Spontana spådomar !!!

Spontana spådomar:

 

Du är kvinna i 50 års åldern och du har en liten röd bil, stora barn och du bor i lägenhet.  På söndag har du planerat att åka någonstans och det finns en varning kring bilfärden även om den inte är lång.  En olycka kan ske. Är du vaksam så undviker du helt denna olycka. Och skulle den ske så handlar inte  om allvarliga personskador

 

 

Du har ett dubbelnamn som börjar på Anne  eller Anna.  Du har halvlångt hår, närmar dig de 60 .. och du har god energi och ett arbete som du trivs med.  Det finns en kvinna på din arbetsplats som söker kontakt med dig och du är inte särskilt intresserad men av någon anledning ser jag att det skulle vara bra om du bejakade kontakten aningen mer.  Bra ting kommer .

 💖

Man i 45-50 års åldern som inom två veckor börjar ett nytt arbete. Du är lite orolig inför allt det nya men det behöver du inte vara, det kommer gå riktigt bra.

 💖

Kvinna i 25-35 års åldern som  har fast arbete, utbildning,  ett aktivt liv men saknar kärleken. Nu är den inte långt borta. Jag ser att du kommer möta din kvinna under sommarmånaderna och ni klickar snabbt och rejält med varann.

 

 

 Kvinna i 35 års åldern som planerat en långresa i sommar. Du oroar dig för praktiska ting i samband med resan.. men har du en bra  planering så kommer allt att flyta på bra och jag ser inga varningar kring dig.

 💖

Kvinna som är pensionär och som har både hund och katt och som funderar på att gå med i en teatergrupp. Detta  är verkligen något för dig.. du kommer trivas, du får nya vänner och du är riktigt bra på det här med teater

 

Kvinna i 70 års åldern som bor i lägenhet, har glasögon och lever ett aktivt liv. Du planerar att köra och besöka vänner i sommar som bor en bit bort.  Checka av så de är friska innan du åker. Jag ser att det finns risk att en av dem bär på en smittosam sjukdom och risken att du smittas är stor. Du blir inte allvarligt sjuk men ändå onödigt att tappa i ork och energi och förstöra en hel sommarmånad.

 💖

Kvinna i 60 års åldern som väntar på kärleken.  Du har halvlångt hår, du bor ensam med ett husdjur, du har inrättat ditt liv efter dig själv och du trivs på det stora hela.  Du dejtar inte och har ingen profil på nätdejting men det behöver du inte för i slutet av juli eller början av augusti kommer du att  möta en positiv och glad man som av en händelse och mycket pekar på att detta är din soulmate.

 

 

 Kvinnan i 20 årsåldern som är kär i en kille, och som pluggar och har framtidsplaner. Den här killen kommer visa sig vara lite av en douchebag  och du ska bara vara glad att du upptäcker detta i tid

 💖

Carina i 50 års åldern, boende i Mellansverige , du har länge funderat på skilsmässa och nu börjar det verkligen bli dags. Ta tag i det och du kommer inte ångra dig.  Hunden kan ni ha gemensam vårdnad om. Det hela kommer gå lättare än du kanske tror

 

 

 

 

Kram & kärlek💖

1 Helena Ir :

skriven

Roligt med Spontana 😀 hoppas de hittar rätt!

Sitter och kollar på deltagar bidragen del 1 i Eurovision tidig morgon. Jag är så kvällstrött just nu. Tur att play finns!

Något som du ser för mig i sommar?

Kram

2 Till Malin som skrivit 2 dagar:

skriven

Det är ju så att det är bara du som kan bestämma om ditt liv ska se ut som det gör. "JA, han är ju snäll ibland " skriver du.
Ibland!!
Själv får jag ont i magen.. Ditt liv..ditt val!
Önskar dig och ditt barn allt gott!

Kram

3 Helena Ir :

skriven

Det var jag Helena Ir som skrev till Malin..i min upprördhet så glömde jag skriva det ..

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Har du något spontanta spådom till mig? Eller budskap?

Ingenting var till mig men en är intressant att kvinna som bemötas sin kärlek i sommar. Jag tror inte väl det var jag...

Vad känner du av det?

Ha det bra

5 Misstjejen:

skriven

Hej

Nu har börja mer att kommer är en känslan av kärlek. Vad kan det vara? Har det gör med något som kommer?

Ha det bra

6 Misstjejen:

skriven

Hej

Jag undrar varför svar du inte på min frågor om C kvinna. Det blir inte lugnt när du inte svar på min frågor om C kvinna utan det blir ännu mer som jag efterlängtade C kvinna för jag behöver få blir lugnt och mindre med funderar över C kvinna. Jag mår bättre om du svar på såna frågor som har gör med C kvinna

Ha det bra

Svar: Jag har svarat vad jag kan se kring C och fler detaljer kommer inte till mig och detta ska du inte tolka negativt, kram :)
Esmaralda

7 Misstjejen:

skriven

Hej

Har C kvinna tänker på mig och längtar efter att ses mig?

Ha det bra

8 <3:

skriven

Godmorgon Es, ser du mig och J utomlands i sommar/ höst ? Han har frågat om resa till Köpenhamn, Grekland och Marbella 🙏🫶☀️♥️. Att han vet att vi skulle passa ihop 💯 på resande fot tillsammans. Är hans stress och vardag jag kommer ha svårt för. Tänker han på mig när han vaknar ? Han säger att han gör det ? 🙏
Kram

Svar: God chans att det blir en resa tillsammans, kram :)
Esmaralda

9 Jossan :

skriven

Godmorgon

Trodde den ena kunde vara jag tills det stod att personal träffa en tjej. Ja det är ju inte riktigt jag då! Får hoppas killen kommer snart..

Igår var jag och testas sånna tights och strumpbyxor till min ödem. 2000kr blir priset. Sjukt! Vården struntar ju i sånt. Men ja vad ska man göra. Bara betala och se glad ut.

Är så trött på vissa på jobbet. Antingen är de så ytliga så man mår skit över sin egen kropp eller så är de helt inkompetenta och förvärrar saker för barnen. Alla borde inte jobba med barn.

Men ska bli skönt med 4 dagars ledighet. Men som vanligt har jag lite måsten att göra! Ska fira pappa också. Var nice när vi hade poolparty på hans födelsedag men nu är det så kallt…

Dags att åka till jobb

Kram

Svar: Njut nu av ledigheten, kram :)
Esmaralda

10 a88:

skriven

Hej!
Ser du något om min livspartner, etnicitet, nationalitet eller något annat?

/Kram och tack för tidigare råd

11 Misstjejen:

skriven

Hej

Har C kvinna något speciellt tanke om mig? Typ längtar efter att ses utan avslöjar sig?

Ha det bra

12 Lotta S:

skriven

Forskaren jag hade med i bilskjutsen igår, han verkar rätt reserverad mot mig. Är det något speciellt han reagerar mot?

Svar: Han verkar bara vara sådan och jag tror inte det var riktat personligen mot dig, kram :)
Esmaralda

13 Muminnäsan:

skriven

Om jag skulle byta jobb eller utbilda mig vidare/till nåt annat.. ser du vilket område det kunde vara inom?
Kram

Svar: Du passa för arbete där du har med människor att göra, kram :)
Esmaralda

14 Misstjejen:

skriven

Hej

När kan jag smsa C kvinna. Före 23 maj? Under densamma vecka?

Ha det bra

15 Minna:

skriven

Ser det alls värt ut att åka dit längre då jag knappt varit där under senaste halvåret?
Kram

Svar: Känner du för det så åk dit, men inte annars, kram :)
Esmaralda

16 Misstjejen:

skriven

Hej

Kommer C kvinna har glad kläder som är färg också när vi ska ses den 23 maj? För jag har sagt till henne att jag vill inte har svart kläder den dag för det är inte begravning utan en glädje som vi firar 10 år sedan så vi sluta samtidigt.

Kommer det blir att hon har glad kläder på sig?

Ha det bra

Svar: Hon har nog inte svarta kläder, kram :)
Esmaralda

17 Ali:

skriven

God Morgon
Härligt att läsa spontana spådomar även om ingen var riktad till mig.
Jag undrar hur hen känner och tänker nu när vi börjat närma oss varandra igen,..? Du har ju nämnt att jag snart får veta ( lite otålig är jag kanske 😉)
Stor kram till dig! :) ☀️🌻

18 Emma:

skriven

Hej es.

Ser du när det kommer ske något mellan han och mig?

19 Skorpan:

skriven

Spontanbesöket blev spontana spådomar, härligt! Mycket bra med dom spådomarna så tagen till er alla berörda :).

Es, tror du jag har jinxat ;) för mycket o det är därför mannen inte uppenbarat sig? Som jag har förstått det så saknar han ändå sin soulmate, stora mig ;D. Så fort som tiden går så är jag orolig för om vi kommer att hinna uppleva allt innan andra sidan kallar? Trots lite dystra ord är jag ingen Dysterqvist ;)...

Idag ska jag o avtacka vår bokförare som jag har fått mycket hjälp av under dessa år. Hon byter jobb o sa att hon har sparat mitt mobilnummer så att vi sen nån gång kan gå på lunch. Det gladde mig att hon vill hålla kontakten :).

Kortare dag idag o det är ju bra med tanke på allt som behöver ordnas.
Ha en bra dag!
Kram Skorpan

Svar: Ni kommer hinna med allt ni vill !! Jag ser ju er som aktiva tillsammans.Bokföraren gillar dig verkligen, men vem gör inte !!
Kram :)
Esmaralda

20 Misstjejen:

skriven

Hej

Nu känns okej efter en triggeri tankar. Jag vet inte varför är det så. Och känner mycket smärtan av det och det är försvinna. Det har gör med C kvinna. Vad kan det beror?.

Men jag ska ändå ses C kvinna snart... jag tror inte ju många lyckas lika bra som jag gjorde i min situation.

Jag vet ju jag efterlängtade C kvinna men ändå ju vi ses snart.

Ha det bra

21 Bjork:

skriven

Hej lyckas jag genomföra köpet av mina varor själv? Eller ska jag be om hjälp?

Kram

Svar: Du kan klara det på egen hand, kram :)
Esmaralda

22 Mee:

skriven

Hej Esmaralda.
Ingen är jag!
Jag undrar om du kan se någon chans att han kommer att välja mig? Att satsa på mig? Har jag någon chans att han kommer kunna göra det?
Kram

Svar: Jag ser honom inte i din framtid, kram :)
Esmaralda

23 .:

skriven

Hej Es!
Kommer det att kännas ljusare snart?

Svar: Ja absolut, kram :)
Esmaralda

24 Skorpan:

skriven

Es, glömde ju att tacka för svaret igår kväll. Bra om mannen är sån att vi tillsammans sköter om hem o hushåll.

Vilka drömmar jag hade, i en var jag i sänghalmen med en kvinna, kanske en man också, o det var en intressant upplevelse ;)... Är det nåt jag ska satsa på månne? Nja...
Kram Skorpan

Svar: Jamen vilken härlig dröm :) Tror ändå du ska satsa mest på mannen och dig utan inblandning.. :) kram :)
Esmaralda

25 Miltons ❤️ Mamma :

skriven

Godmorgon vackra du ❤️

Hoppas morgonen är finfin. Här regnar det. Men det kan vara mysigt det oxå. Älskar ljudet av regn, och åska. Brrrrr vad mysigt 😃

Jag lyckas aldrig "glida in" bland spontana spådomarna. 😁

Ser du om rättegången mot L blir av vår, sommar eller höst. Trodde den skulle vara i maj.
Efter att jag valt att inte stötta hennes nya förhållande så verkar hon ha backat. Länge sedan jag fick brev.

Har så mycket frågor men väljer att lita på min egen känsla 😃
Jag är skit förbannad.. Eller sur... Mamma är inte ok och allt ligger på min bror och mig trots att vi är 6 st barn. Gaaaa!!! Älskar mamma och finns där ❤️ samtidigt försöker jag sköta mitt (hem, arbetsträna, barn etc)

När blir rättegången av?
Vad blir utgången? Flera år?

Kjam

Svar: Rättegången ser ut att komma ganska snart och det blir nog ett kännbart straffKram :)
Esmaralda

26 Snödroppen:

skriven

Godmorgon💞
Alltid så trevligt med dessa spontanisar, hoppas ni tar åt er hos dom det stämmer in på.
Det går lätt att jobba idag när man vet att man snart går på långledigt i 4 dagar, även om en del kollegor retar gallfeber hos mej. Varför ska det alltid finnas dom dom inte tar ansvar o bara skyller bort sej på andra, jag blir galen🤬 men…nu ska jag andas och lugna mej och vänta på att dagen tar slut!
Jag får en lång ledighet med mitt ❤️ och vi ser fram emot detta väldigt mycket. Tänk att detta blev så bra och att vi trivs så bra med varann. Ser du en flytt för honom snart? Men först är det ju jag som ska flytta, känns det som allt kommer flyta på bra och att jag får den hjälp jag behöver?
Njut av dagen, kram🥰

Svar: Jobbiga kollegor finns nog överallt... låt dem inte ta av din energi.Flytt kommer men ser inga detaljer, kram :)
Esmaralda

27 Dunegull :

skriven

Ser du när mannen i mitt liv kommer? Nu har jag väntat i galet många år på den rätta! Hur möts vi? Ser du ngt kring honom?

Kram

Svar: Han kommer men kan inte säga när, ni rör er mot varann, kram :)
Esmaralda

28 Smöla:

skriven

Ser du något kring min sommar?

Svar: Jag ser tecken på något bra och positivt och något lite mer ovanligt, kram :)
Esmaralda

29 MalinS :

skriven

Kände inte igen mig på någon av spådomarna. På tisdag har vi gravid testdag. Blir det negativt har vi bara ett försök kvar.
Jag är både positiv och negativ inställd att vi lyckas.
Negativ eftersom bara 2% i min ålder lyckas och positiv då jag måste hålla mig positiv.

Ser du om eller hur nära vi är till ett syskon åt vår dotter?

Kram

Svar: Absolut att chansen finns, jag håller tummarna och skickar positiva tankar, kram :)
Esmaralda

30 Mercan:

skriven

Esmaralda hittar jag min byxa idag istället för sigg😁😎🙂‍↔️

Svar: Om inte, så fortsätt avvakta, chansen finns men troligen får du vänta lite till, kram :)
Esmaralda

31 Bella:

skriven

Älskar när dom spontana spådomarna kommer lite då och då 🙏🙏

Igår var det open session igen, han som håller i det frågade när han såg mig "vill du sjunga?" , och en av gubbarna där pratade med mig och kramade mig när han skulle gå, är så så glad över att folk här vet att jag sjunger och att folk verkar uppskatta den personen som jag verkligen är. Det är så jag vill leva. ♥️🥺🙏 Är så glad i själen över det. Nu fattas bara den där sista pusselbiten, någon att spela med på riktigt och kunna få leva livet ännuuuu mer. Men det känns som att det är around the corner så jag hoppas känslan stämmer! Mötte även killen helt random igår utanför en pub, hoppas jag kommer över honom helt snart och att hjärnan förstår att jag behöver någon annan, någon som är stabil 🥺 hoppas du får en bra dag!

Kram

32 🩷:

skriven

Hej Esmaralda.

Kommer han och jag att träffas och umgås med varandra mer?
Kram

33 Mumlan:

skriven

Tack för spådomen till mig, så viktigt. kram

Svar: Härligt, kram :)
Esmaralda

34 Mercan:

skriven

Esmaralda blir det något smått från joker jag ska spela svenska lotto1,2 i pressbyrån ,ska låta bli kvar joker nummrarna på bladet kvar🥹

35 Bjork:

skriven

Hej kommer omplacering hunden få ett nytt hem?

Kram

36 Laila:

skriven

Så var det äntligen en spådom till mig och det tackar jag för. kram.

Svar: Vad roligt, kram :)
Esmaralda

37 Mercan:

skriven

Esmaralda jag drömde att jag klär på mig min larph lauren skjorta och min bommerang basic kavaj och jag befinner mig hemma i Bulgarien ,vad betyder det Esmaralda ,hittar jag min byxa idag när jag går dit nu för det priset jag vill🙈🤗🙂‍↔️

38 Mercan:

skriven

Tack söta Esmaralda då jag ska inte gå dit idag,ska vänta🤗💕🙂‍↔️👍

39 N:

skriven

Hej Esmaralda.

Har jag någon chans på honom? Genom att berätta vad jag känner?
Finns det en chans för oss två?
Kram

40 <3:

skriven

Ser det positivt ut med R fonden ?
Kram

41 Mercan:

skriven

Esmaralda du sa vänta lite till ,ser du vilken dag bör jag gå dit blir det nästa veca😁😎🙈🙂‍↔️💕ska inte fråga om igen och igen🤗

42 Nn:

skriven

Hej Esmaralda.
Har jag någon chans på mannen under en period? Vad känner han för mig? Och kan han välja mig en tid?
Kram

43 Skorpan:

skriven

Tack Es :)!
För varma ord o sexråd ;D. Delar igärna med mig av något (någon), självisk till max ;). Får hoppas att det inte tar så länge då innan han kommer...
Kram Skorpan

44 Emma:

skriven

Hej es.

Ser du när det kommer ske något mellan han och mig?

45 Anonym:

skriven

Förväntar sig Maja att jag ska höra av mig idag ?
Och även fråga varför hon tagit bort mig på fb. Det känns sick allt. Har inte gjort henne något illa.
Hon är sjukt fokuserad på sig själv och sitt yttre.

46 Fråga:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han tagit något beslut än hur han vill ha det med mig?
Kram

47 Anki:

skriven

God förmiddag Es
Så roligt med dessa spontanisar ! Hoppas de hittar fram <3
Här kunde det inte sovas igår Bra att ha netflix då ;-)
Va ju förbi min gamla chef som ligger på sjukhuset där vattenträningen är . Hon ligger på hospis med lungcancer och det var jobbigare än jag trodde ... Men jag tänkte förbi henne i nästa v om hon lever och ha med kall cider . Hade med Briska och hon tog ngn klunk o sa den hade kunnat vara kallare..Hon ser och hör nästan ingwenting och vägrar äta .Men jag hoppas att hon ändå fick ut ngt positivt av mitt besök.
Hon vart glad när jag berättättade om Danska kungabesöket så jag ska ladda plattan och visa bilder från kungasidan på fejjan och hoppas hon ser ngt av prakten...

Man får lite att tänka på och vara tacksam när döden är så närvarande..

Kram Anki med flock

Svar: Ja Netfix är en blessing emellanåt !Jag tror hon blev glad över ditt besök och iskall cider är en bra plan !
Döden berör oss... det gäller att tolka den positivt och ta vara på nuet, kram :)
Esmaralda

48 Maja:

skriven

Hej Esmaralda,

Alltid intressant med personliga spadomar!

Kan du se om min partners intentioner ar arliga?
Eller ar allt ett spel for att fa det han vill? eller for att kunna kora ett dubbelspel?

Jah skulle hoppas att det inte ar sa men jag vill veta och da maste jag gora ngt fast det ar svart och mycket komplicerat.

Kram
Maja

49 Louise:

skriven

Ja jag blev underkänd så nu avbryter jag detta och lägger drömmen om att bli förskollärare på hyllan. Jag har massor av kunskap och jag har det stora varma hjärtat som min handledare sa att jag har. De ser att jag har omsorgen till barnen och även min lärare sa att jag ska satsa på att vara i barngrupp 100% och när jag tänker på det så skulle jag inte kunna vara det som fsklärare. Så på måndag efter jag varit på seminariet kommer jag avbryta utbildningen.
Kanske klarar jag provet på fredag nästa vecka och blir antagen till läkarsekreterare. Fjärde gången gilt.

Idag är min sista dag och det är skönt men jag kommer sakna dem för jag trivs verkligen här. Har blivit en i arbetslaget. Får hoppas att jag får ett jobb men det är svårt nu.

Blir det jobb inom snar framtid?
Kommer ju behöva söka alfakassa. Hoppas jag få det. Igår vann jag 15 kr på eurojackpott.🥳

Ha en fortsatt fin dag och tacksam för svar. Kram.

Svar: Det var ju trist att du inte blev godkänd men du fick bra vitsord och du är bra på det här med barn.Kanske barnskötare skulle vara mer din grej ? Låt allt sjunka in och processa kring vad du kan tänka dig framöver... kram och stort lycka till :)
Esmaralda

50 Till Mercan:

skriven

Mercan om du beskriver byxan för dem som jobbar i butiken så kanske de kan lägga undan den åt dig eller kontakta dig om den skulle komma in i sortimentet. Du verkar vara en trogen kund så kanske är detta en möjlighet?

51 Ally:

skriven

Injektion o foten har fått sitt 🤞 håller tummarna att jag kommer kunna springa snart igen.. frisören och jag ska bli blond igen, hoppas jag blir nöjd denna gången.
Trädgården frodas men den får vänta till helgen. Solen strålar å humöret på topp, härlig känsla 🙏☀️
Kram :)

Svar: Du kommer springa igen och det blir nog rätt snart.... kram :)
Esmaralda

52 AnnaK:

skriven

Kul med spontanisar 😊

Ser du något om min sommar? Bestämde ju mig förra sommaren att denna inte skulle bli som tidigare men har inte kommit mig nånstans i livet. Suck för mig...orkar inte vara jag längre.

Kram 🤗

53 Evelina:

skriven

Hej, ser du om det kommer hända något litet mellan han och mig?

54 Hmm:

skriven

Hej Esmaralda.
Jag kommer att skriva till honom att jag orkar inte vänta på honom längre. Det sliter mig i biter. Tar bort mitt fokus på allt annat jag har. Jag älskar honom och skulle vilja ha honom i mitt liv. Men som han är nu och inte är redo, det orkar jag inte.
Har han bestämt sig för hur han vill ha det med mig?
Kommer han komma åter när han är redo?
Kram

55 Igges matte 🐈‍⬛:

skriven

Nu har jag träffat samtliga boendestödjare som arbetar i den grupp jag tillhör, jag har klickat med alla fem. Skammen att låta någon komma över tröskeln förutom sonen har släppt och jag känner bara tacksamhet över att få det stöd jag behöver. Tanken är att jag ska välja en av dem som min kontaktperson, ett svårt val när jag gillar hela gänget. Hur ska jag tänka för att det ska bli en bra match?

Såg du Finlands nakenchock i Eurovision (semi) igår? Skrattade högt för mig själv. Älskar den typen av humor :)

I morse snöade det här och vi har +2°C :)

Kram 🐈‍⬛

Svar: jag såg ju inte mellon igår.....Välj den person som du känner mest förtroende för och som också kan utmana dig en aning....
Fy tusan för snö i maj månad.. säger jag som annars älskar vinter och snö :) Kram
Esmaralda

56 Maj:

skriven

Hej Esmaralda.
En man jag mötte ute på krogen fast det var en tid sedan.

Verkar han vara nyfiken på mig?
Kram

57 Mercan:

skriven

Ah Esmaralda jag såg i andra hand butiken en larph lauren klänning men dyrt ,ser du om den blir kvar tills Fredag den 17de🥹💕🤗🙂‍↔️

58 Mercan:

skriven

Tack till denne som har skrivit till mig idag🤗💕🙈👍

59 S:

skriven

Hej på dig. Nu ska vi snart boka en resa igen. Den förra blev ju inte av. Jag skadade mig o det var mercury retrograde (hehe). Nu ska vi som sagt göra ett nytt försök. Vill kolla med dig först. Har min vanliga ågren att resa. Men om vi bokar tror du vi kommer iväg? smärtfritt ?
Kram

Svar: Ja om ni bokar så får jag en positiv känsla, den här gången kommer det gå bra, kram :)
Esmaralda

60 Misstjejen:

skriven

Hej

Vilka jobbig känslor jag har idag. Jag förstår ju det blir för mycket under två veckor. Det är inte ens din felet eller någons som jag vill bara säger. Jag hoppas dessa känslor lugna ner sig nu under två veckor. Så tur jag har handledare som stöttar mig och det är fint.

Men jag hoppas det blir bra på sista två veckor. På något sätta ska det var bra och kan du ser något av det?

Jag vill ju ingen ska tror det är deras fel utan min tankar och känslor förstöra men jag försöka hanterar det. Så ju går det bra ändå.


Ha det bra

61 Mercan:

skriven

Till dig söta du som har skrivit TILL MERCAN tack så mycket till dig,ja,jag har frågat de att om de kan lega undan åt mig när det kommer occh de är så trevliga åt mig ,de sa att de kommer göra det om de hinner🤗💕🙈de sa att jag kan komma varje dag om jag vill när jag vill men jag ska gå dit sällan då och då ,och jag är glad idag har slutat röka😌tack Jossan och Esmaralda och söta du för all hjälp som jag fick🤗💕🙂‍↔️😌🙈

62 <3:

skriven

Alltid kul att läsa dina spontana spådomar. L vill ses igen. Han är en fin man och hade nog blivit kär och velat dejta om jag inte haft J i mitt liv och de var vänner. Har han inte förstått att jag och Jonas ses. Har Jonas inte sagt det till honom ?
Kram

63 Hemlig:

skriven

Hej Esmaralda!
Bloggens populäraste inlägg är nog spontana spådomarna eller hur? Inget spontant om mig kom upp här?

Jag fick en oroväckande nyhet idag som gäller en kompis och jag undrar om hen tar ut sorgen i förskott? Kan jag hjälpa hen på något sätt? Vi träffades som hastigast idag och jag hoppas att hen kunde känna mina varma tankar åtminstone.

Du har sett att jag har healing i mig, hur ska jag gå tillväga att jag kommer åt denna förmåga? Och kan jag på riktigt göra skillnad för någon med den?
Tack och kram!

64 Till Malin nr 59 för 2dagarsen:

skriven

Hej Malin!
Om du undrar vad det är som händer I er relation så tror jag att du kan ha nytta av att titta på en youtube kanal av Klara Leger som handlar om psykisk misshandel och narcissism. Jag tror att du kommer att känna igen en del.
Jag förstår att du reflekterat en del över vad du gör för fel. Du kan sluta med det med gott samvete för det är inte du som är den felande länken. Det
är han.

Ta hand om dig
Kram Therese C

65 Till Louise:

skriven

Jag beklagar att du inte blev godkänd och förstår att du känner dig både besviken och frustrerad. Du har tidigare skrivit att din dotter har ADD, har du tänkt tanken att du själv kanske har det också? Jag har ADD och känner igen så mycket av mig själv i ditt kämpande med studier och att få ett arbete. Kanske du skulle göra en ADD-utredning? Om det skulle vara så att du med har ADD så har du rätt att få extra stöd med att få en anställning.

I all välmening, Igges matte 🐈‍⬛

66 Mirre:

skriven

Älskar spontana spådommar, alltid lika spännande att se om man är med :)

--

Får du till dig något spontant om mig? Kram Es :)

67 Råttan:

skriven

Man väntar länge på dina spontana spådomar, dom är ganska spännande.

Ser du om vi är ett par genom sommaren som vanligt?

Svar: Vad roligt att du gillar de spontana :)Kan bli lite annorlunda i sommar, kram :)
Esmaralda

68 Fina:

skriven

Hej Es! Du har sett nya chanser för mig så varför dyker då inga upp?

Svar: Det ser ut att komma, kram :)
Esmaralda

69 Jeanette :

skriven

Alltid lika kul att läsa spontana spådomar 😀

HR har satt käppar i hjulet. Anser att jag har 3 mån uppsägning o inte 1 mån som facket sa eftersom jag blev omplacrad o det är som nyanställning. Inte tagit det här med nya jobbet efter min nuvarande chef smsade mig.
Känns oroligt o stressigt om nya jobbet väntar eller att HR ändrar sig.

Hur mår du?
Kram

Svar: Det ser ut att lösa sig, på ena eller andra sättet... tack, jag mår fint :) Kram :)
Esmaralda

70 Anki:

skriven

Go kväll Es
Regn hela dagen och innesittarväder =städarväder vilket passar bra
Läste spontanisarna lite nogrannare....
Kan en va menad till mig tro ? !

Kram Anki med flock

71 Råttan:

skriven

Ja det är mest spännande att se om man finns med men även lite spännande att se vad som händer andra.

Det känns som jag kan förhindra att vi går isär, stämmer det? Att han testar mig.

72 Bjork:

skriven

Hej tack för svaret:)

Kram

73 Muminnäsan:

skriven

Längtar så efter att träffa nån snart, få kramas och vara kär, fast nån fling bara.. ser du var detta kunde ske? På gymet? Dejtingapp?
Kram

74 Mercan :

skriven

Söta Esmaralda 😊 jag vill fråga dig om det finns möjligheten att larph lauren klänningen är kvar tills Fredag den 17 de 😬 jag la undan den 😌 men man kan göra det bara under dagen 🤔 tror du om jag går dit i morgon och frågar om jag kan betala i efterskott de tycker ok 👌 eller ska jag strunta i det för jag har ändå många klänningar i garderoben och boomerang min favorite som jag köpte därifrån 😎jag önskar mig mest att hitta larph lauren klänning som är min sisters storlek, ser du att jag kommer hitta det framöver söta Esmaralda i stället till min älskade sister 😊 💝 💖 jag köpte i dag sigg men tänker inte röka en enda sigarett längre 😎 de som jag köpte ska behålla till min söte far som är så snäll altid mot oss och han röker kanske fyra sigg om månaden ha ha 😂 jag vill inte unna mig sigg när jag vet att söta djur lider på gatorna av hunger och törst Esmaralda medan jag har allt mat hem och mjuk säng 😖❤️😔💞💖🙏

75 S:

skriven

Åh stort tack Esmeralda föe ditt svar! <3 vi har bokat. Får se hur det går men känns bättre nu när du gett din välsignelse!
Kram kram

76 Emiza :

skriven

Är jag en av dom?

77 Jeanette:

skriven

Tack det låter fint att höra att det löser sig.
Skönt att du mår bra!

Kram

78 Susan:

skriven

Åh va jag önskar att det e jag som e 60åringen med katt som längtar efter tvåsamheten🥰 och min soulmate

Kramiz

79 Susan:

skriven

Åh va jag önskar att det e jag som e 60åringen med katt som längtar efter tvåsamheten🥰 och min soulmate

Kramiz


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: