Pallplats.....

 
 
Här gör barnbarnet Ozzy sina hopp inför en rad av domare !
Igår var ju första gången  någonsin som jag varit med om tävling i trampolin....
 
 
Vid sista hoppet trampade han fel och  där blev det massa minuspoäng
 
 
Pallplats blev det trots allt... en tredjeplats och det var minsann inte illa alls.
 
 
Själv var han inte helt nöjd och svor över sin tappade balans men det är sånt som händer och det var ju första gången han tävlade dessutom.
 
Hans föräldrar begav sig  vidare mot kul  partaj i Malmö  och Ozzy åkte med oss... första stoppet blev Donken, såklart... nästa stopp för att proviantera lördagsgodis !
Vi  käkade taccos,  mintpäron till efterrätt, spelade spel och kollade film.
 
I dag hämtas han hem av föräldrarna och  när de anländer bjuder jag på söndagsmiddag..  skånsk kalops med rödbetor... och Gino blir det till desert !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Igår drömmar jag tre gånger om C kvinna. Efter det så tänker jag för mycket på C kvinna. Det tar inte alls slut även idag också på morgon. Jag vet inte varför. Bearbeta det inför något? Men jag ska ses henne i maj.

Vet du något anledningen?

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Gjorde jag rätt att säga ifrån inför A tjej som störa mig i arbetsplatsen och i messenger också. Jag fick inte var ifred och få känna av min egen livet även min tankar. Jag har förklarar för N kvinna i fredags att jag vill få fokusera på mig själv och bygga upp inom mig själv för blir starkare och få mer styrka inför maj.

Ska jag bara ignorera A tjej och jag behöver få blir ifred för fokus på mig själv. Det är inte första gång utan har händer med andra två stycken förut.

Men gjorde jag rätt att säga ifrån att få ifred och fokusera på mig själv inför maj så jag behöver det för bygga upp mig själv.

Ha det bra

Svar: Var tydlig och dra dina gränser, det är din rättighet, kram :)
Esmaralda

3 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Det är mycket på gång på jobbet just nu. Min kollega A svarade aldrig på mitt meddelande och har valt att ta på sig offerkoftan totalt. Förstår inte varför hon inte kan vara lite vänligare och tacksam för att man bryr sig. Eller försöker bry sig. Vad händer?

4 a55 :

skriven

Hej!
Har försökt kontakta en utländsk bekant jag har flera gånger, men har inte fått något svar än, och har väntat i ungefär en månad nu.

Tror du den här bekanten kommer att höra av sig igen?
Hon kan ju vara väldigt upptagen bara.

Det är synd om det tar slut här, för det började så lovande.
/Kram och tack för arbetet du gör

Svar: Ju mer tiden går desto mindre chans att du hör av personen igen... men det verkar inte ha med dig att göra... har nog kört ihop sig för henne, kram :)
Esmaralda

5 <3:

skriven

Godmorgon Es, Gino gjorde jag till dessert i helgen med olika bär och frukter så gott. Hade lite citronmeliss med 👌
Var det sant med huvudvärk med J ? Känns som han blev helt slutkörd på grabbresan till fjällen. Får vi tid att ses nästa vecka? Vill J ses ? Hans kompis L hintande att något kul väntade för mig 🙏
Kram

Svar: Gino är gott :)Känns som om huvudvärken var sann, kram :)
Esmaralda

6 Sessan:

skriven

Superduktig ju men förstår honom. Säkert hade allt gått strålande på träningen.

Det gick en man med ryggsäck på våra h-gästers tomt som skrämde dem.
Kan du se vad det var för filur.
Behöver de/vi vara oroliga?

Svar: Känns inte som om det finns anledning till oro, kram :)
Esmaralda

7 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Grattis till Ozzy för bronsmedaljen!

Igår var en riktigt jobbig dag.

Dottern skulle tävla men fick i sista stund veta att hon inte får vara med och tävla, blev utbytt av tränaren mot en annan flicka som enligt tränaren gjorde programmet mera ”självsäkert”.

Tränaren sade också till mig att en delorsak att dottern inte får tävla är att hon ibland har svårt att fokusera på träningarna. Ja, hon har ju ADD, det är ingen nyhet.

Dottern blev jätteledsen men sade inget, men jag vet hur hårt hon tränat och kämpat. Det blev inte heller bättre att laget fick sina bästa poäng på hela säsongen och min dotter fick bara stå brevid och titta på och kände sig så utanför.

Nu är jag inte alls säker på att dottern kommer att komma med i avancerade gruppen. Hon blir väldigt ledsen om alla hennes vänner går vidare och hon stannar kvar i nuvarande gruppen.

Nästa vecka är det våruppvisning, tror du dottern får vara med då?

Blir ibland så ledsen och trött på denna konstiga sportgren.

Kram

Svar: Det kanske till och med är bra för henne att inte vara med i avancerade gruppen... att hon istället känner sig trygg på den nivå där hon befinner sig just nu... och att tycka det är roligt, är ju det viktigaste, så är det med alla hobbys.. kram :)
Esmaralda

8 Bjork:

skriven

Hej kommer min mamma tycka om min lilla familj?

Här skiner solen i tranås:)

Kram

Svar: Ja, det tror jag, kram :)
Esmaralda

9 Lotta S:

skriven

Fint jobbat av Ozzy! Så kul att få vara med på hans tävling. Kommer vi också att göra saker med barnbarnen eller kommer de att bo för långt borta?

Svar: Ni kommer hitta ert eget sätt att umgås oavsett geografiskt avstånd, kram :)
Esmaralda

10 Ie:

skriven

Känner min crush någonting för mig?

11 Anonymus:

skriven

Gosmorgon
Tävlar för första gången och får pallplats, Heja och stort grattis säger jag, han ska vara väldigt nöjd och sträcka på sig :-)
Så mysigt att ni kan umgås så..
Vår igår och köldknäpp tillbaka idag, plantering av blomsterfrö får vänta (Fast jag börjat i krukor inomhus så länge)

Det här med att bli ignorerad och utesluten, ska man behandla likadant tillbaks eller ska man vara som vanligt, vänlig? Samtidigt upplever jag mig då bli trampad på ännu mer..
I mitt fall ska jag behandla likadant, kanske personen inser då hur hen själv är.. (önsketänkande förstås).
Kram o skön Söndag!

12 Lilla:

skriven

Hej Esmaralda.

Vilken talang. Är man målmedveten så kan det såklart svida, men han ska vara stolt,

Kommer han att kontakta mig?
Kram

Svar: Tveksamt, ju mer tiden går desto mindre chans, kram :)
Esmaralda

13 Skorpan:

skriven

Gratiis till pallplatsen Ozzy! Fint jobbat! O fin dag ni hade med barnbarnet igår Es! O idag blir det fortsättning på umgänget :)...

Igår blev det en eftermiddag med dotra o lunch ute o det var ju trevligt. Lördagsgodis för mig på kvällen o jag lyckades låta bli att vräka i mig allt o det är minsann värt en applåd ;D, godisråtta som jag är.

I framtiden får jag kanske istället skriva att jag var en godisråtta!? Det vore minsann något inte minst med tanke på allt som socker ställer till med i min kropp, o kanske knopp? Mannen kan säkert hjälpa till på traven här, eller vad tror du Es? Han är väl inget sockermonster ;)?

Här blev det till vinter igrn o det är ju mindre kul. Nå det är föränderliga mars så inget nytt, men synd ändå. Dock ingen halv meter snö o det är ju bra :D.

I valet o kvalet vad göra idag, bara slappa eller vara lite aktiv? Får se hur det blir, om inte annat så bra i alla fall...

Ha en bra dag!
Ktam Skorpan

Svar: Tack :)Godisråtta nummer 2 applåderar, bra gjort !
Mannen är nog inte så glad i godis
Känn in hur du vill tillbringa dagen... kram :)
Esmaralda

14 Mercan :

skriven

Grattis till söte Ozzy 🤗 💞 😚 😊

Svar: Tack :)
Esmaralda

15 Miii:

skriven

Hej Esmaralda.
Låter som en mysig dag med barnbarnet!
Ser du att det här kommer att ändras?
Kram

16 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Ozzy verkar vara duktig på allt som han gör, en champion. En trevlig helg blev det för er i familjens tecken.

Jag är lite konfunderad och undrar varför en totalt okänd man har börjat följa mig på ett socialt media, ser du något om detta? Jag skriver inga inlägg eller är aktiv där på det sättet. Vad vill han? Inte bor han ens i samma land. Mycket konstigt tycker jag.
Tack och kram!

Svar: Ingen varning kommer till mig... men ta det med en nypa salt .. jag ser ju inga tecken på något seriöst, kram :)
Esmaralda

17 Jossan :

skriven

Åh så kul! Älskar trampolin men jag hade aldrig vågat sånna volter. Volterna kör jag ut mot en matta istället. Om det inte är en sån lång trampolin så man kan göra flera volter i rad. Kommer inte på vad det heter. Men det var tider när man levde i gymnastiksalen.

I fredags sökte jag in till två utbildningar. Den ena är en fortsättningskurs och den andra är till speciallärare. Den sökte jag in till bara för att se om jag skulle komma in. Tyvärr är det en rätt tuff utbildning så vet inte om jag skulle ha klarat den. Men jag ska som sagt plugga den andra kursen 1 år först innan jag ska läsa något nytt.

Idag ska jag på kalas. Är inte så sugen men blir nog bra när man väl är där. Ska bli kul att träffa min ”partner in crime” vi är de enda singlarna i vårt umgänge och vi får alltid höra hur vi ska vara nöjda med vårt singelliv och leva livet! 🙄

I fredags brann det i grannhuset. De misstänker att branden var anlagd. Det oroar mig för det har varit 3 bränder i lägenheter under de senaste 9 månaderna på min väg. Får hoppas det inte kommer någon idioti och tänder eld hos oss…

Solen skiner och jag hoppas på det blir varmare och varmare snart. Om 99 dagar åker jag till Spanien. Som jag längtar!

Kram

Svar: Är du bara motiverad så klarar du i princip alla utbildningar... Obehagligt med bränder men jag ser ingen fara runt dig, kram :)
Esmaralda

18 Cecilia:

skriven

Grattis till pallplatser Ozzy! Grymt bra jobbat och kul att knipa en pallplats på första tävlingen också.

Idag är det visning på boendet vi har spanat in länge. Får se hur det slutar. Har pratat lite smått om att åka på semester med brorsan och tjejen i sommar. Blir det av tror du? Kramar

Svar: Tack :)God chans att det blir semester som du tänkt dig men planera i god tid, kram :)
Esmaralda

19 Mercan :

skriven

Esmaralda jag ska gå till andra hand butiken 😂 😂 😂 😎 😎 😎 hittar jag min byxa till resa, tänker lägga den undan tills i morgon Esmaralda 😁😁😁💞

20 Amelia:

skriven

Hej!
Är det sant att folk tycker jag är en mäktig person, att man märker av mig i ett rum?

Svar: Du märks, du har en stark aura, kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Wow Grattis till Ozzy !!! Inte illa med en tredjeplats på första tävlingen .

Åååh mintpäron är det inlagda med after eight på ?
Vilka var mina favoriter på 70-talet ;-)
Hemlagad kalops är inte fy skam att bjuda på .

Här dröms det om flickebarn igen Är barnbarn närmare i tid tro ?
Blåser kallt ute och jag ska visa hönsgården för en som kanske vill ha staketet .Hoppas hoppas

Ha en fin söndag !

Kram Anki med flock

Svar: Japp riktiga 70-tals minpäron blev det och det uppskattades av Ozzy minsann :)Barnbarn kommer, helt klart och mer än ett, men ännu kan det dröja lite, kram :)
Esmaralda

22 Evelina :

skriven

Hej, är jag den tjejen han aldrig glömmer? Är jag speciell för han på något sätt? Kram

23 Mercan :

skriven

Esmaralda ska jag försöka till reklamation mina boots i stadium, får jag mina pengar 🤗

Svar: Ingen självklarhet, kram :)
Esmaralda

24 Maja:

skriven

Hej Ez.

Jag måste fråga varför han alltid faller för mig igen hela tiden…..

25 Evelina:

skriven

Hej, uppskattar han om jag skickar något till han? Kommer han att svara? Kram

26 Jossan :

skriven

Jag är så orolig att min nya vän kommer sluta tycka om mig. Vet inte varför oron finns.. Jag kan verkligen se oss vara vänner resten av livet. Bör jag vara orolig?

Kram

Svar: Nej du ska inte vara orolig, njut av vänskapen och ha roligt..... kram :)
Esmaralda

27 ledsen:

skriven

Killen som skrev att han inte ville att jag skulle kontakta honom. Tänker han på mig ibland? Var nära hans hem igår..

28 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer vi träffas och umgås igen?

Kram

29 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Snö igen… suck. Vill ha vår nu.

Ser du någon ändring på den här stilla situationen ? Blir det en ändring åt det håll jag önskar?
Kram

30 Fråga…:

skriven

Hej Esmaralda.

Finns det en möjlighet att det blir en relation mellan oss?
Kram

31 Nn:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om du ser något ske i kärlek för mig det här året?
Kram

32 Anki:

skriven

Tack Es för svar <3
Den som väntar på ngt gott ...;-)
Så kul att Ozzy gillade mintpäron !

Kram Anki med flock

33 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda då jag ska inte försöka 😌Esmaralda hittar jag min byxa idag 😙 eller kan jag vänta tills i morgon Esmaralda andra hand butiken 😂

34 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag har två frågor

Ser du någon ändring på den här stilla situationen som är med hen just nu? Blir det en ändring åt det håll jag önskar?

Kommer det att finnas en möjlighet till en relation mellan oss två?
Kram

35 <3:

skriven

Grattis Ozzy till pallplats. Tack för svar tidigare. Då var det bra att jag skickade med J Alvedon på resan.
Ser det ut som vi ses nästa vecka och energin är på topp för oss ? L hans kompis hittade igår om någon överraskning med musik J hade på gång. Jag tror det är spamys vi behöver nästa date.
Kram
Kram

36 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Det värmde mitt hjärta att veta att hon kommer tycka om min familj:)

Kram

37 Jennie:

skriven

Hej Esmaralda

Ja och nej och nja, jag tror inte alls att det bästa för henne är att stanna i nuvarande gruppen

Alla hennes vänner går vidare till avancerade gruppen, hon vill såklart också

Dessutom kommer det in betydligt yngre personer i nuvarande gruppen som drar ner nivån rejält för hela gruppen

Tror att hon utvecklas bäst i avancerade gruppen. Så den 75 procenten du såg stämmer inte? Så det blir den 25 procenten att hon stannar kvar?

Ska hon alltid få lida för att hon har ADD och bli efter i utvecklingen?
Känns sorgligt

Kram

Svar: Jo de 75 % stämmer... jag funderade bara lite över din dotters roll.... hon kommer alltid att ha ADD men lär sig med åren att kompensera.. det tar lite längre tid men hon når hela vägen.... kram :)
Esmaralda

38 Amelia:

skriven

Hej!

Kommer jag och min bästa vän få kontakt igen någon gång?? Kommer jag ens få vänner?

Svar: Du kommer få vänner,,, försök att själv var öppen och ta initiativ till kontakt, kram :)
Esmaralda

39 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.
Skulle han vilja umgås?

Ser du mig och han att umgås?
Kram

Svar: Han verkar inte tänka i de banorna nej, kram :)
Esmaralda

40 Hemlig:

skriven

Hej och tack för svar Esmaralda!
Sidan där mannen följer mig är en karriar/jobbsida och alltså inte fejjan eller någon dejtingsida. Absolut inget seriöst, nej, nej.
Tack och kram!

41 AnnaK:

skriven

Jättebra komma 3 ju 👏🏻 Är som fart i den pojken 😊

Ser du varför jag haft sån ångest igår och idag? Kan inte själv komma på varför riktigt. Känner mig så orolig. Ser du något?

Kram 🤗

42 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Eller borde jag säga godisråtta nr 2 ;).
Tänk, då kanske jag blir godisfri, om nåt år, då mannen kommer in i mitt liv ;D.
Kram Skorpan

43 Vi 💕:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer det att finnas en möjlighet till en relation med den här mannen?

Kram

44 Emra:

skriven

Hej! Du såg en utbildning för mig. Jag har gått igenom alla som finns. Nu lutar det mer åt pensionering när jag aldrig hittar rätt, orken, stress och ångest sätter käppar i hjulet. Ibland mår man bättre av att inte försöka passa mot saker man inte gör.
Varför är det så svårt att hitta kärleken för mig. Mannen som är både trygg och attraktiv. Kemin är viktig! Hänger det ihop med hur lyckad eller lycklig man är med livet i stort? Självkänslan? Att vara ensam kan ju försvåra läget. Om jag träffar den stora kärleken så kanske han dumpar mig när han inser att jag är ensamen alternativt att det som egentligen är menat att ske helt enkelt inte blir av. Ödet tar en annan väg. En känner sig inte särkilt attraktiv för en relation när varken jobb eller vänner är på plats. Man blir liksom halv och känner sig dålig. Vänner är ju en bekräftelse på att man gjort nått rätt. Jag har träffat en del nya vänner som vuxen via gofriendly men jag har bara fått match med en alkoholist, en knarkare, en narcissist och en energitjuv. De andra vill inte skriva med mig. De flesta har ju barn och vill nog träffa andra med barn. Jag har verkligen försökt med alla medel att göra mig goda relationer men har insett för sent att jag skulle ha dumpat dessa långt tidigare. Jag hatar känslan av kontrollförlust då man inte kan styra att träffa folk som man ömsesidigt gillar och mår bra av. Finns det nått hopp i sikte? Nått jag kan göra? Hur får man livet att lägga sig tillrätta och hitta ett flow. Att göra livet så bra man bara kan?

45 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.

Jag undrar om någonting kommer att hända mig under året? Något relationsmässigt?
Kram

Svar: Ja, när du tar dig livet vidare så finns goda chanser till flirt och relation, kram :)
Esmaralda

46 Fråga…:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag undrar om den relationen som han har nu kommer att fortsätta framåt?
Kram

47 .:

skriven

Hej Es!

Jag vet att du inte kan se när jag ska träffa mannen i mitt liv. Men går det att se om det är innan min 40 års dag i alla fall?

48 Misstjejen:

skriven

Hej

I kväll borde N kvinna finns men hon har något förhinder även i vecka men hoppas hon kommer tillbaka innan det är maj då kan jag prata med henne också.

Gör hon det? Nu får jag står ut och var tysta ännu mer även gör något gott för mig själv

Ha det bra

49 Jen.:

skriven

Kan du se varför detta hände mig nu? Blev jätteledsen. Inget går som jag planerar.

Svar: Det vänder, bra ting kommer, kram :)
Esmaralda

50 Emilia:

skriven

Den här snygga killen som alltid ler och hälsar på mig när vi springer på varann. Va tänker han egentligen?

Å grattis till tredje platsen för Ozzy.
Inte fy skam när det är första tävlingen.

Kram i solen men oxå stormen🤗

Svar: Han tänker att du är en söt tjejHär blåser det knappt alls... kram :)
Esmaralda

51 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.
Träffade en man ute för några månader sedan. Jag var upptagen vid det tillfället.
Verkar han ha intresse för mig?
Kram

52 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Han var ju otroligt negativ till barn med mig.
Men kan han nu komma att få barn med nuvarande tjejen?
Kram

Svar: Ja om det håller i sig, kram :)
Esmaralda

53 M:

skriven

Hej Esmaralda.

Träffade J ute för några månader sedan. Jag var då upptagen men han visade då lite intresse tyckte jag.
Men nu när jag är singel, kan jag prova kontakta honom? Har han intresse för mig?
Kram

54 Jossan :

skriven

Blev fundersam.. min syster skrev att hon ska rensa bland alla bebiskläderna från min systerdotter. Hon fick för sig att detta kan ge otur att de ligger nedpackade. Och att hon tror att den rätte kärleken kan komma så fort hon gör sig av dem. Visst blir lite ledsen men kan det ligga något i det som min över skeptiska syster tror? Hon tror inte på ett dugg av något på den andra världen.

Dags för kalas..

Kram

55 Mercan:

skriven

Esmaralda hittade ingen byxa men la undan larph lauren blusen till min sister.tror du hon och min mor kommer gilla den🥹och hittar jag byxa i morgon ska gå dit kl 10:00 eller är det bättre på eftermiddagen🥹🤭🤗😎😁du såg att jag hittar byxor ,menade du på Måndag söta Esmaralda🤭🤗🙂

56 Ghostwriter:

skriven

Pratade kollegan vidare bara utan att tänka sig för eller fanns det en baktanke? Jag tyckte de va märkligt beteende oavsett och sa faktiskt till men undrar om jag kan fortsätta god kontakt eller ta avstånd



Kram

Svar: Tror inte att kollegan tänkte sig för, kram :)
Esmaralda

57 Fågelmassan :

skriven

Hade en vacker dröm om en lada som var fullspäckat med fåglar, dem blev flera snabbt och en man råka släppa ut en hel del. Jag mötte en kvinna som pratade engelska och svenska, vi fick god kontakt
Vad betyder drömmen?



Stor kram

Svar: Du fattar ett beslut om något som är nytt och det kommer att bära, kram :)
Esmaralda

58 <3:

skriven

Grattis Ozzy till pallplats. Tack för svar tidigare. Då var det bra att jag skickade med J Alvedon på resan. Hur stor är chansen att vi ses nästa vecka och energin är på topp för oss ? L hans kompis hintade igår om någon överraskning med musik J hade på gång. Jag tror det är spamys vi behöver nästa date.
Kram

59 J:

skriven

Hej

Att komma tredje plats är jätte bra det med🥉

Mysig kväll med tacos, mintpäron, spel och film✨

Kommer sonen åka denna vecka? Det var sagt i fredags sen lördag eller söndag men nu blir det till veckan.

Kram

Svar: God chans att det blir i veckan, kram :)
Esmaralda

60 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du om jag ska träffa mannen med gott hjärta när min bror har flyttat i Juni i sin nya bostad där någonstans kanske i centrum 😌💞🤗😙😙😙

61 Bjork:

skriven

Hej
Vilken skön promenad det var idag även om det blåste lite:)

Får jag umgås med någon vän snart?
Kram

62 Natten:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer jag att komma hela vägen fram med det som jag vill?
Kram

63 Rädd:

skriven

Hej! Jag känner mig så trött. Vet att jag gett för mycket till jobbet… igen. Jag tror inte jag orkar. Men var ska jag söka mig vidare? Ser du om någon kan hjälpa mig?

Kram och kärlek

64 Frida:

skriven

Wow sicken prestation vad roligt att det gick så bra och första gången med. 🙏Själv hade jag varit supernervös 😄.
Ha en fin dag.
Kramar 💜💛💜

Svar: Kram :)
Esmaralda

65 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Har gjort bort mig fruktansvärt tidigare.

Kommer hen att ge mig en sista chans…?
Kram

66 G.H:

skriven

Ozzy är så cool!
Stort Grattis till honom:) bra jobbat!

Middag ute med maken igår för första gången på ??!
Barnvakten var för bra för att vara sann 😂
Barnen fullkomligt älskade henne och tvååringen varken grät eller var på dåligt humör! Helt fantastiskt!!

Kram:)

Svar: Underbart.. då vet du att du har välfungerande barnvakt också framöver :) Kram :)
Esmaralda

67 Till Jennie:

skriven

Jag har ADD precis som din dotter och ja, den sorgliga sanningen är att man hela livet kommer ha begränsade förutsättningar att klara av att prestera på samma sätt som de som inte har ADD, annars skulle det ju inte vara en neurologisk funktionsnedsättning eller hur? Det betyder inte att din dotter är sämre än sina vänner utan att hon fungerar på ett annorlunda sätt än dem och för att hon ska lyckas inom den sport de utövar så måste hon få
utvecklas utifrån sina egna förutsättningar i sin egen takt.
Det är något som du som förälder bara måste acceptera och istället fokusera på att låta din dotter få känna att hon är tillräcklig på den nivå hon är och att det är gott nog.
Att inte alltid kunna vara med på samma aktiviteter som sina vänner är en del av livet vare sig man har en diagnos eller inte.

/ Igges matte 🐈‍⬛

68 AnnaK:

skriven

Vart kommer denna oro ifrån? Får du något till dig?

Kram 🤗

69 Emiza:

skriven

Jag undrar om någonting kommer att hända mig under året?

Svar: Jadå, en del kommer ske, och mest av det positiva slaget, kram :)
Esmaralda

70 Agnes:

skriven

Så roligt!

Stort grattis till er alla!

Ha det gott, o stora kramen, Everybody! ;0}

Svar: Kram :)
Esmaralda

71 Mercan :

skriven

Esmaralda ser du någonting söta Esmaralda 😊 kan det hända under det här året efter resan till Lea 😌 att min bror kommer träffa tjejen som är rätt, du såg genom studier 🤗 han tänker ta paus från skolan nästa år 🤔 ser du om han ska ta paus 😌dröjer tjejen lång tid hur många månader🤗😳🙂

72 Anonym:

skriven

Hej,
Du skrev i min seans att jag har stor möjlighet att själv påverka hur jag vill att 2024 ska bli för mig..
Tycker du jag går på rätt väg eller kan jag göra mer?
Kram :) 🌱🍀

73 Ghostwriter :

skriven

Tack snälla för svar! Idag 17 mars skulle din spådom stämma in på någon som skulle klicka med en man just denna dag :) Ja än så länge har jag inte stött på någon så mig gällde de nog inte 😄




Kram

74 Mercan :

skriven

Esmaralda nyss när jag prövade min bad bh som jag köpte från intersport såg jag något svulet röd biten på mig 😒 jag prövade ralph lauren blusen i andra hand butiken i dag, ser du fara för parasiter 🤔och ser du om jag hittar min byxa i morgon på morgonen eller ska jag vänta tills eftermiddagen 🤔 tack Esmaralda har inga frågor kvar 😘 och blev glad för Ozzys skull toppen kille klok 😌❤️😍🤗

75 Na:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer personen ge mig en chans? Kanske en sista chans?
Kram

76 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
Blir det ett tredje barn inom 1-2 år?
Kram

77 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Vilken fantastisk kille Ozzy är, så roligt att han knep en bronsmedalj på första tävlingen. Jag gläds med er :)

Spännande final i Farmen, Levin har varit min favorit sedan start så jag hoppas han vinner! Direkt efter ny säsong av Robinson med underbara Anders Lundin som är tillbaka som tävlingsledare efter 20 år, det vill jag inte missa.

Önskar dig en skön avslutning på helgen. Kram 🐈‍⬛


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: