Matchar min outfit....

 
Igång med gåsamiddagen... det var ju bara vi tre.. men  hamnkrogen i grannbyn så det fanns ju en hel del folk man kände och det cirkulerades flitigt mellan borden !
 
 
Mamma och min vän äter svartsoppa... men gåsablod klarar jag mig utan och fick svampsoppa istället som var delikat !!
 
 
Alla goda tillbehör till gåsamiddagen.... men var är själva gåsen ????
 
 
Ett stort fat med gås skulle bli paradfotot.. och så blev det en  suddig bild på en avgnagd åsklubba.... så kan det gå när man glömmer sig !!
 
Äppelkaka.. som sig bör
 
 
Fick för mig att brickorna matchade min outfit.. YAY !!
 
 
Alltsammans var så himla gott och det blev en alldeles underbar kväll...
 
 
Sen skulle vi titta på Idol... via Cmore.. lite senkommet.... men programmet  var inte nedladdat än.. suck... fast det betyder ju att vi  får se det idag istället... så avslöja inte vem som åkte ut !!
 
Nu ska jag snart skjutsa hem mamma... jag och vännen slinker nog in nånstans på hemvägen  sen och äter middag .... idag gitter man inte tänka på att laga till någonting....
 
Kram & kärlek
 
P.s.  Idag har det inte blivit någon utmaning.. inte än så länge i alla fall....
1 Ninis:

skriven

Så stilig tuff kvinna du är👍💕! Och du brås på din fina mor, vad har jag att vänta mig under slutet av detta år och början på nästa oskrivna år2018💕💕. Kram

Svar: En hel del positivt... ett oväntat samtal som leder till något speciellt.. kram :)
Esmaralda

2 Shirin:

skriven

Es, hur ser mitt kärleksliv ut den närmaste tiden? Något särskilt att förvänta sig, hålla utkik för?

3 Majvor:

skriven

Hej!
Du är beundransvärd. Du har energi, njuter av livet, arbetar seriöst, har humor, har klokhet och delar med dig och bjuder på dig själv.
Vi är många följare som uppskattar dig och har fått vägledning via dina seanser.
Jag brukar rekommendera dig och du får nu nya kunder från Finland.

Betr. utmaningen så brukar jag testa sådant. Gick utan sällskap på bio, "Fifty Shades of Grey". Det pinsamma var att det var bara jag i hela biosalongen. Bor på en liten ort.
Litet skamsen frågade jag biovaktmästaren om de visar filmen för en sådan liten publik. Det skulle de göra eftersom en annan film skulle visas direkt efter. När jag gick ut ensam från biosalongen så mötte jag ett par hundra personer som skulle in på en annan film. Främmande människor pratar jag otvunget med. Var inte ens nervös då jag blev intervjuad i direktsändning i lokalradion. Sjunger gör jag för anhörig och andra på äldreboendet. Jag, den otroligt blyga flickan från skogen, har blivit totalt oblyg. Det är skönt att bli äldre och mindre rädd och osäker. Må väl Es och alla i bloggfamiljen!

Svar: Jag blir ju nästan lite generad av alla de fina orden.. varmt tack :) Och det är så roligt för jag har ju märkt att det finns en hel från Finland med här... jättekul ! Men herregud.. alldeles ensam på bio... men det måste ha varit en speciell känsla :) Visst är det så att ju mer åren går - desto mer slutar man att bry sig om blyghet :) Kram :)
Esmaralda

4 Misstjejen:

skriven

Hej

Kom det något gång för mig att bli massage och som någon jag känner?

Har haft så svårt med det på en lång tid...

Kommer någon vilja att gör det för mig...

5 Klara:

skriven

Fina bilder:)

Ser du hur jag möter min nästa pojkvän vem jag skall hålla utkik efter?
kram

6 Skorpan:

skriven

Trevligt att få gå till färdigt bord o att få umgås med bekanta människor:). Fast dåligt med tanke på utmaningen. Benet var ju ett bevis på att det var en god gås ;).

Fick ihop tiotusen steg idag o måste nog säga att det krävde rätt många steg ;D. O inte speciellt många som var ute i regnet. Pt;n jag träffade sa att det är dåligt om man inte kommer upp till den mängden steg per dag o det gör jag ju inte.. Undrar om du ser nåt kring min kommande ot, en passlig typ för mig? Är det en hon eller han? O når jag mina mål?

Efterrätt o snart lördagsgodis o film, yay!!
Kram Skorpan

Svar: Starkt med 10.000 steg... en gång på Ullared kom jag upp i 12.000 :) Du har en riktigt god chans att nå dina mål.. kram :)
Esmaralda

7 Sus:

skriven

Hej
Härligt....
Gott med äppelkaka.....
Ser du någon förändring i vår relation snart?
Eller kommer det alltid att vara så här nu?
Love sus

Svar: Den riktigt stora förändringen som du hoppas på... den kan jag tyvärr inte se.. kram
Esmaralda

8 Alie:

skriven

Åh sååå gott! Du Es, grymt coola byxor du har, I like! 👍
Sitter här och sippar på ett glas rött i min ensamhet, efter god middag. Längtar så efter sällskap, och ja jag vet, inte knackar det på dörren.. var när hur..? Snälla ge mig ett råd, en tanke hur jag ska tänka...
Kram och mysig Lördag! ✨

Svar: Men gå ut... gå ut o ät eller ta ett glas vin.. ge dig en möjlighet... kram :)
Esmaralda

9 Längtar :

skriven

Hej Esmaralda.
Tror Du att jag snart har det socialt umgänge jag vilk? Att jag snart är i en relation och har ett förhållande och kommer familj?
Kram

10 Juu:

skriven

Hej Esmaralda.
Verkar han ha känslor för mig?
Kram

11 Mee:

skriven

Hej Es

ser du när det vänder och blir ljusare?
kram

12 Mimmi:

skriven

Tack snälla ni alla som kommenterat. Jag känner mig mycket mindre ensam och på bättre humör. Tänk att ni som ändå inte känner mig tar er tid och skriver. Era ord gör stor skillnad och de ska jag bära med mig. Varm kram och tusen tack

13 F:

skriven

Något nytt på väg in i mitt liv du kan berätta om kram

14 Virrhönan:

skriven

Va härligt det ser ut, man får nästan en utlandskänsla där på restaurangen o du är ju en riktigt klatschig och sexig kvinna😘
Dåligt med utmaningarna här med men i torsdags var det annat, förmiddagen utmanade jag mej själv och på eftermiddagen fortsatte det men då var det utmaningen som sökte upp mej, men det gick riktigt bra, många nya människor att prata med och en gammal surpuppa som jag försökte få igång även om det gick dåligt. Idag har jag mest utmanat mitt humör, vaknade med migrän som inte gick över, sov som döingen gjorde jag med och vaknade med samma huvudvärk och blev på ännu sämre humör.. Sen tänker jag på snyggingen lite för mycket också, han verkar ha gått under jorden, verkar han vara ur balans, saknar han mej tror du?
Blev visst en lång text men nu ska jag dricka lute vin och sätta mej framför tv:n. Hoppas ni har en skön och lugn kväll💕

15 Elinor:

skriven

Hej Es

Vad får du för bild av min nästa pojkvän?
kram


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: