Rätt dag på rätt plats.....

 
Jag skulle ha plastpåsar och folieformar - och det blev en hel varuvagn full !
 
Det är nåt magiskt med Ullared... plötsligt behöver man så himla mycket som man inte hade en aning om innan man kom dit !!
 
Det var en perfekt dag för shopping i ett varuhus som inte var tomt på folk... men nästan!
 
 
Ingen trängsel någonstans !
Vi lunchade och vi fikade  utan köer och  efter bortemot 6 timmar i butiken hade vi fått nog och styrde hemåt.
 
Dottern sov över i natt, hann spabada och dricka lite bubbel och efter en go frukost har hon begett sig till arbetet !
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
1 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker på N kvinna. Kommer hon tillbaka snart igen? Jag bruka ju prata med henne och det känns lättare. Kommer hon tillbaka innan det är maj? Jag behöver henne...

Ha det bra

2 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag tänker för mycket på C kvinna i helgen. Jag dagdrömmar om henne också. Jag vet inte varför. Är det något budskap? Som kommer blir bra i maj?

Ha det bra

Svar: Inget budskap nej, men du fastnar lite så försök tänk vidare, kram :)
Esmaralda

3 Skorpan:

skriven

Precis som det ska vara då man far till Ullared efter vad jag har förstått ;D. En mycket lyckad dag m a o med ett bra avslut, härligt :).

Tur att jag bor långt ifrån Ullared, vore en katastrof för min börs ju ;D. Nå vem vet kanske jag kommer mig dit nån dag? Kanske måste börja spara redan ;)...

Ny vecka o nya möjligheter, väl. Ser du nåt gällande mina Es? Nåt jag speciellt behöver tänka på eller kanske se upp med?

Ha en trevlig dag i fyndandets tecken bland alla Ullaredskassar!
Kram Skorpan

Svar: Ullared är ju en lite speciell grej.. roligast är ju när man sover över :)Försök jobba på balansen.. det lönar sig.... och nu ska jag börja packa upp här :) Kram :)
Esmaralda

4 L:

skriven

Men vad härligt. Måndagar är bra.

Jag hade lite tur igår och fick en rejäl jobböppning. Första intervjun och nu vidare i nästa steg. Tror du jag får jobbet?

Kram

Svar: Håller tummarna, chansen finns, kram :)
Esmaralda

5 Mercan:

skriven

Esmaralda vad roligt ni har haft🤭Esmaralda det blev larph lauren topp mjuk till min sister och boomerang basic kavaj till mig igår, ska lemna tilbacka två byxor,bra att jag visade dill min mor, hittar jag larph lauren byxa under toden eller snart Esmaralda🤭😎😁🤗jag köpte sigg igår så att det ska finnas till min far ,han röker två fyra sigg om månaden annars jag ska sluta röka Esmaralda🤗🙂💕

Svar: Du kommer hitta något bra då och då... några detaljer ser jag inte... och jobba på att sluta röka ! Kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har lära mig nu att vänta är värda för man väntar aldrig för länge till det är maj när jag och C kvinna ses. Jag väntar medan jag har fokuser på annat. Två saker i en. En som jag väntar på i maj och en annan som jag har fokusera på annat och mig själv.

Jag väntar medan jag har fokuser på allt och mig själv.

Det låter bra va?

Ha det bra

Svar: Japp, låter rätt och bra, kram :)
Esmaralda

7 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Vilken härlig dag ni fick ihop och jag fick nästan lust att åka till Ullared…
Det är dom där små guldkornen som ger lite vardagslyx som behövs emellanåt.
Här är dags att jobba igen, haft långledigt om man nu kan kalla 4 dar långledigt…fort har det gått iaf! Man lever för helgerna numer när man får träffa hjärtevännen. Kommer vi ta detta till en ny nivå snart så vi kan träffas ännu mer? Vi längtar verkligen till helgerna och sen är dom så snabbt förbi…
Kram🥰

8 Jossan :

skriven

Godmorgon!
Redan tisdag, måndagen gick snabbt och hoppas denna dagen gör det samma.
Kalaset i söndags sa min kompis ”åh vi är så glada att du har träffat en singelvän” okej… hur tolkar man det? ”Åh vad skönt så slipper vi dig? Eller va? Mycket märklig kommentar…

Blev fundersam.. min syster skrev att hon ska rensa bland alla bebiskläderna från min systerdotter. Hon fick för sig att detta kan ge otur att de ligger nedpackade. Och att hon tror att den rätte kärleken kan komma så fort hon gör sig av dem. Visst blir lite ledsen men kan det ligga något i det som min över skeptiska syster tror? Hon tror inte på ett dugg av något på den andra världen. 


Dags för jobb!

Kram

Svar: Det var sagt av omtanke... att en singelvän har mer tid över... så tolka inte negativt, så var det inte menat.Kram :)
Esmaralda

9 Hulda:

skriven

Godmorgon!
Jag kan inte få jobb på min praktikplats eftersom de har anställningsstopp. Fullt förståeligt. Däremot skulle jag få jobba i sommar. För några veckor sedan sa min handledare att de inte ens fick ta in sommarvikarier på grund av läget. Jag sa att ring mig efter lågkonjunkturen för den varar ju inte hur länge som helst, varpå handledaren sa att jag skulle vara den första han ringde. Igår kom det till min kännedom att den andre praktikanten, min klasskamrat, sagt i skolan att han hade fått jobb på företaget! Jag blev ganska upprörd eftersom handledaren har uttryckt sina lovord till mig hur bra jag är. Jag skulle vilja ta upp detta med handledaren men är osäker på om detta skulle förstöra mina framtida chanser på företaget.. kan du se något om min situation?? ♥️

10 <3:

skriven

Vad skönt att det inte var så mycket folk. Stackars J sjuk efter fjällen. Mqn cold 😅. Hur stor är chansen att han blir frisk och vi kan ses till helgen ?
Kram

Svar: 50 % att ni ses till helgen, kram :)
Esmaralda

11 Cecilia:

skriven

Skönt att ni var där då det inte var så mycket folk. Jag avskyr folkmassor och undviker det så gott det går. Vad trevligt att dottern stannade över natten.

Va lade ett bud efter visningen i söndags och igår accepterade säljarna vårt bud! Det känns nästan för bra för att vara sant, så jag vågar knappt tro det. Om allt går som det ska så blir det kontraktskrivning i eftermiddag. Fick höra igår att hyresvärden här planerar att höja hyran, imorse gick larmet på Biltema precis utanför oss som det gör då och då och nu såg jag att räntan var sänkt något ytterligare. Känns som att lite positiva tecken har skickats angående detta. Kramar

Svar: Chansen är god att det här blir ert... håller tummarna, kram :)
Esmaralda

12 Meje:

skriven

Hej Esmaralda…
Vilken mysig dag ni haft.

Ser du mig bli mamma igen inom 1-2 år? Eller kommer det att vara möjligt inom det tidsspanet?
Kram

13 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer den relationen att bli långvarig och hålla i sig?
Kram

14 Sol:

skriven

Hej Esmaralda.
Hoppas ni fick en hel del bra grejer med er hem…

Tror jag såg honom idag.
Såg han mig?
Kommer vi att börja umgås mer intimt och regelbundet?
Kram

Svar: Jo tack, en del bra grejor och andra som man tittar på och undrar hur man tänkte där :)Han såg dig nog men ser honom inte i din framtid, det ser ut att komma någon annan, kram :)
Esmaralda

15 Bjork:

skriven

Hej fina bilder:)

Jag såg en så söt hund på jobbet igår :)

Blir jag kallad för mamma i framtiden?

Kram

Svar: Ja så kan det bli, kram :)
Esmaralda

16 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Ja det var många år sedan jag var Pa Ullared, ca 15 år sedan.

Jag har en dålig kānsla.
Ar hon i bilden igen? Det kan ha varit så hela tiden men det ār bara en kānsla jag fått sista tiden. Just for det så satte jag en gammal mobil Pa inspelning. Hörde en massa jobb, dorrar som slog, nycklar hit o dot.

Ja att det inte hördes några röster betyder inget. Det har hānt innan nār det begav sig.
Det var en taktik!

Sa ljuger Han för mej igen o kan du kānna att hon Finns dār och till och med i eller runt mitt hem?

Kram
Maja

Svar: Ingenting av betydelse kommer till mig... men ta tag i din egen känsla och red ut... kram :)
Esmaralda

17 Solstjärnan :

skriven

Ja tänk vad man kan behöva ett och annat utan att ens vara medveten om det förrän just i shopppandes stund😊
Bra att ni har Ullared "nästan för er själv"...okey kanske inte riktigt så men nu minskar risken i allafall att nån tar fel kärra i vimlet ..😊
Jag ser framemot att få köpa nytt en dag( hoppeligen rätt fort)till det framtida hemmet.Roligt med nytt😊Nu gäller nog bara rensning i nuläget.
Es, finns det något speciellt på intåg på min livsväg nu?
Ser man min kommande man? Flytt till nytt hem? Eller något annat?😊

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️



Svar: Ja ibland är det ju så packat med folk där att man måste ställa sin kärra och gå runt och plocka det man ska ha... och sedan ägna hur lång tid som helst åt att försöka hitta sin vagn igen !Rensning är bra - och nytt kommer för dig.
Förändring kommer för dig.. både kärlek och flytt men kan inte säga exakt när, kram :)
Esmaralda

18 Mercan :

skriven

Esmaralda kan tjejen som är rätt komma innan 2025, efter att min bror har rest till Lea, han ska resa under den här månaden 😌 kan det hända under året 😅

Svar: Ja det kan hända under året.. eller inte.... det kan hända när som helst och hans egna val spelar in, kram :)
Esmaralda

19 Helena Ir :

skriven

Trevligt att få till en sådan bra dag med lite folk på det stora varuhuset! Mamma/dotter mys!

Det har jag själv haft hela helgen, tog med min yngsta dotter på konsert i lördags! God mat och dryck..det var ju hennes 30 års dag! Så ville hon bli firad!

Igår var jag till en mindre lokal i en källare, lyssnade på storband. Där var vi inte lika många som under den stora konserten. Kanske kring 100 personer. Men något konstigt hände..slumpen eller vad! Satte mig längst in i lokalen högre upp bredvid ett något äldre par. Vid något tillfälle börjar vi prata om musiken. Där jag även tar upp min musiksmak som innefattar väldigt mycket. Som det här konsertbesöket i lördags. Det visar sig att kvinnan även hon varit där. Samma dag,Samma tid. Rad 8 från vänster. Oj,jag berättade var jag och min dotter satt..bredvid 2 kvinnor rad 8 från vänster. Jag satt bredvid den här kvinnan under konserten..precis till vänster om mig! Förmodligen ingen betydelse alls..Men det känns lite lustigt att veta! Jag kommer nog att gå och lyssna på detta band flera kvällar..och de sa: kanske vi ses igen 😀

Kram


Svar: Det är så roligt att spendera tid med barnen !! Det var ett lite speciellt möte du gjorde och träffas ni igen finns möjlighet att lära känna varann lite mer, kram :)
Esmaralda

20 LilaSyren:

skriven

Hej,

Min dotter har det tufft i skolan. Ser du någon ljusning ?

Kram

21 Mimi:

skriven

Hej,

Kommer jag åtminstone att få jobb till sommaren? Kan säga att jag är riktigt orolig

Kram








22 Ally:

skriven

Godmorgon
Så skönt med lite folk på Ullared och visst är det förunderligt att man alltid kommer ut med fler kassar än tänkt från början 🤣
Mysigt med spa som avslut på dagen.
Här blir det oxå trädgårdsshopping idag ( inte på Ullared) jord, krukor o pelargon är tanken och en eldkorg (mysfaktor på sommaren när solen lagt sig).

Du skrev i min seans att jag har stora val och kan påverka mycket själv kring 2024... ser du att jag går på i rätt riktning för att påverka det jag önskar eller ser du något jag kan göra annorlunda?
Finns saker jag jobbat på över två års tid som går trögt men vill inte släppa/ ge upp, kommer ett ”svar” kring detta snart?
Kram :) 🌷

Svar: Eldkorg är så fint !! Borde jag ha !Du går i rätt riktning, du är på rätt väg... stanna upp då och då och känn av
Saker och ting kommer falla på sina platser. något blir som du vill och annat ger du upp och tänker om, kram :)
Esmaralda

23 Smöla:

skriven

Jag har sökt ett nytt jobb och gick vidare till steg två. Ser du om jag kommer få jobbet och kommer jag trivas isåfall? Är det något för mig?

Svar: 65 % chans att du får jobbet, snart vet du, kram :)
Esmaralda

24 Alex:

skriven

Hej Esmeralda,
Har någon i min närhet överdriven hypokondri? Ibland kan jag tycka att det är konstigt att A drabbas av så många sjukdomar hela tiden. Eller barnen. Har funderat på det. Står allt rätt till där?

Svar: Lite åt det hypokondriska hållet kan det vara, kram :)
Esmaralda

25 Mercan :

skriven

Esmaralda kommer jag hitta min byxa 😂 jag ska gå dit nu kl 10:00😎😁☺️💞

26 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Det var en härlig shopping utan trängsel. Måndag är tydligen rätta dagen att besöka Ullared !
Härligt med bad som avslut på kvällen

Näe jag kommer aldrig besöka Ullared men såå folktomt ...man ska aldrig säga aldrig ;-)

Här står diabetessköterskan på agendan ,så handling med granne får bli en annan vecka.

Ha en härlig Tisdag <3

Kram Anki med flock

Svar: PLanerar man sin dag till Ullared kan det bli riktigt bra... nära lön och pension och mitt i veckan... då är chansen god att det blir rätt folktomt där ! Lycka till hos sköterskan. Kram på dej och flocken :)
Esmaralda

27 SarA:

skriven

Härligt med nästan tomt Ullared.
I fredags fick jag besked och jag var den som fick tjänsten. Det känns kul, spännande och skönt att veta att man har jobb några månader till. Dock känner jag mig inte helt överväldigad vilket oroar mig lite. Men jag hoppas att det blir ett bra jobb som jag klarar fint och växer några meter i erfarenhet och självförtroende.
Jag har en bubblande känsla i kroppen och kan inte riktigt förstå vad den vill! Är det vårkänslor som är på gång eller något annat som jag behöver tillfredsställa mig med?
Kram <3

Svar: Jag får gratulera till tjänsten !Du kommer greja detta bra... och en dag söker du dig vidare... du kommer så småningom att veta exakt vad du vill, kram :)
Esmaralda

28 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Det är bra att inte alltid på förhand veta hur mycket man behöver handla.

Vad felar hen som svarade på mitt mail på ett mycket osakligt sätt? Blir vi av med hen snart? Mycket elakt har jag hört men det här var ju något av en höjdare.
Tack och kram!

29 Berg:

skriven

Åh, jag önskar att jag bodde närmre Ullared!! Men kanske tur för plånboken att det är ett visst avstånd. Räcker att ”bara behöva något” på de andra kedjorna för att tusenlapparna går..

Min fd vill boka charter för oss med barnen i höst. Vi båda gillar ju sol och bad, och gör gärna äventyr med barnen, så jag funderar på att säga ja. Det är en fördel att kunna dela på barnens resekostnader. Och att jag skulle vara i en annan relation redan detta år, som skulle göra det mer obekvämt att åka tillsammans känns osannolikt. Kärleken brukar inte vara snabb av sig.. ser du någon varning som gör att jag bör avvakta?? Eller ser det positivt ut? Tacksam för råd.

Ha det fint!

Svar: Ta det för vad det är.. umgås som vänner och det finns förutsättningar att det blir bra, kram :)
Esmaralda

30 Mercan :

skriven

Tack söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗 Esmaralda finns det shansen att jag hittar min byxa larph lauren eller boomerang, nu går jag dit 😚 🤗 🙂

31 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 💞 jag såg ditt svar nu 🙂 tack för all stöd hjälp 😚 😚 😚 💞 jag ska göra det 😗💞🤗

32 Gubben i skogen:

skriven

Besökte varuhuset förra våren eftersom vuxna dottern bad mig följa med. Det var kaos. Blev så att jag satt utanför på en bänk och väntade ut dottern. Är ju inte mycket för shopping. Nu lägger jag sista handen vid min gårdsrenovering och är mycket nöjd. Djuren har också fått det fint, hästarna, de tre korna, getterna och sällskapsgrisarna. Har djuren det bra, då mår också jag bra.

Svar: Ja så är det, djuren ska ha det bra !! Din gård har med all säkerhet blivit jättefin.. kram :)
Esmaralda

33 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Verkar som att jag har tappst balansen eller åtminstone har svårt med den ;).
Så kul att få packa upp det man shoppat, lite julaftonkänsla...
Kram Skorpan

34 Ally:

skriven

Tack snälla för svar 🙏✨
Gällande eldkorg 🔥 finns det nu på Rusta med nedsatt pris 129:-
( den ska jag köpa idag) snygg o praktiskt, då den har ett fat under sig 👍
Kram :)

Svar: Tack för det tipset !! Kram :)
Esmaralda

35 <3:

skriven

Godmorgon Es,så härligt när solen skiner. Är Lars J kompis intresserad av mig ? Är det en bra man som skulle kunna passa mig ? Lite för lugn kanske🤔. Med J är det ju oftast all in och lite busigt.
Fick en gullig godmorning video från honom. Han är 💯min typ till det yttre. När vi sågs förra veckan var jag inte så intresserad att prata med honom jag och J hade lite att reda ut då. Han verkar ändå inte tyckt att jag var så otrevlig.
Kram

36 Mercan :

skriven

Esmaralda 😭😭😭jag fick brev från försäkringskassan att jag måste har fått 50 000kr bostadstillägg för mycket 😖att jag måste betala dem pengarna 😟är jag övervakad kommer jag betala pengarna, kommer de avbryta min pension, vad ser du Esmaralda 😭😭😭

Svar: Prata med dem och be dem förklara.....har du fått för mycket så måste du nog betala tillbaka..... men som sagt, prata med dem, kram :)
Esmaralda

37 Tildis:

skriven

Hej Es!

Ser du någon varning runt mig?

Kram

38 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Kram

39 Misstjejen:

skriven

Hej

Så okej, jag ska försöka ignorera C kvinna som jag har tankar om det. Jag behöver hitta en lugna sätta att få fokusera på annat och mig själv även jag har födelsedag nästa söndag. Nu på lördag och nästa helgen ska blir firande för min födelsedag. Det är bättre att fokusera på min födelsedag första?

Ha det bra

40 Ally:

skriven

Förlåt en extra fråga om du får in något.. tror du hen kommer ta steget mot mig för en bättre förändring mellan oss? Går tankarna åt mig på ett positivt el negativt sätt?
Tack o kram

41 Mam:

skriven

Hej Esmaralda.
En hel del bra kan man hitta där. Speciellt till barnen.
Känns det möjligt och rimligt att jag blir mamma igen inom 1-2 år? Önskar inte för långt mellanrum mellan barnen… Det skulle verkligen vara min önskan.
Kram

42 Hej:

skriven

Hej Es.

Verkan som att han som jag känt några år tillbaka, hans nuvarande relationer varit lite många och lite kortvariga.
Men nu när han umgås med en ny tjej, blir denna långvarig?

Sen undrar jag faktiskt om han har tankar/ eller kommer få tankar om att höra av sig till mig? Och finns det en chans att han och jag kommer börja umgås mer regelbundet?
Kram

43 Hjärtat:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om han med glasögon…
Har intresse för mig?
Kommer han att ta kontakt med mig?
Och kommer vi börja bygga på något det här året?
Kram

44 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Hallojsan

Däckade igår på. eftermiddagen. Råkade sova till 21 😅
Dock hörde min son mig gå omkring i mitt rum. Från sängen till dörren. Han gömde sig i köket för att överraska mig men jag dök aldrig upp. Då kollar han in i mitt rum, och där ligger jag och sover.
Händer att jag hör honom oxå men så visar det sig att han gått till skolan 😅
Känns ej obehagligt.
Lite snopet när man går upp och ingen där.
Kan ju nämna att du huserade i min dröm 😁
Härom dagen kände jag något komma underifrån och toucha på sidan av knät (typ) när jag låg i sängen med egna knät utanför (brukar vara väldigt noga att inte ha fötter eller ben utanför täcke eller säng.
Min stora skräck att något tar tag min fot när jag ska i eller ur sängen. I vanliga fall är jag stel som en avlång sten men när det gäller att ta sig i och ur sängen utan fötter och ben för nära sängkanten blir jag vigare än en elitgymnast.
Inga djur reagerar så lär ju inte vara något skrämmande så att säga.
Ligger sällan med ryggen mot rummet. Då har jag flera ggr känt att någon sätter sig eller en hund lägger sig. Tror på det sistnämnda. För det är inte så tungt.😊

Den mot knät känns som det kan ha varit en hund (förhoppningsvis 😁😅)


Åh jag har aldrig varit på Ullared..
Helt apropå nu!
Allvarligt "Ulla Red".och härom dagen satt jag och garvade. Det går en dokumentär om Linda Lampenius... Jaaaa.. Snusktanten kom igång och såg något heeelt annat.. 🤣
Bort med bokstaven U så blir det något helt annat. 😅😁 linda lam penis.
Jag vet.. det är något vrickat med mig 🫣🤷🏼‍♀️

Kjam på dig.. Finaste du ❤️

Svar: Det som nuddade dig var en fin liten hund... som ofta hälsar påDu ska inte vara orolig att någon tar tag i din fot, det händer inte.....
Den där dokumentären tänkte jag se häromdagen :) kram :)
Esmaralda

45 Mercan:

skriven

Esmaralda ser du om jag måste betala beloppet till försäkringskassan eller kommer de befria mig från det🥹min sister kommer ringa ,vad ser du Esmaralda🥹

46 Matt:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur många är procenten att det blir ett tredje barn för mig inom 1-3 år?
Kram

47 Mej:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer Hen och Jag att umgås med varandra igen? 🧡🧡🧡
Kram

Svar: Troligen inte på det sättet som varit, kram :)
Esmaralda

48 .:

skriven

Åh, nice!
Skönt med lite folk. Jag och en vän brukar också pricka in rätt tider när det gäller att strosa runt i butiker :)

Nu är det lite mer än ett år sen jag träffade L sist. Vi sa att vi antagligen inte kommer att ses något mer. Vi har dock telefonkontakt ibland. Logistik sätt skulle vi kunna springa på varandra även om oddsen inte är särskilt höga. Men tror du att jag och L kommer att ses mer längre fram. För en lunch eller vad som helst? Finns chansen ändå trots allt?

49 Smaragd :

skriven

Hej,

Några har bokat in sig på söndag. Kommer dem köpa? Vad ser du?

Kram!

50 Camilla:

skriven

Kommer väninnan att hamna på hospice längre fram eller vad ser du? Hon tror att det kommer att bli bra, men det tror ju dessvärre inte vi andra. Hon är väldigt bra på att förtränga saker. Sjukvården har slutat att engagera sig som förut eftersom det inte finns så mycket mer att göra än de har gjort. Hon har fått all behandling som går att få , eller kommer det mer?

Fin dag på Ullared med massa fynd.
Allt gott🌸
Kram
C

Svar: Hon är allvarligt sjuk och det är svårt att säga hur det blir.. och inte heller etiskt av mig... men känner ni att hon inte kan ta hand om sig och inte har hjälp, då ska ni göra en orosanmälan, kram :)
Esmaralda

51 Bella:

skriven

Ett litet dagsäventyr, så spännande ☺️❤️

Nu är det bara 2 dagar kvar tills jag flyttar från staden jag bor i. Dom två sista veckorna blev det singersessions 2 gånger och det gav mig verkligen en skymt av det livet jag vill leva! ❤️🙏 I torsdags stannade jag kvar med han som anordnade det och blev lite förvånad att vi matchade så bra i energierna, typ som en själsfrände nästan. Men nu flyttar jag, kommer vi att mötas igen? Det är inte ofta man hittar nån man skulle kunna sitta och prata om livet med hela natten, ville aldrig att kvällen skulle ta slut 😂 Så svårt att sätta ord på hur det känns när man mött en i samma själsgrupp, om så nu är fallet men de känns så. Typ bästa kvällen i mitt liv, en av dom iaf 🥺🥺

Kram

Svar: God chans att ni kommer hålla kontakten... ni har träffats förr... långt innan detta livet... kram :)
Esmaralda

52 EE:

skriven

Meddelat min chef ang. Att jag komme sluta. Och nu börjar den där ångesten att ”jag kanske valt fel” komma. Gillar ju mitt jobb jag har.

Men tror någonstans att det fanns en anledning till att jag byter. Dels att jag söker ett jobb 1 månad efter sista dagen att söka, får intervju inom 1 vecka och erbjudande inom 3 veckor. Det är menat att jag ska dit jag ska nu och inget annat.

Tror det kommer bli bra. När jag väl gått över till nya jobbet.

Nu måste vi bara få löst min mans ångest och mående. Jag tror han gått in i väggen. Eller ja flera gånger men hela tiden trycker bort det. Och ingen hjälp på hans jobb. Utan mer åt andra hållet… att de gör allt för att bli av med honom. Tråkig känsla att det ska vara så. Ser ju hur skit han mår.

Kram

Svar: Lita på din egen magkänsla !!Din man kan behöva prata med en terapeut... han mår inte alls bra... kram :)
Esmaralda

53 Bjork:

skriven

Hej ser fram i mot att ha en egen liten familj:)

Kram

54 Fjäril:

skriven

Hej,
Ser det ut att hända nåt kul eller extra positivt snart?
Kram

55 Lotta S:

skriven

Vad är din känsla angående nästa arbetsår, bättre eller sämre än detta?

Svar: Finns förutsättningar att bli bättre, kram :)
Esmaralda

56 Ghostwriter:

skriven

Drömde igår att jag befann mig utomlands i ett stort lyx hus och när jag kommer hem ser jag en död man. Försöker få hjälp men ingen är där och då måste jag dölja kroppen tills jag kan få fram sanningen.

Dröm två är att jag träffar en ny sorts man och det känns bra. Men så gick de lite för fort fram och jag backar och vill inte mer.

Ser du vad dem kan betyda?




Så mycket saker!!

Kram

57 Ghostwriter:

skriven

Drömde igår att jag befann mig utomlands i ett stort lyx hus och när jag kommer hem ser jag en död man. Försöker få hjälp men ingen är där och då måste jag dölja kroppen tills jag kan få fram sanningen.

Dröm två är att jag träffar en ny sorts man och det känns bra. Men så gick de lite för fort fram och jag backar och vill inte mer.

Ser du vad dem kan betyda?




Så mycket saker!!

Kram

58 Misstjejen:

skriven

Hej

Prata nyss med T kvinna om att jag ska fokusera på min födelsedag inför nu i helgen och nästa helgen. Som det är viktigt att jag har fokusera på mig själv och fokus på jobbet också. Så jag och C kvinna kommer ändå träffa i maj. Det kommer inte missar eller glömt för det finns planera så behöver inte att jag tänker på henne.

Det är viktigt att jag fokusera på jobbet, på mig själv och annat också. För jag ska må bra och har kul. Så man firar födelsedag en gång i år.

Det ska jag tänker på att gör mig själv att blir stolt och andra också.

Jag är starkt, smart, duktigt och allt som jag kan gör.

Jag ska gör min bästa.

Ha det bra

Svar: Du vet precis hur du ska tänka...och du tänker helt rätt... lev efter hur du tänker... ta hand om dig och gör dig själv viktigast... kram :)
Esmaralda

59 Dunegull:

skriven

Jag åker dit imorgon! Hoppas du sparat lite kul 😂🤭

Ser du något spontant kring mig? Något spännande på väg in?

Kram

Svar: NÅGOT har jag sparat :)Något kul är på väg, något tillsammans med en kompis, kram :)
Esmaralda

60 Cai:

skriven

Hej! Så roligt m gekås. Älskar stället 🙌

Jag är kär i en man, men osäker på om mina känslor är besvarade!? Vad ser du? Har vi en framtid tillsammans?
Kram 🤗

Svar: Intresse finns i alla fall... men ser inte hurpass på djupet det är, kram :)
Esmaralda

61 Smulan:

skriven

Vilken härlig dag ni haft.
Längtar efter dol och värme, men vara gråväder

62 Skorpan:

skriven

Energierna aningen låga idag men jag tvingade mig till gymmet iaf o gjorde ett lättare program. Verkar som att jag måste ha ett program att gå efter för att det ska bli till nåt ;). Balans vet jag nu inte om det blir till...
Kram Skorpan

Svar: Du tog dig dit i alla fall ... bra jobbat tycker jag !!! Man behöver inte alltid vara på topp !! Kram :)
Esmaralda

63 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om han mörka med glasögon…
Har intresse för mig?

kommer vi börja bygga på något det här året?
Kram

64 Mercan :

skriven

Esmaralda försäkringskassan kräver 50 tusen att jag ska betala tillbaka för att jag inte meddelat att min mor bor med oss, allt på grund av mig att jag sa att hon bor med oss i årskontrollen, Esmaralda ser du om vi kommer undan det efter att min sister har pratat med dem😭😭😭😖😖😖

65 Skorpan:

skriven

Nej inte kan man alltid vara på topp.
Tack Es :)!
Kram Skorpan

66 Mercan :

skriven

Kommer jag betala pengarna Esmaralda eller kommer de befria mig när min sister säger att jag viste inte att jag borde meddela att min mor bor att det är en person till i adeessen

67 Ghostwriter :

skriven

Drömde att jag träffar en ny sorts man och det känns bra. Men så gick de lite för fort fram och jag backar och vill inte mer. Jag tror jag gillar han men att det blev för mycket på en gång.

Ser du vad den kan betyda?




Kram :)

68 Blå:

skriven

Hej Esmaralda.

Kan det bli en förändring till det bättre mellan oss?
Kram

69 Hon:

skriven

Är det någon som tycker att jag är snygg på gymet?
Kram

70 Ma:

skriven

Hej Esmaralda.
Undrar om mörka mannen och jag gör ett ordentligt försök?
Kram…

71 Mamman:

skriven

Hej Esmaralda
En lite ovanlig fråga…
Den själ jag känner av, kan du se vad det är för en liten person?
Kram

72 Mercan :

skriven

Tack Esmaralda 💞 jag har ingen möjlighet att betala så stor summa hoppas att när min sister pratar med dem, dem hoppas att ska befria det 😭😟😖

73 F:

skriven

Hej Esmaralda.
Kommer en relation mellan den lite äldre kvinnan och han bli långvarig?
Kram

74 <3:

skriven

Godmorgon Es,så härligt när solen skiner. Är Lars J kompis intresserad av mig ? Är det en bra man som skulle kunna passa mig ? Lite för lugn kanske🤔. Med J är det ju oftast all in och lite busigt.
Fick en gullig godmorning video från honom. Han är 💯min typ till det yttre. När vi sågs förra veckan var jag inte så intresserad att prata med honom jag och J hade lite att reda ut då. Han verkar ändå inte tyckt att jag var så otrevlig.
Kram

Svar: Han är intresserad och tycker att du är attraktiv, kram :)
Esmaralda

75 Helena Ir:

skriven

Ja, det är trevligt att umgås med barnen. Dessutom så blir jag glad av henne, hon mår inte så bra just nu på jobbet. Men påpekar själv att det är viktigt att få göra trevliga saker på fritiden..för att inte grotta ner sig i det hon får kämpa med annars . Jag tycker hon är klok !

Kram

Svar: Ja, du har sannerligen en klok dotter, kram :)
Esmaralda

76 Jeanette:

skriven

Vilken lycka att slippa trängseln!

Jag hade missat en lite deltalj i all fakta. Det var endast 50 % jobb men eftersom det är dygnspass får man lön som en 60 % men det är ändå för liten lön.

En kvinna som är över 80 år verkar vara en bestämmande person som jobbar som assistent. Hon har lagt beslag på alla högtider ingen annan får jobba då. Chefen skulle åka hem o fundera på en lösning för mig för han var intresserad av mig. Han ska ringa under veckan. Jag vkommer inte att acceptera att en pensionär på över 80 som lägger beslag på helger. Det ska vara schema som rullar som på alla andra arbetsplatser. Jag sa inget på mötet om det jag ryckte på axlarna när han tittade på mig o sa kanske man vill vara ledig över såna helger.

Jag blev lite besviken över att det inte stod i annonsen om 50 % samt att en pesnionär på över 80 år bestämmer hur vi ska jobba!

Kram

Svar: Ja, det var ju trist att procenten blev fel... och bara för att man är över 80 år ska man såklart inte ha speciella privilegier... samma ska gälla för alla... kram :)
Esmaralda

77 Mamman:

skriven

Haha, jag håller med, farligt med ullared å allt man behöver.

Kommer detta paket nå mig denna vecka då? :).

78 Smöla:

skriven

Jag har sökt ett nytt jobb och gick vidare till steg två. Ser du om jag kommer få jobbet och kommer jag trivas isåfall? Är det något för mig?


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: