Mitt vapen......

I fredags var jag till polisen för att  ansöka om nytt pass – det var dags.

Man har ju en besökstid och jag ställde mig i kö för att knappa in  mitt regnummer.

  Numret hade jag i mobilen i väskan så jag stack ner näven och rotade runt. 

Då bär det sig inte bättre än  att jag råkar vända väskan … upp och ner och hela innehållet far ut på golvet.... där ibland mobil, näsdukar, läppstift och tuggummi coh så min pistol , i sin fulla prakt !

Folk reagerade blixtsnabbt och backade intuitivt - vi lever ju i en tid med sprängningar och skjutningar.

Ingen fara, försökte jag säga , det är bara en present till barnbarnet

 

Polisdamen i båset tog sig rappt ut och undrade vad som pågick och  där stod jag med pistolen i näven och tänkte för ett ögonblick att herregud, tänk om de skjuter mig, liksom i självförsvar !

Polisdamen ber att få titta på pistolen och det fick hon så gärna och därmed kunde hon lugna massan, det ÄR verkligen en ollonpistol och ingen fara alls.

Bara en leksak😅

Som jag inhandlat på loppis några dagar tidigare.

Jag slog mig ner på en stol och inväntade min tur men tyckte att folk sneglade lite lömskt på mig.

Kram & kärlek💖

1 Skorpan:

skriven

Ja på polisstation om nånstans behöver man absolut ha ett vapen ;D. Åh nej vilken dråplig situation, tur att dom inte slängde dig på golvet o burade in dig på kuppen. Gissar att du har städat din handväska nu ;)...

Söndag allaredan, tycker att jag borde ha fyra dagars helg för att hinna både vara aktiv o sen vila också. Kanske andra lyckas med bådadera? Inte jag, tiden tar jämnt slut...

Har mina repliker att läsa in o söta öde så trögt det är att få dom inbankade i mitt arma huvud. Att lära sig nåt utantill i denna ålder är minsann inte det lättaste, får se hur det går med den saken...


Undrade lite varför spontanisarna kom igår, men ni var väl på Stockholmsturne' då det bytte månad, om jag inte missminner mig, o då var det knappast läge för sånt? Kommer ihåg att du en gång gjorde spontana spådomar enbart med fokus på kärleken, o det var svårt sa du Es. Knappast konstigt med tanke på att du inte ser mycket alls gällande vissa människors kärleksmöten. Tyvärr säger jag, som hör till den gruppen ;). Tänk om du kunde säga åt mig att jag ska ställa mig på torget, ja vilket, på första maj o där kommer jag att möta mannen i mitt liv, men icke. Jag får fortsättningsvis skruva upp ljuset i min lykta o fortsätta leta ;D...

Hoppas att söndagen utfaller till belåtenhet.
Ha en bra dag ;)!
Kram Skorpan

Svar: Ja tänk om jag kunde vara vara så klar och redig och tala om dag och tid och plats... och man möter sin kärlek.... jag tror ingen riktigt kan det....våra egna val också i det lilla spelar in..... ha du också en fin söndag... kram :)
Esmaralda

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Det har börja kommer mer så olika aktiviteter, uppdraget och en massa. Som jag försöka väl har fullt upp den månaden maj. Tror ni att jag lyckas bra och syfte på att jag ska har fokus på annat och på mig själv?

Ha det bra

Svar: Ja, du har rätt fokus och det kommer bli bra, kram :)
Esmaralda

3 Misstjejen:

skriven

Hej

Något budskap/spontanta spådomar till mig? Något positiv?

Ha det bra

4 Frida:

skriven

Amen 😂😂 Du är otroligt. Sist jag och min dotter skulle hämta våra nationella id gav jag våra personnummer och kvinnan visade korten gav oss att skriva på. Sen när dottern vänder på sitt tycker jag hon ser konstig ut... men har inga läsglasögon på... så dottern säger men det är ju inte jag. Oj vad kvinnan i kassan blir ställd och såg ut som hon skulle explodera... men
Skadan redan skedd vi hade skrivit med bläck så kan det gå 😬
Ha en fin dag
Kram 💛💜💛

Svar: Jamen, som det kan bli :) Kram :)
Esmaralda

5 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Ibland behövs nytt pass såklart…

Hur ser det ut. Kommer möjligheten att finnas för mig att bli gravid under året?
Kram

Svar: Kanske inte i år, kram :)
Esmaralda

6 Natten :

skriven

Hej Esmaralda♥️

Kommer han att komma ”tillbaks” till mig?
Kommer det att finnas en möjlighet till en relation för mig med honom?
Kommer vi att hamna i en relation?
Kram

7 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Hur kommer jag vidare? Betyder nu allt det här att jag inte kommer att möta den kärlek som jag är menad att möta?

Har allt ändrats nu?

Kram

Svar: Jag tror att du kommer vidare... att det som är ment to be, det kommer ske, kram :)
Esmaralda

8 Ally:

skriven

Godmorgon
Leksakspistol eller inte, pistol som pistol.
Som vanlig medborgare och icke expert ser man ingen skillnad på leksak eller inte ( om den inte är blå eller rosa och är av gummi), dvs man reagerar direkt och blir rädd, så klart. En helt onödig pryl som bara skapar oro i mina ögon.
Kram o skön Söndag!

9 Hulda :

skriven

Hahaha, vilken upplevelse att stjälpa ut en pistol på en polisstation!! Det blev morgonens bubbel skratt, tack för det!! 😂

Svar: Kram :)
Esmaralda

10 Maria:

skriven

Hej!
Hihi 😂vilken situation 😅
Tänk så det kan bli:)
Hur blir resten av helgen för oss?
Kram 🥰

11 Mercan :

skriven

Esmaralda jag undrar om det blir liten lägenhet för min bror till honom som vi tänker tror eller stor lägenhet så att vi flyttar med tillsammans 🤔anlednindgen att jag frågar är en kvinna i turkisk tellwe spådde mig att jag ska träffa mannen med gott hjärta i Sverige i ett stort köpcentrum när jag har flyttat, att bostaden ska inte vara mitt, annars om jag stannar det är sjukdom och ingen utväg 🤔hon spådde mig för flera år sedan under covid tiden

Svar: Det känns som om din bror flyttar på egen hand, kram :)
Esmaralda

12 Pia1 :

skriven

Herregud 😳 så pinsamt 😂
Påminner mog om när jag hittade en pistol i skogen, som förvisso var en kolsyrevariant men jag ville inte ha den liggande och planerade lämna den hos polisen. Under promenaden hem försökte jag kpmma fram till polisen på mobilen men kön var alldeles för lång och jag gav upp.
Döm om min förvåning när jag möte en polisbil mitt i bushen som jag stoppar, och förklarar att jag hittat en pistol i skogen sim jag gärna vill bli av med.
Jag fick en liten vapenlektion på köpet, har en känsla av att den polisen hade vapen på listan av sina hobbys 🙂

Svar: Ja där ser man...påminner lite om mitt eget äventyr med vapen ju :)Kram :)
Esmaralda

13 Barbro :

skriven

Hej Esmaralda!

Min väninna flytta till ett nytt bostadsområde i somras. Hon har kämpat hårt efter att hennes älskade sambo hastigt avled för 2 år sedan. Deras liv var mycket hundar och hon har haft 2 kvar.
Så hon har kämpat med jobb och hundar och allt. Hundarna var inte vana att vara ensamma så dom har varit skälliga det erkänner vi, dom är också en vakthundsras
.
Jag har haft dom här när hon jobbar dag för att dom inte ska vara ensamma så länge. Men plötsligt för drygt 1 mån sedan ringde en man på blockat nummer och skällde ut min väninna om att hundarna skällde så att han inte kunde sova. Detta var en lör em och min väninnas dotter hade gått ut en liten stund. Därav att dom skällde. Mannen var väldigt otrevlig och min väninna svarade lugnt (jag var där). Men då hon började ställa några frågor så slängde han på luren.

Min väninna blev förstås rädd att han skulle kontakta hyresvärden osv. Så vi beslutade att låta den ena som var den som hade mest separationsångest att somna in för drygt 2v sedan. Och jag har haft den andra när hon jobbar.

Vi har haft våra misstankar om vem mannen som ringde var och han bor i samma hus. I går em ringde en kvinna min väninna på blockat nummer och skällde om att min väninnas hund skitit på deras tomt och samma scenario när min väninna sa att hon alltid plockar upp (vilket jag vet att vi båda alltid gör) och ställde några motfrågor så skrattade kvinnan och kastade på luren.

Vad är det här för förföljelse på min väninna? Vi misstänker att det var mannen som ringde först och hans tjej som ringde igår och att dom är onyktra. Det är en väl använd gångväg av hundägare utanför huset där dom bor så att anklaga min väninna är verkligen fult.
Vad kan hon göra för att slippa det här? Hon mår ju inte bra ändå av sin sorg och kämpar. Vad har dom emot min väninna som bara kämpar på med sitt?
Vad kan vi göra?

Kram Barbro

Svar: Samtalen härstammar från samma person så ni tänker rättHan ska försöka att strunta i det hela.. och det kommer rinna ut i sanden... men jag förstår hur frustrerande det är, kram :)
Esmaralda

14 Lotta S:

skriven

Haha, ännu ett Es-äventyr i vardagen!
Själv gjorde jag två fina loppisfynd, en vardagsklänning och en finare sommarklänning. Absolut inte nödvändigt men gjorde mig gladare och jag skämmer ju inte precis bort mig själv med shopping någonsin.
På tal om fynd, ser du om släktingen kommer ge oss stora vaserna eller vill någon annan ha dem?

Svar: Man blir ju så glad när man hittar något som man verkligen vill ha, oavsett var.....god chans att ni får vaserna, kram :)
Esmaralda

15 Jossan :

skriven

Godmorgon

Vilka äventyr du tar oss på!

Söndag och idag tänker jag vila hela dagen. Borde ha gjort det igår. Jag är helt trött efter veckan.
Jag satte ner foten för jag blev trött på allt snack om bara deras barn. (Det är evigt prat om barn) Och kompisens super idé att vi skulle ha tjejkväll och att deras döttrar skulle vara med. Jag sa absolut att det är kul med barn men det är inte alltid kul att höra om barn hela tiden. De blev knäppt tysta! Känner mig så utanför… jag ska rena lägenheten med salvia och jag har sån ångest!

Hoppas det blir min tur snart..

Kram

Svar: Försök att inte ta frustrationen ut på vännerna, de menar inte att såra dig på något sätt.... kram :)
Esmaralda

16 Mimi:

skriven

Hej!

Jag var på polisstationen i torsdags för nytt id men utan missöden.
Blir mitt liv mer positivt efter flytten?? Kommer jag att må bättre?

Kram










Svar: Ja, ta själv tag i att ge dig bra ting och livet kommer kännas betydligt bättre, kram :)
Esmaralda

17 Berg:

skriven

En leksakspistol som ramlar ur väskan hos polisen! 😅 haha, du är då med om allt! Förstår stressen över en eventuell motreaktion! 😂

Jag har ju för några månader sedan lämnat min relation, och det är ju inte konstigt att ibland bli översköljd av tomhetskänslor. De får vara där, och jag försöker tänka att det blir lättare med tiden. Finns det något budskap eller tecken jag kan ta fasta på i detta?

Ha en fin vårdag!

Svar: Visst blir det lättare... gör nu sådant som du vill göra och känn dig trygg i att du är på helt rätt väg i ditt liv, kram :)
Esmaralda

18 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Besked borde komma om någon vecka eller så, men ser det ut som att dottern kommer med
i det mera avancerade laget?

Kram

Svar: Tyvärr, det ser jag inte, kram :)
Esmaralda

19 Ledsen:

skriven

Hej, tänker han som sårade mig någon gång? Du sa att det skulle dröja innan vi hördes igen. Känner mig sjuk som saknar honom lite.

20 Rika:

skriven

Hej ibland ligger det fel i handväskan 😉 Jag har ramlat och slagit i svanskotan regält och saknar raska promenader träning kunna gå ut med hunden etc men kan jobba som tur är. Jag hoppas det går fort över ser du om detta kommer bli långdraget eller kommer det läka relativt fort och man är på benen ingen som vanligt.

Svar: Kan ta lite tid men så småningom är du igång som vanligt igen, kram :)
Esmaralda

21 Fjäril:

skriven

Hej,
Är han intresserad av att hålla kontakten eller vad betyder hans vaga meddelanden?
Kram

22 Mamman.:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det som blev fel att rättas till och blir det så som jag önskar?
Kram

23 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 😊 vi tänker göra så annars kvinnan gjorde mig förvirad 🤔men nu vet jag söta Esmaralda stort tack 🙂💞😌

24 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Haha jösses förlåt jag skrattar inte åt dig utan situationen du befann dig i :-) Herregud det måste vara sämsta stället att tappa väskan med leksakspistol i . Din stackare tur poliskvinnan snabbt kunde konstatera att allt var lugnt.
Tack för morgonens skratt <3

Snön ligger vit...suck nädå pudersnö som ligger kvar
Tittade trevliga Danska filmer igår och sönerna höll mig underrättade om mellon .Det går tydligen att betta på allt och de vann på vilket kön som skulle vinna ! Ja jösses allt är tydligen spelbart och jag gratulerar Norge ;-)

Ha en lugn söndag alla
Kram Anki med flock

Svar: Ja, det kunde gått illa.. tänkte jag på i efterhand !Här blåser det kalla vindar men ingenting vitt, mer än snödroppar.
Blev ju norska tvillingarna som vann Mellon - och dom är ju inte riktigt min cup of tea !
Kram :)
Esmaralda

25 Skrållann :

skriven

Hej!
Haha, vilken grej…sånt som bara händer dig😍

Nu har dottern och vännen kommit fram till att ses. Verkar det bli en date för dom till helgen?

Kram❤️

Svar: Den chansen finns allt, kram :)
Esmaralda

26 Liee:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer P tillbaka till mig på
Det sätt att det blir en chans mellan oss? kan det bli en familj mellan oss?
Kram

27 Skorpan:

skriven

Nej det vet jag att du inte kan Es även om du är duktig på en massa saker :). Livet vore ju för lätt för oss kärlekstrånande bloggmedlemmar i så fall ;D.
Tack Es för ditt stöd!
Tragglar vidare med allt...
Kram Skorpan

Svar: Kram :)
Esmaralda

28 Bjork:

skriven

Hej finns det något spontan om mig?

Kram

29 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Tack för svaret, jag frågade förut om samma sak och då såg du ca 75 procents chans att dottern kommer med i mera avancerade laget. Men förstår att det kan ändra?

Får vänta och se…

Kram

Svar: Då är det alldeles säkert 75 % chans, kram :)
Esmaralda

30 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur stor kommer chansen att vara att det blir en graviditet det här året? Och kommer ett tredje barn för mig?
Kram

31 emma:

skriven

hej

blir jag gravid den här året?

32 <3:

skriven

Godmorgon Es, mysig date med J. Varför är han så öppen med L sin kompis om mig / oss ?
Kram

Svar: För att han verkar lita på L, kram :)
Esmaralda

33 Silvertassen :

skriven

Hahahaha ..... Tror bara de är du som kan råka ut för något sånt här Es! 😂🤣🙈

Jag undrar nyfiket om mina framtida barns dop ceremonier blir ett enkelt sådant när de får vatten på huvudet eller att dom blir häftigt doppade hela kroppen i vattnet??? Kram ❤️

Svar: Kan nog bli den enkla varianten, kram :)
Esmaralda

34 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Tänk att vår spådam bär vapen i sin väska men då har hon ju också varit i Stockholm där det kanske behövs. Nog var det väl ändå lugnt där ni bodde?

Jag är en prokastrinerare av värsta slaget och jag undrar om det är möjligt för mig att bli av med denna negativa sida av mig? Detta ställer till det för mig och resultaten är inte precis positiva för min del. Tacksam om du kan se något.
Tack och kram!

Svar: Jadå, det var så lugnt och fridfullt i Stockholm där vi bodde !Genom bra daglig planering och att du tvingar dig att genomföra det du planerat.. så kommer det att vända åt rätt håll.. kram :)
Esmaralda

35 Bjork:

skriven

Hej den dagen jag byter jobb är det för att jag blir erbjuden ett nytt jobb?

Kran

36 Mamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag blev så orolig nu. Tänk om det inte blir fler barn och jag önskar det.

Hur stor är möjligheten att jag kommer få möjligheten till en graviditet i år?

Och ser du annars en?
Kram

Svar: God chans för ett barn till men ser inga detaljer, kram :)
Esmaralda

37 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att få en chans med honom?

Kram

38 <3:

skriven

Har mina känslor avtagit för J trots mysig date ? Ser du oss umgås och tycka om varandra om ett halvår med ?
Kram

Svar: Får en känsla av att det ebbar ut allt eftersom, kram :)
Esmaralda

39 .:

skriven

Oops, så det kan bli :)

Es, jag vet inte om jag fixar det. Ätstörning (jag känner mig som en klump), energibrist, ekonomin. Rädd för att inte ha ork till arbetsträning. Jag är så rädd för att mina vänner tröttnar på mig när jag alltid säger " jag har inte råd". Men jag har ju verkligen inte råd. Varför ska livet handla SÅ mycket om pengar? Det ska fikas, lunchas, drickas. Det är en del vänner jag inte träffar av just den anledningen. Jag försöker få det att gå runt. Men har man inte tillräckligt med pengar idag så blir man låst på det mesta. Jag vill inte dra på mig någon offerkofta, jag hatar att klaga. Och oftast accepterar jag. Men jag är så trött. Jag är verkligen så trött på livet. Är det något roligt som händer inom kort, något som bryter av i vardagen?

Svar: Gör det du kan och anser dig ha råd att göra.. välj att göra det tillsammans med de vänner som betyder mest.. initiera själv sådant som inte kostar .. det kommer att vända, kram :)
Esmaralda

40 Mirre:

skriven

Godmorgon Es,

Tack för morgonens skratt😂


Es, imorgon ska jag på intervju inför eventuellt sommarjobb. Är det något speciellt jag bör tänka på för att öka mina chanser?
Ärligt talat vet jag inte ens om jag vill ha detta jobbet, har läst massa negativa recensioner online om hur de behandlar sin personal😅 så jag känner mig inte jättepepp men tänkte gå dit ändå för att se arbetsplatsen och vad dom gör, jag har ju inget att förlora egentligen. Och så får jag öva på att gå på intervju.

Kram

41 Mikaela :

skriven

Hej, vilken framtid ser du för mig och D?

42 Mamman till två:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att vara gravid i slutet av min utbildning? Kram

43 Anonym:

skriven

Tror du hen är medveten hur jag påverkas när jag utesluts och ignoreras? Kommer det att bli bättre mellan oss, dvs kommer hen att försändra sin syn på mig och när blir det i så fall?
Har ju pågått ett tag..
Kram :)

Svar: Du får nog själv ta upp detta till samtal och informera om hur det känns, kram :)
Esmaralda

44 AnnaK:

skriven

Så det kan bli 😂

Ser du fortfarande någon ny kompis åt dottern eller mer kompisumgänge överlag? Jag peppar, ber henne bjuda in etc. Så svårt för mig vara hennes kompis och så blir hon sur när jag ska göra annat. Vill ju att hon ska umgås med jämnåriga men bästa kompisen verkar inte ha så mycket tid/ork umgås.

Kram 🤗

45 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer mörkhåriga mannen att kontakta mig och kommer jag att få en chans med honom?
Kram

46 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att vara gravid i slutet av min utbildning? Eller ser du en graviditet alls för mig? Kram

47 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Undrar och tänker skulle gärna vilja veta mer om denna man.. för gillar honom och det finns känslor.
Kommer mörkhåriga mannen att kontakta mig och kommer jag att få en chans med honom?
Kram

48 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Hahaha! ❤️

Just dessa historier jag menade i brevet.

Och på polisstationen 😂

Besökte hos syster gick bra. Umgicks med systerdottern i flera timmar efteråt. Vi hade riktigt roligt.
Vi hängde i stan. Gick runt, fikade, shoppade (hon), gick mer och fikade en gånger till.
Knatade in i en affär som hete Normal.
Vi stod vid deodoranterna (vilket jag inte uppfattade. Jag var lite trött och sliten efter allt knatade) varpå hon säger lite tyst: " Jag behöver ny deo"
Jag hörde något helt annat och utbrister högt: " Behöver du en ny d*l*o?"
Jag viker mig dubbel av skratt när jag först kommer på mig själv och sedan tar in att hon sagt något helt annat.
Vi hade en toppen dag 😃❤️
Men något hände hemma sedan. Vet inte om besöket hos mamma gjorde mer skada än nytta. 🥲 (vi bor på olika orter) Hon mådde super dåligt psykiskt och slog sönder saker.
Hon skickade ett klipp till mig sent igår kväll om hur hon kände och mådde.
Försöker hjälpa och finnas där.
Ska till min fina mamma idag som inte mår bra. Cancer, metastaser, vätska i buken, och mkt mer. Tömt 7-9 l i veckan.
Det är så otroligt mycket som händer. Och det JUST när jag ska ta steget ut och må bra själv.. Efter ÅR under isen. Börjat arbetsträna 25% osv. Va faaan rent ut sagt!!!!!
Och brorsan som gick igång med hot mot 2 andra systrar och sa att han har inte har ngt att leva för om mamma går bort (hon är risig. Jag kommer själv falla tillbaka om hon lämnar. Känna aom det räcker med trauman och jobbiga saker i livet)
Detta är VERKLIGEN INTE min familj. Min familj stöttar ALLTID, den finns ALLTID där (utom en syster) men den har rämnat.
KAOS kan man säga. Och sedan sonen vars mående går upp och ned. Yaaay!

Nu drunknar jag snart i allt negativt som stormar runt omkring. Jag står på tå på min lilla sten under vattnet och kippar efter andan och försöker slänga upp alla andra i livbåtar.

Kaskadkräktes igår kväll. Vet inte om något fastnat på ena halsmandeln. Gjorde svinont, försökte dricka vatten för att få bort men det hjälpte inte. Det sved (ätit saltade popcorn) Gick upp för att hosta ut det.. Så PJUUUUUK. och ännu mer pjuk.. Spritsade hela badkaret då jag satt på toan oxå. Inkontinens de luxe när man hostar, nyser. Och nu även spyr då tydligen 😂😂😂 (Ja jag ser allt framför mig som en komisk film) Kom bakvägen upp i näsan. Då kräktes jag av det... Stanken, konsistens, känslan.. Mums NOT. Bitar av popcorn flög i hela badkaret och ut genom näsan. Blev stopp i näsan så fick snyta ut både det ena och det andra.. (hoppas du inte äter någorlunda nu hehehe)
Har fortfarande ont i halsmandeln. Men är inte sjuk. Mitt i allt det där skrivet exet och klagar att han inte pratat med vår son på 2v. Sonen försökte dock, efter uppmuntran från mig, ringa i onsdags. Nu vill han pratade med mig och gotta sig i min "misär". Nej tack... Narsicisst..

Tänkte skriva ett roligt och glatt inlägg.. Men det blev nog tvärtom. Skit 😅 Vill inte vara någon energitjuv.

Ska ta mig till mamma och göra dillstuvad potatis med isterband. Det tycker mamma om. Har aldrig gjort det (gillar inte att laga mat hehehe) men någon gång ska vara den först 😃
Vill inte förlora min mamma. Jag kan rida många stormar och fightas mot många monster men inte denna. Min älskade fina mamma ❤️

Kjam på dig Es.
Hoppas jag inte stal någon positiv vibe eller energi.

Svar: Det kan vara dags att söka samtalsstöd, du har mycket omkring dig och i sådana situationer är inte ensam stark.MEN jag ser ju att du har en stor inneboende styrka och kapacitet ... försök få balans... umgås också med de som ger god energi... kram och healing kommer :)
Esmaralda

49 Anonym:

skriven

Jag hade gärna tagit upp hur jag känner för hen om att känna sig exkluderad, men jag får ju inte tillfälle att tala om det.. så det är inte så lätt puck att bolla.
Ser du om det blir bättre mellan oss oavsett?
Tack o kram :)

50 F:

skriven

Svettigt ögonblick där , för dig 😅

Undrar om det finns något runt mig jag behöver veta ?

51 Rebecca:

skriven

Vad tycker folk generellt om mig? När de ser/träffar mig?

52 . :

skriven

Just nu anser jag mig inte ha råd till någonting annat än mat. Men skönt att det i alla fall kommer att vända.

53 Ghostwriter:

skriven

Varför har jag börjat bli ghostad från ingenstans av exakt alla? Har aldrig blivit de tidigare, nu händer det konstant av olika. Blir svårt att ens öppna sig igen för kärlek. Det handlar om att de ghostar efter 1-3 dagar. Jag är varken för på eller för tråkig



Kram

Svar: Det är bara så det är just nu... ingenting som kommer stanna kvar... se om du kan ta till dig en lärdom av något slag ur detta och perioder blir snabbt övergående.. kram :)
Esmaralda

54 Cecilia:

skriven

Haha åh vad typiskt att sånt ska hända när man är hos polisen.

Var just på visning. Gillar verkligen dessa bostäder med radhus känsla, känns svårt att hitta något annat just nu som toppar detta med tanke på läget och föreningen också. Det största problemet just nu är att det lutar, men inget som jag störde mig på under visningen. Kommer det att bli en störande grej om jag hade bott där? Kramar

Svar: En aning störande men du kan tänka bort det.. kram :)
Esmaralda

55 Hönan:

skriven

Haha vilken situation! Och på en polisstation av alla ställen! 😅

Är det bara vänskapligt eller verkar det vara något mer där? Märkte att han reagerade lite när de spelade igår.

Kram

Svar: Kan vara något lite mer.. kram :)
Esmaralda

56 Solstjärnan:

skriven

Tänk att detta skulle hända på en polisstation av alla ställen 😄. Återigen en minnesvärd stund i ditt Liv Barnbarnet får en pistol som varit på riktiga polisstationen och en "polis"har hållit i den..det kan vara stort..
Kan se det hela framför mig med väskans innehåll som slinker ur dessa miner o du som förklarar att det inte är en riktig pistol 😄😊
Där du är så händer det minsann 😊

Tack och lov händer det även här 😊Fick jobbet jag sökte 😊Är så glad!!
Nu kommer jag hoppeligen till ett jobb som inte tar all must ur mig.
Är så tacksam 😊
Es,ser du mig trivas på detta nya jobbet?

Ha en bra dag!😊
Kram Solstjärnan ☀️

57 Blomman:

skriven

Hej Esmaralda.
Tycker om honom och känner starkt för honom.
Kan det komma en möjlighet för oss?
Kram

58 Jossan :

skriven

Just nu undrar jag om jag gjorde ett misstag att ta med min vän och träffa mina andra vänner. Jag är ju inte speciellt sugen att hon ska med till dem alltid. Men min ens kompis menar på att det är ju upp till andra att hon blir inbjuden.
Kanske jag som är löjlig men vill faktiskt kunna ha vänner utanför dem också.

Hoppas inte jag gjorde ett misstag.

Har sovit i nästan 2 timmer. Är helt slut!

Kram

59 Till anonym (vänskap) :

skriven

Har också varit och är i samma sits med en vän. Försök hitta ett tillfälle att berätta när du inte är så ”störd” av känslan, liksom så det lätt blir hårda ord. Iaf så har de varit så för min del att de råkat komma ut hårdare än jag menat. Man vill ju bara ha en lösning. Dock har jag insett att lösningen inte är vännens möjliga vändning, snarare att man får förstå vännen bättre och satsa på andra vänner också som kanske tycker samma om att umgås oftare/bli inbjuden.

Troligen kommer jag också ta upp detta. Håller med om att det är svårt. Väntar man däremot på rätt tillfälle så dröjer det.. oftast.


Lycka till och berätta om du vill hur det gick :)


60 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Kommer vi någonsin över varandra? Eller är det ok om vi inte gör det?

Kram

Svar: Det är ok... man kan lära sig leva sitt bästa liv i nuet oavsett, kram :)
Esmaralda

61 <3:

skriven

Är det drogerna som gör L konstig i humöret ? Blivit varnad att bryta vänskap med henne. Känt så själv med ett tag att jag dras in i dåligt umgänge runt omkring henne. Kommer det komma in någon ny vännina i mitt liv som jag kommer klicka med ?
Kram

62 F:

skriven

Undrar om det finns något runt mig jag behöver veta ?

63 F:

skriven

Undrar om det finns något runt mig jag behöver veta ?

64 Ghostwriter :

skriven

Jag vill gärna ha en tvåsamhet men jag vill ha det med min framtida man, nejtack till fler korta flirtar och livs bromsande korta förhållanden. Vill skapa liv och hållbarhet med en partner och det kommer jag de faktum inte få med någon som inte är ”den rätte”. Så det är väl den lärdomen jag ska ta åt mig av då, som blir dissad helt plötsligt. Att va ensam tills att ”han” kanske dyker upp. Dessvärre blir ju ens planer även förhindrade av singel livet också så förstår inte varför man ens ska behöva sakna en annan människa som inte vet att man finns



Stor kram :)

65 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du något negative att min pension av psykos kan avbrytas eller blir det permanent i hela livet 🤗 min fråga som betydligt viktig för mig söta Esmaralda 😊 en kvinna spådde mig i turkisk tellwe att vi ska få besked av myndigheterna, ser du om det blir så, om det är positiv eller negative söta Esmaralda 😊

Svar: Om du vill fortsätta ha pension så är möjligheten stor att det blir så, kram :)
Esmaralda

66 Mirre:

skriven

Hej Es,

Nu spökar min självkänsla igen. Vill inte gå till intervjun imorgon längre. Känner mig överkvalificerad för denna tjänst med min utbildning i bagaget.. Känns nästan som ett misslyckande att söka tjänsten och dessutom tycker jag inte alls om denna typ av arbetsmiljö med mycket prestige som det är där.. Det är ju inte detta jag vill göra egentligen, tänkte mer som ett sommarjobb men osäker på om jag kommer trivas där i sommar.
Usch nej detta känns inte så bra längre :/

Får du något råd till dig om jag bör gå eller ej?

Kram

Svar: Vill du inte så ska du inte... då blir det bara fel från början, kram :)
Esmaralda

67 Misstjejen:

skriven

Hej

Måste bara fråga för jag bruka följa en facebooksida och ofta berätta olika historia. En av dom är parallellt världar. Finns dom på riktigt? Jag undrar om det finns någon lever aå nästan som mig i en annan världen?

Jag vet inte om jag har var i annan parallellt världen. Jag tycker väl jag har var på något sätt i drömmar...

Men finns det någon lever livet nästan som mig just nu som jag lever i här världen och jag som person i en annan världen?

Ha det bra




Svar: Parallella världar tror jag finns men exakt hur det förhåller sig, det vet jag inte, kram :)
Esmaralda

68 L:

skriven

Du har ett spännande liv helt klart 😅🫶

Jag undrar om det till slut kan bli den här mannen som hela tiden finns i mina tankar och jag. Lite segt just nu, men jag vill inte ge upp. Finns det en chans?

Kram

Svar: Ja, fortfarande finns en chans, kram :)
Esmaralda

69 Mercan:

skriven

Esmaralda min bror ska fasta från denna kväll ,och jag ska inte häller röka längre så att djuren som lider på gatorna och bra människor ska få hjälp från Gud ,det är min önskan ,ska sammla alla mina krafter imorgon🙏alldeles nyss på Faccebok såg jag att en taxi kör över sovande hund 😡😭😭😭

70 Mumin:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser att det är fler som frågar om kärleken nu.
Jag undrar hur det ser ut just för mig.
Tänker på en man som det blivit lite fel med några gånger. Dels mitt fel.
Jag saknar honom. Tänker på honom och jag undrar om det kommer att finnas en chans för oss två? Att det kan bli en relation?
Kram

71 Mom:

skriven

Hej Esmaralda.

Tänker den här mannnen på mig? Har han känslor och tankar om mig? Verkar han ta kontakt med mig inom kort?
Kram

72 ulrika:

skriven

ha ha nä gud men ja förstår folks reaktion men på en polisstation
nej men vilken syn

tur allt gik bra hi hi

du fick pass eller ?? =)

73 Maria:

skriven

Hej!

Kommer möjligheten att finnas för mig att bli gravid under året?

Kramar.


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: