SISTA CHANSEN

 
Nu räknar vi ner och absolut sista chansen för spådom och/eller regression VIA  TELEFON... är en extratid i dag klockan 17.30.
 
I morgon är Nettan helt fullbokad och på måndag åker vi hem.... sen dröjer det till sommaren innan vi beger oss iväg  på ny andlig resa
 
Vill du ha  den lediga tiden så hör av sig snarast till Nettan:
 
[email protected]
 
eller ring:  070 8898733
 
-
 
Någon undrade om småfolket inte vill komma inomhus och jo, det tror jag de vill... i synnerhet ungarna, för de är ju nyfikna som alla ungar är..... MEN de tillhör naturen och det vore helt fel att tillåta dem komma in.
 
De ska leva sina liv och så opåverkat som möjligt av människor.
 
Det kommer bli tomt efter dem, den saken är klar !
 
I går fick de en skiva falukorv som gammelvätten släpade ner i hålet under högljudda pustanden och stånkanden !
 
 
 
Vi äter enkelt... faukorv i ugn och mos på pulver... ingen höjdare direkt men man blir mätt. I går kväll hade  vi långpanna i ugn med  Stinas kyckling, potatis , majskolvar  och därtill  tzatziki och ikväll blir det stekt fläskkotlett med sån där god skysås  som man bara kan fixa  till just   fläskkotlett.   Det har alltid varit mina barns favorit.
 
 
Man tar upp kotletterna ur stekpannan och häller på 2 dl vatten i stekskyn så det fräser och bubblar. I med salt, grovmald svartpeppar och en rejäl skvätt ketchup. Låt puttra en minut eller så och det är klart !!
 
 
 
 
Mamma ringde och berättade att hon bjudit hem sonen min på middag igår  och de har alltid så mycket att prata om.  Han hämtade samtidigt varor till henne från  boxen på Willys så det blev två flugor på smällen :)
Och så hälsar mamma till er alla i bloggfamiljen !! 
 
Ja, det var lite smått och gott härifrån Farsta 💖
 
Kram & kärlek 💖
 
 
 
 
1 Bjork:

skriven

Hej får j sa g dom tre veckorna jag önskade ha semester?

Får jag gå barnvagns promenad?

Kram

2 Smaragd :

skriven

God morgon,

Nu börjar jag verkligen bli stressad över att vi inte får bostaden såld. Jag orkar inte med visningar och fixa och städa.

Kan du se om vi säljer under mars månad?

Ser du var vi kommer bege oss sedan?

Kram!

3 <3:

skriven

Godmorgon Es, kommer C insistera på en date idag ? Tappade lite sugen att han liksom inte bara tar intiativ och bestämmer.Bokar bord och plats. Så är jag van att ha det om jag ska gå på date. Han skriver väldigt mycket flera gånger om dagen. Gulliga saker och komplimanger.
Kram

4 Nyfiken :

skriven

Hur är känslorna nu från min kollega efter gårdagen?

Kram

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Så skönt att den medicin hjälpa mig och jag har märker ju jag slår inte mer i min huvudet eller på köksbordet. Jag tror att jag har haft mörka dagar så när jag mår dåligt. Det berätta jag aldrig för någon men nu ser jag är mer äkta av mig och jag mår bättre så mycket än förut. Det känns så skönt men alla behöver inte förstår hur mycket jag mår bättre än förut.

Jag tror också jag har blir mitt gamla jag men på nytt sätta. Som jag var barn en gång i tid.

Den som alltid glad och må bättre även snällare mot sig. Före grundskola jag börja då jag var annan person.

Känns som om jag är tillbaka på den sätta. Den gamla jag på en nytt sätta och jag kan var mig själv utan problem.

Bäst som finns att snälla mot sig själv...

Jag vill att alla ska vet men alla behöver inte det för inget kommer förstår men någon kanske...

Jag tycker ju jag har blir den gamla jag men på en nytt sätta och mer var mig själv

Ha det bra

Svar: Vad skönt att du mår bättre.. och det räcker att du själv vet det !Sakta men säkert hittar du dig själv, en riktigt bra version av dig själv, kram :)
Esmaralda

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag har jobbar så mycket med mig själv och jag gör det i fortsättningen. Men ibland har jag efterlängtade till C kvinna samtidigt min annan känslan är ointressant tar över ibland. Jag skicka ingenting smsar och inte ens facebook.

Jag har typ båda sidor. Jag tror att den person som den gamla jag på nytt sätta så den tar över plats och den annan som jag har haft under många år. Det börja typ försvinna med tid. Jag tror att jag blir mer den äkta jag och mer ärligt. Även jag tänker inte på tidigare livet eller nästa livet eller döden på länge. Jag fokusera mer på nuet och min hälsosam också.

Men det finns alltid något som uppmärksamhet mig fortfarande men jag har annat typ intresserad nu och jag umgås med några som jag gillar mer nu än förut som är nära min ålder men lite äldre.

Jag tror att jag har kommer tillbaka till den gamla jag på nytt sätta men jag hoppas inte att jag tappar någon som C kvinna utan behålla allt och alla ändå men bara jag blir den person på nytt sätta. Förstår du vad jag menar?

Ha det bra

7 Berg:

skriven

Hej och tack för att vi fått följa era äventyr på resan! Extra kul tycker jag att småfolket visat sig!
Tidigare uppfattade jag dem, men nu var det länge sedan och de har en speciell plats i mitt hjärta från yngre dagar. Så kul att de uppmärksammas 😊

En fundering.. nu när jag gått ur min relation sedan ett par månader, och så sakteliga börjar blicka framåt. Kommer min nästa kärlek vara en man eller kvinna? Får du en känsla?

Ha det fint!

Svar: Jag tror att du kommer träffa på dem igen så småningomJag ser båda delar så det kan vara så att du dejtar lite olika innan det blir rätt, kram :)
Esmaralda

8 Mikaela :

skriven

Är han intresserad av mig? Vill han träffa mig igen?

9 Mimi:

skriven

Hej!

Småfolket kommer säkert att sakna er när ni åker hem.
En dånande natt som vanligt. Längtar härifrån. Orolig hur det ska bli med flytthjälp. Kommer det att ordna sig??

Kram

Svar: Ja, det ser ut att ordna sig, kram :)
Esmaralda

10 Lotta S:

skriven

Småmysig rapport, gör gott att läsa som start på dagen. Har ni redan klars planer vart nästa andliga resa bär?
Får dottern fler erbjudanden om sommarjobb att välja bland? Blir det för få timmar det hon får?

Svar: Nästa gång lär det nog bli i trakterna av Ullared så man kan göra en kombo.. besöka oss och butiken :)Dottern har chans att få också ngt annat sommarjobb, kram :)
Esmaralda

11 Tintin:

skriven

Hej Ez!

Lyckas det nu för sonen, att få jobbet som finns drygt 100 km från hans nuvarande hemort?

Tack och kramiz!

Svar: Han har en god chans, och jag håller tummarna, kram :)
Esmaralda

12 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.

Ibland kan lätt mat vara bra att ta till.. dock upplever jag själv att falukorv inte mättar särskilt länge.. men smidigt och bra.

Es, kommer det att komma en till chans med honom? Till en relation och det andra?
Kram

13 Solstjärnan :

skriven

Ni måste väl vara rätt trötta efter sånhör intensiva dagar.För det krävs väl en del energi att jobba med andevärlden.Men har ju också förstått att det även ger energi 😊
Din mamma hade fin besök av bästa slag😊
Mat och prat😊.Snällt av honom att hjälpa med inköpen😊
Sådär önskar jag att det blir den dag då man själv är pensionerad ,att då träffa och umgås med barn och barnbarn nu som då😊
Tack för hälsningen från din mamma😊Hälsa gärna tillbaka😊
Idag ska jag titta igenom mina byxor.Blir det att köpa nya eller ryms jag i nån av dem..
Es,är min kommande SM intresserad av kläder o vill klä upp sig eller går han mest i samma kläder?

Ha en bra dag 😊
Kram Solstjärnan ☀️


Svar: Även om några byxor passar så ser det ut som om du kommer köpa lite nytt.Din tillkommande är måttligt intresserad av kläder... han tycker det är viktigast att vara hel och ren och det är han också, kram :)
Esmaralda

14 Anki:

skriven

Godmorgon Es och Nettan
Ja förstår att de små är nyfikna och vill in nu när de vet att de är sedda och får så mycket gott. Men bästatt låta allt vara som det är och inte störa ordningen. Tror nog de kommer sakna er mer <3

Här togs alla mus och råttfällor bort efter det fastnat och dött en liten ekorre.
Är så ledsen över det som hänt men den såg ut att ha dött ögonblickligen...Nu drömmer jag om dödfödda barn osv snacka om att det lilla livet påverkat mitt mående..

Tänk vad tiden går fort er sista dag i morgon !
Hälsa din fina mamma så gott och tacka <3

Kram Anki med flock

Svar: Jag minns när MG var ung och mamma passade honom medan vi var på resa. Plötsligt springer det en massa ekorrungar på husfasaden och han blir alldeles galen.. de trillar ner och han trampar ihjäl två av dem.. som mamma fick begrava... det var ett trauma för henne.. hon som haft halvtama ekorrar i sin stuga som ätit ur hennes hand.. visst blir det ett trauma när sådant här händer... kram :)
Esmaralda

15 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda…
Småfolket låter spännande… att höra om, har aldrig sett någon själv.
Jag öppnade mitt hjärta lite i er meddelande till honom… ser du ifall han blev glad? Eller vilka känslor som dök upp? Kram

16 Ledsen :

skriven

Var inne på en dejtingsajt igår och där dök vännen upp som för 2 veckor sa att jag aldrig skulle kontakta honom igen. Att se honom sved inom mig. Att vår kontakt skulle dö ut hade varit en sak men att han gjorde så mot mig. Du sa att vi skulle få kontakt igen längre fram. Hur länge kommer det dröja?

Svar: Den kontakten kan dröja länge och jag ser ju inte att den leder till en relation... utan handlar mer om en kortare kontakt, kram :)
Esmaralda

17 Emiza :

skriven

Hej

Kommer jag och p att vara vänner i flera år?

18 Skorpan:

skriven

Ja allt ska man inte lägga sig i o naturens underverk är nog ett av dom. Härligt för mamma att ha sonen på middag medan du har Nettan på middag i flera dagar Es ;).

Som det tar på att inte kunna gå ut eller annars heller orka göra nåt, tråkigt o trist är det. Energierna är inte de bästa även om jag nu fått det sovit på natten. Håller på o kryper ur mitt skinn ju ;)...

Så bara att ta det lugnt, idag också.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ja, det är tråkigt att inte känna sig ok.. du får se det som en viloperiod och bli riktigt utvilad och utsövd.. och det kanske var meningen att det skulle bli så. Fortsätt krya på dig, kram :)
Esmaralda

19 Lilla M:

skriven

Hej Es! Är någon förtjust i M? Är Birk ännu förtjust i M? Kram

20 Hej:

skriven

Hej Esmaralda.

Hur ser chansen ut att samma sak blir igen? Kram

21 Skorpan:

skriven

Jag läste om de halvtama ekorrarna som åt ur din mammas hand Es o kom ihåg en dröm om en fågel, typ domherre, som satt på min hand och ville bli smekt. Det var en märklig dröm :).
Kram Skorpan

22 Lilla:

skriven

Hej Esmaralda….

Jag undrar…
Varför han inte svarar mig just nu…?
Är han försiktig / avvaktande på grund utav tidigare händelser…

Har han känslor för någon annan?
Kram.

23 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.

Undrar om han blev glad när jag öppnade mitt hjärta för honom?

Finns det en chans till en relation med honom?
Kram

24 AnnaK:

skriven

Känns det som evigheter till det vänder på något plan i livet?

Kram 🤗

25 Bjork:

skriven

Hej får jag spendera min semester med kärlek och vänner?

Kram

26 Mama:

skriven

Hej Esmaralda.
Njut av era sista dagar..
själv ska jag ut och springa..
jag behöver det, fungerar inte utan träning..
jag måste vara konstig, för de flesta gillar det inte.. bara några...

En fråga på det
hur är chansen att jag får ett barn tillsammans med honom? Kommer han kunna tänka sig att skaffa ett till barn med tiden med mig?

kram


27 Allt:

skriven

Godmorgon
Tänk att det nästan gått två veckor, sen ni kom.. tiden rusar.
Igår fick jag besök av en Uggla 🦉 i min trädgård, (ovanligt då jag bor i stan) det var speciellt och uppskattat.
Så nu har jag herr och fru skata som kommer dagligen, en stare, ekorre o småfåglar runt mig, älskar min trädgård och plats jag är nu.
Skulle gärna vilja visa mitt ställe för honom, finns det en möjlig chans att det kan bli så?
Kram till er! 🌷

Svar: Du har de mest underbara djur runt dig ! Bara njut !Ja, chansen finns att du kan visa ditt ställe, kram :)
Esmaralda

28 Helena Ir:

skriven

Klokt av er att se det som att olika väsen har det bäst där de hör hemma! De har ju varit så nyfikna på er och säkert undrat med intresse vad som nu flyttade in..som hade vänligheten att bjuda på godsaker och dessutom kunde se och känna..något som inte så ofta händer! Känns som de kommer spana och undra vart ni for sen. Ni får nog säga : Auf Wiedersehen när ni åker! 😀

Hur hittar jag bäst min medialitet..den har pockat på sen min barndom..Men jag har inte hittat rätt..Du har sagt att den finns där.
Sen en tid sedan så kommer flashbacks upp i mitt huvud..saker jag inte gjort men det är så hemtamt! För en ca 12-13 år sedan hade jag liknande upplevelser..Mest är det vid köksbordet där jag går in i lugn ibland i timmar ..
I varjefall så känns det som jag inte hittar mitt rätta jag just nu..
Okej, nu låter tant helt koko..Men kan ju inte beskriva det på något annat vis!

Ha en trevlig dag tillsammans och med besök av både de"lille" och människor 😀

Kram

Svar: Jadå, visst finns din förmåga där och du kommer utveckla den en dagFortsätt känn dig för... du är på rätt spår, kram :)
Esmaralda

29 Jossan:

skriven

Godmorgon

Vilken fredag! Den spenderades i sängen skrollande på Tinder. Wihoo... Visst det slutade med 3 matchningar, en av dem var faktiskt en kille som jag träffa för 4,5 år sen. Tror inte han kände igen mig men jag swipa bara för att. Den andra var en kille som såg rätt trevlig ut. Jag är ju dock sjukt blyg så vet knappt om jag hade vågat skriva till honom.
Drömde om honom till och med. Den var sjuk..

Idag ligger min fokus på att städa. Ska ha folk över på lördag så måste få ordning här. Mamma och pappa kommer förbi sen och ska hjälpa mig med lite saker.

Längtar så tills jag har hus så jag kan ha ett arbetsrum. och mer plats såklart..

Nu ska jag se ett avsnitt av Mauri sen ska jag ta tag i dagens sysslor!

Kram

Svar: Visst vågar du skriva .. träna på ditt mod !! Huset kommer så småningom, kram :)
Esmaralda

30 Mercan:

skriven

Esmaralda en kvinna i turkiskt tellwe såg att det blir något från euro jackpot under månad Oktober gäller den här året🤔kan det vara sanning🤔för du såg söta Esmaralda möjlighet 2024🙈och du såg att tjejen som är rätt kan bli snart för min bror ,en kvinna såg gällande året denna tror jag 6-8 inom månaderna,kan det bli sanning eller menade hon nästa år🤭

Svar: Någon större vinst kan jag tyvärr inte se, kram :)
Esmaralda

31 Smulan:

skriven

Fick en ovälkommen gäst i bröstet, op snart och sen är det bara att hoppas på det bästa. Men enligt vården ser det ljust ut.
Ny medicin till barnet så hoppas att det vänder och att han snart mår bättre.

Önskar er en fin sista helg i Farsta

Svar: Jadå, det ser verkligen ljust ut men jobbigt såklart i alla fall, kram och tack :)
Esmaralda

32 AN:

skriven

Hej fina Esmeralda, så spännande med småfolk! Hade varit fantastiskt att kunna se dem.😊
Låter som om sonen och din mamma har en jättefin relation. Och då gulligt av din mamma att hälsa till oss. Hälsa tillbaka så mycket! ❤️

Trots att han nu gått vidare, händer det att han tänker på mig någongång? Vill så gärna ha lämnat något slags intryck iaf...🥹

Kram


Svar: Tack :)Visst händer det att han tänker på dig och du har lämnat avtryck, kram :)
Esmaralda

33 Ghostwriter:

skriven

Såg att min döende bror är skriven på hans mor adress, en kvinna jag inte litar på direkt. Kan jag däremot lita på att min bror är den som öppnar/får brevet om jag skickar dit? Vet inte annars hur brevet ska nå fram… vet inte vad hans tjej heter



Kram

Svar: Ja, det känns som om din bror kommer öppna brevet själv, kram :)
Esmaralda

34 S:

skriven

STORT TACK för mötet för några dar sen. Var så kul att få möta och prata med er, hade behövt minst en vecka till med er:)
Men underbart är kort!

kan verkligen rekommendera en träff med er till andra, man känner sig så omhändertagen och upplyft❤

Hsr gjort mina sysslor med talismanen och jag känner att den hjälper. Den ligger tryggt och vilar i min bh haha.

Vad är det för "smak" på rökelsepinnarna man fick med sig? De doftar ljuvligt.

Önskar er en smidig resa hem imorgon🌏
Stockholm kommer sakna er.

Svar: Tack, så gulligt sagt av dig :) Och vi tycker det är så roligt att få träffa så många i bloggfamiljen ! Tack för att du ville besöka oss :) Rökelsen är vit salvia. Kram :)
Esmaralda

35 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Du nämnde att du såg en knäoperation för mig på ca 60%, ser du om de e något ja själv bokar lr något som händer som gör de? Kram Shenzi 🌹

36 <3:

skriven

Har jag någon chans med S fonden ? Mejlade igår att jag ville komplettera lite uppgifter.
Kram

Svar: Kanske inte så stor chans, men den finns, kram :)
Esmaralda

37 Mercan:

skriven

Esmaralda min wera beige byxa förstördes i tvätt jag borde tvätta hand twätt,tror du det kan bli reklamation med kvittot till tiger manchester byxan och jag får kontant 159 kr,finns detshans ,ska jag försöka , eller kan jag bytta med något🥹

38 13 going 30 :

skriven

Min dröm var verkligen som filmen ”13 going 30”. Jag var mitt vuxna jag fast som 11 åring. Befann mig på en stor lekplats som jag känner igen (vet inte om de är från irl eller en annan dröm). Var ledsen, övergiven. Träffar en yngre tjej som hjälper mig få ett övernattningsboende. Hon kändes som en guide.
I drömmen blir jag också mitt vuxna jag igen, går i butiken och kollar mode. En kvinna gråter för att hon inte hade råd med jackan. En mörkhyad liten flicka rymmer genom ett skåp och jag hjälper henne till sin far, som ber mig om rådgivning gällande helt annat. Jag är som jag brukar.


Ser du budskap?
Jag vet budskapen men finns det något specifikt?



Stor kram tack.

39 Sm:

skriven

God morgon,

Nu börjar jag verkligen bli stressad över att vi inte får bostaden såld. Jag orkar inte med visningar och fixa och städa.

Kan du se om vi säljer under mars månad?

Ser du var vi kommer bege oss sedan?

Kram!

40 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ja vem vet var det meningen att jag skulle bli sjuk o få skiten ur mig o vila ;). Allt har en mening sägs det... Även om man kanske inte alltid förstår den...
Kram Skorpan

Svar: Så är det allt, kram och fortsätt krya på dig :)
Esmaralda

41 Jennifer:

skriven

Hej finaste Esmaralda! Hoppas ni har det bra i Farsta! Dagarna rusar verkligen iväg!

Fina Esmaralda, min bok som jag ska skriva, och som i stora drag finns klar inom mig… och som jag kanske en dag lyckas få nerskriven och publicerad…. Visst kommer den inte att ha ett lyckligt slut? Det bara känns så, att boken inte kan sluta lyckligt.

Kommer hen att läsa boken om den ges ut?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja, det lär bli ett bra slut och känns som om hen kommer läsa den, kram :)
Esmaralda

42 Allan :

skriven

Känns det som jag kan laga min HP dator eller satsa på något nytt?



Kram

Svar: Börjar bli dags att satsa på nytt.. lägg inte för mkt pengar på att laga, kram :)
Esmaralda

43 M.:

skriven

Hej ES…

En kort fråga,

Kommer han att komma till mig fullt ut?
Kram

Svar: Mycket tveksamt, kram :)
Esmaralda

44 Em:

skriven

Ska ni vara lediga när ni kommer hem igen? Intensivt me' så mycke' jobb även om de' är roligt oxå😀 I morrn vill ja' komma iväg men då bör dagen vara bättre än ida'🙏 Va' tänker den brunhåriga sötnosen om mej? Sköt om er & KRAM.


Svar: Jätteroligt är det och när jag kommer hem blir det seanser via mailen som vanligt ! Kul det ocksåSötnosen tycker allt att du är söt också, kram :)
Esmaralda

45 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Har h*n lagt locket på och gått vidare utan att reda upp fnurran på tråden?

Hälsa tillbaka till din fina mamma.

Kramar från ett grått norr.

Svar: Ja jag tror inte han bryr sig så mycket o att försöka reda upp fnurran, kram :)
Esmaralda

46 T:

skriven

Hej es! Tack för receptet på sky till fläskkotlett. Ska prova till barnen.

Du har ju tidigare sett mig på nytt jobb snart. Ser du om jobbet är i min nuvarande stad J eller i en annan stad?? Och en sak till. Min nuvarande kollega B ? Kommer hon lämna nuvarande jobb ungefär samtidigt som jag??

Tack!

Mvh
t

47 Mercan :

skriven

Esmaralda kan det vara så att det finns möjlighet men att du kan inte se den nu 🙂

48 AN:

skriven

Tack snälla för svar! ❤️
Det känns iaf som en liten tröst i det jobbiga att gå vidare.

Kram!

49 <3:

skriven

Vad sugen jag blev på souvlaki och tzatsiki nu. Ser du mig och J i Marbella i vår/ sommar ?
Kram ☀️

50 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

I sommar… kommer jag att vara i en relation då?
Kram

51 Doj:

skriven

Hej Esmaralda❤️

Har han en annan tjej än mig som han är intresserad utav?
Eller är det jag som gäller ?
Kram

52 Helena Ir:

skriven

Tack Esmaralda!

Skorpan: Krya på dig!

Kram

53 Nat:

skriven

Hej Esmaralda.

I sommar… kommer jag att vara i en relation då?
Kram

54 Shenzi:

skriven

Kära Es!
Du nämnde att du såg en knäoperation för mig på ca 60%, ser du om de e något ja själv bokar lr något som händer som gör de? Kram Shenzi 🌹

Svar: Känns som att du själv bokar, kram :)
Esmaralda

55 Herr-P:

skriven

Alltid intressant att läsa om dina upplevelser med ”Småfolket”. Det finns så många olika väsen både i naturen, städerna och i våra egna hem för dem som kan tona in på deras frekvens. För dem som är intresserade att läsa mer om detta så har Sejdaren Rebecka Vik skrivit tre böcker om ämnet där hon träffar och samtalar med både skogsväsen och asar. Att dessa väsen får fredligt samverka och ta del av ”vår värd” och vardag är inte skadligt för dem utan enbart utvecklande precis som vårt möte med dem är för oss. De flesta är skygga men trevligt sinnade men vissa väsen kan vara lite luriga och man får ha huvudet på skaft.

Svar: Ja, lite luriga kan de allt vara :)Tack för boktips, kram :)
Esmaralda

56 Jennifer:

skriven

Tack finaste Esmaralda för svaret! Här kommer ännu en sista fråga om ämnet: kommer hen att förlåta mig för att jag skriver boken?
Kram,
Jennifer

Svar: Ja men var försiktig med namn, kram :)
Esmaralda

57 ❤️:

skriven

Hej Esmaralda.

Ser du en kommande relation mellan honom och mig? Kram

58 Annanas🏝️:

skriven

Jag funderar lite mer på att flytta ”hem” fast närmare min brorson. Jag har faktiskt inget som håller mig kvar här. Behöver jag flytta pga studier så gör jag det oavsett var jag bor! Hade varit så skönt att få iaf EN stund med min älskade familj jag saknar så…

Känns det som jag kan fixa det? Lösa jobb/lgh där under året?




Kramar

Svar: Ja, går du in för det så kan du fixa detta, kram :)
Esmaralda

59 Jeppis:

skriven

En ynnerst att sonen och mamma din kan umgås på det sättet💖

Lutar det åt ja eller nej på den fundering som jag har?

Trevlig Mello kväll i stugan🤗

Svar: Ja, mamma och sonen har en fin relation och de uppskattar varannJust nu verkar det ligga mycket mittemellan ja eller nej... kan bli vilket som, kram :)
Esmaralda

60 Misstjejen:

skriven

Hej

När kan ser resultat att jag har blir mer mig själv av bra version?

När är förändras tills jag blir den riktigt jag... när kan jag ser att det är klart och nu är jag det?

Ha det bra

61 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda,
Kommer det att komma en chans till en relation mellan han och mig?

Kram

62 Mercan:

skriven

Esmaralda jag tyckte om en newhouse linne rosa klänning i andra hand butiken men den var ganska lång prövade den inte bara la undan,men Esmaralda ser du om den blir kvar tills 18 de Måndag lite omöhligt eller hur🥹eller ska jag strunta i🤔eller passa på men har inga pengar😤eller ska jag göra slut kanske med att gå dit🤣😁😎

63 Skorpan:

skriven

Helena Ir, tack!!
Kram Skorpan

64 Till Jennifer :

skriven

Ja skriv inte namn, hitta på så långt från namnet du kan helst. Det kan leda till förtal annars om någon får för sig att anmäla dig. De kan dock inte anmäla dig, vitt jag vet, för att du berättar utifrån din upplevelse. De kanske säger ”man förstår att det är mig du menar” men det är irrelevant ur juridisk perspektiv. Om dem nu inte ändrat de då. Dubbelkolla med eventuellt förlag och gratis juridisk rådgivning online

Lycka till

Från en författare

65 Till Jennifer :

skriven

Ja skriv inte namn, hitta på så långt från namnet du kan helst. Det kan leda till förtal annars om någon får för sig att anmäla dig. De kan dock inte anmäla dig, vitt jag vet, för att du berättar utifrån din upplevelse. De kanske säger ”man förstår att det är mig du menar” men det är irrelevant ur juridisk perspektiv. Om dem nu inte ändrat de då. Dubbelkolla med eventuellt förlag och gratis juridisk rådgivning online

Lycka till

Från en författare

66 Jossan:

skriven

Jag gjorde det! Jag skrev till honom. Så nu ska jag bara få svar från honom och bara det känns ju jobbigt. Då kommer osäkerheten in, men som min komis sa han har ju ändå gillat de han såg men då tänker jag ju direkt "han kanske swipa fel"
Usch vad nervös jag är! Tänk om det kunde vara han.. Nyfiken på honom är jag iallafall..

67 Drott:

skriven

Känns det bra eller lite tungt? 🌸🍀

68 <3:

skriven

Vad sugen jag blev på souvlaki och tzatsiki nu. Ser du mig och J i Marbella i vår/ sommar ? Tror jag gör rätt som tackar nej till Åre. Blir det en mysig träff överraskning nästa vecka med J ?
Kram ☀️

69 Mercan:

skriven

Det är guldvärd om jag kan sluta röka Esmaralda😁😎🙂🙈jag ska kämpa med alla mina krafter och tankar så att jag inte köper sigg längre😤🤓😡🙄det bästa valet som jag ska göra i mit liv🤭🤗😁har inga frågor kvar ,hoppas det blir något större från euro jackpot som du såg möjlighet 2024🤭min önskan söta Esmaralda med min mor för min brors skull söta Esmaralda🤗💕🤭

70 Emiza:

skriven

Tycker P jättemycket om mig?

71 Louise:

skriven

Sonen har varit borta en vecka nu och det är två veckor kvar innan han kommer hem. Är så tomt utan honom. Till och med katterna tycker det.
Nåja tiden går ju snabbt.

I onsdags hade jag muntlig examination om omsorgetiskt ledarskap. Får hoppas att det gick bra denna gången för första gången gick det inte hem alls.

Nu i helgen måste jag skicka iväg mejl till två personer som jag hoppas vill vara mina referenser.
Min kollega på mitt föra jobb då hon då var tillfällig chef och så min nya VFUhandledare vilket är en chansning.
Jag hoppas de vill vara mina referenser då jag ska på tisdag på en rekryteringsträff för vikariebank.
Kommer de båda ställa upp som referenser eller bara den ene? Kommer jag bli anställd i vikariebanken?


Igår skulle mannen ha möte tillsammans med sin advokat och socialtjänsten. Hon ställde av någon anledning in allting. Hon vill ha ett samarbete med honom och han gick med på vad hon skulle säga och helt plötsligt vill hon inte ha mötet mer. Asså snälla det osar hund här. Så hans advokat ska ringa upp henne nästa vecka och skälla ut henne. Soc har inte klyddat så jäkla mycket innan som denna gången.
Och hans advokat tog till och med tid till sig efter att ha blivit nybliven pappa och så gör soc så här. Så dålig stil.
Nu vill jag bara ha hem dottern.
Det är ju soc som vill att han ska ha kontakt med sin dotter och knyta band till henne och så gör de så här. Nästan bud att anmäla dem.

Ha en fortsatt fin lördag och tacksam för svar. Kram

72 Smulan:

skriven

Barnet har fått byta medicin till en annan sort. Blir hans mående bättre nu, eller dröjer det

73 Mercan:

skriven

Esmaralda blir newhouse rosa linne klänningen min🤔😎😁

74 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Tack för det glädjande svaret. Tolkar det som att den falska ulven inte tänker återvända för att visa sitt fula tryne för mig igen. Tack vare att jag tagit till mig av allt som du har lärt ut om röda flaggor så låter jag mig inte längre luras och klarar mig från att bli sårad. En så skönt befriande känsla som ger mig strykan att tro på mig själv 🙏🏻

Får du fortfarande till dig att jag kommer lyckas vända allt det jobbiga till något positivt och sprida kunskap till kvinnor i samma situation som jag befinner mig i just nu?

Önskar er en trevlig lördags kväll. Kramar till dig och Nettan 🐈‍⬛

75 Hm:

skriven

Hej Esmaralda.
Han jag var på dejt idag. Hur intresserad är han? Och kan det leda till något mellan oss?
Kram

76 Mum:

skriven

Hej Esmaralda.
Tänker på honom…
Kan det bli en relation av oss?

Kram

77 Mercan :

skriven

Ja Esmaralda jag struntar i rosa klänningen den är för lång för mig, har slutat röka 😌 💞 🤗 och ska dit två gånger i månaden till att titta efter larph lauren eller tiger byxa stor storlek till min sister, tror svort att hitta annars 😊min sister har opererats två gånger och blev tjock sedan dess Esmaralda 🤗 men jag hade frågat dig och du såg inga flera operationer, jag är tacksam till dig söta Esmaralda 😊 💝 💖 ❤️ 🤗

78 Signe :

skriven

Hej!
Hoppas att ni har haft riktigt fina dagar! Maten låter som min barndoms härliga🥰
Underligt här, flyttar han redan före årsskiftet?
Stor kram♥️

79 Signe :

skriven

Hej!
Hoppas att ni har haft riktigt fina dagar! Maten låter som min barndoms härliga🥰
Underligt här, flyttar han redan före årsskiftet?
Stor kram♥️


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: