Tre glada gästbloggare......

 

Jag har sparat några mail med kommentarer från talismanägare.. och tycker det passar bra idag att publicera dem.. nu när många av er väntar på era nya talismaner.

Du som vill ha en egen talisman, en Shanti..... passa på... antalet är begränsat och sedan dröjer det ett halvår till nästa gång som möjligheten kommer.

ALL INFO FINNS PÅ BLOGGEN FRÅN IGÅR...  följ instruktionerna bara....

 

1

Hej

Jag köpte en talisman från den allra första flocken och sedan köpte jag en Gabbe

De samverkade i flera veckor men sedan hände något med den första och den tappade sina energier.

Då var det som Gabbe lyste ännu starkare.

Jag tog honom och lade honom i handflatan och påminde om min  önskan och det var som han brände i min hand. 

De följande två nätterna rörde han sig och flyttade sig runt i sängen.  På fjärde dagen var min önskan infriad.

Jag hade bara haft en. Den handlade om liv och död och  var oerhört viktig.

Kort efter slutade Gabbe att verka men det gjorde ingenting. Han hade gjort stordåd och jag låter honom nu ha en pensionärstillvaro på en mjuk kudde i byrålådan.

Tack för dessa talismaner som gör så mycket gott

Kram från Lise

 
 
 
-------------------------------------------------------------
 
2
 
 
Jag heter  Marianne och  jag vill tacka för Gabbarna som jag köpt till mina barn.
 
Alla fyra har fått varsen. 
 
Äldsta sonen kom in på den skola han ville som reserv fast det var näst intill omöjligt och han fick samtal från skolan dagen efter Gabben kommit. 
 
Dottern  var med i en motorcykelolycka i somras som kunde gått riktigt  illa och mot alla odds reste hon sig helskinnad direkt efter vurpan.
 
Yngsta sonen har blivit lugnare och fungerar bättre i skolan och Gabbe är med honom i väskan varje dag. 
 
 Barn nr 4 har jag inte märkt något speciellt kring men det kan vara något som hänt som jag inte vet.  
 
Jag är så oerhört tacksam.   Till barnen har jag bara sagt att det är en lite lyckoamulett och det tycker dom är roligt.
 
Hälsningar Marianne
----------------------------------------------------------
 
 
3
 
Du får gärna publicera detta Ez och jag vill bara säga att talismanen Gabbe har ändrat mitt liv och konkret gjort så jag hittat min kärlek.  MYCKET KONKRET.
 
Jag glömde honom på ett bord på  gymmet och gick tillbaka och  den man som hittat honom och gav honom till mig, var den man som jag numer älskar och har ett lyckligt förhållande med.
 
För bra för att vara sant. Jag vet. Men det ÄR sant. 
 
När kommer nya kullen?  Gabbe vill ha sällskap.
 
Kram o tack hälsar  Helen P
--------------------------------------------------------
 
 
1 Skorpan:

skriven

Ja inte vet jag om det i begynnelsen gick fel, jo jag var den som fiskade upp talismanerna o öppnade kuverten, för jag har liksom aldrig känt av sånt som andra skriver om. Svag i min tro?

Glad att dagens bliggare o många andra med fått så starka ipplevelser med sina talismaner. Det är väl en mening med allt som sker..

Trött som vanligt, tur jag har fyra dagars vecka ;).
Ha rn bra dag alla!
Kram Skorpan

2 H:

skriven

Jag velar något så fruktansvärt ifall jag ska beställa en eller inte. Mailade dig igår men min beslutsångest (depression) gör att jag velar över allt som någonsin går att vela över. Nu har jag tänkt på talismanen i 24 timmar i streck. Tror du den skulle hjälpa mig? Kram

Svar: Jag kan ingenting lova men det finns en möjlighet att en talisman kan hjälpa. kram :)
Esmaralda

3 Pixie Pow:

skriven

Min talisman har räddat mig tydligt vid flera tillfällen och jag är mycket tacksam. En gång fick jag en blixtrande huvudvärk med illamående och kräkningar och jag hade ett viktigt föredrag att hålla samma dag. Gabbe grep in här och på en halvtimme var jag frisk och redo för det jag skulle göra. Nu väntar jag på Shanti . Det ska bli spännande. kram

4 Bara jag:

skriven

Jag har varit med om något liknande som Helen P fast det var på bussen och min talisman råkade trilla på golvet och en väldigt trevlig man tog upp honom åt mig och fortfarande är vi i början men det känns lovande. Ha en bra dag

5 Fia:

skriven

Kraften har jag känt ofta och det finns något speciellt i min talisman. Den blir ofta varm och vibrerande och jag har lärt mig lyssna till detta tecken och börjar förstå vad ja då ska göra. Det är riktigt spännande. Kram på er alla.

6 Jen:

skriven

Hej!
Jag har sån ångest för veckan då jag ska visa mitt kunnande på praktiken. Har egentligen inte fått mycket handledning o det finns så många olika moment. Min befömare verkade ej nöjd med min plan och stessen o ångesten blev nu större. Han verkar ha en annan syn på detta än jag. Hur ska jag klara mig?

Svar: Ha ett öppet sinne.. be om hjälp när du behöver men lita också på dig själv.. känn dig trygg.. då klarar du dig fint.. kram :)
Esmaralda

7 Karin:

skriven

Min första talisman som jag fick av mamma var Gabbe och det började minst sagt hända grejer någon vecka innan den anlände hem till mig. När jag har haft den i mina kläder så har inte så mycket hänt. Men när jag lämnat den hemma så har det kickat igång märkliga saker.
Jag började märka att kraften avtog för ett tag sedan och nu har Gabbe sprungit iväg. Tacksam över att min kära mor (utan att hon visste) har beställt en Shanti till mig och ser fram emot ankomsten.

Svar: Vad roligt med en sådan omtänksam mamma ! Du får känna in hur Shanti fungerar... de kan bete sig olika..de är ju individer och olika laddade.. så pröva dig fram om var du ska förvara henne.. kram :)
Esmaralda

8 Lollo:

skriven

Bästa Esmaralda
Längtar efter min talisman, och tror fullt och fast på kraftenergin i dessa. Här kommer min lilla fråga
Kan du om möjligt se om jag kommer att träffa någon kärlek? Har levt ensam väldigt länge, klarar det bra men känner periodvis att det är kämpigt att inte dela sitt liv med någon annan vuxen. Dröjer det i så fall länge?
Kram och allt gott önskar jag dig

Svar: Det kan dröja men en fin och innerlig kärlek kommer och när den kommer så kommer den för att stanna.. kram :)
Esmaralda

9 Liten C :

skriven

Å hoppas på att det finns kvar en till mig vill SÅ gärna beställa en 🙏..
ska göra idag.
En fråga ,
Vågar jag fråga Peter om att komma till cafet där jag jobbar?
Eller skulle han ta illa upp?
Kram ❤️

Svar: Klart du ska fråga !! Kram :)
Esmaralda

10 Sus:

skriven

Hej
Tack för att ni delar....
Kul att höra....
Jag vill affirmera saker att. Hända men de går inte så bra.....
Love sus

11 Fjäril:

skriven

Hejsan. Tycker talismanera är så otroligt vackra! Jag tror jag ska beställa en, eller det har ju stått mot det eller en seans. Har haft lite svårt att välja men nu vet jag att nästa omgång talismaner inte kommer först om ett halvår.

En fråga! Jag har känslor för en person och det vet jag att han har haft för mig också. Men hur ligger det till egentligen, kan det bli något mellan oss? Kan det bli så att vi utvecklar ett förhållande tillsammans?

12 Little miss piggy:

skriven

God morgon Es!
Jag undrar om resan till London blir av överhuvudtaget? Tycker att de velas så kring den! Ser du någon kring resan? Tusen tack i förhand! Kram 🐷

13 <3:

skriven

Godmorgon kära Es känner sig F ensam eftersom han hör av sig så flitigt ? Var han kär i mig ändå? Är han fortfarande lika velig och inte vill resa till sol och värme ?
Skulle det bli annorlunda nu när M är borta ur bilden ?
Kram

Svar: Räkna inte med att det blir annorlunda... hans personlighet är som den är.. kram
Esmaralda

14 Muminmamma:

skriven

Hej Esmaralda.
Tack för era berättelser.
Har kärleken jag kommer träffa barn sedan innan?
Kram

15 Anonym:

skriven

Kan Henrik N vara något för mig ? Bra ålder och inga barn. R en jag känner är vän med honom men vet inte om han är så pigg på att hjälpa till där för han är en flörtis själv. Otrogen karl med tror jag. H är lite känd så en har kanske ingen chans då men därav R. Har du några råd kära Esmeralda ? En liten puff på fb kanske. Nästan märkligt att H inte är ihop med någon snart 50.
Kram

16 Vv<3:

skriven

Godmorgon esmeralda

Ok ...så jag träffade ardi i kosovo utan att jag inte visste att han var där. En vecka och 2dagar har gått sedan jag var där.

Älskar ardi mig och vill han bo med mig?

Kram

17 Mareli:

skriven

Hej!
Ser han varit med nån annan nu på det sistone eller kommer han att va?
Kram

18 N:

skriven

Hej Esmaralda.
Ska jag räkna med att det dröjer över hela nästa år också innan jag träffar en kärlek?
Kram

19 💕 Zoey 💕:

skriven

Kära Es!
Herregud! Jag förstår att det måste ha varit pinsamt för dig, de skulle ja oxå ha tyckt men ja kunde ändå inte låta bli att skratta. Det är väldans vad du råkar ut för saker. 🙈 Stackare!

Igår råkade ja säga en sak om min döda kompis. Vet att de ja sa inte var snällt, men sant men jag hoppas ändå inte hon vrider sig i graven. Vet att man inte ska prata illa om de döda men stod och pratade med en kollega och de slank ur mig. Haft dåligt samvete och det borde ja väl ha oxå.

Jag undrar om N tänker på mig någon gång? Såg han mig i fredags? Mycket tacksam för svar! Kram Zoey 💕

Svar: Ha inte dåligt samvete.. bara för att man är död blir man inget helgon. Enda problemet är att de döda inte kan försvara sig. N tänker på dig ibland.. men det verkar som om du tänker mer.. kram :)
Esmaralda

20 Skrållann:

skriven

Hej!
Vad roligt att läsa vad dessa talismaner gör för folk;)
Min Gabbe bär jag fortfarande i min plånbok och tror att han kanske griper in om det skulle behövas.
Igår var jag hos min gamla vän och det var riktigt roligt att träffa honom. Han har det ju lite krisigt och jag fick lyssna på hans version. Tror på honom samtidigt som jag håller en viss distans till det han säger, jag får inte ihop allt riktigt. Hur som så är jag glad att jag åkte till honom och jag tror
han uppskattade det. Kommer vår vänskap bestå i framtiden och ser den kanske till och med ut att bli djupare?

Kram❤

Svar: Bra att du läser in rätt och tar somligt med en nypa salt... vänskapen ser ut att gå upp och ner och verkar komma till en punkt då du känner det jobbigt att ge mer än du får.. kram :)
Esmaralda

21 Anki:

skriven

Godmorgon Es
Alltid lika roligt att läsa gästbloggar Härligt att ni är nöjda och lycka till både "gamla" och nya talismanägare ,ser fram emot fler berättelser.

Nästan -5 ute så morgonbrasan är tänd och jag har inte bråttom ut på promman idag inte..
Skönt att däcken vart bytta i helgen så det bara är att åka.

Ha en go Tisdag
Kram Anki med flock

Svar: Morgonbrasa.. så underbart det låter !! Kram :)
Esmaralda

22 Hej :

skriven

Är så sugen på att beställa en till mig och stora barnet. Men får vänta tills nästa kull då ekonomin borde se bättre ut.
Om vi beslutar oss för att försöka få ett till barn får vi då den möjligheten även om det kan dröja några år?

23 Jennie:

skriven

Hej! Min talisman har hjälpt mig så mycket ekonomiskt! Och den hjälpte mig att komma iväg på en drömresa mot alla odds! Är så tacksam! Nu hoppas jag att min nya talisman kommer att hjälpa
mig att förverkliga min allra högsta dröm! Finns det en chans att den gör det? Kram

Svar: Ja den chansen finns och är stor men observera att det fortfarande finns liv i din gamla talisman så låt dem verka tillsammans... kram :)
Esmaralda

24 J:

skriven

Härliga upplevelser talismanerna utför..vilken kraft!!
Har inte själv upplevt något konkret med min Gabbe.. men nu ska han snart få Shanti sällskap .. han behöver nog kvinnlig energi👍😄.
Hoppas att själv få skriva en gästblogg om min Shanti/Gabbe. Om mitt kärleksmöte. Kram

Svar: Ja jag hoppas också att Shanti ska ge det du söker och jag tror hon kommer funka fint tillsammans med Gabbe.. kram :)
Esmaralda

25 Dunegull:

skriven

Hinner det bli en positiv förändring på jobb detta året eller det dröjer?

26 F:

skriven

Sov med Gabbe under kudden inatt . Ser du om det finns någon energi kvar I Gabbe. ❤

Svar: Ja en del energi finns kvar.. inte allt.. men en del.. kram :)
Esmaralda

27 Lollo:

skriven

Tack för ditt svar

28 Jennie:

skriven

Tack för svar finaste Es! Gjorde mig så glad! Kram

29 Milla:

skriven

Har beställt en, det ska bli då spännande och se vad det kan bli av det med Shanti och det som är laddat med talismanen. Har varit så mycket tungt i livet. Jag har lidit.
Ser att när jag bytt alias för fler heter samma så dyker det upp fler med mitt nya alias, jag hat hadt det ganska länge nu, så du vet.
Jag har en relation med en man och sedan några veckor är det mer på allvar. Kommer det att hålla tror du, ska jag tänka på ngt? Vill honom väl, han är ganska ensam, han har farit väldigt illa som både barn och vuxen, tyvärr, och uppfattas som lite annorlunda.

30 Ghostwriter :

skriven

Killen jag ska träffa härnäst, är det någon som bor i samma stad? Är det via jobb eller via dejtapp?
Kram

31 Helena Ir:

skriven

Dessa talismaner,jag funderar på varför de funkar hos en del och en del inte märkt något alls..kanske som med healing!?

Nu tillhör jag de av de som dessa funkar för..
Jag vet dessutom att mina 2 sedan tidigare lever fortfarande..det där vibrerandet går det inte att ta miste om.
Igår väldigt mycket..kanske de kände att jag även nu beställt en Shanti som sällskap åt dom :)

Det hände grejer här igår..efter att jag skickade iväg ett smsgrattis på födelsedagen..så följde några timmars fram och tillbaka skickande av saker som hänt. Verkligen ett första öppnande..nu tycker jag t o m synd om vederbörande i detta!

Vaknade väldigt tidigt imorse med massor av nya tankar..som klargjorde ytterligare det jag läst i sms dagen före. Så där låg jag i någon timme och tankarna bara kom till mig. Just det..så är det! Intuition är en av mina gamla talismaner laddad med!

Precis innan jag sedan slog upp mina blåa ögon nu på morgonen..så vaknar jag av rösten : Det finns massor,bara man vill ha det! Så nu vet jag det också..det tillhör en annan historia..dit har jag inte kommit ännu,men det finns hopp..bara jag hittar det som känns rätt!

Ja,det var en del! Funderar på om jag ska skicka iväg ett sms om mina tankar som kom upp i natt..skulle det kännas bra för personen ifråga? Eller ska jag låta det vara ett tag? Jag vill inte röra om för mycket i grytan..men kanske det skulle rädda en del av situationen för personen,eftersom jag vill lyfta inte stjälpa..

Jag vill tro att hjärnan klarnat med hjälp av talismaner..Universum ..kanske lilla pappa knackade i mitt huvud!? :)

Kram och ha det så bra! :)

Svar: Vänta lite med att agera.. låt det sätt sig lite först och bestäm sedan.. kram :)
Esmaralda

32 Skorpan:

skriven

Får rapportera att det går dåligt på utmaningsfronten :(. Gjorde dock, tror jag, en god gärning idag o släckte lampan på en cykel. Tänkte som så att det inte finns mycket lys i den senare i eftermiddag då ägaren ska hem.. Eller så blir ägaren alldeles pissed off ;D..

Har försökt ringa om ett jobb men kommer inte fram, är det ett tecken på att det inte är mitt jobb Es?
Kram Skorpan

Svar: Bra insats !!! Nej, fortsätt ring.. kram :)
Esmaralda

33 Jen:

skriven

Hej,

Funderar på ta en personlig och omfattande spådom men tänkte jag testar lite här först.
Jag har en stark känsla om detta men stämmer det jag känner?

Min fråga är: Kommer jag få ett till barn? Om ja, blir det en pojke eller flicka?

Mvh

34 åsa:

skriven

Hej E!

Åh vad spännande att höra om alla berättelser om Talismanerna.
Jag är lite pirrig men mkt glaaad att min shanti ska komma. det som att få ett barn från storken.fniss!

Har ju inga barn o mitt fadderbarn sen 12 år har upphört. Så det ska bli gott det här.

Nu när det är lite tufft hemma. vill jag inte ha uppbrott m L före jul. kommer han o vi prata till helgen el han hör av sig el vi tar å ses ibland tills någon ann kommer? rädd o tom all tro att vi skulle bli vi. han tar sakta ett steg två tillbaks o vara fri på sitt vis. vet jag har frågat tusen gånger ha ha. måste skratta för allt nu.
Ja jag tycker jag börjar känna att något ändras lite efter att veta att min shanti är påväg.
Tack fiiina du för allt o alla i bloggen som delar med sig av sitt.
Kram Åsa

Svar: Ja jag känner också att dina energier ändras och du blir snabbt så mycket starkare.. några beslut nu kommer du inte att ha problem med.. kram :)
Esmaralda

35 Sus:

skriven

Hej
Är så innerligt trött...
Ser du något positivt....
Love sus

36 Michaela:

skriven

Härliga historier! :)

Nu har jag vittnat i rättegången. Var oerhört tufft men klarade det. Kvinnan som blev misshandlad log och tittade på mig och jag fick känslan att hon tackade mig när hon nickade med huvudet. Bland det starkaste jag upplevt och jag blev tårögd. Att se honom igen gav mig en klump i magen men fick ändå en känsla av att han skämdes på något sätt för det han gjort. Blir att bearbeta detta och sen gå vidare. Jag räddade ett liv och är stolt över mig själv för det. Kram

Svar: Du har gjort något riktigt bra och klarat av det galant... var hur stolt som helst över dig själv.. stor kram :)
Esmaralda

37 k:

skriven

Hej

Hur ser det ut för oss ? Nu känns det bra men ibland är det bara ner.

blir resan av och förlovningen ?

Kram

38 Erika.F:

skriven

Nästa gång kanske jag fundera på en talisman, det återstår att se då. Låter som dessa talismaner gör underverk på alla de sätt och vis.

Kan tala om att första snön för i år faller över hustaken, inga stora flingor men ändå så marken är vit.
Glashalt är det också,jag stannar inomhus denna dag. Mer brutet här och där avstår jag ifrån.

Kram!

39 Fjäril:

skriven

Jag har känslor för en person och det vet jag att han har haft för mig också. Det sa han till mig i somras och vi är bra vänner. Men hur ligger det till egentligen, kan det bli något mellan oss? Kan det bli så att vi utvecklar ett förhållande tillsammans? Kram

40 Carolina:

skriven

Behöver lite råd hur jag ska göra mina söner har egna rum och jag sover i vardagsrummet men min minsta son tycker inte om detta utan vill dela med mig han tycker det är läskigt att ha eget och så är han så beroende av mig men själv tycker jag att han är såpass stor att ha eget så frågan är hur jag ska göra han är aldrig i sitt rum utan är där jag är han sover hos mig också ska vi dela rum eller ska jag försöka vänja av han, hans rum är jätte mysig?

Svar: En period kan du ju bo i hans rum... sedan vill han helt säkert ha det för sig själv igen.. kram :)
Esmaralda

41 Mm:

skriven

Hej Esmaralda.
Träffar jag någon kärlek innan sommaren? Händer något inom kärlek innan? Tror du det dröjer över nästa år innan jag hittar en livspartner eller kan det ske under nästa år?
Kram

42 S:

skriven

Hej Esmaralda.
Har han känslor för mig?😊
Kram

43 Sofie:

skriven

Hej!
Min pappa hade sagt till min mamma när dom träffades att han hade ett barn. Nu är mamma död, men innan sa hon att jag skulle prata med pappa.
Pappa bara skrattade bort det. Jag såg av en slump ett foto på ett ställe där jag jobbade av en kille som var så otroligt lik pappa, jag googlade på namnet och hans ålder stämde med när barnet skulle ha fötts.
Har jag ett halvsyskon eller inte, vad tror du?

44 Elisa:

skriven

Hej!
Ser det ut att vara värt att gå kursen, trots att jag känner som jag gör nu?
Kram

45 ThereseC:

skriven

Hej Es!
Jag har varit jättenöjd med Gabbe. Han skänker ett lugn och jag har haft sån tillit till att det som sker är till det bästa och det har hänt massor av bra och fina saker.
Nu har jag beställt en Shanti så jag hoppas att det fanns någon kvar åt mig.

Nu ska jag på skrivträff med en vän.Detska bli jättetrevligt 😃
Kram ThereseC

Svar: Din Shanti kommer - så fort hon är klar och förberedd.. kram :)
Esmaralda

46 Hmm..?:

skriven

Spännade att läsa:) Men jag är fortfarande skeptiskt till dessa talisman. Mina vänner har sina första talisman och ingenting har hänt, fast en av de skulle behövt hjälp.
Men däremot vet jag att min ängel har räddat mig många gånger och alltid finns i min närhet så skyddsänglar tror jag starkt på och är mycket tacksam till min<3kram

Svar: Ja, man känner olika och talismanerna verkar olika... vad som som fungera perfekt för en.. funkar inte för en annan och så är det ju med allting.. kram :)
Esmaralda

47 Mia:

skriven

Hej!
Låter intressant med en Shanti, men nu har jag inte ekonomi för en men kanske i framtiden?! Skulle vilja vinna pengar så man slipper fundera över ekonomin, kunna ge mina barn något mer än bara kärlek. Ser du någon vinst för mig?
Kram

Svar: OM allt går vägen så blir det kanske en ny kull om ett halvår... då kanske du har bättre möjlighet.. någon vinst av betydelse ser jag tyvärr inte.. kram
Esmaralda

48 Lisett:

skriven

Först hade min syster en talisman och det var den första och när hon haft den i fyra dagar så ringde den kille som hon trånat efter i ett år. Veckan efter vann hon 10.000 kronor. Hon hade önskat denna lille och pengar. Så nu har jag varit snabb och beställt en Shanti. Jag var för sent ute båda gångerna förut. Ha en bra dag.

49 Solveig:

skriven

Jag hade den talisman som jag tror var den första och den gav mig sådant lugn och insikt om vilka val jag skulle göra. Jag kände aldrig tvekan. Sista tiden har jag varit mer som förr så därför har jag beställt en ny talisman. Den första varade i ett år. Kraften var oerhört stark.

50 Skorpan:

skriven

Tack Es!
Ringtid om en vecka, fast jag kan ju maila också.. Fastän det inte stod något om det. Brukar göra annat än dom kanske vill ;).. En seg jäkel här :D.
Kram Skorpan

51 Tisa:

skriven

När jag mår dåligt psykiskt kan det gå över till fysiskt. Får jag hjälp ikväll om jag söker? Annars blir det så mycket taxiresor pengarmässigt och det oroar mig mycket.

52 Tisa:

skriven

Förresten, jag har pratat mycket med taciförarna. Tänkte på utmaningen :)

Svar: Jättebra !!
Esmaralda

53 Tintin:

skriven

Hej Es!
Är ledig från mitt jobb till våren bl.a pga att jag fått nog av platsen. Nu råkade jag se att de söker en ny person till en annan avdelning. Är det mitt jobb? Ska jag sätta in pappren? Har jag någon chans eller är det "fel val"?
Tack och kramiz!

Svar: Det är ju inte drömjobbet men om du söker så har du god chans.. kram
Esmaralda

54 <3:

skriven

Hej kära Es ser du någon flytt för mig snart till annat boende ? Det lilla huset känner jag inte lika mycket för längre men möjligt att det blir mitt en dag.
Kram

Svar: Jag ser inget flytt till det huset.. i alla fall inte nu..dock tror jag att det kan bli ett annat boende.. du kommer söka mer konkret och då finner du.. kram..
Esmaralda

55 Ghostwriter :

skriven

Jag såg en man idag på jobbet som verkade go och glad och snygg dessutom. La han ens märke till mig på samma vis? Kändes så men man kan tolka så mycket haha.


Kram :)

Svar: Du tolkade rätt... kram :)
Esmaralda

56 Louise:

skriven

Idag hade vi uppe vår husvärd och gick igenom de saker som skulle åtgärdas här hemma. Vi ska få ett helt nytt spegelskåp med lampa då lampa med kontakt har lagt av totalt, det är original sedan 69 då huset byggdes.
Och så ska andra småsaker fixas.

Nästa vecka ska jag på ytterligare en intervju, denna gången på en förskola vid mina föräldrar
Jag vill ju faktiskt jobba där nere trots att det är en bit att åka men jag vill inte jobba i Malmö.
Kommer jag att få det jobbet där nere, jobbet där jag var på intervju för två veckor eller det som jag var på intervju hos igår eller det blir det att fortsätta leta?

Maken sökte ett jobb igår och vi väntar på svar från dem och han ska söka ett jobb idag så han lär inte få jobb inom närmsta veckan i denna takten.

Tacksam för svar och ha en fin dag. Kramar

Svar: Det känns ju faktiskt som om ett jobb närmar sig... du bör få det och får du det inte så har du varit väldigt nära... stort lycka till nu o kram :)
Esmaralda

57 Kvinnan :

skriven

Var precis vid pappas grav. Såg han att jag var där ❤

Svar: Javisst gjorde han det !! Kram :)
Esmaralda

58 Hmm..?:

skriven

Tack för svaret kram:)

59 GHOSTWRITER :

skriven

Oh herregud, menade du att jag tolkade rätt att mannen såg mig också på de sättet? Blev isf Generad haha! Kan det vara någon som de blir en flirt utav eller högst
o-troligt? Mannen kanske bor i annan stad/utomlands/upptagen.




Kram :)

60 åsa:

skriven

Hej
Min bror som bråka i söndags kommer om en stund hoppas frun är med kommer det gå bra ? ska jag berättaa om far ska jag bara lyssna ointe prata om min sjd+ nervöös nu
kram ÅSA

61 Eva:

skriven

Hej
Nu har jag funnit kraft att komma iväg till doktorn för att försöka reda ut besvär med min hälsa. Tror du det kommer bli bra?

62 Skytten:

skriven

Har ju 2 talismaner men jag ser inte ännu att det har hänt nåt, har det inte hjälpt nu kanske dom inte hjälper alls? Tror du dom har nån verkan än?

Svar: Ibland är det så att de hjälper och gör något speciellt utan att man märker av det... vi kan tex inte märka en olycka som inte händer.. så det kan vara lite lurigt... och går de all in för att hjälpa till med något allvarligt.. då kan deras kraft snabbt försämras... kram
Esmaralda

63 Helena IR:

skriven

Tack,,det är nog klokt!

Kram :)

64 Susan:

skriven

min talisman bar jag i min bh i flera månader men numera vilar han i min väska.... gick lite sönder men jag hoppas fortfarande att den gjort ngn gott för mig.... bad om hjälp att öppna upp mig ör kärleken....

Kramiz


-*-.-*-.-*-.((¯`♥´¯)).`*.¸.*´✿¸.•*¨`*•..¸.-*-.-*-

Kommentera /ställ fråga här: