chans att jag får köpa (avbetala) via mitt internet-bolag? Annars får jag väl gott köpa begagnat … bara inte ekonomiskt i längden



Kram! Hoppas din dag blir bra! Om du vill och kan får du gärna skicka healing för min migrän, men jag skickar till dig också.

9 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer dom gillar min brownies som jag gjorde förra vecka på onsdag. Jag hoppas det går ändå bra. Jag vet att jag ska gav det till min familjen. Kommer dom gillar det? Det är mycket men jag ska gav present till mamma också men Kommer hon blir glad för det?

Jag vill uppskattar henne så mycket efter hennes operation.

Ha det bra

Svar: Dina brownies blir omtycka och är jättegodaMamma kommer gilla sin present, kram :)
Esmaralda

10 Ally:

skriven

Godmorgon
Båda låter söta och goda 😋 gott att bryta av med jordgubbar o bär, smaskens.
Idag får det bära el brista om tillfälle ges för samtal mellan oss, skulle bara behöva veta innan.., träffar/dejtar han henne nu/är dom ett par? På vilket sätt ser han på mig/attraherad?
Kram:) ☀️

11 Naturvän:

skriven

Godmorgon!

Så smarrigt, Pinoccio tårtan får stå på att göra listan, har inte plats i kylen i stugan .

Själv kokte jag vinbärssaft och gele igår, det smakar så gott med hemlagat , skall bli mer av den varan i sommar, och hembakat till sonens glädje!


En fråga, ser du om min mamma piggar på sig? Alla värde ok, kanske bara åldern som tar ut sin rätt.Själv bor jag en bra bit bort och det blir långt mellan beöken .

Kram




Svar: Vinbärssaft är bästa saften !Mamma börjar bli lite tröttare och åldern tar ut sin rätt men ändå verkar det som om hon piggnar på sig... vissa dagar är bättre än andra, kram :)
Esmaralda

12 Bjork:

skriven

Hej blir det en lugn midsommar för mig hemma eller blir det till stockholm?

Kram

Svar: Kanske hemma och lite senare till Stockholm, kram :)
Esmaralda

13 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Det blir dåligt med midsommarfirande här och därav ingen tårta men hade absolut gjort pinocciotårtan😋eller båda 2…😜 supergoda ju👍
Jag jobbar hela helgen men det gör mej egentligen ingenting, helgen går fort och sen blir det ju lite extra i plånboken nästa månad🤑
Vilken härlig sommar du har framför dej, hoppas värmen kommer tillbaka bara så vi får lite sommarvärme☀️
Jag har äntligen bokat resa till solens Grekland, bara en vecka men det ska bli så härligt🥰
Men innan dess är det fullt upp med att få mitt nya hem iordning, det är mycket nu🥵
Tror du det finns en chans att få tillgång till nya boendet till midsommar? Eller sätter de käppar i hjulet? Hade varit super då jag får bärhjälp o sparar mina onda armar o axlar😟
Bäst o starta dagen, ha en trevlig dag o hoppas du mår bättre o är på bena igen🥰

Svar: Så härligt med en Greklandstripp !Jag ser inte riktigt när du kommer in i nya boendet men riktigt snart blir det, kram :)
Esmaralda

14 Lotta S:

skriven

Ser fram emot en midsommar med rätt ok väder, hoppas det inte svänger igen!
Blir USA-resa för min del ren semester eller kommer resan vara kopplad till antingen mitt eller mannens jobb?

Svar: Ser ut som semesterresa, kram :)
Esmaralda

15 Mercan:

skriven

Esmaralda🤭hittar jag min svarta byxa idag eller någon annan dag 😎😁😎jag vill skaffa åt mig en till resa från andra hand butiken en fin byxa till resa ha ha🤭💕🙂‍↔️🤣

Svar: En fin svart byxa lär du hitta, kram :)
Esmaralda

16 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Pinoccio hör midsommar till Förr när pojkarna var små for hela familjen till byn och stångresning vid kyrkan med efterföljande grille och pinocciotårta hos Anita min äldre väninna . Vi hade det som tradition ända till Björn dog...de sista åren var inte pojkarna med. Nu är ju Anita lite dement och dottern ser till att man inte vill hälsa på mer men jag ska dit idag tänkte jag...

Äldsta sonen var förbi igår och som av en händelse såg han att det fallit ner en panna från taket ...Han upptäckte att nockbrädan är rutten och det regnar in !!Fy nu fick jag ångest ! Han menar på att han klarar byta bräda men jag är tveksam ..Jag ser kostnader som jag inte har pengar till Nu skulle en stor vinst eller en duktig timmerman vara en högvinst...Ser du om sonen fixar detta ?

Kram Anki med flock under läckande tak...

Svar: Ja, helt klart vill ju Anita att du kommer !God chans att sonen fixar det... bara han har koll och inte bygger in något fuktigt... du kan ju alltid rådfråga någon som kan...kram :)
Esmaralda

17 Dunegull :

skriven

Mums,

Ska själv vara lekledare på midsommar. Ser det ut att bli en lyckad midsommar för oss?

Kram

Svar: Lekledare är kul och med bästa humöret så blir det en fin midsommar, kram :)
Esmaralda

18 Skorpan:

skriven

Bägge går bra, säg bara till när du serverar efterrätten ;D. Mumsigt värre o det är knappast det enda mumsiga som ni förtär under midsommaren :).

Ja jösses vilken trötthet som slagit till, svårt att orka med nåt alls. Kollegan har drabbats av nåt dylikt o en tredje är sjukskriven några veckor. Nåt märkligt är på gång känns det som, eller så är vi alla bara i behov av semester ;).

Drömde att nån hade fixat upp i min minimala trädgård o ddt var så fint. Tyvärr var det ju bara en dröm ;D. Vad jag undrar är om mannen gillar att pyssla i trädgården o vill ha det fint där? Har han månne trädgård nu? O vad gäller andra slags "trädgårdar" föredrar han välskött o ansat där också ;)? Kan ju vara bra att veta så jag är förberedd...

Önskar dig en fin dag Es! Vila o bli frisk!
Kram Skorpan

Svar: Sill blir såklart.. mums !!Ja, han gillar att fixa utomhus och med trädgård hus och bil, kram :)
Esmaralda

19 .:

skriven

Hej Es!

Mums så gott. Min mamma gjorde alltid Pinocchiotårta.

Jag hade inte sett H på typ ett halvår och undrat vart hen tog vägen. Ingen har ju sagt något. Men igår träffade jag på H och jag blev så väldigt glad men också ledsen, då jag nu vet orsaken. Jag är lite rädd för att jag sa något opassande. Antagligen inte. Jag blev nog lite rädd tror jag, och jag såg att det nog blev lite jobbigt för H också. Är det något jag tagit med mig i mitt inte alltför långa liv så är det att inte ta saker och ting förgivet. Visst händer det, men inte så ofta. Hursomhelst, jag blev så glad att se H. Kan du se om H blev glad att se mig också? Jag har saknat H så mycket! Hoppas att H saknat mig med.

20 Ghostwriter:

skriven

Känns det som att jag kommer ha någon relation i sommar? Har valt att vara öppen igen men det som gör att jag inte är lika sugen på dejting är att jag vet att de inte är min soulmate. Så de blir ju aldrig riktigt bra då.


Kram :)

Svar: Var öppen men ge inte ut desperata vibbar.. hitta lugnet i dig själv ... och så småningom kommer kärleken... det är jag helt säker på, kram :)
Esmaralda

21 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret :)
då blir det stockholm på semestern?



Kram

22 Helena Ir :

skriven

De ser ju så smarrigt goda ut..tårta nr 1 har jag blivit bjuden på ett flertal gånger. Det blir nog jordgubbar med glass eller grädde här. Jordgubbarna kostade 60:- den här veckan..

Jag är på ett knepigt humör sen någon dag. Tror jag suger åt mig människors känslor. Blir helt förbluffad av detta. I drömmar blir jag arg på hur folk beter sig..och det är helt okända människor för mig.Och de jag träffar i verkliga livet..många är inte så glada..säger det inte men jag känner den här skumma känslan från dem! Lite jobbigt faktiskt. Känns som jag vill dra mig undan från en del. Jag kan ju inte fråga folk: Hur mår du egentligen?

Annars så är jag nog rätt okej 😀

Hoppas din energi har återkommit efter Covid!

Kram

Svar: Obehagskänsla kommer du över... det är någonting väldigt tillfälligt......kram :)
Esmaralda

23 T:

skriven

Hej es!

Å så goda tårtor! 😊 tack för recept!

Jag skrev en fråga Igår gällande min kollega B. Var ju så glad att ha fått en ny bra kollega men nu är hon sjuk .. igen.. varit skakig under våren. Kommer hon hämta hem sig och jobba i höst? Känns som att det är så skört i vår grupp med L som mår dåligt över konflikt och nu B också. Vi är ju bara tre. Känns som jag blir ensam kvar i detta… Du skrev tidigare att har troligen är ” klar” på arbetsplatsen men vet ju inte vart jag ska än och skulle ju vara tacksamt om de finns nån stabilisering så länge jag är kvar.

Tack!

Svar: Det vacklar emellanåt men kommer stabila perioder också... när du är redo så vet du hur du ska söka dig vidare, kram :)
Esmaralda

24 Anki:

skriven

Tack för svar Es <3
Får höra mig för om tak..
Ska ta med en pion till Anita idag

Kram Anki med flock

Svar: Då blir hon glad, kram :)
Esmaralda

25 M:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack. Vilka bra recept. Det ska göras en tårta snart.

Ser ”den” relationen ut att hålla och bli mer av det långvariga varianten?
Kram

26 Mamman😊:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om du ser mig i en familj? Och att jag får ett barn till?
Undrar om något händer i år eller nästa år?

Kram

27 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Fick en liten känsla av att han är irriterad. Men jag vet inte varför.
Är det på mig eller på situationen som varit/ blev?
Ser du varför denna irritation har uppstått?
Kram

28 Jen.:

skriven

Det hörs konstiga ljud i min lägenhet, ibland som om någon går omkring. Igår föll en sak som har varit på väggen i 3 år snart. I natt small det till kratigt, men jag hittar inte något som fälligt. Är det någon från andevärlden som är på besök? Vem och vad vill den? Börjar bli lite rädd när det är ljud i natten. Kanske inbillar jag mig bara..

Svar: Ibland har du besök av de dina från Alltet men det är försiktiga besökare som absolut inte vill skrämmas utan som bara vill ghe kärlek och god energi, kram :)
Esmaralda

29 Rädd:

skriven

Jag vet att du sa att jag gjorde rätt som sa till chefen. Men oroar mig att jag gjort fel, att saker inte landar rätt och att jag får skit för allt istället? Att jag åker ned istället än upp?

Kram och kärlek

Svar: Fundera inte mer över det som är gjort... det är ju redan gjort.Ha nu istället positivt fokus på jobbet, höj dig själv en aning, visa framfötterna och ta för dig, kram :)
Esmaralda

30 AN:

skriven

Snälla Esmeralda,om du känner något kring mina frågor så skulle jag verkligen behöva lite vägledning. Är så vilsen och nere..
Känns det som att jag och den trevlige mannen kommer höras något? Blir han glad om jag hör av mig?

Kram

Svar: Tveksamt.. jag ser honom inte i din framtid även om det skulle bli så att ni ses mer nu.. kram :)
Esmaralda

31 Maddelito:

skriven

Hej ez!
Allt känns så mörkt just nu och jag har svårt att se att det löser sig.
Kommer jag verkligen att lyckas hitta en nytt jobb inom djursjukvård inom en snar framtid?


Kram

Svar: Det är en relativt liten bransch men kan du söka i ett vidare geografiskt område så ökar dina chanser... kram :)
Esmaralda

32 Bleona :

skriven

Hej Es

Gott med tårta
Jag har sökt jobb och gått på 2 arbetsintervjuer. Men ingen har hört sig tillbaka än fast jag sökte inom vården. Jag kämpar med att få jobb då jag inte vill hamna i ett dålig läge. Senast månader har bara blivit värre. Trodde jag och den ryska mannen skulle ses mer men blev inget. Jag tror att jag har någon som vill mig dåligt och gör svart magi….
Ser du något som kommer hända ?

Kram

Svar: Fortsätt sök jobb och det kommer lyckasDet finns ingen svart magi runt dig.. bara vanlig tradig otur... kram :)
Esmaralda

33 Lilla jag :

skriven

Hej,

Blir det både flytt och nytt jobb/studier för mig i höst?

Nu behövs en förändring!

Svar: En förändring kommer... ser inte om båda delar sker i höst men chansen finns, kram :)
Esmaralda

34 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Mitt val är pinocchiotårta, nutella är inte riktigt min grej. Aldrig smakat semifreddo i och för sig, det är väl italienskt?

I början av året var min ekonomi i gungning och nu känns det som att den är mera stabil. Vad ser du kring min ekonomi? Tänker mig en resa till ett varmare land på senhösten, kan den bli av? Får jag ledigt från jobbet?
Tack och kram!

Svar: Japp, Semifreddo är italienskt och man kan ha annat än nutella i också !Din ekonomi är mer stabil och dina val avgör om den kommer förbli så.. sparar du och kanske jobbar extra så är det stora möjligheter att det blir en resa, kram :)
Esmaralda

35 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Hade nästan glömt att midsommar är på kommande, båda efterrätterna ser supergoda ut!

Fina Esmaralda, är nyss tillbakakommen efter en spännande och härlig resa till öknen, älskar det! Älskar öknen och älskar landet! Den tystnad och det lugn och den frid som råder i öknen är så fantastisk! Känner mig fri och hel och till ro.

Visst kommer jag tillbaka hit någon gång? Får jag återvända?
Kram,
Jennifer

Ps. Bör jag akta mig för vissa länder, som tex Iran? Eller är jag trygg där också? Eller ska jag inte ha övertro att jag är beskyddad överallt i världen?

Svar: Öken tilltalar mig också... det är något speciell.. som havet.. same same but different :)Absolut att du kommer tillbaka
Iran bör du undvika just nu.. det finns länder som är otrygga också för dig men du är bra på att ge dig själv beskydd och att tänka ett par steg i förväg och undvika faror.. kram :)
Esmaralda

36 F:

skriven

Tårtorna ser smarriga ut 😍 undrar om du får till dig något spontant om mig kram 🥰

37 Allt:

skriven

Blir det en bra kväll? ☺️🤞
Kram :)

38 Vb:

skriven

Hej goda Es!

Bör jag vara orolig för det en tjej har som mardröm? Otrohet etc etc det spelar mkt roll i beslutet jag gör imorgon… kramar

Svar: Känns inte som någon oro du behöver ha utan lyssna din egen intuition och magkänsla .. kram :)
Esmaralda

39 Anonym:

skriven

Hej E!

Ska jag låta rädslan av att han gör misstag igen bestämma om vad för beslut jag för imorgon? Jätte nervös innerst inne vill jag inte!!!!! Men jag är såååå rädd att bli sårad.

Svar: man ska aldrig låta rädslor styra... och försöka ha såpass självkänsla att blir det fel med tiden, då tar man tag i det när det kommer och reder ut.. kram :)
Esmaralda

40 Sommargästen:

skriven

Har märkt att du aldrig talar om för folk vad de ska göra och det är fel av dig . Jag tycker du ska tala om detta och hjälpa människor att göra konkreta val.

Svar: För mig är det inte fel. Människor måste göra sina egna val, alltid, så de kan stå för dessa val och landa i dem.. somligt blir inte bra om man smiter undan. Kram :)
Esmaralda

41 Lotta S:

skriven

Funderar ännu på resandet. Vore det bättre skjuta upp Hongkong tills det går att flyga över Ryssland igen, eller blir det att vänta för länge (if ever)?

Svar: Det kan dröja innan detta bli aktuellt så kanske inte så smart att skjuta på resan... kram :)
Esmaralda

42 AnnaK:

skriven

Hej igen! Kommer jag få sålt nåt av det jag lagt ut på Tradera?

Kram 🤗

43 Dunegull :

skriven

Har nu varit inne på kontoret och träffat min kollega. Hur går hans tankar efter han såg mig?
Har han känslor kvar? Han skicka för en stund sedan om vi ska ta en lunch när han är tillbaka efter sin semester men det dröjer par veckor.

Kram

44 Maddelito:

skriven

Tack för svar :) hur stort geografiska ska jag söka?
Jag söker i hela Skåne just nu och där ligger en tjänst ute i Lund som jag planerar att söka till.

Det är inte så lätt att flytta hur långt som helst när en har barn och djur i bilden.
Kramar

45 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att finnas möjlighet för mig att få en ny chans med honom?
Kram

46 Mamman :

skriven

Hej Esmaralda😊🥰😍☀️

Undrar om du ser mig i en familj? Och att jag får ett barn till?
Undrar om något händer i år eller nästa år?

Kram🩷

47 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Vad är det för extra jobb jag skulle kunna göra? Modell är jag ju inte. Det är svårt att få jobb överlag tycker jag.
Tack och kram!

Svar: Kanske du har möjlighet att jobba lite fler timmar på ditt ordinarie arbete ? Kram :)
Esmaralda

48 AN:

skriven

Tack för ditt svar, men undrar vem det är som finns i min framtid?
Jag verkar ju inte ha tur hos dem jag gillar...

Kram!

Svar: Oturen vänder.. vänta bara ska du få se ! Kram :)
Esmaralda

49 Mercan:

skriven

Söta Esmeralda 🤗💕😌🤭jag hittade inte min byxa idag men prövade och köpte en andiata klänning ,kvinnan som hjälper mig alltid där tyckte att det är en jätte snygg klänning på mig😌💕🤭vad tycker du söta Esmaralda om klänningen🤗💕🤭🙂‍↔️😌

50 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer någon snart som är intresserad utav mig? Och som jag kan vara intresserad ut tillbaks?
Kram

Svar: Japp det kommer.. kan dock inte säga när men bör inte dröja så länge, kram :)
Esmaralda

51 Cecilia:

skriven

Älskar marängtårtor i alla dess former. Sambon är väldigt taggad på att baka sin pinnocio tårta till midsommar.

Pratar vagt med mina syskon om att springa göteborgsvarvet nästa år. Känns inte helt orimligt att klara av det om jag fortsätter att hålla igång löpningen och drar en extra växel 1 år framåt. Tror du att det blir av? Kramar

Svar: Då önskar jag sambon lycka till med tårtbaket :)Går du in för det så kommer du väl förberett till Göteborgsvarvet, kram :)
Esmaralda

52 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Pinocchio är min favorittårta men det var jättemånga år sen jag år den, inget man slänger ihop när man är själv. Istället blir det 1-2-3 glassen som jag också älskar :)

Önskar dig en trevlig kväll

Kram 🐈‍⬛

Svar: Ja, den glassen är god :) Kram :)
Esmaralda

53 Muminnäsan:

skriven

Vad tänker han om att fortsätta ha kontakt, är det något han skulle vilja eller är det inte så viktigt för honom?
Kram

54 Helena Ir :

skriven

Tack!
Kram

55 Mercan:

skriven

Esmaralda en kvinna i turkisk tellwe spådde mig idag att jag ska träffa mannen med gott hjärta inom en vecka 🤭ah Esmaralda kan det vara sanning hur var någonstans🤭

56 Se:

skriven

Hej Esmaralda.

Blir relationen långvarig?
Kram

57 Vb:

skriven

Hej Es!
Jag vet att han kommer göra stora beslut i framtiden som jag ej gillar.. men kan dme va så stora att dem påverkar relationen ? Eller vad handlar det mer om?

Kramar


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: