Att lyckas i livet.....

Hur gör man för att lyckas i livet ?

Svar…. det gör man inte !

Ingen lyckas med allting  och inte ens de personer som vi avundas och sneglar på och tycker att de har allt.

Lite knep finns dock för att göra livet så bra som möjligt.

Man ska dock vara medveten om att ”lyckas i livet” inte är samma sak som att vara  konstant lycklig.

Bra livsvanor kan vi dock alla behöva.

 

 De som lyckas, de är vetgiriga och slutar aldrig lära.  Vill man lyckas inom ett specifikt område är det viktigt att uppdatera sig själv och lära sig något nytt varje dag.

 

De framgångsrika  är inga prokrastinerare .. de skjuter inte upp saker. De planerar sina dagar noga och ser till att få allt gjort, så som de bestämt i förväg. Det gäller att följa sitt syfte och sin pan. 

Utmaningar ska välkomnas och betas av.  Få inga nervösa anfall  när det dyker upp hinder längs vägen utan betrakta problemen som intressanta utmaningar. För varje problem man löser, växer man  och ökar sin förmåga att lösa nästa  problem på ett bra sätt

 

De som är framgångsrika på riktigt, de vet vilket hårt arbete de lagt ner och är stolta över vad de åstadkommit men skryter sällan

 

 

  De framgångsrika behåller ofta sin optimism genom hela livet. De råkar ut för tragiska händelser men ältar sällan detta  och stanna inte kvar i det negativa. De vet vilken kraft det finns i positiva tankar  och fokuserar på att leva i nuet och framåt.
 

De försöker ha balans i livet.  Att inte slita ut sig  utan att kombinera arbete med fritid, familj och vänner som ger god energi.

 

 

 De framgångsrika undviker negativ energi.  Människor som är negativa och avundsjuka finns det ingen plats för i deras krets.. och vi alla kan ibland behöva inventera bland våra vänner.. och välja att investera i de vänner som ger oss  glädje och positiv energi,
 
Man kan bli lite spyfärdig av all klokhet och alla  visdomsord ....och man får ha sina dagar när man mår som ett utskitet äpple..... men ibland när vindarna bär.. då inser man att ens egen påverkan  i livet gör skillnad...... stor skillnad till  och med !
 
Kram💖
 
 
Du som vill ha en omfattande spådom via mailen.... skriv till mig på:

 

1 <3:

skriven

Godmorgon Es,sågs LB och P igår tror du ?
Pratade J med P någon gång ?
Kram

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har börja mer nu med varv upp på morgon när jag vaken så direkt det börja som igår och idag på morgon. Undra på att jag längtar efter i maj.

Hur ska jag får mig lugna... det känns som om jag är nöjd och jag har något ser emot fram är en speciellt ost.

Jag har blir duktigt på var tysta som mus och väntar på sin speciellt ost...

Jag är ju starkare att väntar och visar min vilja?

Ha det bra

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har komma på något så jag tänker få belöning från några innan jag ses C kvinna för uppskattar över hur duktigt jag är och har riktigt bra tålmodigt i alla dessa dagar... det ska gav mig motiverar ännu mer... vad säger du om det

Ha det bra

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på att B kvinna har haft rätt på en viss när vi prata om att det är viktigt att kunde väntar och tålmodigt. Även med igår den T kvinna om det är värt att väntar för den dag kommer som jag längtar efter.

Det blir bra att jag ska försöka så har tålmodigt och väntar.

Ha det bra

5 .:

skriven

Hej, Es!
Du svarade på min fråga för inte alls så längesen. Om jag skulle ställa hen frågan jag tänkte på, då det vi pratade om blev lite känsligt inombords och skapade lite tankar utan att det var menat. För jag vet ju att hen inte menade något illa vilket hen också sa. Du skrev att jag nog ändå behöver ställa den frågan. Men jag är så rädd för att göra hen ledsen eller att hen ska ta det på fel sätt. Fast det är nog som du skrev, att jag nog behöver ställa frågan.
Fast hen kommer väl förstå. Förstå varför det blev lite tokigt för mig? Vågar jag fråga?

6 Mags:

skriven

Godmorgon ❤️
Jag ska sälja min lägenhet och ska välja mäklare.
Vem ska jag välja mannen eller kvinnan båda är drivna o duktiga.
Kram kram

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Kan jag få lite uppskattar av dig. Jag är duktigt så eller hur? Jag kämpar varje dagar så går. Jag har en starkt känslan är efterlängtade, kärlek och glädje att ser emot fram den maj. Min motivation finns där men jag trodde aldrig jag ska lyckas så bra men bara 71 dagar kvar till den dag kommer...

Lite uppskattar kan jag få av dig?

Ha det bra

Svar: Du är en kämpe och det ska du vara stolt över... kram :)
Esmaralda

8 Lou:

skriven

Hej. Ser det positivt ut att fortsätta åka dit, med tanke på min sociala ångest - är det ett bra ställe för mej att "öva", eller kunde det finnas annat som kunde passa bättre?
Kram

9 Amma:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för bra råd.
Ofta är jag optimist och det är jag glad över.
Mitt problem är ofta oro och ältande, vilket jag är medveten om men fastnar lätt.

Es. Är det möjligt med en fortsättning mellan oss?
Kram

Svar: Ja, det är lätt att fastna som du säger... man får försöka ta ett steg vidareKänns inte som om det blir en fortsättning.. något annat kommer istället, kram :)
Esmaralda

10 Mae:

skriven

Hej Esmeralda!
Jag har så ont i hjärtat och måste fråga om det någonsin blir han och jag, trots att vi är upptagna just nu. Har han känslor för mig?

Kram

11 Anette:

skriven

Vilket bra och viktigt inlägg, det ska jag läsa en gång till ikväll, tack 🙏🏻. Det finns moment på jobbet jag bett att de drar ner på och hellre ger mig andra uppgifter. Ser du någon ljusning där? Kram

12 Orolig:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag känner mig lite vilsen i det här nu.
Känns konstigt när man skriver till någon men sen inte får svar. Man får känslan av att känna sig lite bortgjord.

Ser du vad han tänker angående det jag har skickat? Tänker och funderar han alls över mig och en ev relation med mig? Har det blivit för mycket visar intresse från min sida nu när jag skickat men inte fått svar?
Kram

13 Lotta S:

skriven

Ja jösses, så är det ju. Att lyckas se problem som intressanta utmaningar är mitt största problem, men jag ska försöka mer att se det som en intressant utmaning 😃
Får du till dig något om cayennepeppar är en bra grej för mig?

14 Tulli:

skriven

Godmorgon Esmaralda.
Är nyfiken på om vissa människor är svåra att spå och andra lättare. Har själv blivit spådd några gånger hos erkänt duktiga medium där absolut ingenting har stämt. Ibland har det varit fullständigt tokigt från början till slutet.En gång var min väninna och jag hos samma medium och absolut ingenting stämde, min väninna som blev spådd precis efter mej där stämde precis allt.
Fick en gång höra att jag var svårspådd.

Svar: Det finns de som är svårare att spå än andra och som jag ser det beror det på att en del har ovanligt stor "egen" styrning i sina liv och mindre är förutbestämt och därmed blir det svårare att se, kram :)
Esmaralda

15 Bjork:

skriven

Hej kommer min ekonomi blir lite bättre när jag blir sambo?

Får jag knyta an med någon snart?

Kram

Svar: Ja ekonomin blir bättre, kram :)
Esmaralda

16 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Låter som att du beskriver någon supermänniska eller robot

Är som sagt helt trött och utmattad, vad är risken att jag kraschar? Ser du sjukskrivning för mig eller kommer jag att orka?

Kram

Svar: Ibland kan man önska att man vore den supermänniskan :)Försök att ge dig själv påfyllning nu, det är viktigt, kram :)
Esmaralda

17 Jennifer :

skriven

Hej!

Fanns det något intresse hos Ken för mig? Eller var det bara jag som inbillade mig allt?

Fick ett litet brustet hjärta. Men det läker med tiden såklart🙂

Tack för att du är du!

Svar: Det var nog så att dit intresse var större än hans, kram :)
Esmaralda

18 Mercan :

skriven

Esmaralda tack för ditt svar i går 🤗 för allt som du gör för oss 🤗 💞 🙂 har inga frågor kvar Esmaralda 😊 önskar dig hälsa lycka till med allt i livet 🤗 💖 🙂 💖

Svar: Tack & kram :)
Esmaralda

19 Skorpan:

skriven

Ja vad innebär det att man lyckas i livet? O är det månne så att vi ser olika på detta, det som en ser som ett "lyckande" kanske en annan inte ser alls så?

Har lyckats i livet, enligt mig, då jag har ett jobb o ett ställe att bo på o familj har jag också förunnats, förutom en karl ;). Jag har klarat mig ekonomiskt trots många kärva år då jag var arbetslös o aldrig har jag känt mig vara mindre värd
pga arbetslöshet. På så vis tycker jag mig ha lyckats.

Sen är min utmaning definitivt att jag skjuter upp saker o försätter mig i stressiga situationer pga detta. Så dumt, jag vet, o det undrar jag alltid varit sån? Kommer inte ihåg faktiskt. Så på det sättet har jag ju inte lyckats... O alltid kan man ju inte lyckas ;).

På det stora hela är jag ju nöjd :). Fnns förstås kilon som borde fås bort o ett nytt jobb vore ju också välkommet. O ensam ska jag ju inte leva heller, har jag
hört, o det väntar jag på fortfarande. O har väntat i många år, dock har jag nog levt mitt liv o inte enbart suttit i min gungstol som jag ju faktiskt har...

Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Att lyckas i livet handlar nog att bygga ett sådant liv som man trivs med... och detta vad man trivs med är ju individuellt.Visst har du lyckats och du ska vara stolt över dig själv !
Sen går inte allting alltid på räls och så är det för de flesta av oss.
Bra att du lever på och inte passivt väntar på Mr Right.... kram :)
Esmaralda

20 L:

skriven

Klokt och bra inlägg. Mitt liv har varit en berg och dalbana men ganska intressant om jag tittar bakåt. En grej som jag tror är bra för att komma framåt är att bli en ja sägare. Jag har lovat mig själv att bli det detta året iaf 😅

Ser du om jag snart får ett nytt jobb? Jag söker allt jag ser och lite till.

Kram


Svar: Bra tänk för det är när du säger ja under etta år som något extra kommer ske !Och nytt jobb kommer också, kram :)
Esmaralda

21 Lilla:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har en tanke med vad jag vill med det som tidigare blev fel.
Men ser det ut som att jag kommer att lyckas med det jag tänker mig?
Kram

22 Dunegull:

skriven

Hade min arbetsintervju igår på nya tjänsten.
Får du någon känsla?

Kram

23 Ally:

skriven

Godmorgon
lyckas i livet kan man göra, men som du säger,inte med allt.
För att lyckas ligger hårt arbete bakom och det är oftast då man känner lycka, att ha lyckats åstadkommit något.
Vi har alla olika syn på vad lyckan ligger i och omfattas av.
Att omge sig med rätt personer som har positiv, god energi och som lyfter varandra ger en större framgång rent mentalt tror jag och i det kan man skörda framgång i vad man nu vill uppnå.
Idag är det intervju, hoppas någonstans att det är här jag kommer få landa..
Hur tänker hen, får vi ny kontakt?
Kram :) 🌱

Svar: Det ser ut som om det kommer ny kontakt men kanske inte riktigt som du tänker ändå, kram :)
Esmaralda

24 Mimi:

skriven

Hej!

Allt jag vill är att bo på en lugn och tyst plats. Få ett jobb där jag trivs och mår bra.
Slår mina önskningar in??

Kram

Svar: Ja, det tror jag att de gör, kram :)
Esmaralda

25 Mercan :

skriven

Tror du det dröjer till nästa år 🤔 eller kan det hända tidigare 🤗 mötet med tjejen som är rätt för min bror söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️

Svar: Det kan ske snart och det kan dröja, omöjligt att se, kram :)
Esmaralda

26 Jojjo:

skriven

Hej Ez, när blir jag gravid?

27 AnnaK:

skriven

Kloka råd!

Kommer mina barn leva normala liv med arbete, bostad etc? Känns verkligen inte som det nu. Känner mig maktlös och vet inte vad mer jag ska göra för att hjälpa. Går under själv snart på kuppen.

Kram 🤗

Svar: Lita på att ungarna kan ta sig fram i livet.....ställ krav... och vi föräldrar får inse att vi inte kan hålla dem under armarna för alltid...kram :)
Esmaralda

28 Monica:

skriven

Det är A och O att ha en bra självkänsla för att lyckas i livet. Det spelar ingen roll om man har ett fördelaktigt yttre och läshuvud. Det är andra människor som bekräftar en om man skall lyckas. Föräldrar som aktiva och ger en stöd. Lärare och andra myndigheter som inte missbrukar sin makt och sätter sig på en. Annars kan man lätt bli offer för känslomässig utpressning och ett mobbningsobjekt av andra och därmed bli självdestruktiv och få patetiska självhävdelsebehov som störtar en i fördärvet

29 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Det ska inte vara lätt att leva ...tänk så tråkigt det skulle bli ;-)

Jag stortrivs nu ,det gör inget att det är molnigt för ljuset är här Vårljuset ! Om en vecka är det vårdagjämning och bara ordet ger mig mer energi !
Jag fick vara lite prokrastin igår och sköt upp skokoll till en annan dag. Fick invänta leverans av sonens jobbgrejer 5 pallar . Då passa jag på att kapa en rönnbärsgren som jag ska ha till mitt vårdagsjämnings kryss som skall hängas över dörren .
Omfördelning är oxå bra ;-)

Ha en ljuvlig Onsdag !

Kram Anki med flock

Svar: Ja, lite utmaningar behöver vi !Låter spännande med rönnbärsgren...
Kram :)
Esmaralda

30 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Att lyckas i livet ja, det är då inte lätt. Ibland lyckas man o ibland inte men det är ju aldrig den där perfekta lyckan.
Vilka misslyckanden man har gjort genom åren men samtidigt en del lyckade men vem har sagt att livet ska va lätt att levas, bara man lär sej överleva och ta tillvara allt det goda som livet ändå ger oss🥰
Just nu är jag inne i ett flow som ger mej så mycket positiv energi och jag har träffat mannen som bidrar till det hela och det gör mej så glad. Känner han samma lyckokänsla som mej när han tänker på mej?
Ha en fin dag🥰

Svar: Ja jag tror ni känner ungefär detsamma, kram :)
Esmaralda

31 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret om ekonomin:)

Kram

32 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
En liten undran, ser du möjligtvis om de blir en operation före eller efter min 40 års dag om de blir en operation?? Skulle så gärna vilja fira den utan att gå igenom konsekvenser efter en operation. Kram Zoey 💕

P.S. Jag hoppas att du inte svarar för att du inte ser något och inte för att de är dåliga nyheter. D.S.

Svar: OM jag inte svarar så ska det inte tolkas negativt ...aldrig !Det ser ut att bli operation så småningom men tror inte att det kolliderar med din 40 års dag, kram :)
Esmaralda

33 Liljan:

skriven

🌄☕☕❤️Godmorgon❤️☕☕🌄
Att lyckas är resultaten av alla utmaningar man har stått inför och tagit sig igenom. Att lyckas ekinomiskt, ha en fantastiskt partner, eller vara lyckligt singel, lyckas få barn, eller vara barnfri etc, är bara tillfälligt! Att ständigt vara "lyckosam" finns inte. Det är ens mindset som avgör hur man har det. Och omständigheter utifrån som man inte kan styra, dvs andra människors mindset och val, gör att ens s.k. lycka förändras tidvis.
Min älskade sambo har gjort iordning ett 100-tal egna fiskeflugor för sitt laxfiske i år. Får han ingen lax i år har han svurit på att sälja alla laxfiskegrejer, för han har helt enkelt ingen tur eller lycka, enligt han själv. Jag hoppas innerligt att det ska bli napp för honom i år, med hjälp av att han ändrar sitt mindset. Men, med väder, vind och andra omständigheter så kanske det inte blir napp. Man vet aldrig!
Gör därför som Ingemar Stenmark, citat:
JAG VET INGET OM TUR. BARA ATT JU MER JAG TRÄNAR DESTO MER TUR HAR JAG.

Kram till er ❤️

Svar: Nu håller vi tummarna för sambon... han är värd sina laxar nu efter allt slit !Bra Stenmark citat och visst är det så, kram :)
Esmaralda

34 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 💞 och jag är rökfri nu 🙂 tror att jag klarar det 🤗💞😇

Svar: Finns bra chans att du klarar det.. allt beror på dig själv, kram :)
Esmaralda

35 Anette:

skriven

Vilket bra och viktigt inlägg, det ska jag läsa en gång till ikväll, tack 🙏🏻. Det finns moment på jobbet jag bett att de drar ner på och hellre ger mig andra uppgifter. Ser du någon ljusning där? Kram

Svar: Ja, en förändring kan ske... kanske inte så stor men ändå förändring, kram :)
Esmaralda

36 Orolig:

skriven

Hej E
Provar igen … om du får till något
Ser du vad han tänker angående det jag har skickat? Tänker och funderar han alls över mig och en ev relation med mig? Har det blivit för mycket visar intresse från min sida nu när jag skickat men inte fått svar?
Kram

Svar: Att inte få svar innebär att intresset inte är på topp, så ligg lågt nu, kram :)
Esmaralda

37 Hm:

skriven

Hej Esmaralda
Tycker han att jag varit för på eller skrivit för mycket till honom nu?
Kram

38 <3:

skriven

Kommer chef ta hennes problem på allvar efter de läst problematiken hon har ? Och de ta henne ur tjänst. De måste väl veta om det egentligen men inte inse att hon flera dagar är helt borta/ hög.
Kram

Svar: Känns som att chefen tar tag i detta, på sitt eget sätt, kram :)
Esmaralda

39 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Som på räls går det väl endast för dom som jobbar på järnvägarna ;D. Kanske...

Ja det hade nog inte funnits nåt kvar av mig om jag bara hade suttit hemma, tror jag. Litar på att jag, då jag möter mister, kommer att ha mycket mera energi än nu o orkar vara aktiv tillsammans med honom!? Nu vet jag iaf vad min energilöshet till stor del beror på...
Kram Skorpan

Svar: Och du kommer åtgärda, energin kommer tillbaka och när du möter Mr Right så kommer du ha ork till både det ena och det andra... kommer bli bra... kram :)
Esmaralda

40 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar om det nya inom kärlek kommer att ske snart?

Jag har nämligen träffat en man lite 3 gånger och vi ska ses igen, om det är
Honom det kan bli någonting mer med?
Kram

41 Fråga…:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag börjar fundera på om det är läge att ge upp det…
Ser du en förändring till det bättre i den riktning jag isåfall skulle önska i den här situationen?
Kram

42 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag och den här ”nya” mannen som jag träffar.
Han har inga barn sedan tidigare.
Ser det möjligt ut att vi kan få barn ihop?
Kram

Svar: Möjligheten finns, kram :)
Esmaralda

43 Milli:

skriven

En balansgång är det allt & blir man någonsin fullärd?🤔
Dagarna som man mår som ett utskitet äpple är lite jag just nu & det är livet men normaliseras det snart & känns lättare?
Regn & den vackra solen försvann.
Men våren & sommaren är inte alltför långt borta. Skåne ligger först där. Kramen till dej🤗🌷

Svar: Det kommer normaliseras och bli mycket bättre... gör upp bra planer som får dig må väl... kram :)
Esmaralda

44 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Efter den avbrutna graviditeten så undrar jag om du kan se mig bli gravid på nytt under utbildningens gång? Och om det kan vara så att jag är gravid vid examen?

Ser en graviditet möjlig ut innan avslutad utbildning?

45 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Att kunna leva sitt liv på det sätt som man önskar tror jag kan kallas att lyckas.

Situationen på jobbet har inte blivit bättre, kommer den ens att bli det? Blir det bättre först på följande jobb? Kommer det jobbet att innebära resande i jobbet och att klä sig på något visst sätt?
Tack och kram!

Svar: Någon form av klädkod kan det bli på jobbet som kommer, kram :)
Esmaralda

46 Misstjejen:

skriven

Hej

Känns som jag vill bevisa för alla som har fel om mig och jag kan bättre än så. Att jag har vilja för kämpa. Jag försöka ju skiljer min roller på olika situationer och en massa. Styrka finns där så när jag lyckas då ska jag visar för andra som har fel om mig och något måste jag få belöning...

Ha det bra

47 Ally:

skriven

Hej
Intervjun kändes jättebra så nu håller jag tummarna ✊🙏
Kram 🌷

48 Jojjo:

skriven

Hej E, blir jag gravid snart?

49 Anonym:

skriven

Känns det svårt att se att han blir pilot?
Kramar

Svar: Inga tydliga besked kommer till mig. Att bli pilot är en sak kanske men att få arbete en annan... som sagt, jag ser inte detta klart, kram :)
Esmaralda

50 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Efter den avbrutna graviditeten så undrar jag om du kan se mig bli gravid på nytt under utbildningens gång? Och om det kan vara så att jag är gravid vid examen?

Ser en graviditet möjlig ut innan avslutad utbildning?

Svar: Som jag redan sagt så ser jag att du kommer få ett barn men jag ser inte exakt när detta ska ske, kram :)
Esmaralda

51 Tillbakablick :

skriven

Kommer C höra av sig



Kram

52 Anonym :

skriven

Ser du om chansen finns att vi delar barn i framtiden eller?

53 Jeanette:

skriven

Jag har blivit omplacerad som jag betättat till ett jobb 2.5 mil från där jag bor. Idag fick jag ett samtal om ett annat jobb där jag bor o han tyckte jag var intressant. Jag ska träffa han på måndag trots att jag skrivit på avtalet på nya jobbet.
Nu blev jag förvirrad och jag vet inte om jag har uppsägning från mitt nya jobb trots att det är nyligen påbörjat.

Kram

Svar: Ta reda på fakta men säg inte upp dig från det jobbet förrän du verkligen vet att du har det nya, kram :)
Esmaralda

54 Stm:

skriven

Hej!
När vänder allt? Ligger efter med så mkt räkningar och får ingen hjälp. Får jag behålla lägenheten. Så stressad över allt.
Kram!

55 SusanneAmalia :

skriven

God lunch.. ☕🥙

Har tagit en tur till Österike.. Åker skidor äter värktabletter för knät som den svenska sjukvården inte vill titta på. Skadade knät i Sverige men får ingen hjälp. Här finns hjälp. Tack och lov.
Men ska man behöva åka utolands för att få hjälp??
Har inte den Svenska sjukvården blivit lite för ekonomisk styrd för att vara en välfungerande sjukvård??
Sjukvården får inget bidrag för knäskador. Det finns inga extra pengar för den svenska sjukvården att tjäna. För några år sedan var det fettma vi i Sverige skulle bekämpa alla fick en by pas opetation. Vården fick pengar för alla by pas operationer. Här skulle forskas.
Nu ska alla dricka aspartan asparfen istället för socker. Människor dör för att detta medel stannar i organen. Kroppen kan inte göra sig av med det dödande medlet. Fun light..

Men leva det gör man på olika sätt.. Personligen tycker jag att man ska unna sig att leva med glädje. Ingen blir lycklig av att vara bitter avundsjuk eller leva med onödiga förbjudna regler. Att våga unna sig själv att leva. Är guld värt i min värld..

Har hittat Lindor orange milch sedan dricker jag Henkel trockel rose... detta tillsammans efter en avslutad dag i backen är lyx.. Slalomkramar från Flachau med sol chocklad och bubbel.. ❤️💯🤗🥂

Svar: Den svenska sjukvården har haft sin storhetstid.. nu är det mest kaos och besvikelse !Låter som du har en härlig tid.. fortsätt njut och må bra.. för det är ju så det är meningen att livet ska vara... kram :)
Esmaralda

56 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på att min livet är lite som i serie/film så jag har inte sagt att jag vill har såna som jag har relation till C kvinna med våra tidigt roller och nuet roller. Lite konstigt känslan. Men undrar om det är vad jag har önskar mig när jag var gymnasieelev då det fick jag idag? Och det var menad? Som förutbestämt.

Även det kommer blir verklighet berättelse om mig och C kvinna i framtiden? Som om det påminnas om en film/serie...

Det finns anledningen. Så märker jag direkt och förstår redan... det betyder är meningen och planerar att jag och C kvinna som ska gör något i framtiden för just nu är det som pågår om oss? För jag upplevelsen att min livet är som en film/serie just nu...

Har du något som du vill dela med mig och vill få höra något från dig...

Ha det bra

57 Tillbakablick :

skriven

Kommer C höra av sig



Kram

58 T:

skriven

Hej es!

Idag är jag trött och lite nere. Vet inte vart jag ska ta vägen men känns lite som att allt slit på jobbet inte ger den utdelning som det är värt längre? Du har ju tidigare sett mig på annat jobb. Är det i min nuvarande kommun ( j ) eller i annan kommun?? Tack!!

Mvh / T

Svar: Kan vara i annan kommun men inte helt säker, kram :)
Esmaralda

59 Misstjejen:

skriven

Hej

Så skönt att få ensamtid och det behöver jag än för mycket med såna som jag tycker är jobbigt. Märker ju jag var inte lika intressant av sociala media. Jag vill bara var mig själv och samla allt energi medan min efterlängtade finns kvar men på något sätta behöver jag hitta en verktyget. Det blir bra med påskhelgen så är jag hemma hos mamma och har födelsedag. Det är skönt då tänker jag avkopplande och tar det lugnt utan behöver har koll på något... känns som jag börja tröttnar på allt... jag vill bara känna av glädje som jag har och allt som jag efterlängtade. Men jag vill på riktigt hoppa över min födelsedag men måste få igenom det sen kan rullar på till den dag i maj.

Jag har något känslan som jag vill känna av efterlängtade och glädje samtidigt var ensam också... men det blir bra i påskhelgen och en bra tillfälle.

Ha det bra

Svar: Försök hitta glädjen inom dig... känn dig trygg i ditt eget sällskap... umgås med de som ger dig god energi och lita alltid på dig själv i första hand, kram :)
Esmaralda

60 Evelina :

skriven

Hej, när brukar han tänka på mig? Kram

61 Hon:

skriven

Hej,
Undrar om det kan ha en negativ effekt att låta sig spå sig för ofta? Fastän det gälle läggningar i mindre skala såsom med t ex tarot?
Kram

Svar: För spådomarna i sig har det ingen betydelse men det gäller att man själv håller i sär och tolkar rätt och det blir lätt lite rörigt om man spår sig för mycket, kram :)
Esmaralda

62 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 🤗💞😚jag ska göra allt jag kan, ska ätta mat i stället 😍🤗😙😙😙

63 Ghostwriter:

skriven

Känns det som att han kommer höra av sig snart? Dem har gjort Slut va?



Kram

64 Skorpan:

skriven

Jösses så en timmes gymmande tog musten ur mig. Verkar vara i sämre skick än jag trodde. Så synd...
Kram Skorpan

65 Misscool:

skriven

Hej es!

Vad känner han när han tänker på mig? Är han glad elr vad är det han känner för något? Kram :)

66 Ghostwriter :

skriven

Kommer han jag tänker på att höra av sig till mig? eller tänker han inte på mig.
Kram

67 Evelina:

skriven

Hej, jag måste bara fråga, vet hans ex om att han och jag gillar varandra? Hon beter sig på ett konstigt sätt mot mig precis som hon är avundsjuk… kram

68 <3:

skriven

Ser det ut att bli en trevlig tillställning ikväll? Hoppas att min rosaJackie Kennedy dräkt/ look blir lyckad och passar in. Sippar redan på ett glas champagne. Ge mig lite energi Es. Blev låg av allt med vännina i helgen. J har stöttat 💯så tacksam för det.
Kram
🩷

69 Evelina:

skriven

Hej, jag måste bara fråga, vet hans ex om att han och jag gillar varandra? Hon beter sig på ett konstigt sätt mot mig precis som hon är avundsjuk… kram

70 <3:

skriven

Ser det ut att bli en trevlig tillställning ikväll? Hoppas att min rosaJackie Kennedy dräkt/ look blir lyckad och passar in. Sippar redan på ett glas champagne. Ge mig lite energi Es. Blev låg av allt med vännina i helgen. J har stöttat 💯så tacksam för det.
Kram
🩷

71 <3:

skriven

Ser det ut att bli en trevlig tillställning ikväll? Hoppas att min rosaJackie Kennedy dräkt/ look blir lyckad och passar in. Sippar redan på ett glas champagne. Ge mig lite energi Es. Blev låg av allt med vännina i helgen. J har stöttat 💯så tacksam för det.
Kram
🩷

72 Amelia:

skriven

Hej!

Jag har haft en konstig yrsel precis som att man är på en båt typ. Jag har varit lite orolig att det är något. Vad ser du? Är det något som jag ska kolla upp?

73 Ghostwriter:

skriven

Hade C uppskattat om jag tog kontakt?





Kram

74 Anonym:

skriven

Ser det möjligt ut att vi kan få barn ihop?

75 Amanda:

skriven

Hej! Jag undrar om du kan se om jag kommer att hitta en behandling som gör så att den intensiva tunga känslan i mitt huvud kan gå bort? Och att jag kommer att läka från den mentala stressen? Men ska jag verkligen gå på så mycket medecin som jag gör eller ska jag prata med läkaren om att trappa ner den. Om man vill ha en mer djupgående spådom. Kostar det någonting?

76 Fanny2:

skriven

Jag är glad att jag läste dagens blogg. Besvikelsen efter ett tentaresultat kan verkligen sänka en... Och nu ska man upp på hästen igen och fokusera på andra tentor. 7 poäng från godkänd. Så kan det gå! Kanske behöver man ett blogginlägg om hur man lär sig ny information på bästa sätt? 😳 Jag vet åtminstone att jag inte är dum i huvudet utan saknar god studieteknik och prokrastinerar.

Har jag någon hemlig beundrare någonstans? Det känns som att folk i klassen pratar om en.

Kram 💜


Svar: Men fasen också, att vara sju poäng ifrån måste kännas taskigt !Ta tag i det, du har vad som krävs och det kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

77 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Det sker flera förändringar i mitt liv just nu och även om det är positivt så dränerar det mig på all energi. Jag sover större delen av dygnet och har händelserika drömmar och ofta är det en elefant inblandad på något sätt. Vad symboliserar en drömmar om elefanter?

Önskar dig en trevlig onsdagskväll 🐈‍⬛

Svar: Drömmarna om elefanter kan handla om att något oförutsett sker eller en person du inte räknat med dyker upp i ditt liv, kram :)
Esmaralda

78 Misstjejen:

skriven

Hej

Exakt du har rätt... jag vill väl känna mig trygg i min eget sällskapet än behöver umgås med dom som jag ogillat utan jag kan spara min energi till dom jag tycker om.

Glädje ska behöver kommer ifrån mig själv och det får jag jobbar med men jag vet inte var ska jag börja än...

Lita första hand på mig själv låter bra.

Du har poängen. Viktigaste är jag ska trivas bra än vad andra gör. Det är viktigt är min mående och umgänge med rätt människor och det finns mer...

Tack för du gav mig tanke nu...

Den som jag kan börja med att jobbat då har jag något ser emot fram istället för maj. Gör en förändring... det gillar jag

Ha det bra

79 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan du se en möjlig fortsättning mellan mig och den här nya mannen?
Kram

80 Mim:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag fick upp tanken på en annan man. Det är en man jag vetat om lite sedan tidigare men vi har aldrig känt varandra. För några månader sedan möttes vi ute på dansgolvet och jag tyckte då att han visade ett visst intresse. Jag var då upptagen.

Ser du om denna man kan ha ett intresse för mig? Eller kan få ett intresse för mig?
Kram

81 Rädd:

skriven

Usch jag bröt ihop idag på jobbet, men som tur var hade jag videomöte så ingen såg. Jag börjar ge upp att det kommer bli framsteg på den här arbetsplatsen? Ser du något positivt?

Kram och kärlek

Svar: Det handlar om hur du orkar.... kan du hänga i, då kommer det utvecklas åt rätt håll men det är tufft och du ska inte må dåligt på din arbetsplats, i så fall är det bättre att du söker dig annat, kram :)
Esmaralda

82 Katten:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det en framtid för mig och P?

Kram

83 Mii:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur ser en framtid ut mellan honom och mig?

Kommer en möjlighet mellan oss dyka upp?

Kram

84 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan du se en möjlig fortsättning mellan mig och den här nya mannen?
Kram

85 Ljus:

skriven

Hej Esmaralda.

Tror du att han en dag kommer att kontakta mig igen och vilja någonting mer med mig igen?
Kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: